Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Лидсии, страшно дупе и бедър показа  Shocked Добре си поклякала   Peace Завидях ти съвсем неблагородно, пу-пу!
И аз преди си мислех, че имам хубаво дупе, пък сега като потслабнах се оказа, че са били мазнинки и сега съм "плоска" отзад  hahaha Ще се кляка явно...

Фея, ти в България идваш ли си? Да ни спретнеш парти с твоите цветни красоти, а, у...  Hug

Аз днес отчитам 6 обиколки на стадиона в страшни преспи, термометърът показваше -8 градуса  cold Докато стигна от нас до стадиона съвсем бях измръзнала, но после за една обиколка време се и стоплих и се изпотих даже. Прибрах се, изкъпах се с гореща вода, пих няколко топли чая, хапнах протеинче и чакам следващото такова смразяващо бягане, нищо, че на отиване се кълнях, че няма да повторя  Mr. Green

Да се похваля вчера каква вкусотия спретнах в блендера - обезмаслено прясно мляко (300 мл.), доза протеин (в моя случай "двоен шоколад) и 1 банан. Е, по-вкусно нещо не бях опитвала в скоро време! И най-хубавото е, че е съвсем поносимо откъм калории  Peace От тази доза се получи 700 мл гъста като за шейк течност.

# 196
На мен майка ми  ми казва, че вече съм имала мъжка фигура, изхвръкнали ми били коклите (де да беше вярно  Mr. Green) и не знам си още какво, но нещо не ми е на сърце да приема този, дори и казан с любов, все пак от майка ми, съвет.
Да не сме щерки на една майка?  ooooh! Мойта същата... не е като да съм кокалеста  Joy другия лаф е, че са ми изчезнали циците заради тренировки  hahaha

# 197
Evenfall, благодаря ти! Simple Smile))
Много миньончета сме значи, хихих.
Рейни, май повечето чакаме тези трапези да се свършват вече, Хахах
За моята майка съм: хърба, чирус, загубила съм си чара и на нищо не приличам. Направо ме побърква като почва с лекциите си за храненето ми и тренирпвките ми и как живота ми се въртял само около това..

# 198
Майки... Няма угодия. Ами "Недей да тренираш за гръб, нали знаеш, че нашето семейство сме силни там. Ще станеш като дядо си Боян."  Дядо ми Боян беше възедър балканджия и цепеше дърва с една огромна брадва като от Silent hill.
Лаленце, бая си покляках, но доста време ми отне да усетя откъде духа вятъра на промяната. Сега сън не спя за тежести за лоста.

# 199
Къде са тези снимки на Lidsy , че съм ги пропуснала? newsm78

# 200
 Laughing Не си изпуснала. С някои от момичетата се знаем отдавна. Мен ако питаш, Бобченка je standart. Даже да каже как да налея прасци.

# 201
Много ли ще е нахално и ние да се порадваме на ваши снимки? Simple Smile)

# 202
Много ли ще е нахално и ние да се порадваме на ваши снимки? Simple Smile)
А ний 'га ще се порадваме на ваши? Танто за кукуригу. Такава е политиката.

# 203
Еее, аз пращам редовно блога, където има много мои снимки Simple Smile))

# 204
Напълно съм съгласна.

Лаленце,
Скрит текст:
не съм се прибирала в Соф от 8 год...

Уф, ама че тренировка направих днес...

Смятах да ходя в клуба сутринта, но извикаха ММ в офиса. Заплюх си вечерна клубна тренировка, но излязохме с децата да си поиграят в парка и не се прибрах навреме.

Накрая, решена все пак да тренирам днес, слязох в блоковата зала.

Почнах с ФБ (новата брутална ХИИТ и силова), но нещо ставаше и на два пъти картината спираше, а броячът продължаваше да отчита, че записът върви. Рестартирах Сафари, презареждах записа на 2 пъти... Не ще и не ще. Отказах се на 15-тата минута от комплекса.

Пуснах си Пъмп енд Шред (на таблета ми е) - кеф! По време на тренировката за крака замених лоста с дъмбели, за да мога да работя и за бицепси.

За вечеря: мисо супа със суши от киноа и авокадо.

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 05:10 от Фея Кръстница

# 205
  • Сливен
Привет момичета  Hug
Аз от 23-ти не бях тренирала - но снощи си наваксах, ден 17 и ден 22 от 90ДП. Излишно е да казвам, че  прекалих тези дни с храната, но аз там съм си зле по принцип, изкушава ме какво да направя  Simple Smile, добре че не ми се отразява фатално. Както каза тези дни един мой познат, не се дебелее в дните от Коледа до Нова година, а в дните от Нова година до Коледа.
Хубав ден  Hug

# 206
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
"Скъпите парфюми са в малки шишета"

И отровите също  Hug  

Фея, много ми хареса консистенцията на млякото, направо ми потекоха лигите  Crazy

Дани, Дандиела  Hug  От все сърце ви го желая  Heart Eyes  
Дани, според мен не е лош момент, все пак живота си върви, не бива да спираш да правиш нещата, които обичаш. Аз единствено бих спряла сауната и бих намалила тежестите  Peace

# 207
Момичетаа аз не знам към кой да се присъединя с моите 163 см  :p

Нищо не отчитам - тотален мързел, но утре като за последно ще тренирам  Simple Smile

И на мен майка ми ми се чуди. Даже сега като МП ми подари лоста ми вика е защо ти е още тежест не ти ли стигат другите. И сега нали празници и бая хора ни идваха на гости и като го видят ии само се смеят и ми викат  внимавай да не станеш много силна...какво да им обясняваш. Казвам на майка ми да почва и тя, тя вика ми не ми идва и аз ама ти харесва да те боли гърб,  крака и т.н и тя ем не ме кефи ама...и аз амаа е по-лесно...нямам думи просто. Пледпочитам да ми казват, че ще стана като мъж и т.н от колкото да ох-кам само.

Отчитам всъщност МЦ...

Лидз евала и от мен. Продължавай все така  Simple Smile

# 208
  • here, there, everywhere
Добро утро.

Я и аз да се отчета с моите 162см. Аз не съм слабичка, но моята майка също ми обяснява как на нищо не приличам. Според личната ни лекарка (която ми е приятелка и е само 1 година по-възрастна от мен) фитнесът е лоша идея, я вижте колко хора си заминаха от фитнес. Това е тормоз за тялото, а протеинът е много ло6о нещо. Никога да не се взима, ще ми съсипе бъбреците и черния дроб.  Опитах се да обясня, че хората с проблеми са тези, които се боцкат, но никой не иска да ме слу6а. Какво ли разбирам аз???!!!

# 209
Nuclear, разбиранията за красота на поколенията просто са различни.
Принципно хората не търпят различните от тях. Ако се тъпчеш на масата редовно и трупаш тлъстини като всички "нормални" хора и водиш застоял живот, няма да имаш проблеми. Но виж, ако решиш да се погрижиш за себе си, подбираш храната, занимаваш се със спорт - ще ти намерят хиляди кусури, че и съвети ще ти дават. А ако около теб има повече жени, със сигурност няма да те оставят на мира.

В моята служба една от по-младите колежки се амбицира и свали за около  6 месеца 10 кг. - основно с ограничаване във храненето. Доколкото знам не спортува. Е, вярвайте ми, не я оставиха на мира "доброжелателките". Тя е от рядката порода на жените, които и с много излишни кг изглеждат добре, но сега като по-слаба съвсем ги боде в очите. Какви ли приказки не се изприказваха... Поне успя да отклони малко вниманието на "глутницата" от мен Grinning. Аз не съм била много пълна, затова и промените при мен са по-незабележими. Но това не е причина да не се заяждат и с мен.

Една колежка от по-старото поколение дори ми се закани, че сега след постите ще следи стриктно какво ям - т.е. дали ям месо и "нормална" храна. Вчера беше много разочарована, защото ме видя да закусвам овесени ядки със сирене (как мога да пропусна - това ми е любимото Grinning). А когато на обяд отказах да ям от мазния огретен и си загризах моята филийка "Бонус" с малко кашкавал, направо беше възмутена Grinning. Не си ли като другите, значи си враг на човечеството. Свиквай! Joy

Общи условия

Активация на акаунт