Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 11

• 72 239
  • 741
  •   1
Отговори
# 705

Така е, но първо изписваме старата, която е до 50 страници и тогава се прехвърляме в новата
Извинявам се, не знаех.   Simple Smile

Няма проблем, нормално е, щом си от скоро в темата да не знаеш.

# 706
Бубе, Ширин, Дериа - благодаря ви много за подробните разкази на епизодите на "Светлината" по Войо! Страхотни сте - прочетох всичко с голямо удоволствие ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart ppp

Вчера не разказвах епизодите по БТВ, защото излъчваха как Сурадж разказа всичко на баща си и това дето спаха всички отделно и Сурадж вечерта отиде да види Сандия и запали спиралата против комари. Супер силен момент беше, когато Сандия му хвана ръката.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Точно тези моменти Ширин ги беше разказала идеално - затова няма нужда и аз да се повтарям ...  Hug

Сериала обаче е уникален, а Сандия и Сурадж са толкова готини и сладки! Тези сцени след катастрофата са невероятно силни. Личи си, че двамата много се обичат ...  txtloves txtloves txtloves

Тери, благодаря и на теб за новата тема! Щом изпишем тази с радост ще се преместим ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

MNML 彡 - не се притеснявай! Ти си нова тук - няма как да знаеш правилата ...
  bouquet

# 707
  • София
 newsm51Привет момичета! , Бубе, Ширин, Ани, Зиги благодаря на всички за хубавите думи   newsm51 smile3525 Превеждам сериала с голямо удоволствие!  

Благодаря на Бубето, Ширин и Рокси за разказите по Войо и БТВ   Grinning Стpахотни сте Hug Hug Hug

Теpи благодаря и на теб за новата тема!  bouquet
Бубе нe са съкpатили серията. Последните думи на Сандия към Сантош са от промото на следващия епизод.

Жената която му се кара е обикновен пътник в автобуса. Разказва му, за телефона защото точно преди катастрофата когато се обажда свекъра и. Губи обхват, за това тя слиза от автобуса , за да продължи разговора и в момента на катастрофата тя е отвън.

Мерси за разказа, справяш се страхотно. По късно
 вечерта ще преведа и днешния епизод  newsm51 newsm10

# 708
  • София
     Моята карма:

30.03.2010 – епизод 306

Гунванти изпълнява аарти и благославя сина си. Тя поставя червена точка на челото му. Сватбата започва. Виир си спомня как е получил благословията на майка си в неговия сватбен ден. Ванш отива при Дядо Балдев. Виир отново се сеща как Дядото се е шегувал с него, че това е последния му ден като свободен мъж. Музикатантите започват да свирят. Децата заиграват в центърът на пъстрата тълпа. Ванш се включва в танците. Той хваща ръката на Виир и двамата започват да танцуват. За първи път от много време насам Виир е усмихнат. Небето е озрено от пъстроцветна заря, а по главите на танцуващите се изсипват хиляди оранжеви цветенца. На портата една красиво украсена каляска с впрегнати бели коне очаква младоженеца. Ванш хваща Тапася за ръката и я измъква от тълпата. Когато тя застава до Виир, той веднага променя физиономията си. Тапу се чувства неловко.

Ичха седи сама в стаята си. Тя гледа снимка на отдавна починалия си баща. Дивия влиза при нея и я поздравява. Докосва ъгълчето на окото и, а след това зад ухото – ритуал против уроки. Казва на Ички, че изглежда прекрасно и Ванш ще се гордее със съпругата си. Джоги идва до тях. Той също е възхитен от външния вид на Ичха. Кара я да му обещае, че както е била добра дъщеря, от утре ще бъде добра съпруга и снаха. Добавя, че едва ли ще изкупи вината си, но има малък подарък за нея. Подава и свитък и казва, че това е документ за земя на нейно име. Ичха му благодари. Тя иска благословията му. Казва, че до края на дните си ще работи за честа и достойнството му и никога няма да го накара да се срамува от нея. Ички поглежда господарите и им казва, че техните отношения са идеал за нея и се надява да бъде и тя толкова добра съпруга като Господарката и винаги да застава зад решенията на Ванш. Дивия се усмихва и и предрича, че тя ще бъде дори по-добра. Джоги си спомня Ичха като малко момиченце. Той и казва, че не и е родния баща, но я обича като своя дъщеря и се моли животът и да бъде щастлив. Те се прегръщат. Нани гледа от страни и се ядосва. Тя си мърмори, че Дамини и Ичха са омагьосали господарите на дома и те третират Тапася като слугинска дъщеря. Заклева се, че ще оправи тази работа.

Сватбената процесия тръгва. Ванш се качва в каретата. Всички танцуват, пеят и се смеят. Гърмят всякакви пироефекти. Тапу танцува. Виир си спомня своя сватбен ден. Шумът, еуфорията, как мъжете са го носели на ръце. Ванш не издържа, слиза и започва да танцува и той.

Нани влиза в приказно украсена стая. На едната стена има синя завеса със хиляди светлинки около нея. Бабата вади изпод сарито си пликът, които Тапася и е оставила. В него има снимки на Ичха и Виир от техния годеж. Нани започва да ги подрежда зад синята завеса.

31.03.2010 – епизод 307

Сватбената процесия достига до вратите на семейство Тхакур. Всички са навън да ги посрещнат. Тапася е във вихърът на танца и Дивия и Джоги са щастливи да я видят. Рохини се втурва към тях и също затанцува.

Ичха е в стаята си. Тя чува музиката и тръгва да става, но си спомня думите на Дамини, че ако види сватбената процесия е много лоша поличба. Тя се връща на леглото и си казва, че този път всичко ще бъде наред.

Тапася избързва напред и застава пред Ванш. Тя му казва, че до тук е била с него, но сега е сестрата на булката. Иска подарък. Виир си спомня как на неговата сватба по същия начин е искала пари от него, за да го пусне вътре. Ванш и казва, че е много красива и се изкушава двете с Ичха да се сменят. Виир гледа тъжно. Тапу се засмива. Ванш я моли да го пусне, а след сватбата и обещава да и даде каквото му поиска. Дивия изпълнява аарти на младоженеца и му слага червена точка. Джоги прегръща Ванш и двамата влизат в къщата. Останалите гости ги последват и се настаняват на ниски канапета. Момичета поднасят слакиши. Виир стои на прага. Дамини го вижда и си спомня как го е приветствала като зет. Тя отива до него и му пожелава късмет и кураж да се справи с изпитанията на съдбата. Двамата влизат последни.
Тапася пита Нани дали малката и изненада е готова. Нани я уверява, че е изпълнила каквото е било необходимо. Добавя, че е инструктирала и Пушкар и той си знае работата.

В този миг една танцьорка започва своето изпълнение. Песента е весела и всички се забавляват. На финала тя разлива питие върху дрехата на Ванш. Тапася притеснена му казва, че ще се погрижи за него. Ванш и отговаря, че не е необходимо. Дивия се намесва и му казва, че днес е младоженец и всичко трябва да е съвършено. Моли дъщеря си да го заведе до някоя стая и да почисти петното. Нани и казва, че е свободна стаята за гости, непосредствено до нейната. Тапу и кима и се усмихва. Тя повежда Ванш по стълбите. Виир ги вижда и и казва, че той ще отиде с брат си. Тапу се съгласява, казва му да отидат на втория етаж вляво. Тя се обръща и ги предупреждава да внимават, защото там е и стаята на булката. Казва на Виир, че е лоша поличба младоженецът да я види.

# 709
докато готвех вечерята философствах си самичка, може би Анкур не толкова зъл и подъл (независимо от това, че хич не го харесвам, отвратителен ми е), и целта му не е да съсипе цялото семейство Рати, а да накаже малко високомерната Сантош, като покаже какво в същност отгледала тя, и като сипе хули на другите семейства, първо трябва да се запиташ - моето какво е...
и второто да отърве Сурадж и Сандия от паразитите, защото освен Сурадж и Сантош всичките в това семейство са паразити, включително и бащата на Сурадж. Е, той поне тихичко паразитира, без да вреди на някого...
И може би като купи къщата от Викрам и Мохит, няма за цел да ги лиши от нея, а да я даде на Сандия и Сурадж. Не казвам, че това е правилно, но може би това са му мотивите и точно с това и убедил Анкита да мълчи

# 710
Дарья,не мисля,че целта на Анкур е Сантош,а Сурадж!
Той го е казал в последната серия в Индия,че иска да му покаже какво представлява семейството му,за което той е готов на всичко!
Спомням си много добре как още преди да се познават със Сандия,двамата се молиха пред техния Бог и всеки сподели мечтата си наум.Сурадж не помоли за жена,която да го обича,а за добро и мило момиче,което да сплоти семейството му!
И според мен молитвите му бяха чути!Сандия е точно такова момиче,само дето е амбициозна.
Но братята и сестра му наистина  са големи егоисти и ще ми е интересно как Сурадж ще реагира като разбере истината.
 Благодаря на всички момичета,които разказват епизодите! Hug
Миха,като превеждаш епизода в Индия, преведи и превюто- май намериха донор за Сантош. newsm51

# 711
newsm51Привет момичета! , Бубе, Ширин, Ани, Зиги благодаря на всички за хубавите думи   newsm51 smile3525 Превеждам сериала с голямо удоволствие!  

Благодаря на Бубето, Ширин и Рокси за разказите по Войо и БТВ   Grinning Стpахотни сте Hug Hug Hug

Теpи благодаря и на теб за новата тема!  bouquet
Бубе нe са съкpатили серията. Последните думи на Сандия към Сантош са от промото на следващия епизод.

Жената която му се кара е обикновен пътник в автобуса. Разказва му, за телефона защото точно преди катастрофата когато се обажда свекъра и. Губи обхват, за това тя слиза от автобуса , за да продължи разговора и в момента на катастрофата тя е отвън.

Мерси за разказа, справяш се страхотно. По късно
 вечерта ще преведа и днешния епизод  newsm51 newsm10

Няма за какво да ми благодариш, аз също ти благодаря за разяснението, защото когато не разбирам нещо, по цял ден ми е в главата и само мисля как може да е станало, обмислям си разни варианти, както случайно улучих това, дето е дал телефон на Сандия. Вярно, че тя спомена, че се губи обхвата, ама как не се сетих, че е излязла отвън, а и как да се сетя, като нали автобусът се движи, всъщност как е излязла?

Откакто превеждаш епизодите в Индия сериала ми стана още по интересен. Остава и да завърши добре и вече всичко ще е наред.

# 712
Няма за какво да ми благодариш, аз също ти благодаря за разяснението, защото когато не разбирам нещо, по цял ден ми е в главата и само мисля как може да е станало, обмислям си разни варианти, както случайно улучих това, дето е дал телефон на Сандия. Вярно, че тя спомена, че се губи обхвата, ама как не се сетих, че е излязла отвън, а и как да се сетя, като нали автобусът се движи, всъщност как е излязла?

Откакто превеждаш епизодите в Индия сериала ми стана още по интересен. Остава и да завърши добре и вече всичко ще е наред.

Бубе, аз ще ти обясня как стана това! Специално тази част съм я гледала на хинди. По време на катастрофата автобуса, в който пътуваха Сурадж и Сандия беше спрял. Там имат навика през определено време да спират за малко на места, от където пътниците да могат да си купят нещо за ядене или пиене. Това става буквално за няколко минути. В случая автобуса спря - Сурадж тогава се сети, че не се е обадил в къщи, за да предупреди, че ще пътува със Сандия до Джайпур. Скришом от Сандия слезе от автобуса и отиде отсреща до близка бутка, от където се обади и каза на Викрам. В това време в автобуса седеше Сандия с други пътници, но имаше и такива дето бяха слезли. Тогава телефона на Сандия звънна и се обади бащата - искаше да й каже истината за поведението на Сурадж. Явно не е имало обхват и затова Сандия е слязла, защото като си спомняше я дадоха зад автобуса отвън. А Сурадж тъкмо тръгна към автобуса, за да се качи, но за щастие някакъв човек го спря да го пита кой е автобуса за Джайпур. Кога тръгва и т.н. Точно тогава срещу спрелия автобус дойде друг автобус, чиито шофьор беше загубил контрол над управлението и когато зави се сблъска челно в спрелия автобус - при сблъсъка и двата автобуса се възпламениха. За щастие тогава Сандия е и била навън, както и Сурадж ...  newsm10

А когато после си говориха така се прегърнаха! Толкова са сладки - личи си, че се обичат. А след като Сурадж й разказа защо се е държал така и че след като е намерил документите е мислил, че единствения начин да я прогони за да е щастлива е като се държи зле с нея. И нарочно го е правил пред хората, та когато тя си тръгне да не обвиняват нея за развода, а него понеже се е държал зле. Докато го слушаше Сандия плачеше и го гледаше влюбено. Сурадж поиска прошка и тогава Сандия отиде при него и с ръка му избърса сълзите, понеже и той плачеше - после се хвърли в прегръдките му и го прегърна силно. Той не го очакваше - след това и той си я гушна. Такава романтика, такава силна сцена. Тогава тя му каза, че въпреки, че е негова съпруга не е разбрала защо се е държал така. Попита го защо винаги мисли за другите. Много бяха сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Предполагам, че Ширин ще разкаже всичко по-подробно - ако нещо е неясно аз ще го обясня и като го излъчат по БТВ ...
Hug

# 713

Бубе, аз ще ти обясня как стана това! Специално тази част съм я гледала на хинди. По време на катастрофата автобуса, в който пътуваха Сурадж и Сандия беше спрял. Там имат навика през определено време да спират за малко на места, от където пътниците да могат да си купят нещо за ядене или пиене. Това става буквално за няколко минути. В случая автобуса спря - Сурадж тогава се сети, че не се е обадил в къщи, за да предупреди, че ще пътува със Сандия до Джайпур. Скришом от Сандия слезе от автобуса и отиде отсреща до близка бутка, от където се обади и каза на Викрам. В това време в автобуса седеше Сандия с други пътници, но имаше и такива дето бяха слезли. Тогава телефона на Сандия звънна и се обади бащата - искаше да й каже истината за поведението на Сурадж. Явно не е имало обхват и затова Сандия е слязла, защото като си спомняше я дадоха зад автобуса отвън. А Сурадж тъкмо тръгна към автобуса, за да се качи, но за щастие някакъв човек го спря да го пита кой е автобуса за Джайпур. Кога тръгва и т.н. Точно тогава срещу спрелия автобус дойде друг автобус, чиито шофьор беше загубил контрол над управлението и когато зави се сблъска челно в спрелия автобус - при сблъсъка и двата автобуса се възпламениха. За щастие тогава Сандия е и била навън, както и Сурадж ...  newsm10

А когато после си говориха така се прегърнаха! Толкова са сладки - личи си, че се обичат. А след като Сурадж й разказа защо се е държал така и че след като е намерил документите е мислил, че единствения начин да я прогони за да е щастлива е като се държи зле с нея. И нарочно го е правил пред хората, та когато тя си тръгне да не обвиняват нея за развода, а него понеже се е държал зле. Докато го слушаше Сандия плачеше и го гледаше влюбено. Сурадж поиска прошка и тогава Сандия отиде при него и с ръка му избърса сълзите, понеже и той плачеше - после се хвърли в прегръдките му и го прегърна силно. Той не го очакваше - след това и той си я гушна. Такава романтика, такава силна сцена. Тогава тя му каза, че въпреки, че е негова съпруга не е разбрала защо се е държал така. Попита го защо винаги мисли за другите. Много бяха сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Предполагам, че Ширин ще разкаже всичко по-подробно - ако нещо е неясно аз ще го обясня и като го излъчат по БТВ ...
Hug

Благодаря ти за разяснението! Аз много често съм се чудила как така все слизат, все спират, не знаех, че техните автобуси спират така, само за да си купи някой нещо. Много силен сериал, страхотен е. Днес Сурач като и разказваше и на мен ми стана много тъжно. Сега вече поне предстоят интересни моменти, но ме е яд на Сантош, че както беше щастлива, че Сурач и Сандия са се върнали, изведнъж запя друга песен.

# 714
Благодаря ти за разяснението! Аз много често съм се чудила как така все слизат, все спират, не знаех, че техните автобуси спират така, само за да си купи някой нещо. Много силен сериал, страхотен е. Днес Сурач като и разказваше и на мен ми стана много тъжно. Сега вече поне предстоят интересни моменти, но ме е яд на Сантош, че както беше щастлива, че Сурач и Сандия са се върнали, изведнъж запя друга песен.

Няма за какво! Другото интересно в серията дето гледах тогава, е че докато вървяха изведнъж Сурадж щеше да се жокне с някакви сламени клечки, които стърчаха - Сандия видя и като се обърна изведнъж се спъна и падна в сламата. Буквално лицето й беше покрито със слама - Сурадж й подаде ръка и тя стана. В косата й имаше слама и той започна да й помага да я измчисти - имаше и на гърба й - той я махна. Накрая чистиха сарито й и той го държеше - Сандия леко залитна - тогава ги видя онази жена и си помисли, че Сурадж притеснява Сандия. Там е много забавно. Иначе двамата така се гледаха - много са сладки ...  txtloves txtloves  txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts smile3533

Сантош хубаво ги посрещна в началото, но и на мен не ми хареса как после си смени мнението на 180 градуса и пак започна да крещи. Прихване ли я нещо не е лесна - ядосва се ...  Naughty

Сериала определено е много хубав, силен и интересен. Гледам го с голямо удоволствие. Сурадж и Сандия са прекрасни ...  Flushed Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap

В днешните серии, които излъчваха по БТВ също имаше доста интересни неща, които ще разкажа, когато имам време ...
  bouquet

# 715
Миха, Зиги, Дериа - благодаря ви за разказите и интересните анализи!  Hug Hug Hug

По отношение на Анкур - хубаво е, че ще покаже, че видят ли пари повечето от роднините на Сурадж отново са готови да си покажат рогата. Peace

Аз обаче не смятам, че той го прави, за да помогне на Сурадж и Сандия. Методите му и отношението му в последно време минаха всички граници. Точно затова и не казва на Сандия, че Сантош е зле - иска тя окончателно да се раздели със Сурадж и да замине далеч. Затова наговори и на него един куп глупости ...
Naughty

# 716
  • София
"Светлината  на моя живот"  в Индия 23.01.14г.

Епизодът започва с болничната стая на Сантош всички са се събрали с изключение на Сурадж.

Опитват се да я повдигнат в леглото, дават и лекарствата. Сантош и казва да не се притеснява след като децата и са до нея.  Сега ще дойде и Сурадж да им донесе добрата новина,че има бъбрек за трансплантацията.  Чави и казва също да не се притеснява, че ще остане при нея колкото трябва. Мена се възмущава от думите и, си шепне с Емили, каква лъжкиня е Чави и как оплита всички в мрежите си. Изведнъж Чави забелязва омастиления палец на майка си и я пита от къде има това петно. Викрам си припомня как са взели отпечатъка от пръста и.  Мена казва ,че това е от съсирването на кръвта и поглежда Емили да потвърди.  Казва, че лекарят и обяснил,че от хемодиализата и лекарствата ще има такива белези. Викрам и Мохит видимо са притеснени.  В този момент влиза Сурадж.   Бабаса става да го посрещне и и казва , че щом е тук значи всичко е уредил.  Мухит казва,че ще отиде да извика лекаря.  Сурадж го спира. Спомня си думите на посредника,че  ще му помогне да подготви погребението и.  

Сантош го пита какво е станало.  Сурадж и казва, че посредникът е искал по незаконен начин да им осигури бъбрек. Разказва им всичко.  Всички са шокирани. Сурадж им казва,че  ще се опита да намери бъбрек. Господ ще им помогне майка му да се оправи. Баща му е разтроен.  

Сантош му казва, че това е бил единствения начин да оздравее и той го е отхвърлил.  Плачейки му казва, че той не мисли за нея и тя се притеснява за  живота си. Всички го гледат укорително, Сурадж е разстроен от реакцията им.

Тя му казва,че докато чакат за бъбрек, не знае дали ще е жива до тогава. Казва му,че не е неин син след като не я е поставил на първо място. Всички са шокирани от думите и.  Та плаче,  а Чави му казва как може да мисли за другите.  Мухит му казва какво от това,че ще набавят бъбрека по този начин, нали майка им ще живее.  
Сурадж им казва, как може да съсипе невинен човешки живот заради майка си. Да вземе бъбрек от човек като него.  Мухит му казва,че лекарят им е казал, че нищо повече не може да направи за майка им.   Менакши му казва,че е направил това за да стане герой а майка му какво ще прави сега.

Емили му казва, че е трябвало да се за мисли преди да го направи. Сурадж им казва, че не  е искал да направи нещо погрешно. След това баща му да го укорява. Той му отговаря, че това наистина е грешно, но какво ще правят с майка му.   Сурадж му казва, че не може да продаде душата си.  Че не може да е егоист.
Казва,че е човек и човешкото в него не му е позволило." Не съм го направил за да стана герой". Казва,че ще се срещне с най добрите лекари. Казва, че няма друг начин. Готов е да даде живота си за нея. Казва, че думите и много са го наранили. Как може да му каже ,че не е неин син.

Сантош плаче и го пита чувства ли се наранен, безпомощен от нейното неразбиране в момента. А той почувствал ли е болката  на Сандия?  Всички са шокирани и изненадани, Сурадж също я гледа учудено. Готов е да заплаче, видимо е развълнуван.
Казва,че семейството им е отблъснало Сандия когато тя е имала нужда от нас.  Бабаса я пита какви ги говори. Какво общо има Сандия в момента.   Сантош му отговаря"Казвам, че синът ми е глупав. Той не разбра, че Сандия изпълни дълга си към обществото.Рискува живота си а вие я изгонихте от къщата.
Тя е спасила човечеството от един престъпник, а сина ми един обикновен непознат  човек."
Казва му още"Тя ни каза да седим в самолета и да не излизаме,тя знаеше че ако остави Радж Кумар жив, щяха да пострадат много невинни хора."  Тя плаче и му казва,че Сандия е била права.  Тя му е дала живот и е нормално той да се тревожи за нея. Но Сандия не е нейна кръв, но тя се притеснява за нея и семейството им. Казва,че не намира никаква разлика между нейната и неговата любов.
Казала му е,че не и е син и това го е заболяло. А помислил ли е когато е казал на Сандия, че ако е била нейната майка, нямало да рискува живота и. Сурадж плаче .

Дават Сандия в дома на брат си плачейки да казва, че си отива далече,много далече от него. Може би завинаги.....

В промото на следващия епизод дават Сурадж в дома на Анкур който търси Сандия. Анкур му казва, че е заминала. Мухит му се обажда по телефона,че са намерили донор. Дават го в болницата.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 04:03 от miha-

# 717

Скрит текст:
Епизодът започва с болничната стая на Сантош всички са се събрали с изключение на Сурадж.

Опитват се да я повдигнат в леглото, дават и лекарствата. Сантош и казва да не се притеснява след като децата и са до нея.  Сега ще дойде и Сурадж да им донесе добрата новина,че има бъбрек за трансплантацията.  Чави и казва също да не се притеснява, че ще остане при нея колкото трябва. Мена се възмущава от думите и, си шепне с Емили, каква лъжкиня е Чави и как оплита всички в мрежите си. Изведнъж Чави забелязва омастиления палец на майка си и я пита от къде има това петно. Викрам си припомня как са взели отпечатъка от пръста и.  Мена казва ,че това е от съсирването на кръвта и поглежда Емили да потвърди.  Казва, че лекарят и обяснил,че от хемодиализата и лекарствата ще има такива белези. Викрам и Мохит видимо са притеснени.  В този момент влиза Сурадж.   Бабаса става да го посрещне и и казва , че щом е тук значи всичко е уредил.  Мухит казва,че ще отиде да извика лекаря.  Сурадж го спира. Спомня си думите на посредника,че  ще му помогне да подготви погребението и.  

Сантош го пита какво е станало.  Сурадж и казва, че посредникът е искал по незаконен начин да им осигури бъбрек. Разказва им всичко.  Всички са шокирани. Сурадж им казва,че  ще се опита да намери бъбрек. Господ ще им помогне майка му да се оправи. Баща му е разтроен.  

Сантош му казва, че това е бил единствения начин да оздравее и той го е отхвърлил.  Плачейки му казва, че той не мисли за нея и тя се притеснява за  живота си. Всички го гледат укорително, Сурадж е разстроен от реакцията им.

Тя му казва,че докато чакат за бъбрек, не знае дали ще е жива до тогава. Казва му,че не е неин син след като не я е поставил на първо място. Всички са шокирани от думите и.  Та плаче,  а Чави му казва как може да мисли за другите.  Мухит му казва какво от това,че ще набавят бъбрека по този начин, нали майка им ще живее.  
Сурадж им казва, как може да съсипе невинен човешки живот заради майка си. Да вземе бъбрек от човек като него.  Мухит му казва,че лекарят им е казал, че нищо повече не може да направи за майка им.   Менакши му казва,че е направил това за да стане герой а майка му какво ще прави сега.

Емили му казва, че е трябвало да се за мисли преди да го направи. Сурадж им казва, че не  е искал да направи нещо погрешно. След това баща му да го укорява. Той му отговаря, че това наистина е грешно, но какво ще правят с майка му.  
Сурадж му казва, че не може да продаде душата си.  Че не може да е егоист.
Казва,че е човек и човешкото в него не му е позволило." Не съм го направил за да стана герой". Казва,че ще се срещне с най добрите лекари. Казва, че няма друг начин. Готов е да даде живота си за нея. Казва, че думите и много са го наранили. Как може да му каже ,че не е неин син.

Сантош плаче и го пита чувства ли се наранен, безпомощен от нейното неразбиране в момента. А той почувствал ли е болката  на Сандия?  Всички са шокирани и изненадани, Сурадж също я гледа учудено. Готов е да заплаче, видимо е развълнуван.
Казва,че семейството им е отблъснало Сандия когато тя е имала нужда от нас.  Бабаса я пита какви ги говори. Какво общо има Сандия в момента.   Сантош му отговаря"Казвам, че синът ми е глупав. Той не разбра, че Сандия изпълни дълга си към обществото.Рискува живота си а вие я изгонихте от къщата.
Тя е спасила човечеството от един престъпник, а сина ми един обикновен непознат  човек."
Казва му още"Тя ни каза да седим в самолета и да не излизаме,тя знаеше че ако остави Радж Кумар жив, щяха да пострадат много невинни хора."  Тя плаче и му казва,че Сандия е била права.  Тя му е дала живот и е нормално той да се тревожи за нея. Но Сандия не е нейна кръв, но тя се притеснява за нея и семейството им. Казва,че не намира никаква разлика между нейната и неговата любов.
Казала му е,че не и е син и това го е заболяло. А помислил ли е когато е казал на Сандия, че ако е била нейната майка, нямало да рискува живота и. Сурадж плаче .

Дават Сандия в дома на брат си плачейки да казва, че си отива далече,много далече от него. Може би завинаги.....

В промото на следващия епизод дават Сурадж в дома на Анкур който търси Сандия. Анкур му казва, че е заминала. Мухит му се обажда по телефона,че са намерили донор. Дават го в болницата.

Миха, страхотна си! Много ти благодаря за подробния превод на епизода в Индия! Става все по-интересно. В началото се учудих на думите на Сантош, но ето защо били - така се е опитва да отвори очите на Сурадж и останалите за отношението им към Сандия. Браво на нея - много хубаво го е казала. Сандия просто изпълняваше дълга си и им каза да стоят в самолета. Сандия спаси много хора убивайки Раджкумар, така както сега Сурадж спаси тази жена като не позволи да й отнемат бъбрека. Сандия и Сурадж са много еднакви - и двамата се борят за справедливост и биха направили всичко за близките си. Вярвам, че и бащата ще осъзнае, че не биваше да де държи така с нея. Явно Сурадж го е осъзнал и я търси - интересно дали наистина е тръгнала или Анкур отново лъже, както винаги. Вярвам, че Сурадж ще спре Сандия навреме - двамата трябва да бъдат заедно. Много се радвам, че са намерили и донор за Сантош ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

# 718
здравейте , момичета!!!
Малко Хелп за тъпото Дари...
свърши ми безплатния период за Войо, как да платя чрез Изипей? Сигурно ще ме смъмрят администраторите, но нещо нищо не вдявам  newsm78

# 719

Емили му казва, че е трябвало да се за мисли преди да го направи. Сурадж им казва, че не  е искал да направи нещо погрешно. След това баща му да го укорява. Той му отговаря, че това наистина е грешно, но какво ще правят с майка му.   Сурадж му казва, че не може да продаде душата си.  Че не може да е егоист.

Миха благодаря за превода, все по интересно става. Много тъжен и напрегнат сериал, дано в крайна сметка Сандия се върне при Сурач и цялото това напрежение да завърши щастливо. Всички упрекват Сурач, а себе си не виждат.

Общи условия

Активация на акаунт