Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Търсете по кварталните магазини или малките вериги. Отделно насипна на магазините за плодове и зеленчуци има на 4 лв, но към нея съм скептично настроена.
Дилянка , ти ме би Wink . Къде я намери на тази цена? На коя фирма е?

# 616
На кг я купувам, в едно скрито магазинче до Халите- аз там и ядките си купувам Simple Smile) това е за София
Фея, аз точно към смутитата искам да я добавям

# 617
  • UK
Отчитам ден 81 от 90ДП + ден 8 йога (17 мин) + 45 сек планк.

Зизу, Фея ти е дала страхотна торта. Аз също имам много любими, но са ми все от английски сайтове.
Ето ти една мега яка сурова торта - http://minimalistbaker.com/7-ingredient-vegan-cheesecakes/
Ето и бърз превод, ако имаш въпроси питай ще разсяснявам в движение.
Блата е чаша бадеми и чаша фурми, смлени и омесени. (фурмите взимам пресни, ако не са пресни трябва да се киснат, бадемите също накисвам)
Крема: чаша и половина кашу, накиснато във вода за 4-6 часа; 1/4 чаша лимонов сок; 1/3 чаша кокосово масло разтопено; 1/2 чаша ядково мляко; 1/2 чаша мед или кленов сироп или агаве; всичко в бендера и става на прекрасен крем.
Залива се блата (във форма), украсява се или с фъстъчено масло или със пресни боровинки примерно; и бам във фризера за няколко часа. После се премества във хладилника за няколко часа и бон апети.
Оригиналната рецепта тук: (разликата с моята е, че аз съм я направила на торта, а не на мъфинчета и че те я поднасят директно замразена, но на мен по вкусна ми се стори не толкова замръзнала!)

# 618
Чия последно съм купувала на 2,30 за 100 гр. в моето квартално магазинче за здравословни храни. Към ден днешен може и да има корекция в цената. Трябва да проверя - и без това ми е време да я подновя.

Ползвам я главно като добавка към плодов сок или смути, а най-често като съставка в обичайния микс за кисело мляко  - овесени ядки, какао, канела, мляно ленено семе, конопено семе (мляно, небелено), счукан сусам. Така свикнах с него, че трудно мога да си наложа да ям киселото мляко чисто. Добре поне, че отвикнах да му слагам и стафиди ... По-вкусно става наистина, но и много по-калорично Grinning.

# 619
На кг я купувам, в едно скрито магазинче до Халите- аз там и ядките си купувам Simple Smile) това е за София
Фея, аз точно към смутитата искам да я добавям

Би ли споделила магазина? Живея точно до Халите

# 620
  • Пловдив
Много съм нередовна в тази тема  Embarassed. Прочитам 50+ нови коментара и аха да започна да пиша, някой ме дръпне. Сега всичко вече спи, та ще се опитам да се включа в последните дискусии.
Кафе пия по едно на ден - дълго, с малко мляко и стевия и само в къщи. Не помня кога за последно съм пила кафе в движение. Доста отдвана ще да е било.
Млечните са ми слабост. Киселото мляко, особено с мед и сурово какао, ми е любимият десерт. Сирене също си хапвам доста, а как го обичам с хубави слънчеви доматки  Crazy.
Резултатът след 90 ДП при мен се усеща доста в дупето.
Днес се отчитам със старта на третата седмица от Insanity Max 30 и Cardio Challenge.

# 621
  • UK
Отчитам по късна доба една доста хаотична тренировка - днес фитнесът беше ужасно пренаселен и ползвах каквото имаше свободно (не беше много)- 3х12 гоблет клек с дъмбел 8 кг., 3х45 сек. планински бегач, 3х12 гребане с дъмбел на всяка ръка, машини за гръб, планк минута и половина. После 4 км. бягане. Точно за час приключих всичко, доволно изморена все пак (края на седмицата и пътуването до работа и много ранното ставане се усещат сериозно). С храната съм добре, вечерях протеинов шейк с банан и канела. От два дни имам обаче ужасни стомашни проблеми - болки, подуване, газове. Дали не е от брюкселското зеле, което ядох вчера. Ужасно се чувствам. Чак сега се поуспокоиха нещата.

Много хубави рецепти сте дали за торти. Любимият има рожден ден след няколко дни и искам нещо да му направя, но може да заложа и на някоя класика (разбирайте краве масло, яйца, захар)  Laughing. Той от няколко дни е болен и нали се сещате какъв лазарет е сега вкъщи. Така че съвместявам ангажиментите и с тези на медицинска сестра. Мъжки грип, голяма трагедия ви казвам  ooooh!.

# 622
Той от няколко дни е болен и нали се сещате какъв лазарет е сега вкъщи. Така че съвместявам ангажиментите и с тези на медицинска сестра. Мъжки грип, голяма трагедия ви казвам  ooooh!.
Особено болен козирог, трегедия  Wink Hug

Отчитам PiYo - Lower Body + Upper Body, твърде добре ми се отрази около 40ина минути на схванатото тяло.
Включвайки тренировка от програмата след стабилна силова или кръгова направо оживявам  Grinning

Нищо не ми пречи на мен, ни млечни, нищо. С тесто обаче ако прекаля се чувствам кофти, а с пържено се мре направо, защото корема ми е отвикнал напълно.
Моите коремни болежки са предимно на психологична основа. Преживявам ли стрес първо там ме "удря"  Sad

Ето тренировките на Кристин за Вици  Hug - https://www.youtube.com/playlist?list=PLsPcs4lOzaD37I2dyaIPwmhbjjQ_km55P

Симпа, поздравявам те за резултата, който не е никак малък. Гордей се с него и продължавай смело напред борбата с местните традиции, нрави и ... кебапчета  Hug

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 00:45 от ~Би~

# 623
Би   bouquet
Любче  Heart Eyes
Бобче  Heart Eyes ( ох в същата ситуация съм като братовчедка ти)

# 624
  • Пловдив
Добро утро!
За днес отчитам доста сериозна мускулна треска на дупето, корема и раменете и трицепса /почти от всяка тренировка от Макс 30, които съм пробвала, имам мускулна на д-то, а аз там мнооого рядко успявам да почувствам дискомфорт/, както и Сует фест от Макс 30, но това всъщост е тренировка от Инсенити, нещо като 30-минутно интро. В интерес на истината лека ми дойде, като изключим последните две упражнения на последния кръг- едно след друго пуш ап джакс и после ски абс, първото го правя, ама второто веднага след него вече ми идва в повече и се налага да спирам. Това обаче ме убеждава, че ако сега направя Инсенити, ще ми се види доста по-човешка програма от миналата година, та може би ще я повторя скоро. След това стреча от Т25, който много харесвам и незаслужено пренебрегвам, общо взето е доста по-добър от Релийфа в Асайлъм 1 и от Стреча в Асайлъм 2, май ще е време да си правя него, вместо другите два, когато са ми по план.
Льоли  hahaha, дано се оправи половинът.
Иги, как ти се вижда до тук Макс 30? добре ли ти влиза? някакви предварителни забележки или бележки? Сравнено с предизвикателство на Румси? Ама май е доста по-различно и надали ще може да се сравни   bouquet
Викче, дано си окончателно здрава вече  Hug
Лек и усмихнат ден!

# 625
  • Стара Загора
Тъкмо снощи си купих чиа и сега гледам сте я коментирали. Laughing
Взех я от Penny за 2.99 - 100 гр. Лятото пак бях си купила, но от друго място и струваше около 3,50 лв.  Май беше тази. http://www.keskin.bg/product/281/chia-semena-100gr.html
Аз слагам 2 с.л. в 200 гр кисело мляко и оставям през ноща да престои. Уж на око изсипах, а сутринта беше на петмес, ooooh! та слагах вода. Подладих с равна с.л. мед. Нямах време, а и "мегдан" за плод. Но пак съм полугладна в момента. Защо така не можа да ме засити и като цяло последните дни. ooooh!

# 626
Днес почивка, имам мускулна треска на горна част  Simple Smile

# 627
И аз днес реших да почивам- ще направя само йога днес Simple Smile))
Накиснах чията малко сега преди да я сложа в смутитата
Смоуки, магазина се намира на Екзарх Йосиф, като тръгнеш от Мария Луиза посока Женския пазар, в едно като безистен, точно след едно подобие на магазин ТСМ с немските стоки. Тя се вижда витрината от улицата. Аз и тахан от там си купувам, има богат асортимент

# 628
На мен ми е най-приятна консистенцията, която се получава с 4 с.л. чия и 1 кофичка кефир/кисело мляко. Бърза, лесна, вкусна и питателна закуска.
Вчера пак магарясах и не съм тренирала. Не съм го измислила за днес какво ще бъде. Откакто започнах програмата на Саги едвам се самонаритвам да правя кардио.

# 629
Здравейте,за днес влизам с отчет Джилиан БР.

Чия, последния път я взех от едно магазине  за  насипни ядки на женския пазар,който е точно на завоя на трамвай 20 ( доста е голям и от няколко места се обслужва) .Цената много ме изненада,защото беше най евтината,която съм срещала.По спомен беше около 2 и нещо.

Аз откакто не пия кафе ,пия само Чай и съм голям фен.Аз си купувам от този https://bg-bg.facebook.com/mabroc.teashop . Цейлонски е чая и са вносители. Има и насипен,но в момента чакат доставка и няма голям избор

Това с херпесите е много неприятно и досадно.Започнах снощи да се мажа с чаено дърво,но при мен вече беше доста късно.Ще си запиша и това с чесъна ,да го знам. При мен излизат,когато започне да ми пада имунитета ,така че ще взема мерки в тази насока .

Общи условия

Активация на акаунт