Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Стафани, аз имам и ползвам, много си ги обичам, можеш да правиш както високоинтензивнi тренировки за цяло тяло така и мързеливо да лежиш на пода/дивана пред телевизора и да си правиш крака/дупе/ръце без да нарушаваш семейния рахат и пукането на каминатa с пъшкане и охкане  Grinning
Моите са такива (за ориентир)
http://www.amazon.com/Durability-Resistance-Eco-Friendly-Exercis … rds=elastic+bands
А тези сетове с допълнителните "котви" и "дръжки" дават още опции за разнообразяване на упражненията:
http://www.amazon.com/Black-Mountain-Products-Resistance-Exercis … rds=elastic+bands

Изпуснах ви края, не съм чела, само да пожелая весели празници на всички и да получите най-мечтаните подаръци Simple Smile

Отчитам суперсерии от модифицирана мъртва тяга х3 последната седмица (на пързалката уча малкия да кара кънки - или виси с цяла тежест на ръцете ми (почти 20 кг. е!) или е на леда и се налага да го вдигна на крака безброй пъти в рамките на 1.5 часа). На любимия подарих прахосмукачка робот, спестеното време мисля да го вкарам във фитнес за разнообразие.

# 181
caprice, и аз търся, онлайн могат да се намерят, но аз предпочитам да си ги видя и подбера.

Agent Provocateur, точно като тези първите търся, без дръжките, откъде си ги купила?

# 182
Добро Утро!
За днес отчитам тренировка за крака и корем, в три- и суперсетове, 4 серии всеки, 50 мин.
През 2014 успях да постигна постоянство с тренировките, надявам се през 2015 да успея да постигна същото с храненето.  Mr. Green
Лек ден!

# 183
УжАсЕн сТуД е навън!  cold
При нас сняг няма все още, но компенсира от към студ Grinning. Както и да е - радвам се, че се прибрах. Докато доприпкам до вкъщи бях решила да метна 10-15 бърпита за загряване, но докато свърша това-онова из къщи се позатоплих.

Днес свърших всички важни задачи и утре ще се отдам на сън, след което ще направя най-сетне поредната тренировка от шреда на Джилиан. Днес станах в 05.00 да тренирам, но нещо нямах късмет с видеото. Много мразя да губя време, в резултат на което се изнервих и реших да повторя последната тренировка от 90ДП - докъдето стигна в рамките на сутрешните ми мноооого ценни 20 минути Grinning. Добре се раздвижих и даже съвсем забравих за МТ, която ме мъчеше вчера.

caprice, ти съвсем ме отказа от идеята да си купувам кантар. От време на време се качвам на служебния (последният път беше по средата на деня и то с ботуши). По тази причина цифрата не можа да ме уплаши - просто мислено извадих едни 1 кг и половина... и се успокоих Grinning.

Дилянка, и аз съм 157 см - ни повече, ни по-малко.  Можем да сформираме група   Wink
По повод височината никога не съм имала комплекси. Няма и смисъл, защото според дядо ми "Високите са слуги на ниските" - това ме успокоява Grinning. Той е висок 180 см и цял живот е в услуга на баба ми - "Подай ми това, свали онова". А аз понеже нямам всякога около себе си толкова висок субект за подобни услуги, съм придобила такива умения за разтягане, че чак ми се чудят Grinning.

# 184
Отчет за днес от мен:
Тази тренировка на Руми http://fitnesinstruktor.com/trenirovka-s-intervali-1010-za-sila- … na-dupeto-20-min/
След нея 3 серии по 12 суинга/12 мъртва тяха с изпънати колене/12 с леко сгънати. Всичко с 12 кг пудовка.
След това си пуснах едно видео за медитация Simple Smile

Знам, че има йога фенове и професионалисти в темата(Dezi)  Flutter Моля, ако имате предпочитани видеа или такива, които са ви били в помощ при медитацията да споделите Simple Smile

Преди седмица си взех тежести по един килограм и от тогава два пъти правих Джо Дилън Simple Smile Много ми хареса и смятам да го включвам в тренировките си и занапред Simple Smile

Аз не съм сигурна, че си поръчах режима в най-подходящия момент  Thinking Предстои ми стимулация и икси(надявам се февруари) и не знам дали ще мога и ще съм в състояние да тренирам на пълни обороти. Но пък съм решила, ако не успявам с нормални тренировки, всеки ден да правя йога и медитация.

Дандиела  Hug

# 185

Съжалявам, че не направих клип от сутрешната разходка на кучето си, щеше да те изкара от всякаква депресия. Много обича пресен сняг завалийката, но откак се е родил никога не е натрупвало толкова. Представи си как дребно куче с грейка се опитва да ака в дълбок сняг, но не може да клекне, защото дупето му вече е в пряспата Grinning Физиономията му беше палитра от емоции - объркване и безпомощност. Наложи ми се да поразрина, че да спасим положението.

Хахахах, аз си го представих  Joy
Големи емоции са в тоя сняг! Моята бяс се мъчи да ме вкара в отбора на контузените от онзи ден. Влаченето до парка някак си го преживявам, защото за него съм подготвена, но определено не бях подготвена, когато излязохме сутринта в 7:00, първите минавали по тротоара, и тя се хвърли да лови с уста снега, който изритвам на всяка крачка.

Цитат
А аз понеже нямам всякога около себе си толкова висок субект за подобни услуги, съм придобила такива умения за разтягане, че чак ми се чудят Very Happy.

И аз така. Моят любим лаф пък е "Скъпите парфюми са в малки шишета", макар че тук се извисявам с 1,60м  Mr. Green

Дилянка, забравих да те поздравя за разкошната фотосесия - все си мечтая за такава, а ти си забележително красива!

За ластиците, аз тренирам в залата с такива http://maximasport.eu/bg/kategorii/fitnes-aksesoari-171/lastitshni-lenti-2058 за прасец и за заякване на глезените и ходилото.

# 186
Лелеле, 180+ е страхотно  Heart Eyes
Аз съм от късокраките - 160 см само  Peace
По тази причина работя с по-малки тежести за долна част, но с повече повторения. Не искам големи крака - знааам, че трудно се правят, но превантивно  Mr. Green

Днес отчитам цяло тяло - направих комбинирана тренировка за бицепс, трицепс, рамо и гръб + клекове и тяга, бедрено сгъване и разгъване + 6 км бягане.

Сега ям риба и пия вино  Mr. Green

# 187
Привет , прекрасни!
За вчера бягане , днес 15 мин степер и инпровизирана тренировка цяло тяло. Общо около 50 мин.
От към храна нищо не ме е изкушило, единствено прекалявам с някоя друга чашка червено винце.
Аз съм 165. Лидси ти си като манекенка, но с по- красиво тяло. Прекрасна си !  Hug

# 188
 Blush Ох бе, Боже, мили момичета сте. Имам позната манекенка, тя твърди, че съм се развалила. Всеки си има представа за красиво. За някои дори е в отсъствието на дупе.

# 189
Ама къде я виждате Лидси? Аз нищо не видях.

Аз съм 167 и се имам за среден ръст и не-ниска.  Blush

Агент, бях забелязала, че се губиш, ама си виках, че може би си отскочила я към Хавана, я към Ипанема. А ти - ледени пързалки. Simple Smile

Аз днес съм с много яка мускулна треска след дългата тренировка на Румяна, а предния ден пък бях правила "lunge madness", та не е странно, че ме е ударило в бедрата... но все пак, изненадана съм! Не се натоварих чак толкова много като за такава треска Thinking има и някакъв друг фактор, който ми убягва. Дали разгрявката или разтягането след това, или температурата на помещението (тренирам на отворен прозорец), не знам...

# 190
Ама къде я виждате Лидси? Аз нищо не видях.

Не си я изпуснала, знаем си я.
Лидси , те манекенките си мислят( не всички де) , че е достатъчно да си слаб, но друго си е някое мускулче и вирнато дупе като твоето.
След нова година мисля да се обърна към някой диетолог и треньор , но още съм в колебание към кого. Надявам се да ме посъветвате към кого.

# 191
Голямо ядене днес  ooooh! ама няма да се оплаквам. Чакам само да дойде 01/01 и да се свършат тези маси, че  Twisted Evil

Лидси супер си  Hug завидях за твоите 181см., аз съм едва 164.
Както и да е, исках да кажа за твоята позната, според която си се "развалила". Да, всеки си има право на мнение, но за мен е недопустимо хора, които нехаят за собственото си тяло да обсъждат това на другите, особено, ако се полага грижи за него. На мен майка ми  ми казва, че вече съм имала мъжка фигура, изхвръкнали ми били коклите (де да беше вярно  Mr. Green) и не знам си още какво, но нещо не ми е на сърце да приема този, дори и казан с любов, все пак от майка ми, съвет. Ако тези неща ми бъдат казани от човек, който тренира, храни се здравословно и се грижи за фигурата си, то да, тогава бих се замислила. Да не говорим, че за манекенките хубаво тяло = кльощаво, което в моите  представи съвсем не е вярно

Отчет от днес сутринта - шред 2 на Джилиан.

Записах се в предизвикателството на Джаки, но не съм получила потвърдителен имейл  Crazy Май и този път Румяна ще остане на заден план.

# 192
Хе-хе, бях ви казвала, че моята сестра ме беше нарекла "грозна"  Laughing Права си, Лидси - "всеки си има представа за красиво".

И аз се подреждам при миньончетата с моите 159см.

Малко манджи:

Растително мляко от лешник, кашу и кокос, подсладено със стафиди.

Тъмнозелено смути: два вида кейл, листа от глухарчета, круши, портокалов сок.

Скрит текст:
Това е доза за двама (ММ и мен):

Антиоксидантна салата: пролетна салатна смеска, оранжева чушка, боровинки и суров слънчоглед, подправени с олио от авокадо, морска сол и суров нефилтриран оцет.

# 193
Фея, жалко, че не можеш да ме видиш как преглъщам пред твоите вкусотии Crazy.

Много свежички са тези зеленийки.
Само като си помисля какви боклуци ни пробутват в нашите хипермаркети (и то на високи цени)... ми призлява. Веднъж само бях купила рукола и се съмнявам да повторя. Освен че не ми допадна на аромат (вкуса го приех някак), беше започнала и да жълтее - вероятно беше застояла по щандовете. Направих една-све салатки и я изхвърлих директно.

Положението в БГ е направо отчайващо откъм качествени плодове и зеленчуци, за зелениите да не говорим. А ако се замислим и върху съдържанието на нитрати в тях ... етикетът "здравословно" съвсем ще падне. Нещата са си направо безконтролни.

# 194
Отчитам ден 66.

Мама Мил, Дива  Hug
Данито, стискам палци нещата да се развият по най-добрия начин  Hug

Скрит текст:
Аз онзи ден се видях с една приятелка, прибрала се за празниците, която все се диви на промяната ми (нищо, че е в период от почти три години, не е като да е станало за няколко месеца). Та ме оглеждаше отвсякъде и накрая ми каза: "Ама ти изглеждаш като отслабнала от спорт, такава си една стегната". На мен пришки ми излязоха на устата да обяснявам за спортуване, но ето колко ме е слушала.  Имам чувството, че някой като ме пита как съм отслабнала и кажа, че е с тренировки и хранителен режим, директно спират да слушат или казват "Аааа и каква е диетата?" ooooh!
Баба ми пък все ме гледа вкъщи с домашни дрехи, които са ми от преди, все големи и съм страшен гангстер. И като се облека за излизане с нещо, което ми е по размер, само ходи след мен и ми повтаря да спра да отслабвам, че трябвало да имам женски форми. Пък аз не съм и от най-слабите, сега се въртя около 38 номер. Какво да ви кажа...луда работа, както вече стана ясно.
И аз се подреждам в отбора на Барба със 167 см  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт