Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Кулминацията ще е заминаването на Сандия на летището. Сурадж отива и я спира в последния момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- една закачка Laughing Laughing Laughing
Приятно ме изненада, че помниш всичките ми прогнози. Запомни и тази. След това ще я коментираме Hug

Дано си права! Това ще е велик момент ако стане така. Нямам търпение Сурадж и Сандия да се съберат. Надявам се и колкото и да продължи сериала - накрая финала му да е щастлив и те да са заедно. Толкова са сладки ....  Praynig Praynig Praynig newsm76 txtloves

# 676

Здравейте,Момичета!

Даръя,позволи ми аз да ти отговоря на въпроса -

Защо не й каза, каква е била причината Сурадж да се държи толкова лошо със Сандия...

Защото бащата обеща на Сурач да не казва  никому истинската причина за поведението му.
Бащата знаеше , че Сурач много обича Сандия , знаеше че ще страда много , ако тя си отиде и никога няма да я забрави , знаеше , че няма да бъде щастлив без  нея , ...но..Сурач беше взел вече своето решение да направи Сандия щастлива , като я освободи от семейството му.

# 677
  • София
Привет на всички    bouquet  писала съм в другата тема, а то тук била активността  Laughing
включвам се в темата с една молба, търся песните от Моята карма. Например тази на 3:40 минута   Peace https://www.youtube.com/watch?v=6C1rjaF8gIY

И аз ги издирвам за сега неуспешно.

Намерила съм това:

А това ми е любимата, поздравявам Ви:

# 678

Намерила съм това:

А това ми е любимата, поздравявам Ви:

Благодаря   bouquet оо и двете са много нежни песни, особено тази първата ми е от любимите.
Аз открих във vbox това, но са сглобявани  Tired http://www.vbox7.com/play:a5e331a556 Търсенето продължава  Peace

# 679
  • София
Кулминацията ще е заминаването на Сандия на летището. Сурадж отива и я спира в последния момент Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- една закачка Laughing Laughing Laughing
Приятно ме изненада, че помниш всичките ми прогнози. Запомни и тази. След това ще я коментираме Hug

Дано си права! Това ще е велик момент ако стане така. Нямам търпение Сурадж и Сандия да се съберат. Надявам се и колкото и да продължи сериала - накрая финала му да е щастлив и те да са заедно. Толкова са сладки ....  Praynig Praynig Praynig newsm76 txtloves

Привет  newsm51.......... е, нямаш  търпение ама  няма как, ще почакаш Grinning Grinning Grinning Grinning

Казвам го с най-добро чувство, не ме разтрелвай #2gunfire #2gunfire #2gunfire .  Няма да се уморя да повтарям, че финала ще е щастлив. Страхотни са  Hug Hug Hug

Жената която се появява докато Сандия е на школа е първия избор за жена на Сурадж. Като тук пояснявам, че тази която разваля сватбата е друга.  Виждайки Сантош, веднъж тя си спомня, че  е идвала да я иска за снаха.  Вижда и Сурадж, естествено го харесва,  започва да съжалява, че на времето не се е омъжила за него.  Вижда колко е грижовен даже започва да си го представя като бъдещ политик. Защото вижда как мисли за правата на другите, за закона, за реда.    Тя самата има политическа кариера като претендира, че се грижи за правата на жените.  Хората от града обаче не я харесват и не и вярват.  И тъй като семейство Рати е уважавано в града, тя решава ,че може да се възползва от тях.  Започва да се увърта около Сантош и успява да спечели доверието и.  Следващата и цел е как да отстрани Сандия от пътя си. 

Възползва се от факта, че Сандия е от малкото  жени влезнали офицерската школа.  И я разнася като флагман за  правата на жените. Като привидно се гордее с нейните успехи, даже ги отразява във медиите.  Сандия започва да и помага да убеди хората да гласуват за нея.  Много скоро,обаче тя разбира що за човек е. Като не споделя със другите от семейството.   Даже мисля, че беше замесена и в контрабанда.   През това време докато Сандия си мълчи, другата постоянно я злепоставя, пред свекърва и, пред Сурадж.  Даже на моменти се поддава.  Спомням си,че и беше създала проблеми и в школата пред началниците и. В крайна сметка игричките и не успяват, тя губи изборите.  А Сурадж се осъзнава и защитава Сандия.   Така приключва този момент с неосъществената кандидат- снаха.   
newsm51 smile3525 newsm10

