Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 482
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • У дома
Видяхте ли това -

# 451
# 452
Отчитам Ден 1 от 5-дневната програма за заети на ФБ + йога в студио на обяд.  Чакам да излезне новата програма на блендърите и смятам да си купя тази за заети хора  Peace  Мисля, че си поизмислих програмата за идните 2 месеца:  смятам да тренирам от понеделник до петък по 30 минути сутрин (с по-дългите тренировки просто не ми остава достатъчно време да се наспивам), два дни в седмицата йога (ако обстоятелствата позволяват), три дни през седмицата бягане (4, 4 и 7/8 мили), в събота смятам да почивам.   Разбира се, това през зимата не винаги става, защото ходим на ски понякога. 

Кой питаше за почитатели на зимните спортове аз обожавам ски, кънки обичам, но хич ме няма.

Да си похваля половинката и каква подходяща копмания сме с него  Wink  Нали уж ще бягаме половин маратон на 25 януари, но в последния месец по различни не сме бягали изобщо  Embarassed  (то не бяха болести, гости, каране на ски, мързел... оправдания много).  В събота му казах, че в неделя трябва да отидем да бягаме, при което той отговори, че трябвало да работи.  Седя си аз в неделя следобед с книжка в ръка, той идва и казва: "Хайде, няма ли да ходим да бягаме."  Как не ми се искаше, но пусто иска ми се да изтичам половин маратона в края на месеца... Волю-неволю станах, отиваме към залата (навън е студ и има още много сняг/лед по земята).  По път той казва: "Мисля, че трябва да избягаме 4 мили" Аз: "Как 4, трябва поне 6"  На третата миля, на мен ми дойде малко нанагорно и казах: "Може би само 4 все пак" Той: "А не, 6, ти вече каза 6"  Намалих си малко скоростта на пътеката и си избягах 6-те мили Wink Дали ще стигна до заветние 13.1 на 25 януари, ще видим  Peace

Пробвах си и новите чорапи за тичане - много ми харесват  Heart Eyes

Тяна  Hug след празниците е време да започнеш да планираш лятната ваканция Hug

# 453
  • Stavanger,Norway/ Varna
МамаМил, какви са ти чорапите за тичане? За ММ ти позавидях, де и моят да беше такъв...

# 454
Здравейте!
Днес сте били доста активни. Браво на всички за тренировките.   bouquet
Включвам се късно, но тренировката съм я направила веднага като станахме.  Mr. Green Днес започнах нова програма. Получи се страхотна тренировка, която ми отне 1 час. Тренирах рамо и крака, три двойки упражнения за рамо, комбинирани с по 1 упражнение за крака със собствено тегло, 4 серии всяка тройка + 1 трисет и 1 гигантски сет за крака( комбинации от упражнения с лост и пудовка, и плио упражнения), 4 серии всеки.  Mr. Green Голямо обяснение му праснах.  Mr. Green
Люба, и ММ ми вика " Азък ти на тренировките, защо се пъниш изобщо...."  Mr. Green
Сладки сънища!

# 455
Ден 2 ФБ

Отивам да закуся и заминавам на работа
Скрит текст:
в тоя студ  Sad
Лек ден на всички!

# 456
  • Стара Загора
Добро утро. Hug

Лаленце, ще се навъртам определено. Hug Стоенето само в КМ не ми се отразява добре на джобар а и ми доскучава понякога. Laughing
Вчера след като ви четох, ми се искаше да си хвана чантата и да се прибера за тренировка вкъщи. Но снощи си направих 50-те минути. http://fitnesinstruktor.com/den-33-nivo-3/
  Мислих, че след втория кръг ще се откажа, но стиснах зъби и продължих. Останаха ми 7 тренировки от 90 ДП с днешната. Нямам търпение да ги приключа и да започна новите.

Freya, не си сама. Ние покрай големите дъждове се наводнихме много. 10 дни бях ни жива, ни умряла и докато се освестя, не усетих как мина времето. В първите дни корема ми беше хлътнал, но покрай празницинте се захлебих. Joy Но дойде време да влизам във форма. Embarassed

Ден 2 ФБ

Отивам да закуся и заминавам на работа
Скрит текст:
в тоя студ  Sad
Лек ден на всички!

Трябва да ги преслушам и тези. Grinning

# 457
Добро утро мацки, аз днес съм почивка, но имам доволна мускулна треска на рамо, бицепс, трицепс, гърди  Simple Smile

# 458
Добро утро!
yulinga, благодаря ти , благодаря и на Дилянка Simple Smile!
 За днес отчитам ден 1 от новата програма на Руми http://fitnesinstruktor.com/intervalna-trenirovka-s-uprajnenia-z … alo-tialo-26-min/. Ужасно много ми допадна, но да си призная не я направих до карай  Cry, не съм във форма изобщо. Явно този 1 месец прекъсване или 10 дена боледуване са ми изпили силите. Но ще вляза в ритъм и това е Simple Smile

Има ли някой дру,г който е решил да следва новата програма на Руми?

За вчера да си отчета храната : Закуска 1 чаша мюсли с мляко и канела
Обяд: 1 помело
Вечеря: едно пилешко бутче с яхния от лук и домати + прегрешението ми 4 оникновени бисквити с малко мед

Тази сутрин закусвам пак мюсли с мляко и канела.

Хубав ден!

# 459
Добър ден!
Отчитам за вчера ден 1 от 90ДП. Реших да му дам втори шанс, че го прекъснах по средата, заради проблеми със ставите..
Сега с нови сили обратно в играта. Дано бъде по - успешно този път.

Завиждам ви много за упоритостта в бягането. Голямо желание имам, ама все с него си оставам.  Laughing

Пускам ви една снежна Мальовица от Нова година.
Скрит текст:

И Вивчето ми липсва.  Crossing Arms

# 460
  • Стара Загора
Добро утро!
yulinga, благодаря ти , благодаря и на Дилянка Simple Smile!
 За днес отчитам ден 1 от новата програма на Руми http://fitnesinstruktor.com/intervalna-trenirovka-s-uprajnenia-z … alo-tialo-26-min/. Ужасно много ми допадна, но да си призная не я направих до карай  Cry, не съм във форма изобщо. Явно този 1 месец прекъсване или 10 дена боледуване са ми изпили силите. Но ще вляза в ритъм и това е Simple Smile

За вчера да си отчета храната : Закуска 1 чаша мюсли с мляко и канела
Обяд: 1 помело
Вечеря: едно пилешко бутче с яхния от лук и домати + прегрешението ми 4 оникновени бисквити с малко мед

Тази сутрин закусвам пак мюсли с мляко и канела.

Хубав ден!

Аз мисля да я следвам....само да приключа с 90 ДП. Peace
Обаче се чудя тази йога как ще я правя. Веднъж пуснах едно клипче и ми се стори скучно. Mr. Green
Ще пробвам де, аз съм експериментатор.

Моята закуска вчера беше 200 гр к.мл. с лъжица мед, 2-3 с.л. овесени ядки и малко киви. Тази сутрин вместо киви си сложих 2-3 парченца грейпфрут, нарязан на ситно. За първи път пробвам с този плод, хареса ми. Не беше сладко, но не беше и кисело. Peace
За обяд печени картофи 320 гр., обаче май трябва да ги избягвам. Ям рядко, но като са с мазнина... Rolling Eyes Следобяд ми застърга и ядох банан, след него ябълка. С това тичане по етажите явно картофите ми дойдоха малко и корема ми започна да издава звуци.
За вечеря - печена риба на фурна със зелена салата.
Днес не знам какво ще е на обяд. Мисля си за пил. филе, но не съм решила. Rolling Eyes

Спорен ден на всички. Hug

# 461

Здравейте и от мен, момичета!
Аз принципно искам да следвам програмата, но в същото време си ми тече и абонамент за фитнес, който не искам да прекъсвам и искам да си посещавам залата. Та съм малко в чуденка какво да правя и как да ги съчетая нещата.  Rolling Eyes

# 462
Добър ден  Hug
Някой беше питал зановата програма на Румяна- аз ще я следвам. Днес е ден за йога и аз направих Power Yoga 5 и 5-ти ден от Yoga Challenge. Усещам голямо натоварване в задната част на бедрата от вчерашните тренировки  Peace
Днес продължавам втори ден със смути детокса- няма такава вкусотия  Party

# 463
Някой беше питал зановата програма на Румяна- аз ще я следвам. Днес е ден за йога и аз направих Power Yoga 5 и 5-ти ден от Yoga Challenge. Усещам голямо натоварване в задната част на бедрата от вчерашните тренировки  Peace
И аз съм на нея Simple Smile Чувствам се добре - вероятно е заради йогата, която ппредлага след силовата й програма. Довечера ще я боря Power Yoga, да видим дали ще се справя.
А тия смутита също ги загледах - страхотно изглеждат и звучат, но ще е по-късно. За сега съм на Зоната.

# 464
Привет момичета, за много години Hug
Завърнах се и аз. Голяма почивка му ударих от тренировки.
Поне с хапването по празниците не се изложих.
Вчера се пробвах с новата на Шон, в по-лесния вариант естествено....да видим. Заглеждам и новтите на Руми, абе хубаво е човек да има избор Joy
Хайде до после Hug

Общи условия

Активация на акаунт