Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Намерих една много хубава снимка на Анас Рашид и Депика Синг/ Сурадж и Сандия от "Светлината" и реших да я споделя с вас. Вероятно позират за реклама - много са готини и сладки ...  txtloves Kissing Heart  Two Hearts ppp  Hands Clap

# 16
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни, но и напрегнати. Много се ядосах докато Сантош викаше на Сандия за хапчетата. Даже искаше да извика Сурадж, за да го попита дали той също е наясно, че тя ги взима. Сандия й каза да не го вика - но Сантош нареди на Чави да го извика. Докато Сурадж дойде - Сандия каза на Сантош, че на нея подобни хапчета не й трябват, затова и не тя ги взима. Менакши започна да пита как така не й трябват - да не би вече да е бременна или пък с девера й нямат интимни отношения. Сантош веднага наостри поглед, че може да има нещо такова - Сандия обаче избяга в стаята си. Точно тогава се появи Сурадж и я видя да тича нагоре - попита майка си какво става. Сантош каза на Сурадж, че няма нищо - нищо не е направила на жена му. После каза на Менакши и Чави да излязат и попита Сурадж дали всичко в брака му е наред - Сурадж каза на майка си, че всичко е наред и няма никакви проблеми. Сантош му каза щом е така да се връща в магазина - на Сурадж му се искаше да отиде при Сандия и да види какво става, но нямаше как и отиде в магазина. От там започна да гледа към къщата с надежда да я мерне някъде, но Сандия не излизаше ...  newsm10

Сантош започна да подозира, че наистина е възможно Сандия и Сурадж да не спят заедно. Менакши я видя, че се е отнесла и се притесни, че ако повярва на това ще се сети, че тя взима хапчетата. Отиде и започна да говори, че Сандия явно е излъгала, защото няма как двамата със Сурадж да нямат интимни отношения - какво правели по цяла нощ сами в една стая толкова време. Сантош обаче не я чуваше и Мена си тръгна ...  Peace

По едно време Сандия се яви на терасата да събира дрехите и Сурадж я видя от магазина - веднага я погледна - тя го видя, но не му обърна внимание. После слезе долу и седна в дневната - Чави я видя и излезе. Сурадж наблюдаваше всичко от магазина - реши да отиде при Сандия, но видя, че майка му е на входната врата и си говори с някаква съседка. Затова реши да се обади на Сандия по телефона и да види как е - взе телефона и от магазина звънна в къщата. Сандия обаче не стана да го вдигне - вместо това отиде Чави. Когато Сурадж видя, че сестра му ще вдигне - веднага затвори. Чави се ядоса, че при толкова хора в къщата все тя вдига телефона - когато видя, че няма никой каза на Сандия ако звънне пак - този път да вдигне тя - после излезе. Сурадж това и чакаше и отново звънна - Сандия най-накрая вдигна телефона. Сурадж й каза, че той се обажда - тя го попита от къде звъни. Той отговори, че от магазина, но да не се обръща много, за да не ги видят. Попита я какво става, защото днес му се е сторило, че се е случило нещо - тя е разстроена, майка му е странна. Каза й да му разкаже и че ако иска веднага ще се прибере. Сандия му каза, че няма нищо и нямало нужда да се прибира - после му затвори. Честно казано ме ядоса - пак стана онази Сандия дето мълчи и се мръщи. Сурадж не й е виновен ...  Naughty

Сандия и Менакши се засякоха в кухнята! Мена я попита наистина ли нямат отношения с девера, защото това значи, че или тя въобще не го харесва или той има проблем. Сандия й каза, че значи и друго - а именно, че Менакши взима хапчетата. Сандия й каза, че има доказателства - Мена се същиса и попита какви доказателства. Сандия извади касовата бележка от магазина, където пишело че Мена ги е купила - Сандия обаче й каза, че тя смята, че да бъдеш родител е въпрос, който засяга само съпруга и съпругата и те трябва да вземат решение дали са готови за това или не. Никой не бивало да им се бърка и тя продължавала да мисли така - затова взе касовата бележка и я скъса на парчета. Хвърли ги на пода и излезе. Ядоса ме ...  Crossing Arms

Менакши се стресна - каза, че не бива да се заяжда със зълвата, защото е опасна - била като остър меч, а тя вървяла по ръба и скоро щяла да я съсече на парчета. Тъкмо си мърмореше и хоп идва Викрам - тя така се стресна...  Mr. Green

Викрам я попита какво е направила пак, защото му изглеждала странна - тя каза, че нищо. Видя парчетата от касовата бележка на пода и опита да ги прикрие, та Викрам да не ги види - ясно е, че пие тези хапчета без той да знае. Викрам обаче попита какво е това на пода - Менакши каза, че е изпуснала боклук, но сега ще го събере и ще го хвърли преди зълвата да направи ново куклено шоу. Започна да събира парчетата, но изпусна едно - останалите ги взе и ги хвърли. Викрам взе изпуснатото парче и прочете само - Благодаря ви - т.е. това го пише в края на бележката до клиентите. Той така и не разбра какво става ...  Wink

Дойде време за вечеря - снахите сервираха храната, всички други бяха седнали. Сантош внимателно наблюдаваше как ще се държат Сандия и Сурадж един с друг - Сандия тръгна да подава на Сурадж от питката и в момента, в който той я докосна по ръката тя леко се дръпна - Сантош всичко видя. В това време Викрам се задави - лещата била много люта - Мена веднага му попаде чаша вода и започна да го тупа по гърба. Сантош се сети как преди, когато Сурадж се задави Сандия нищо не направи. След това Сандия беше седнала да мие някакви съдове, а Сурадж седна срещу нея да си лепи някакви листа - отново я погледна, но тя пак не му обърна внимание. В това време дойде Сантош и попита може ли да отиде в тяхната стая за малко, за да медитира понеже баща му хъркал в другата - Сурадж каза, че няма проблем. Именно тогава Сантош се е качила и е сложила под завивката на леглото от пърленките ...  newsm78

Викрам се беше напарфюмирал и искаше да е с Менакши, но тя се измъкна, че й било зле - нали хапчетата са при Сантош. Така се ядосваше, че Викрам веднъж решил да е романтичен пък тя да не може да отвърне ...  hahaha

Сандия и Сурадж се качиха в стаята си! Сандия продължаваше да се мръщи и да мълчи - Сурадж реши да я развесели и започна да й разказва, как Чоту се е шегувал с него заради каската на главата му, но пък той му е обяснил, че тя е за неговата безопасност и вече е свикнал с нея. Сандия обаче пак не му обърна внимание. Сурадж й каза, че вижда, че има нещо - попита я какво става, да не би майка му да я е обидила или друг да й е казал нещо. Помоли я да му каже, за да й помогне - Сандия тук много ме издразни. Започна да се кара на Сурадж и да му казва, че според тях тя винаги лъже и никога не казва истината. Тогава защо я пита да му говори каквото и да било - искала да я остави на мира. Много ми стана мъчно - Сурадж така пригледа - той не знае какво става, пък все на него си го изкарват. Каза й, че вече ще си мълчи - после си взе дюшека от гардероба, за да легне на пода ...  no

На сутринта Сурадж се облече - Сандия дойде и явно осъзна, че е била груба с него вечерта - каза му, че съжалява. Сурадж й отговори, че знае, че щом се държи така, значи е станало нещо сериозно. Отново я помоли да не го тай в себе си, а да го сподели с него. Сандия обаче за пореден път нищо не му каза и Сурадж слезе долу. Тя тръгна да се оправя и видя, че червената боя, брачното й колие и гривните ги няма на мястото им. Учуди се къде са ...  Sunglasses

Долу бяха всички - Чави оправяше нещо косата на Викрам, Сантош си поливаше цветето, Мухит си лъскаше обувките, Сурадж донесе на баща си вестник - по едно време се появи Менакши с чая. Сантош извика Сурадж - попита го дали е спал добре, защото очите му били зачервени. Сурадж каза, че е спал много добре и му няма нищо. Сандия също слезе, но без брачно колие, без гривни, без червена точка на омъжена жена - всички така я пригледаха, Сурадж се чудеше какво ли става - Сандия извика Чатури и я помоли да й помогне да си намери нещата, защото нямало нито червената боя, нито другите работи. Чатури се учуди къде ли са. Сантош се обади и каза, че едва ли са изчезнали щом са били горе. По едно време скочи и започна да разиграва театър - попита мъжа си дали е купил ново легло, била му казала преди 5 дни - бащата каза, че няма такова нещо и нищо не му е казвала. Тя каза, че не помни - искала легло за Сурадж понеже не искала да се мъчи на пода. Нали тяхното легло е развалено. Сурадж каза на майка си, че леглото си е добре и няма нужда. Сантош каза на Сурадж да се качи горе и да поговорят в тяхната стая, каза и на Сандия да дойде та да й намери нещата. Сурадж и Сандия тръгнаха със Сантош, но тя не се спря до тук - каза на всички също да дойдат и да видят дали леглото не е счупено. Те нямаха избор и целокупом се качиха. Долу остана само Чатури ...  smile3555

Горе в стаята Сантош каза на Мухит, Чави, Менакши и Викрам да погледнат хубаво леглото и да кажат какво му има - как им се струва. Те застанаха от двете страни на леглото и започнаха да го пипат и проверяват - Викрам даже гледаше дали се клати - да не е счупено. После и четиримата казаха, че на леглото нищо му няма - напълно здраво си е. Менакши отбеляза, че и цвета му бил много хубав. Сентош им каза, че нищо не разбират - попита Сурадж какво му има на леглото - Сурадж също каза, че леглото е страхотно и му няма нищо. Тогава Сантош каза на Сандия нали е най-образвана тя да погледне леглото и да каже какво му има - Сандия го погледна и каза, че всичко му е наред. Нямало му нищо - бащата на Сурадж ме разби като вика - казах ви аз, че Сантош се е чалнала малко, ама вие не ми вярвате ...  Joy Joy Joy

В това време дойде Прити - искаше да говори със Сантош да се извини за държанието си, Чатури й каза, че тя и всички други са горе в стаята на Сурадж и Сандия. Тя тръгна да се качва ...  Peace

След като всички казаха, че леглото е страхотно и му няма нищо - Сантош изведнъж каза: как няма да е страхотно, като не е използвано. Дръпна рязко завивката и отдолу се видяха един куп пърленки, които е наредила по дюшека - така е искала да види дали Сурадж и Сандия спят заедно. После извади изпод възглавницата кутията, в която Сандия държи брачното си колие, брачните гривни и червения прах. Каза, че нарочно ги е сложила тук - и Сандия е щяла да ги види, ако е спала в леглото със Сурадж - но те не са ги видели и пърленките не са натрошени, а са си цели точно защото двамата са спали отделно на пода и никога не са били истински съпруг и съпруга. Стана ми много мъчно и за двамата - пред всички да го издруса така. Сандия трябваше да каже на Сурадж, а не да мълчи - той щеше да измисли нещо, а сега гледаше като попарен и не знаеше какво да каже. Всички бяха същисани, а Сантош само нареждаше ли нареждаше - как Сандия не искала Сурадж, защото той бил по необразован от нея, как тя се срамувала от него и затова не изпълнявала задълженията си на съпруга. Прити се появи тогава и остана да подслушва зад вратата.  Rolling Eyes

Сантош викаше на Сандия, че не я е довела тук на гости или на пансион - тя е тук като съпруга на Сурадж, това означава, че трябва да изпълнява съпружеските си задължения, а не да кара сина й да спи на пода. Започна да й се кара, че дори не дава на Сурадж да я докосва, а това е негово право. Въпреки това той не спирал да й помага - толкова неща бил направил за нея, че ако ги бил направил за боговете дори те щели да слязат да му се поклонят. После започна да се кара на Сурадж - как може да се промени толкова заради нея, как може въпреки, че тя не дава да я докосва той да й угажда за всичко, да лъже майка си заради нея, да пролива дори кръвта си. Каза му, че Сандия е образована докато той е прост сладкар и явно за нея - той е нищо. Именно затова не му дава да се доближи до нея. Сандия каза, че не е вярно и че тя много го уважава - Сантош попита дали го обича. Каза на Сандия да отговори пред всички дали обича Сурадж или не. Менакши също се намеси и каза на Сандия да отговори дали обича девера. Тук спира епизода по Войо - но явно е имало проблем с качването. По БТВ дадоха още - сега ще разкажа ...   newsm12

Менакши каза на Сандия просто да отговори - това бил прост въпрос, а не математическа задача. Започна да я пита да обясни - Сантош се намеси и каза на Сандия, че е достатъчно да отговори само с ДА или с НЕ! Обича ли или не Сурадж - той милия беше готов да заплаче. В този момент Прити си тръгна. Сандия така и нищо не каза - само стоеше и мълчеше - Сантош пак я попита да или не, тогава Сандия избяга от стаята и ги остави. Всички гледаха в недоумение, а Сурадж направо наведе поглед от срам - все едно ще заплаче. Стана ми много мъчно за него и пак се ядосах на Сандия ...  cry

Сантош каза, че и мълчанието е отговор и че щом нищо не е отговорила, значи не го обича. Сандия се спря отвън и се заслуша - Сантош каза на Сурадж, че се надява вече да е видял каква жена има. Каза му, че той не спира да я защитава - затова му е поискала и тези 15 дни - но имало ли е смисъл след като жена му се смята за повече от него и дори не иска да я докосва. Нали е образована, а той е обикновен сладкар. Сурадж изведнъж каза: така е майко, това е истината. Аз имам само 9-ти клас, докато Сандия е вишистка. Тя е образована, докато ние не сме. Въпреки това тя още е тук - защо стои с това семейство, защо се опитва да се докаже като добра снаха, защо не си тръгна с брат си, когато Анкур дойде. Каза на майка си, че Сандия е имала шанс много пъти да го изостави, въпреки това не го е направила и не го е злепоставила пред хората. И въпреки, че е образована и заслужава някои по-добър от него - тя все още е тук и търпи всичко това. Каза също, че дори да не умее много неща се старае да й угоди и да се покаже като добра снаха. Това било достойно. Напомни на майка си, че й е дала 15 дни и за това време Сандия прави всичко, за да се докаже - дори се е съгласила да отидат при баба му, въпреки че не познава обичайте там и че е можела да стане за срам. Въпреки това се е справила. И тогава е можела да си отиде - да го остави и да живее спокойно на друго място - но не го е направила и още е тук. Попита майка си защо? Според него имало причина - Сандия стоеше отвън и слушаше. Сурадж отиде при Мухит и го попита той като образован може ли да каже, че Сандия е злопаметна и подла. Той замълча - отиде при баща си и попита и него - той също не посмя да каже нищо. Сурадж пак се върна при майка си й й каза, че Сандия е имала много възможности да си иде, но все още е тук и каквото и да става той ще продължи да я подкрепя. Сантош замълча и беше готова да се разреве - а Сурадж направо почти ревна докато говореше тези неща. Сандия чу всичко и се замисли - така свърши епизода. Много ме изкефи Сурадж. Рядко се срещат такива мъже ...  newsm44 newsm76  Kissing Heart

За утре дадоха как Сурадж казва на Сандия, че ако иска може да си тръгне и да го остави - той не искал да страда и нямало да я спре, но ако иска - може да остане и да продължи да се бори. Тогава Сандия взе кутията и започна да си слага брачното колие, червеното на челото и гривните - т.е. му показа, че няма да си иде. Утре ще е много интересно ...
  smile3501

# 17
Зиз, Марвела - ще ме разбиете! Много сте забавни ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Песничката е хубава - мерси за поздрава.  Hug

Бубе, до 10 минути пускам разказа. Той стана цял роман - сега като го гледам се чудя как съм успяла да го напиша ...
Mr. Green

Roxis  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 18
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеее, Роскеееееееее... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Тая вечер тресна коня с лопатата....как го написа тва сичкото ма лудооооо.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 19
Малеее, Роскеееееееее... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Тая вечер тресна коня с лопатата....как го написа тва сичкото ма лудооооо.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Въобще не питай! И аз не знам ...   hahaha hahaha hahaha

Честно казано го пиша от доста отдавна, но на части! Т.е. одеве малко, после почивка - после пак малко - пак почивка - сега пак малко и така - накрая се получило това. Нали съм ужасно настинала - няма как да седна да го пиша накуп - изключено. А и в този епизод от Войо не са качили голяма част и решх да разкажа подробно ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тези дни не съм писала много - сега обещах и реших да разкажа пропуснатото ...  Hug

Ти не си виждала романа ми, когато разказвах част от втория сериал на Сара и Ангад. Ухаааааааааа ... ти да видиш тогава - за тях бях във вихъра си. Винаги съм готова ...
  smile3521 newsm76 txtloves

# 20
Зиз Hug колко серии останаха при рускините до влизането на Торал  newsm78 newsm78 newsm78 Вече съм фърта  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

# 21
Малииии...ка не ти се изтъркаха отпечатъците от толко писане... Grinning Grinning Grinning Grinning
Нема лошо мац...пишете си на воля...аз неам нерви да се простирам така, освен ако не съм дълбока на някаква тема, но уважавам желанието ти да информираш останалите. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    love001  love001 newsm51 smile3525

# 22
Малииии...ка не ти се изтъркаха отпечатъците от толко писане... Grinning Grinning Grinning Grinning
Нема лошо мац...пишете си на воля...аз неам нерви да се простирам така, освен ако не съм дълбока на някаква тема, но уважавам желанието ти да информираш останалите. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    love001  love001 newsm51 smile3525

Благодаря и на теб и на Марвела! Хайде за вас специален подарък от мен - вашите Развратови ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Heart Eyes Hug

# 23
Зиз Hug колко серии останаха при рускините до влизането на Торал  newsm78 newsm78 newsm78 Вече съм фърта  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
Кат си Фърта  ще те приземим... Joy Joy Joy
Така, сега има май още две серии "РазвратИ в Джайпур и многострадална Геновева", после една серия подготовка за откритият урок, после две серии "Разврати ми подарява заек за Свети Вальо и трябва да му кажа, че го ловкам, ама не мога, чИ мЪ й срам" ииииииии....тогаз... hahaha hahaha hahaha hahaha
До края на седмицата е вътре Peace

# 24

Благодаря и на теб и на Марвела! Хайде за вас специален подарък от мен - вашите Развратови ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Heart Eyes Hug

Ретуит Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Роска, мерси мило...  love001 newsm51 newsm51

# 25
Зиз Hug колко серии останаха при рускините до влизането на Торал  newsm78 newsm78 newsm78 Вече съм фърта  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
Кат си Фърта  ще те приземим... Joy Joy Joy
Така, сега има май още две серии "РазвратИ в Джайпур и многострадална Геновева", после една серия подготовка за откритият урок, после две серии "Разврати ми подарява заек за Свети Вальо и трябва да му кажа, че го ловкам, ама не мога, чИ мЪ й срам" ииииииии....тогаз... hahaha hahaha hahaha hahaha
До края на седмицата е вътре Peace

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ше изтраем още една седмица, аман вече от овчия и поглед  Close Close Close Close Close

Видех, че и в диспансера рипат на поздрава  Party Party Party Party Party

Roxis  bouquet

# 26
Аре ма оно дойде... Joy Joy Joy Joy Joy ше изтърпиш ощИ малкУ hahaha hahaha hahaha

Рипат, та коридорти се тресат....ся ше нацапат и Чепиков шЪ сЪ гътнИ hahaha hahaha hahaha

# 27

Ретуит Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Роска, мерси мило...  love001 newsm51 newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug

# 28
Айде едни убавци и за теб... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Марвелита Hug доспа ми се кат се наядох и сега в лек свински тръст се отправям към покоите си... Hug

# 29
Ауууууууу, много боен РавратИ бе  Shocked

https://www.youtube.com/watch?v=DimqN0VHDaA

Общи условия

Активация на акаунт