# 680

Привет  newsm51.......... е, нямаш  търпение ама  няма как, ще почакаш Grinning Grinning Grinning Grinning

Казвам го с най-добро чувство, не ме разтрелвай #2gunfire #2gunfire #2gunfire .  Няма да се уморя да повтарям, че финала ще е щастлив. Страхотни са  Hug Hug Hug

Жената която се появява докато Сандия е на школа е първия избор за жена на Сурадж. Като тук пояснявам, че тази която разваля сватбата е друга.  Виждайки Сантош, веднъж тя си спомня, че  е идвала да я иска за снаха.  Вижда и Сурадж, естествено го харесва,  започва да съжалява, че на времето не се е омъжила за него.  Вижда колко е грижовен даже започва да си го представя като бъдещ политик. Защото вижда как мисли за правата на другите, за закона, за реда.    Тя самата има политическа кариера като претендира, че се грижи за правата на жените.  Хората от града обаче не я харесват и не и вярват.  И тъй като семейство Рати е уважавано в града, тя решава ,че може да се възползва от тях.  Започва да се увърта около Сантош и успява да спечели доверието и.  Следващата и цел е как да отстрани Сандия от пътя си. 

Възползва се от факта, че Сандия е от малкото  жени влезнали офицерската школа.  И я разнася като флагман за  правата на жените. Като привидно се гордее с нейните успехи, даже ги отразява във медиите.  Сандия започва да и помага да убеди хората да гласуват за нея.  Много скоро,обаче тя разбира що за човек е. Като не споделя със другите от семейството.   Даже мисля, че беше замесена и в контрабанда.   През това време докато Сандия си мълчи, другата постоянно я злепоставя, пред свекърва и, пред Сурадж.  Даже на моменти се поддава.  Спомням си,че и беше създала проблеми и в школата пред началниците и. В крайна сметка игричките и не успяват, тя губи изборите.  А Сурадж се осъзнава и защитава Сандия.   Така приключва този момент с неосъществената кандидат- снаха.   
newsm51 smile3525 newsm10

Вероятно е тази, дето в началото още щяха да я женят за Сурач, но тя бе избягала с друг мъж. Тогава на поканите бяха объркали имената и бяха написали Сурач и Сандия, понеже Сандия и майка и бяха отишли май в магазина за Сарита на Менакши, а точно тогава печатаха поканите. Майка и нещо и каза, като я назова по име, а този, който ги печаташе в същия момент питаше Менакши как се казва булката, но тя беше заета. Тогава той чу името Сандия майка и като го произнесе и помисли, че булката се казва Сандия.

# 681
Тереза,много хубави песни и клипове към тях.Веер и Ичха са много красива двойка! Heart Eyes
Жалко,че заради повече епизоди сценаристите са постъпили по този начин с тях.Като гледам видеото и при тях е имало доста романтика,но сигурно заради Тапася пак всичко се  e развалило.Не можех да понасям физиономията на самата актриса. За Тина Дута мнението ми е коренно различно-красива като ангел и много сладка,но не мога да  простя на Ичха,че така лесно отстъпи Веер на Тапася!
Miha-ти си изгледала целия сериал и затова вярвам на прогнозите ти. Hug
Аз тръгнах да гледам сериите напред напосоки,но видях,че всяка серия е важна, за да се разбере горе -долу какво става и се отказах.Сценаристите може да са направили гафа със смъртта на бабата,но добре умеят да завъртат интриги.
В днешния епизод такъв възел заплитат,че скоро не знам дали ще се разплете! newsm78
Ще чакам превода  ти с нетърпение! Heart Eyes
И да -за Анкур брата на Сандия питах защо толкова се е озлобил към Сурадж!
Иначе най- важното от епизода е ,че Сурадж още обича Сандия. newsm76
Доказа го, като сам извика полиция и арестуваха продавача на органи.Не можах да повярвам,че той рискува живота на майка си,заради една непозната жена. newsm10

# 682
  • София
"Светлината на моя живот"  в Индия 22.01.14г.

Епизодът започва с разговора между Сурадж и посредника в болницата. Сурадж му казва, че в крайна сметка е решил,че живота на майка му е по важен от всичко останало и ще направи каквото е нужно. Посредника му казва, че при това положение ще чака обаждане от него и да донесе останалата част от парите.

В кабинета на Анкур,  Викрам и Мена тръгват да си ходят възмутени от предложението му да продадат къщата си. Той ги връща като им казва да вземат това за което са дошли, тоест парите за операцията. Викрам е категоричен, но Мена се замисля и го кара поне да го изслушат. Той им казва, че ще спечелят от сделката. На мястото на къщата богат инвеститор, ще построи сграда и те   освен парите от продажбата ще получат и два апартамента. Мена се замисля, казва му да размислят. Майка им даже ще им благодари.Понеже ще осигурят  пари за операцията и  нов дом. Да помислят и за нероденото им дете и малката Мишри. Викрам и отговаря, че няма как да скрият такова нещо.Че
майка му и баща му имат много спомени, как ще напуснат дома си. Викрам започва да се разколебава.  Секретарката носи чековата книжка на Анкур.  Взима и написва чек с аванс от двайсет хиляди рупии отделно от парите за операцията.  Мена го взима и го пъха в джоба на Викрам. Той и казва как ще кажат на майка си и баща си. Тя му казва,че сега е болна и ще и кажат когато се оправи. Но как ще вземат подписа и.  Анкур им кава да не се безпокоят,той ще изготви пълномощно с което тя им разрешава да извършат сделката.  Мена казва, че тя знае как да вземе подпис от свекърва си, Анкур да подготви документите.

Излизат от кабинета на Анкур, той е доволен. Казва си,че сега ще докаже на Сурадж, какво егоистично семейство има и, че не Сандия е заплаха за тях,а самите те сами за себе си. Че Сандия няма място в такова семейство.

Мена и Викрам са вече в болницата.  Сантош е заспала. Викрам и казва, че не това е начина.   Тя му отговаря, че не всеки ден и падат пари от небето. Тъкмо няма да делят с другите и ще бъдат самостоятелни. Приближават се към нея да и вземат отпечатък Сантош се разбужда.  Но всъщност тя бълнува.  В момента в който тръгват  отново да го правят една ръка ги спира.  Мухит  хваща ръката на брат си.  Изкарва го навън и го пита как може да взима отпечатък на майка им, като прочита и документите и разбира, че става въпрос за продажба.   Как може да използват състоянието на майка им и да ги оставят без дом.  Казва му, че сега ще се обади на брат им и на баща им.  Емили пита Мена как може да мамят по такъв начин.  Мена им казва щом са решили, нека се обадят.  Тъкмо ще им каже и на какво интересно място работи девер и,например при Анкур Котари.

Емили и Мухит млъкват и започва да преосмислят ситуацията.  Викрам пита Мухит дали да се обади. Мена им казва, че правят това за лечението на майка им. Че не са егоисти като тях. Че тя лично ще се обади на свекъра си да пита какво да правят.  Тогава Мухит им отговаря, че те наистина се нуждаят от пари.  Сурадж няма деца, жена му  не е при него.  А те имат и жени и деца и трябва да мислят за тях.  

Мена им казва, че каквото е наше това е и ваше, т.е. ще делят на половина.  По тридесет хиляди рупии.  В този момент се чува гласът на Чави и те се забързват, като казват, че иначе трябва да делят с нея.  Взимат отпечатъка на майка си.

Сурадж завежда полиция при посредника. Арестуват го за незаконно продаване на човешки органи. Сурадж му казва, че между борбата за майчината любов и морала, като син е загубил.  Истината и етиката са спечелили. Посредника му казва, че сега няма кой да спаси майка му.  Ще му даде едно рамо за погребението и.  

# 683
"Светлината на моя живот"  в Индия 22.01.14г.

Епизодът започва с разговора между Сурадж и посредника в болницата. Сурадж му казва, че в крайна сметка е решил,че живота на майка му е по важен от всичко останало и ще направи каквото е нужно. Посредника му казва, че при това положение ще чака обаждане от него и да донесе останалата част от парите.

В кабинета на Анкур,  Викрам и Мена тръгват да си ходят възмутени от предложението му да продадат къщата си. Той ги връща като им казва да вземат това за което са дошли, тоест парите за операцията. Викрам е категоричен, но Мена се замисля и го кара поне да го изслушат. Той им казва, че ще спечелят от сделката. На мястото на къщата богат инвеститор, ще построи сграда и те   освен парите от продажбата ще получат и два апартамента. Мена се замисля, казва му да размислят. Майка им даже ще им благодари.Понеже ще осигурят  пари за операцията и  нов дом. Да помислят и за нероденото им дете и малката Мишри. Викрам и отговаря, че няма как да скрият такова нещо.Че
майка му и баща му имат много спомени, как ще напуснат дома си. Викрам започва да се разколебава.  Секретарката носи чековата книжка на Анкур.  Взима и написва чек с аванс от двайсет хиляди рупии отделно от парите за операцията.  Мена го взима и го пъха в джоба на Викрам. Той и казва как ще кажат на майка си и баща си. Тя му казва,че сега е болна и ще и кажат когато се оправи. Но как ще вземат подписа и.  Анкур им кава да не се безпокоят,той ще изготви пълномощно с което тя им разрешава да извършат сделката.  Мена казва, че тя знае как да вземе подпис от свекърва си, Анкур да подготви документите.

Излизат от кабинета на Анкур, той е доволен. Казва си,че сега ще докаже на Сурадж, какво егоистично семейство има и, че не Сандия е заплаха за тях,а самите те сами за себе си. Че Сандия няма място в такова семейство.

Мена и Викрам са вече в болницата.  Сантош е заспала. Викрам и казва, че не това е начина.   Тя му отговаря, че не всеки ден и падат пари от небето. Тъкмо няма да делят с другите и ще бъдат самостоятелни. Приближават се към нея да и вземат отпечатък Сантош се разбужда.  Но всъщност тя бълнува.  В момента в който тръгват  отново да го правят една ръка ги спира.  Мухит  хваща ръката на брат си.  Изкарва го навън и го пита как може да взима отпечатък на майка им, като прочита и документите и разбира, че става въпрос за продажба.   Как може да използват състоянието на майка им и да ги оставят без дом.  Казва му, че сега ще се обади на брат им и на баща им.  Емили пита Мена как може да мамят по такъв начин.  Мена им казва щом са решили, нека се обадят.  Тъкмо ще им каже и на какво интересно място работи девер и,например при Анкур Котари.

Емили и Мухит млъкват и започва да преосмислят ситуацията.  Викрам пита Мухит дали да се обади. Мена им казва, че правят това за лечението на майка им. Че не са егоисти като тях. Че тя лично ще се обади на свекъра си да пита какво да правят.  Тогава Мухит им отговаря, че те наистина се нуждаят от пари.  Сурадж няма деца, жена му  не е при него.  А те имат и жени и деца и трябва да мислят за тях.  

Мена им казва, че каквото е наше това е и ваше, т.е. ще делят на половина.  По тридесет хиляди рупии.  В този момент се чува гласът на Чави и те се забързват, като казват, че иначе трябва да делят с нея.  Взимат отпечатъка на майка си.

Сурадж завежда полиция при посредника. Арестуват го за незаконно продаване на човешки органи. Сурадж му казва, че между борбата за майчината любов и морала, като син е загубил.  Истината и етиката са спечелили. Посредника му казва, че сега няма кой да спаси майка му.  Ще му даде едно рамо за погребението и.  

Много благодаря за превода на епизода! Страхотен е, а семейството на Сурач е уникално, това съм го казвала винаги. Значи въпреки всичко пак са си алчни, пак се чудят кой от кого да скрие и кой на кого да открадне парите, страшни са.

# 684
Ще се разбере ли, че чичото е виновен, синът на Сугна да падне от терасата?

# 685
  • София

Аз тръгнах да гледам сериите напред напосоки,но видях,че всяка серия е важна, за да се разбере горе -долу какво става и се отказах.Сценаристите може да са направили гафа със смъртта на бабата,но добре умеят да завъртат интриги.
В днешния епизод такъв възел заплитат,че скоро не знам дали ще се разплете! newsm78
Доказа го, като сам извика полиция и арестуваха продавача на органи.Не можах да повярвам,че той рискува живота на майка си,заради една непозната жена. newsm10

newsm51 smile3534 Зиги благодаря ти за бързия преглед който си направила Hug
Няма гаф с бабата Heart Eyes просто нашите са превели буквално нещата.  Тя не е майка на Арун а негова леля. При тях по отношение на изразяване, на всички баби, лели също им казват майко. Съответно може да и казват свекърва, особенно след като и майката е починала.

Интригите се завъртат с пълна сила Mr. Green     И аз съм впечатлена от Сурадж, не че съм очаквала нещо различно от него. Той и Сандия имат еднакво мерило за това кое е правилно и кое не.

Анкур след като жени сестра си с лъжа и насила.  След това винаги е гузен  и се чувства виновен пред семейството на Сурадж. Изпитва огромна благодарност и уважение към него защото вижда ,че обича сестра му.  Мислех, че съм разказвала тази серия...но може и да не съм.  Когато се прибира от чужбина той е щастлив, че ще бъде до сестра си и ще може да им помага. Когато отива да се види с тях най-малко е очаквал от Сурадж такова отношение. Това го наранява жестоко.  Не случайно когато се вижда със Сантош, тя не му казва, че е зъл или лош а,че е заслепен от гняв. 

Не го оправдавам, но дори в този епизод от днес той казва верни неща.  Ако бяха честни и държаха на семейството си никога нямаше да се съгласят на предложениеото му.
От една страна Сурадж рискува живота на майка си в името на справедливостта, а от друга братята му се чудят как да си разделят парите от къщата. 
За това ,че са такива  не е виновен Анкур.

# 686
  • София
 bubulina-212

Скрит текст:

Много благодаря за превода на епизода! Страхотен е, а семейството на Сурач е уникално, това съм го казвала винаги. Значи въпреки всичко пак са си алчни, пак се чудят кой от кого да скрие и кой на кого да открадне парите, страшни са.
[/quote]

Аз ти благодаря Бубе за днешните епизоди по VOYO аз не можах да ги гледам, така,че разчитах на това което си разказала.  Hug newsm51 newsm51 Two Hearts

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 00:04 от miha-

# 687

newsm51 smile3534 Зиги благодаря ти за бързия преглед който си направила Hug
Няма гаф с бабата Heart Eyes просто нашите са превели буквално нещата.  Тя не е майка на Арун а негова леля. При тях по отношение на изразяване, на всички баби, лели също им казват майко. Съответно може да и казват свекърва, особенно след като и майката е починала.

Интригите се завъртат с пълна сила Mr. Green     И аз съм впечатлена от Сурадж, не че съм очаквала нещо различно от него. Той и Сандия имат еднакво мерило за това кое е правилно и кое не.

Анкур след като жени сестра си с лъжа и насила.  След това винаги е гузен  и се чувства виновен пред семейството на Сурадж. Изпитва огромна благодарност и уважение към него защото вижда ,че обича сестра му.  Мислех, че съм разказвала тази серия...но може и да не съм.  Когато се прибира от чужбина той е щастлив, че ще бъде до сестра си и ще може да им помага. Когато отива да се види с тях най-малко е очаквал от Сурадж такова отношение. Това го наранява жестоко.  Не случайно когато се вижда със Сантош, тя не му казва, че е зъл или лош а,че е заслепен от гняв. 

Не го оправдавам, но дори в този епизод от днес той казва верни неща.  Ако бяха честни и държаха на семейството си никога нямаше да се съгласят на предложениеото му.
От една страна Сурадж рискува живота на майка си в името на справедливостта, а от друга братята му се чудят как да си разделят парите от къщата. 
За това ,че са такива  не е виновен Анкур.

Тук съм напълно съгласна с теб, защото и преди съм казвала, че семейството на Сурач са много алчни, невъзпитани, както има една приказка, хем голи, хем големи, на всичкото отгоре неблагодарни. Сурач може да е свестен, но понякога и той ме дразни с поведението си. Иначе явно се разбира, че обича Сандия. Ако не беше така нямаше да постъпи по начина, по който бе постъпила тя. Според мен точно Сандия ще спаси Сантош, но явно докато стигне до там ще има драма след драма.

По отношение на бабата и аз мисля, че е сестра вероятно на бабата на Сурач. При индийците всички се наричат братко, сестро, така че не е изключено и на сестрата на свекървата да казват майка. Даже ако си спомняте в цветовете беше точно така, Навин и Авни казваха майка на Васу. Вероятно така се казва на по голяма сестра, но пък тя май именно Амбика беше по голямата, или греша, май точно тя беше по малката сестра, затова децата на Васу нея я наричаха леля.

# 688
bubulina-212

Скрит текст:

Аз ти благодаря Бубе за днешните епизоди по VOYO аз не можах да ги гледам, така,че разчитах на това което си разказала.  Hug newsm51 newsm51 Two Hearts
[/quote]

Няма за какво, даже не знам дали всичко е точно така, понеже в тези серии имаше и доста музика. Май сега като се замисля, това, което Сурач е дал на Сандия, когато и каза, че не е скъпо и че може да и потрябва по пътя, всъщност може би е било телефон, затова тя имаше телефон в себе си. Освен това бащата на Сурач нещо питаше Чото каква е тази кутия, а той каза, че Сурач е взел някакъв телефон, но е останала само кутията. Това не бях го разбрала и вероятно затова съм го пропуснала одеве, но сега като се замислих ми се струва, че точно това и е дал.

# 689
Преди малко изгледах епизодите на Светлината, които сега ще разкажа и които също бяха много тъжни. Да кажа само за Роксис, че наистина е страхотна и като човек и като разказвач. Казвала съм го и преди, но сега пак ще го кажа. Когато разказва някой от епизодите все едно съм в сериала. Ето сега новите епизоди.

Скрит текст:
Сурач каза на Чото да се махне от пътя им и да върви в магазина. Чото каза на Сандия, че тъкмо е започнала да го учи на английски, а сега ще си тръгне, без нея нищо нямало да запомни. Лелята му каза, че човек е нищо без своята жена, как ще изгони половинката си? Той и каза да не се бърка, това си е техен проблем. Чото му каза, че ако тръгнат ще застане пред гумите. Сурач му каза, че за пръв път му се противопоставя, а Чото отговори, че и той за пръв път греши. Сандия каза на Чото, че всеки има отличителна черта, а неговата е усмивката му, така че сълзите не му отиват. Каза му да не плаче, а да се усмихва заради нея. Сандия добави, че иска Чото да е щастлив заради нея, да си играе и да си учи уроците, иначе ще му издърпа ушите. Чото я попита нещо от рода на това дали ще идва пак да му помага. Тя му каза, че вече е голям и че трябва сам да се учи. Каза на Чатури да се грижи за всички вкъщи, но също и за себе си. После каза и на двамата с Чото вече да се връщат на работа. Чото каза на Сурач, че може вече да тръгва, но той няма да му проговори до края на живота си.

Сурач попита дали мястото е свободно и каза на Сандия да седне, също че автобусът тръгва след 15 минути. После имаше музика и не знам какво ставаше в този момент. Сандия си мислеше, че е било по добре Сурач да я отпрати още преди. Сурач си мислеше, че бракът и е отнел много.

Лелята и Сантош си говореха. Тя казваше на Сантош, че във всяка къща има по нещо и че се е опитала да убеди Сурач, но той не я е послушал. Менакши каза, че майка му се е опитвала, но не е могла също да го убеди. Каза, че не разбира Сурач, дори мъжа и когато и се ядоса Сурач прави всичко възможно да го разубеди, да не я гони. Бащата на Сурач каза да престанат да говорят. Сурач каза на Сандия, че автобусът вече е тук. Показа и куклите, които са правили. Каза, че са нейните и че затова и ги е сложил в багажа да ги носи със себе си. Даде и и нещо друго, но не разбрах какво. Каза, че не е толкова скъпо и че може да и потрябва по пътя. Вероятно ставаше въпрос за дреха. Каза, че вече ще тръгва. Сандия му каза, че когато е имала затруднения той винаги е бил до нея. Помогнал и е толкова, че никога няма да може да му се отплати. Понеже знае, че го е направил от сърце, иска да му благодари. Понеже куклите не ги е направила сама, остави едната за него.Сурач си мислеше, че ако остане няма да успее да се овладее. Реши, че е по добре да си тръгне. Сандия се питаше какво се случва с нея. Тя си тръгва, но има чувството, че трябва да остане. Сурач решава, че е по добре да я придружи до града, че не бива да я оставя сама. Казва на шофьорът да спре. Купи си билет за Джайпур. Някой от пътниците попита Сандия дали пътува сама, никой ли не я придружава. Явно Сурач се е качил на друго място, за да не го види Сандия, или все още не се бе качил. Сурач се сети, че не е казал на никой, че тръгва и може би ще се тревожат. Реши да се обади да каже, че е със Сандия и ще се прибере на другия ден. Викрам вдигна телефона. Сурач му каза да предаде на майка му, че ще придружи Сандия до Джайпур. Звънна телефона на Сандия, беше бащата на Сурач. В това време някой попита Сурач дали е с автобуса за Джайпур, кога ще стигнат. Сурач каза, че не знае. Баща му каза на Сандия, че трябва да и каже нещо важно. В това време стана пожарът. Някой каза на всички да запазят спокойствие, който иска да разбере нещо за близките си да се обърнат към бюрото за информация. Сурач видя, че някой държи куклата на Сандия. Май беше някакво дете, Сурач попита от къде има тази кукла. Тя каза, че една жена и я е дала. Тази жена била помогнала на много хора, превързала и нейния крак. Сурач попита къде е жената и тя посочи.

Менакши сервира вечерята вкъщи, но родителите им отказаха да вечерят. Викрам попита майка си защо се тревожи, нали Сурач вече се е спасил за винаги от лъжите на Сандия. Какво я натъжава, че е толкова угрижена. Сантош каза, че бракът не е като дрехите, които носят. Дрехите се сменят всеки ден, но ако причиняваш болка на други хора, ти също страдаш. Сандия не е жена само на Сурач, но и тяхна снаха. Човек е превързан дори към старите си мебели, които изхвърля, а сега си заминава човек.

Сурач помоли някой да му даде телефона си. Не разбрах на кой звънеше, вероятно на Сандия, но никой не вдигаше.

Сантош попита мъжа си защо не е спрял Сурач, нали винаги е подкрепял Сандия и винаги е бил срещу другите. Защо сега не е казал нищо, защо е замълчал? Каза, че има право да знае какво му се върти в главата. Той продължаваше да мълчи. Накрая отговори, че няма нищо за казване, нали Сандия винаги е била нейн враг и каквото и да се случи за всичко е обвинявала нея. Сега нея я няма и цялото семейство ще бъдат щастливи. Нали винаги е искала това, сега може да отиде да почерпи. Сантош призна пред себе си, че този път съпругът и не греши. Винаги е искала Сандия да си тръгне, но днес, когато я няма не разбира защо душата и не намира покой.

Човекът, на който Сурач бе поискал телефон си го поиска обратно.

Онази леля отиде в къщата на Сантош и започна да хлопа по вратата. Сантош излезе и я попита защо е тук. Тя каза, че е чула по новините, че автобусът, с който е пътувала Сандия е катастрофирал. На сантош и се искаше това да не е вярно.
Сандия беше спасила живота на някакво дете и майката и благодареше. Сурач явно я видя, но докато отиде тя беше изчезнала. Сурач попита жената на къде е тръгнала жената с която е говорила. Тя и посочи. Сурач я извика по име, вероятно най после я видя. Попита я дали е добре, каза, че много се е притеснил за нея, че е мислил, че я е изгубил за винаги. Каза, че боговете го наказват за всичко, което е направил, също и че го е направил единствено за да е щастлива. Не знам тя дали го чуваше и дали наистина и говореше, или си го говореше наум. Така свърши последния епизод.

Здравей Бубе! Първо искам да ти благодаря за хубавите думи - ти също си страхотна ...  smile3525  Kissing Heart  Two Hearts  ppp  Hug

Благодаря ти и за прекрасния разказ!  Heart Eyes Това си го спомням, понеже го гледах на хинди - уникални, много тъжни и силни епизоди ...  cry cry cry

Наистина Сурадж там дава на Сандия телефон! Купил й е специален, за да си има ако й потрябва нещо. А накрая, когато Сурадж намери Сандия всички тези неща й ги каза на нея - не си ги мислеше, а й ги говореше. В момента, в който Сандия и Сурадж се видяха след катастрофата - те се прегърнаха толкова силно. И двамата плачеха - личеше си, че се обичат. И прегръщайки се силно един в друг Сурадж и каза тези неща ...
txtloves txtloves txtloves Two Hearts newsm76 smile3521 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт