Италия 147

• 42 453
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Вие ми дайте на мен един бут прошуто, аз ще ви го нарежа както искате  Laughing

Лени, до Варна през летния сезон има доста чартъри от Русия и бивши съветски републики, има редовен полет до Лондон и Виена, също до Тел Авив, до София, но за други се съмнявам. Особено пък от Италия. Сестра ми винаги лети до София, ако имаше вариант до Варна досега да сме го разбрали. Wink
Може да има до Букурещ .Много варненци пътуват от Букурещ.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 11:10 от Markrit

# 676
  • MI
Един въпрос към Варненики - какви полети има лятото от Италия за Варна. Примерно Римини-Варна, Пескара-Варна...

За Варна няма директно, виж за Бкурещ - билета ще ти е на по-малко от половина, после придвижването до Варна е по-бързо. Ако има кой да те вземе от Русе е перфектно, има таксита за 75 лв до Русе  Simple Smile

# 677
Знам за чартъри Бари - Варна, но не са евтини.

# 678
Честит рожден ден, Мирена:) Да си здрава, щастлива и да имаш много подаръци, каквито ги желаеш днес:)) the more candles, the bigger the wish:))

# 679
Наздраве, Мирена!  
Преди няколко дни избързах с честитките, така че на точната дата ти пожелавам здраве, любов и сбъднати мечти!   bouquet

Честит национален празник, дами!  Simple Smile

Лени, я виж цък. И аз съм фен, трябва да си сваля трети сезон и да се удържа да не го изгледам на бегом... Twisted Evil

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 18:27 от calatea

# 680
Честит Рожден Ден , Мирена !  bouquet

# 681
  • Италия
Лени, Калатея, Маркрит, благодаря ви!  Hug

# 682
Честит Рожден Ден, Мирена! Пожелавам ти много радост и много здраве!   bouquet  Hug

# 683
  • в едно миланско село
Мирена, честито на патерица   bouquet

# 684
Мирена и аз се подпирам на патерицата да ти честитя рожден ден!

Ние изкарахме един стомашен вирус тази седмица, ама вече сме ок. Поне така се надявам.

Да съм споменавала, че една ваканция нещо така бих искала в момента? Един колега ту ксе върна от почивка в Австралия, беше две седмици при приятели. Лято, пиеш сикафето в лятното кафене в парка, наляво океан, надясно дюни и езера... ей такова нещо ако може и за мен  Mr. Green.

# 685
  • UK
Мирена, с голямо извинение и най-добри пожелания - надявам се, че си прекарала страхотен рожден ден! Виждам, че сме и една зодия, браво, браво! Hug
Тралала, и аз искам ваканция, но няма да е скоро. За Великден ще гостуват родителите ми, май месец сме 5 дни в Рим, обаче ако знаете какво ми се върти в главата, една колежка ми пусна мухата... Crazy
Скрит текст:
Азорските острови

# 686
  • Италия
Благодаря още веднъж на всички!  Hug
Ох, и аз искам ваканция, ама няма! Повече от всичко обаче в момента искам нова кухня, ама и това няма!  Mr. Green

# 687
И аз искам ама няма, сигурно в следващите 10 години няма да ходим на почивка.  #Crazy

# 688
  • в едно миланско село
И аз искам ама няма, сигурно в следващите 10 години няма да ходим на почивка.  #Crazy

Shocked Shocked
не така песимистично, де!
все до България/Гърция може да отидете, а за нещо по-така - веднъж на 2-3 години, както практикуват много хора.
(между другото, ти търси ли работа, свързана с Експо-то, беше добър момент за сезонна такава?)

Мирена, желая ти кухня и ваканция тогава  Laughing

аз също имам кухня за смяна (на 26 години ще стане тази година и е очевидно стара), имам и 2 бани за оправяне и, изобщо цялата къща е за подновяване, но нямам грам намерение да се занимавам с ремонти, освен строго необходими козметични промени.
нямам и възможност, де  Mr. Green, ако успея да изуча децата и съвсем малко да си развея д.то нанякъде, ще съм доволна от себе си. е, други планове имах преди 5 години, ама нейсе.

# 689
  • Италия
Фей, благодаря ти! Ваканция ще има и тази година, ако е дал Бог, де - от нея мъж ми не мож' се откаже  Mr. Green
Виж аз съм на другия полюс - кухня искам, пък било то и за сметка на ваканцията! При нас не иде реч за смяна, а направо за нова. Мм, като ерген ми наследи 3 равта и 3 шкафа. То колко му трябва на един мъж, като изобщо не е влизал в тази стая...та така де, на мен в момента живота ми минава в нея и си я искам. От 4 години, от как сме женени, си я попълвам с разни домакински уреди, но вече няма място, къде да ги редя   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт