Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да се запиша и аз в новата тема,че да не пропусна нещо. Joy Joy Laughing
Тери ,Благодаря ти за прекрасната тема,както винаги е супер интересна.  bouquet  bouquet Hug
Роси на теб ти благодаря за подробния разказ.Макар ,че  гледах сериите, го четох с голям интерес  bouquet Hug
Ани ,благодаря ти за пожеланието.  bouquet

Я па тая Joy Joy Joy
Мина ли ти ма... Grinning Grinning Grinning Ай да се оправяш, че кат си болна не се бъзикаш и си сухарка... Hug Hug Joy Joy Joy

Ти остай,ами не стига ,че съм болна ам и съм на работа #Crazy ooooh! Нема време.... no bash
Сега само ,ше четем вашите базици ...хаха.По натам ,ще се включим    love001(цуни)  и Hug(гуни)

Чшшшш, за тебе нема ли електронни болнични ма... Laughing
Легай дома и се завивай през глава и щи мине. Grinning

# 46
Приятели от Star TV правят чат със Депика Синг - Сандия. Може да й задавате въпроси в момента в twitter - адресирайте ги така: @deepikasingh150 @StarPlus #ChatWithSandhya newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 47
Добър ви ден и от мен! Малее, викам като се прибера ще си направя едно силно кафе, то човек не може да ви изчете тука голямо писане.

Рокси, страхотен човек си, много ти благодаря за изчерпателния разказ. Интересно е било пропуснатото, което не са качили във войо. Браво, много добре си разказала всичко. Предполагам, че днес ще е Менакши с онези сладки, което също беше забавно. Ще гледам днешните епизоди, но ме нямаше и вероятно ще е по късно.

Зис, прочетох и твоя разказ за булката. Определено предстоят интересни епизоди, но са още далеч. Направо се чуд какво му е толкова на Джаго, та прави такова силно впечатление? Днес също случайно чух коментари по негов адрес относно визията му.

Тереза, благодаря, че разказваш кармата, все още е интересно. Вчера докато си пих кафето майка ми го гледаше, та попаднах точно на разговора между Ванш и Ичха. Честно казано се изнервих доста, защото ми се искаше да чуя поне кой дублира Ванш, но докато Ичха му говореше после започна някаква музика и така не стигнах до неговия глас. Няколко думи, после музика колкото искаш и никаква промяна. Книгите на Халед Хосейни са страхотни аз също съм ги чела. Сега имам и третата му книга, но все още не знам дали и тя е интересна.

Видях, че Рокси е направила втора тема за Сара и Ангат, до която не съм стигнала,но ще чета на куп като ми остане повече време.

По късно ще разкажа новите епизоди на светлината, сега дойде време за кафето.

# 48
Къде беше майката на Ананди, че не присъства  на рожденния й ден? А докато бащата беше в затвора от какво се издържаха, защотогледам, че като е излязъл пак са заможни?

# 49
  • София
   И аз това се питам. А този Джагдиш много нахален. Все едно Анандито му е собственост. Предмет, за който той знае какво е най-добре. Ядосах се. 3 серии нищо не стана. Сега да я видим бабати Калиани какво си прави. Тъкмо се чудех как ще се отнася към Ананди и тя викна  Mr. Green

# 50
   И аз това се питам. А този Джагдиш много нахален. Все едно Анандито му е собственост. Предмет, за който той знае какво е най-добре. Ядосах се. 3 серии нищо не стана. Сега да я видим бабати Калиани какво си прави. Тъкмо се чудех как ще се отнася към Ананди и тя викна  Mr. Green

И аз точно това се чудих, как ще се отнася дъртофелницата и тя страхотно посрещане спретна. Не можах да разбера, за коя племенница говореше Ананди на Сугна? Аз ли нещо съм пропуснала, или Сугна има второ дете без да са го обявили?

# 51
Бре, бре голям морал, голямо чудо, като че ли половината индийци не се женят под 18 год и нямат деца  ooooh! При тази любов между Джаго и Ананди кой успява да ги раздели все пак?

# 52
Бре, бре голям морал, голямо чудо, като че ли половината индийци не се женят под 18 год и нямат деца  ooooh! При тази любов между Джаго и Ананди кой успява да ги раздели все пак?
Ей, ама много сте заблудени начи... hahaha hahaha hahaha
Къде пък се видя любов между двамата и къФ е проблема да бъдат разделени? Mr. Green
Джаго го сърби и налита, Ананди пък си харесва приятелчето от детството.
Ако страда занапред, няма да го прави от любов, а от болката, че е предадена от приятелчето си.
Тя е обичала само един мъж и това е настоящият и съпруг. Naughty
Цел чаршаф написах днес бе милооооо...ако беше прочела, нямаше да се чудиш. Naughty

Бубе, говори за Шагун...момичето на Сугна. Докато Ананди е липсвала, тя е родила момиче, но не са го давали преди. Peace

# 53
Ето и днешните епизоди на Светлината.

Братът на Сандия и казва, че не изглежда щастлива от решението на свекърва си, но че за него е важно да е щастлива. Въпреки всичко, той я вика да тръгне с него, но тя го пита дали не е мислил за щастието и, когато я омъжвал. Той и каза, че сега е дошъл да поправи грешката си. Сандия му отговори, че може да си върви спокоен и че няма нужда да се тревожи, нито да се срамува заради нея. Даде му нещо, което била направила за неговото дете, каза му да му го даде когато порасне и да му каже, че има леля, но не разбрах какво точно.На тръгване Анкур и Сурач се видяха. Той също му обеща, че Сандия няма да има повече проблеми в техния дом.

Сурач каза на Чото, че иска да вземе нещо за Сандия. Той му се подиграва, че винаги, когато иска да вземе нещо за нея не може да избере какво и се връща с празни ръце. Сурач каза, че този път е избрал какво да и вземе. Чуто започна да изброява, обувки, колие, но Сурач каза, че не е познал. Каза, че когато го купи ще разбере.

Онова момче, дето щяха да го женят за сестрата на Менакши пак потърси Чави, но тя го изряза. Сантош я чу и попита с кой говори, но в този момент той пак звънна. Сантош вдигна, но била някаква съседка, която търсила Менакши, че някакво Сари било скъсано ли не разбрах точно.

Сурач отиде в някаква книжарница да купи Книга за Сандия. Някакво момиче търсеше някаква книга за диабет. Сурач като видя реши, че Сандия е на нейната възраст и сигурно и тя ще харесва такива книги, понеже била на английски и купи същата книга.

Чави отиде при Менакши в магазина за да и каже да забрани на онова момче да и звъни, понеже ще и навлече неприятности и ще я издаде на майка си. Мена и каза, че ще направи всичко възможно момчето да не и се обажда повече, стига да не казва. Чави обаче си хареса някакво скъпо Сари и си го поиска в замяна. Менакши се опита да се измъкне, но Чави нали си е нагла, взе някакъв шал, но не разбрах дали взе и сарито.

Сантош и мъжа и си говореха за Сандия. Сантош каза, че Сандия била коварна, а не като Менакши, която винаги плачела когато я хванат в лъжа. Това много ме из дразни. Сантош се дразни, че не можела да докаже, че Сандия е пуснала жалба в полицията. Също не можела да разбере как огърлицата се е появила в някакво сари. Ако сега я била изгонила Сурач щял да я намрази и между тях щяла да се образува пропаст, затова не я изгонила. Някой ги чу, но не знам кой, защото после някой си представяше какво е казала Сантош, може и да е била Сандия.

Сурач отиде при Сандия да и подари подаръка, както и да и каже, че вече животът им станал по сладък и че са щастливи, но тя му каза, че няма никакво щастие и че тя е една лъжкиня. Каквото и да стане всички щели да мислят, че тя го е направила. Каза му, че се е опитала да направи всичко възможно да се хареса на майка му, но не е успяла. Вместо това получавала единствено унижения и клевети. Каза му, че си е замълчала за Мухит и за лаптопа само и само майка му да не изгуби доверие в децата си. Че всички коментират брачния им живот, но тя пак си мълчи. Попита го до кога ще трябва да доказва на всички, че е невинна, а те ще се държат с нея като с престъпник. Сурач и каза, че той никога не я е обвинявал, но тя му отговори, че няма сили да издържа на всичко това и да е щастлива, да я остави да си тръгне. После имаше музика и явно Сурач си представяше какво му е казала Сандия.

Сантош каза на Менакши и на Сандия, че задълженията на Менакши са да готви, а на Сандия да чисти, пазарува и т.н. Защото и без това не можела да готви, понеже родителите и не са я научили. Менакши каза, че Сандия не умеела да се пазари за зеленчуците, затова трябвало тя да се заеме с това. Сантош потвърди, че е права. Сандия каза, че ще се научи да готви, но Сантош и каза, че за да го направи трябвало да се съсредоточи и да не се разсейва. Нареди на Менакши да измие някакъв съд от магазина, но тя като го видя колко е мръсен никак не и стана приятно. Сандия го взе и каза, че тя ще го измие. Сурач я видя и и каза да го остави, Чатури щяла да го измие. Сантош му каза, че бил прав, че Сандия била създадена само за наука, а не за работа. Сурач вместо да я защити каза, че отивал в магазина, понеже имал голяма поръчка. Така свърши последния епизод, а за книгата дето Сурач подари на Сандия нищо не показаха, сигурно ще е в следващите епизоди. Дали пък не и е занесъл само сладки, а книгата я е оставил за друг път, това не можах да разбера. Явно Сандия е чула онзи разговор между майка му и баща му.

Не знам как ще се почувства Сантош, когато разбере, че Сандия не е пуснала жалба срещу нея. Нищо чудно пак да не вярва, щом не вярва за огърлицата. Напоследък много ме дразни, както и тази Менакши.

# 54
Бре, бре голям морал, голямо чудо, като че ли половината индийци не се женят под 18 год и нямат деца  ooooh! При тази любов между Джаго и Ананди кой успява да ги раздели все пак?
Ей, ама много сте заблудени начи... hahaha hahaha hahaha
Къде пък се видя любов между двамата и къФ е проблема да бъдат разделени? Mr. Green
Джаго го сърби и налита, Ананди пък си харесва приятелчето от детството.
Ако страда занапред, няма да го прави от любов, а от болката, че е предадена от приятелчето си.
Тя е обичала само един мъж и това е настоящият и съпруг. Naughty
Цел чаршаф написах днес бе милооооо...ако беше прочела, нямаше да се чудиш. Naughty

Бубе, говори за Шагун...момичето на Сугна. Докато Ананди е липсвала, тя е родила момиче, но не са го давали преди. Peace

Оо, значи Сугна вече има 2 деца, явно скоро ще дойде моментът, в който чичото ще се опита да убие синът на Сугна и да го разберат що за стока е. Интересно как така не са бесняли когато Сугна им е родила не наследник, а наследница.

# 55
Днешната серия на Булчето много тъпа  ooooh! ooooh! ooooh!
Санчи и Вивек ще ходят на почивка. На Крюела пак и се размина - била сложила пикантната подправка защото си мислела, че Ананди вече е сервирала на баща си и добавила подправките за тях.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бизнесмена май ще почне да фалира - клиентите му от чужбина се били отказали от пратката  Mr. Green
Алок му подхвърля, че не е лесно да си успешен. Бизнесмена се ядосва и двамата пак влизат в спор. Даду ги прекъсва като им казва, че не иска да спорят, а да пазят Ананди щастлива.

Зиз Hug РазвратИ е порядъчно набрашнен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 56
Ка шЪ беснеят бе Бубе...ми той Шам си искаше дъщеря и си я има. Имат наследник Варун...кво толко...  Whistling

Бай дъ уей...и РазратИ заяви, че иска дъщеря и да мяза майка си... Grinning Grinning Grinning

# 57
Днешната серия на Булчето много тъпа  ooooh! ooooh! ooooh!
Санчи и Вивек ще ходят на почивка. На Крюела пак и се размина - била сложила пикантната подправка защото си мислела, че Ананди вече е сервирала на баща си и добавила подправките за тях.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Бизнесмена май ще почне да фалира - клиентите му от чужбина се били отказали от пратката  Mr. Green
Алок му подхвърля, че не е лесно да си успешен. Бизнесмена се ядосва и двамата пак влизат в спор. Даду ги прекъсва като им казва, че не иска да спорят, а да пазят Ананди щастлива.

Зиз Hug РазвратИ е порядъчно набрашнен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Така е....набрашнен е и ме кефи на макс... hahaha hahaha hahaha

Оттатък ВериЧа ми представя новия кюмюр-зет... hahaha hahaha hahaha
Яко праска рИклами на ЛС... hahaha hahaha hahaha

# 58
Марвело Hug ай при Казаките

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Преди да налунзиш шпайковете да ти кажем, че не знам видеото дали е обработено... Joy Joy Joy Joy Joy

# 59
Марвело Hug ай при Казаките

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Преди да налунзиш шпайковете да ти кажем, че не знам видеото дали е обработено... Joy Joy Joy Joy Joy

Добре, че предупреждаваш инак ше се претрепа  hahaha hahaha hahaha
Пак се ровим кат откачена из индийските сайтове, но нищо не намирам. Требе да стегна звездите.

Мац  Hug на мен един мангал ми стига  Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт