Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет и от мен момичета, чета ви от първата тема.Реших да пиша а не само да чета, заради моя любим сериал "Светлината на моя живот", този сериал така ме зариби,че изгледах всички серии до момента.Хиндиту ми стана втори роден език, Sunglasses Wink.Бубе според  мен няма опасност някой от двамата да умре, защото продуцентите са усетили верния тон и не го пускат вече три години. Актьорите са им бетон с изключение на един(Викрам),който нищо чудно след края на Биг Брадър да се върне и Каника която все пак трябва да роди,всички други са си същите. В момента сериите които дават в Индия стават все по интересни.Между другото Рохит от няколко месеца не режисьор на сериала, дали са му новия сериал  на продуценската къща.Миналата година са имали известни търкания с Анас,но сега всичко било наред.Това беше малко в страни от темата Grinning След като изгледах всичко,сега си гледам епизодите  които дават в Индия. Анкур в желанието си да отмъсти за изгонването на сестра си,такава бомба им залага с  назначаването на Мохит на работа в компанията която е консултант, че в близките сто епизода Сандия и Сурадж нама да се сдобрят Wink Ивинете за правописа,но от телефон ми е по трудно Grinning

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 22:23 от miha-

# 151
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Привет и от мен момичета, чета ви от първата тема.Реших да пиша а не само да чета, заради моя любим сериал "Светлината на моя живот", този сериал така ме зариби,че изгледах всички серии до момента.Хиндиту ми стана втори роден език, Sunglasses Wink.Бубе според  мен няма опасност някой от двамата да умре, защото продуцентите са усетили верния тон и не го пускат вече три години. Актьорите са им бетон с изключение на един(Викрам),който нищо чудно след края на Биг Брадър да се върне и Каника която все пак трябва да роди,всички други са си същите. В момента сериите които дават в Индия стават все по интересни.Между другото Рохит от няколко месеца не режисьор на сериала, дали са му новия сери ал на продуценската къща.Миналата година са имали известни търкания с Анас,но сега всичко било наред.Това беше малко в страни от темата Grinning След като изгледах всичко,сега си гледам епизодите  които дават в Индия. Анкур в желанието си да отмъсти за изгонването на сестра си,такава бомба им залага с назнтачаването на Мохит на работа във компанията която е консултант, че в близките сто епизода Сандив и Сурадж нама да се сдобрят Wink

Добре дошла Hug  bouquet

Сега по същество.... Laughing

Ха-ха-ха....изсмя се графът на развален испански и смехът му се разнесе по ревера на сакото. Mr. Green

Та искам да кажа, че и аз мислех като теб за Булката, но от два дни са ме вкарали в час с драмата.
Новината за нея дойде неочаквано и лишена от всякаква логика.

Не залагай на това...просто един ден Сандия ще я настигне куршум в сърцето или главата, защото изглежда за Индийците крайната драма си е естествен процес.

Сериалът който гледам аз се снима 7-ма година. Нищо не предвещаваше трагедия, мислехме, че гледаме нещо различно и ново, ни не...очакваме трагедията с трепет.  Peace

# 152
Аз точно затова толкова се учудих, защото знам, че си казвала, а и в онази тема, която е специално за тях четиримата съм чела особено за Рамвир, че си има жена, която много обича. Помислих, че може би във втората тема, която все още не съм започвала да чета сте коментирали нещо, което съм пропуснала. Аз по принцип чета всичко по тази тема, но в момента нямам толкова възможност да стоя във форума, понеже имам и други занимания и успявам да влизам само в тази, където се коментират всички сериали. Някой ден направо ще изчета всичко до момента и ще продължа да следя и там, защото те така или иначе са ми любимите актьори и въпреки, че повечето са снимки има и интересни неща около личния им живот, които не пропускам.

Не се притеснявай Бубе, когато можеш ще я прочетеш! И аз преди време четох тези глупости в един фейсбук на фенове, може и момичето от там да ги е прочело. Въпроса е, че на въпросното място имаше свободни съчинения и измислици за каквото се сетиш. Но няма такова нещо. Киншук много обича съпругата си. В момента той продължава снимките на новия си сериал. А Парул/ Рагини си има приятел, но казва че още й е рано да се омъжва  ... newsm10

# 153
Привет и от мен момичета, чета ви от първата тема.Реших да пиша а не само да чета, заради моя любим сериал "Светлината на моя живот", този сериал така ме зариби,че изгледах всички серии до момента.Хиндиту ми стана втори роден език, Sunglasses Wink.Бубе според  мен няма опасност някой от двамата да умре, защото продуцентите са усетили верния тон и не го пускат вече три години. Актьорите са им бетон с изключение на един(Викрам),който нищо чудно след края на Биг Брадър да се върне и Каника която все пак трябва да роди,всички други са си същите. В момента сериите които дават в Индия стават все по интересни.Между другото Рохит от няколко месеца не режисьор на сериала, дали са му новия сери ал на продуценската къща.Миналата година са имали известни търкания с Анас,но сега всичко било наред.Това беше малко в страни от темата Grinning След като изгледах всичко,сега си гледам епизодите  които дават в Индия. Анкур в желанието си да отмъсти за изгонването на сестра си,такава бомба им залага с назнтачаването на Мохит на работа във компанията която е консултант, че в близките сто епизода Сандив и Сурадж нама да се сдобрят Wink

Добре дошла Hug  bouquet

Сега по същество.... Laughing

Ха-ха-ха....изсмя се графът на развален испански и смехът му се разнесе по ревера на сакото. Mr. Green

Та искам да кажа, че и аз мислех като теб за Булката, но от два дни са ме вкарали в час с драмата.
Новината за нея дойде неочаквано и лишена от всякаква логика.

Не залагай на това...просто един ден Сандия ще я настигне куршум в сърцето или главата, защото изглежда за Индийците крайната драма си е естествен процес.

Сериалът който гледам аз се снима 7-ма година. Нищо не предвещаваше трагедия, мислехме, че гледаме нещо различно и ново, ни не...очакваме трагедията с трепет.  Peace

Добре дошла и от мен! Радвам се, че и ти следиш светлината, тъкмо ще има още някой, с който да го коментираме. Зис е права, те в последния момент явно решават да сложат край, като за целта някой умре, или пък решават да омъжат главния герой или героиня повторно. Това вече ще стане за трети път ако се случи и с Разврати, затова така съм настроена. Ако все пак поне Сурач и Сандия останат заедно ще го призная този сериал. Няма да ми стане по любим от цветовете естествено, но просто ще го признае, че е имал щастлив финал. Продължавай да разказваш епизодите, които се снимат в Индия когато имаш възможност, ще е интересно.

# 154
Привет мацки   wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Стига муча ма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не разбра ли, че хинди сценаристите имат бръмбари в главите  Shocked

Хич не ми пука, че са решили да нулират РазвратИ, сал дет си загубих времето да чета кат луда за инфо. Но и от това има полза - вече положих основите на хинду-английския писмен език  Joy Joy Joy

Между другото да кажа, че мисля да почвам "Светлината".  hahaha hahaha hahaha hahaha Главната с телешкия поглед е омъжена за директора на продукцията /бивш или настоящ няма значение/ и със сигурност ще оцелее сред куршумите  Peace, но за сметка на това пък ще гътнат мъжа й /сладурче и той кат РазвратИ/, та да е по-весело на финала.  Laughing Laughing Laughing

miha Hug Добре дошла и от мен  Hug

# 155
Привет и от мен момичета, чета ви от първата тема.Реших да пиша а не само да чета, заради моя любим сериал "Светлината на моя живот", този сериал така ме зариби,че изгледах всички серии до момента.Хиндиту ми стана втори роден език, Sunglasses Wink.Бубе според  мен няма опасност някой от двамата да умре, защото продуцентите са усетили верния тон и не го пускат вече три години. Актьорите са им бетон с изключение на един(Викрам),който нищо чудно след края на Биг Брадър да се върне и Каника която все пак трябва да роди,всички други са си същите. В момента сериите които дават в Индия стават все по интересни.Между другото Рохит от няколко месеца не режисьор на сериала, дали са му новия сериал  на продуценската къща.Миналата година са имали известни търкания с Анас,но сега всичко било наред.Това беше малко в страни от темата Grinning След като изгледах всичко,сега си гледам епизодите  които дават в Индия. Анкур в желанието си да отмъсти за изгонването на сестра си,такава бомба им залага с  назначаването на Мохит на работа в компанията която е консултант, че в близките сто епизода Сандия и Сурадж нама да се сдобрят Wink Ивинете за правописа,но от телефон ми е по трудно Grinning

Здравей и добре дошла в темата! Радвам се, че следиш "Светлината" и в Индия. Аз също го гледам и смятам, че е възможно скоро Сурадж и Сандия да се съберат отново - няма как иначе. Личи си, че още се обичат и се сближават все повече. Много са сладки дори, когато се заяждат и спорят. Разбира се плана на Анкур ще създаде проблеми, но се надявам, че когато разбере Сандия ще оправи нещата. Все пак тя няма вина затова ...  newsm10

Това за търканията между Анас и рижисьора може и да са слухове. Гледала съм ги заедно и зад кадър - изглеждаше, че се разбират добре. И да е имало нещо - важното е, че вече е ок. И аз четох, че режисьора сега режисира друго, но вчера го имаше на снимките зад кадър с екипа. Може и този сериал да продължава да режисира или поне да помага ...  Thinking

Както и да е - важното е да си права и когато решат да приключват сериала - той да завърши щастливо - да не убият никого и Сандия и Сурадж да бъдат заедно ...  Praynig Praynig Praynig

Един въпрос - сега Каника/ Менакши е бременна в живота нали? Струва ми се доста наедряла и с корем в последните епизоди в Индия. Тя така ще си играе и там ще роди и готово ...  Mr. Green

Дано обаче Гаутам/ Викрам се върне пак след Биг Бос - той си е идеален за ролята ...
Praynig

# 156
Между другото да кажа, че мисля да почвам "Светлината".  hahaha hahaha hahaha hahaha Главната с телешкия поглед е омъжена за директора на продукцията /бивш или настоящ няма значение/ и със сигурност ще оцелее сред куршумите  Peace, но за сметка на това пък ще гътнат мъжа й /сладурче и той кат РазвратИ/, та да е по-весело на финала.  Laughing Laughing Laughing

Зиз, Марвела, Бубе - недейте така! Защо винаги трябва да мислим най-лошото. Да се надяваме, че никого няма да убият. Аз лично се надявам, че на финала Светлината ще завърши щастливо ... дано и в Булката всичко е ок ...  Praynig Praynig Praynig

Много се радвам, че си решила да следиш "Светлината" - определено сериала си заслужава. Леле какви епизоди следват по-натам. Двамата главни са много сладки. Когато Сандия вече признае, че обича Сурадж и погледа й и всичко е по-различно. Определено се усеща по-голяма химия и двамата са много сладки заедно. Изгледай епизодите излъчени до тук по БТВ и го следи и натам. Сериала е хим забавен, хем интересен, хем поучителен ...  smile3525 newsm76 txtloves

Наистина Депика Синг/ Сандия е омъжена за режисьора на сериала - независимо дали е настоящ или бивш, ходи там и поддържа нещата. Не вярвам да закачат героинята й - но се надявам и със Сурадж също всичко да е ок накрая. Не искам да го убиват - той е най-готин и печен. Освен това е голям сладур - много му се радвам и много го харесвам. Надявам се, че накрая Сурадж и Сандия ще са щастливи заедно и че нищо няма да им се случва. Дано поне тук има изключение и видим щастлив край ...
  Praynig  Kissing Heart Two Hearts

# 157
Привет мацки   wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Стига муча ма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не разбра ли, че хинди сценаристите имат бръмбари в главите  Shocked

Хич не ми пука, че са решили да нулират РазвратИ, сал дет си загубих времето да чета кат луда за инфо. Но и от това има полза - вече положих основите на хинду-английския писмен език  Joy Joy Joy

Поздравления, че ще гледаш светлината. Интересен е и има какво да се гледа, стига да завърши добре, иначе не мога да си изкривя душата, че за сега върви доста добре, на моменти тъжен, на моменти много забавен. Освен това там показват традиции, които в другите сериали не са показвали и това от друга страна го прави още по интересен.

# 158
Благодаря и на двете ви за разяснението за документите! Аз си спомням, че Прити се срещна с нея когато отиваше при брат си. Спомням си и това, че Сандия и каза, че никога няма да се разведе със Сурач и дето я пита дали се чува какво говори, даже май го разказвах, но не знаех, че Прити и е дала документи. Вероятно точно това не го е казала, или аз не съм обърнала внимание. Каза и да си помисли, но не помня да и е казала, че и дава документи то май всъщност няма нужда да го казва. Тя просто и ги е дала и затова и е казала да си помисли, а може пък аз да не съм обърнала внимание, че и дава документи за развод. Както и да е, важното е, че се разбра.

Прити каза на Сандия, че това са документи за развода й със Сурадж. Сандия скочи и каза, че няма да се развежда, но Прити й каза, че й ги слага в чантата, а тя да си помисли. Ако не ги иска - после да ги скъса, ако не да ги запази. Сандия трябваше веднага да ги скъса и въобще да не ги носи в дома на Рати. Сега по грешка ги изтърва на пода. Затова Сурадж ще ги намери. И аз не одобрявам, че ще я нагруби после, но и на него не му е лесно. Въпреки всичко винаги е до нея и й помага ...  Peace

# 159
В крайна сметка ако знам, че финалът на сериала ще е щастлив и ще завърши със Сурач и Сандия няма така да реагирам на поведението на Сурач, но понеже съм под някакво напрежение, че и тук ще има или убийство, или раздяла това някак започна да ме отблъсква от сериала и не изпитвам същото вълнение, което изпитвах преди, иначе щеше да е страхотно ако след всичко това и онези драми покрай терористите всичко завърши щастливо.

Бубе, не вземай нещата толкова навътре! "Светлината" все още се снима - за сега за щастие не са убили никого и се надявам, че няма да го направят. Може Сандия и Сурадж временно да са разделени, но и в епизодите, които излъчват в момента в Индия се вижда, че още се обичат и вярвам, че скоро ще се съберат. Няма как всичко да върви гладко, но важното е накрая нещата да се оправят. Да сериала още се снима и няма как да знаем как ще завърши, но може да мислим позитивно и да се надяваме, че финала ще е хубав. Защо тогава е нужно да си разваляш удоволствието докато го гледаш? Гледай си спокойно и с кеф - аз така правя. Толкова хубав сериал ... newsm10  newsm76 Two Hearts

# 160
Марвелооо Hug не ме хокай и ти, че муча, че мога и да млъкна. Laughing

Пък кат не те интересува не ме чети бе...не ти пукало...айде бе... Mr. Green

Аз няма да гледам нито светлини, ни мракове. Доглеждам си каквото има от Булката и приключвам.
Даже мога и да не коментирам...и без това казаките си ги гледам без коментари.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:25 от НАРЦИС-Зиза - Хейтърката a.k.a ВлъхоУсойница

# 161
Благодаря и на двете ви за разяснението за документите! Аз си спомням, че Прити се срещна с нея когато отиваше при брат си. Спомням си и това, че Сандия и каза, че никога няма да се разведе със Сурач и дето я пита дали се чува какво говори, даже май го разказвах, но не знаех, че Прити и е дала документи. Вероятно точно това не го е казала, или аз не съм обърнала внимание. Каза и да си помисли, но не помня да и е казала, че и дава документи то май всъщност няма нужда да го казва. Тя просто и ги е дала и затова и е казала да си помисли, а може пък аз да не съм обърнала внимание, че и дава документи за развод. Както и да е, важното е, че се разбра.

Прити каза на Сандия, че това са документи за развода й със Сурадж. Сандия скочи и каза, че няма да се развежда, но Прити й каза, че й ги слага в чантата, а тя да си помисли. Ако не ги иска - после да ги скъса, ако не да ги запази. Сандия трябваше веднага да ги скъса и въобще да не ги носи в дома на Рати. Сега по грешка ги изтърва на пода. Затова Сурадж ще ги намери. И аз не одобрявам, че ще я нагруби после, но и на него не му е лесно. Въпреки всичко винаги е до нея и й помага ...  Peace

Значи това изобщо не съм го чула, но не знам поради какви причини. Всъщност нещо тези моменти като цяло ми се губят, няма да се учудя да съм ги помнила, да съм го разказвала и после да съм забравила. През онези дни имах трудни лични преживявания и имаше моменти, в които по време на сериите трябваше да говоря и по телефона, а после не можех да връщам назад. Опитвам се да си спомня тези моменти, но не мога. Понякога ми изплуват смътни спомени, че като че ли съм го разказала, а сега не си го спомням. Мислех да си прегледам публикациите, щото ми стана интересно. Ако е така поне ще знам и за напред ще се съсредоточавам повече;

Иначе да, Сурач и помагаше наистина, дори и сега си мисля, че се чувства много кофти от това, което и говори, но въпреки това се прави на горд. Поне като се разделят е хубаво, че ще осъзнаят, че се обичат. Интересно ми е какво ще излъчват после, защото все пак има доста докато стигне до тези крайните епизоди, които сега се излъчват в Индия.

# 162
Значи това изобщо не съм го чула, но не знам поради какви причини. Всъщност нещо тези моменти като цяло ми се губят, няма да се учудя да съм ги помнила, да съм го разказвала и после да съм забравила. През онези дни имах трудни лични преживявания и имаше моменти, в които по време на сериите трябваше да говоря и по телефона, а после не можех да връщам назад. Опитвам се да си спомня тези моменти, но не мога. Понякога ми изплуват смътни спомени, че като че ли съм го разказала, а сега не си го спомням. Мислех да си прегледам публикациите, щото ми стана интересно. Ако е така поне ще знам и за напред ще се съсредоточавам повече;

Иначе да, Сурач и помагаше наистина, дори и сега си мисля, че се чувства много кофти от това, което и говори, но въпреки това се прави на горд. Поне като се разделят е хубаво, че ще осъзнаят, че се обичат. Интересно ми е какво ще излъчват после, защото все пак има доста докато стигне до тези крайните епизоди, които сега се излъчват в Индия.

Въобще не се притеснявай! Случва се човек да не чуе всичко или да забрави дадена сцена или пък да се разсее. Нали затова коментираме и изясняваме нещата ...  Peace

Определено Сурадж ще се чувства кофти като се държи зле. Защото той не е такъв - просто е много наранен от това, което е намерил ...  Wink

В Индия от това дето гледах натам ще е супер интересно - въобще не се съмнявай. По-натам Сурадж, Сандия, Сантош и бащата ще заминат за Сингапур. Ще има конкурс за готвачи, където Сурадж ще се състезава. Прави ми впечатление, че в този сериал не пестят средства и за пътувания в Чужбина. Там са много сладки - Сантош вече е приела Сандия за дъщеря. Точно в Сингапур Сандия ще признае много готино на Сурадж, че го обича - както и той на нея. Там ще имат супер моменти. А колко смях ще пада иначе с тях и семейството ухаааа ... По-натам пък Сурадж ще подкрепи Сандия в мечтата й да стане полицай - дори ще я запише лично той да учи. Тя дори не му е казвала - ще й направи бюро, ще бъде до нея във всичко. Също ще разбере, че именно на нейните родители помогна. Жената на Анкур ще роди - после пък Мухит ще се жени за емили с католическа сватба. Сурадж и Сандия ще имат безкрайно готини моменти заедно. После тя ще ходи и на обучение за полицай - след това ще почне да работи като полицай. Много неща са - хиляди и все интересни. Не съм гледала всичко, затова казвам само някои работи - но определено има какво да покажат и си струва ...
newsm44  Kissing Heart Two Hearts

# 163
Марвело  Hug чей ти кажем ся, че оптимизмът ти е поразителен... Joy Joy Joy
Точно Сандия ше я думнат щот е биз бизе с режисьора...инак ще се възприеме като злоупотреба с власт и конфликт на интереси. hahaha hahaha hahaha
Ух,ч е съм гаднааа... Mr. Green Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

РосО Hug ти не чети... Naughty
Заяждам се с Марвелита, Hug че ме напрега Laughing Laughing Laughing

# 164
Марвело  Hug чей ти кажем ся, че оптимизмът ти е поразителен... Joy Joy Joy
Точно Сандия ше я думнат щот е биз бизе с режисьора...инак ще се възприеме като злоупотреба с власт и конфликт на интереси. hahaha hahaha hahaha
Ух,ч е съм гаднааа... Mr. Green Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

РосО Hug ти не чети... Naughty
Заяждам се с Марвелита, Hug че ме напрега Laughing Laughing Laughing

Ох Зис, ще ме умориш от смях. Пък като каза Росо, така се обърках, ама предполагам ще се сетиш защо.

Между другото и аз преди много се бъзиках, че ще гръмнат разврати и ще омъжат Ананди за Джаго. Даже ти казвах, че ако стане така ще е жалко, че няма да продължиш да гледаш за да ми кажеш дали е станало точно така, ама ако пък вземе да стане точно така наистина ще ми стане смешно, че съм им отгатнала простотиите.

Общи условия

Активация на акаунт