"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 727
  • 750
  •   1
Отговори
# 315

Елинор  Hug хареса ми обяснението за действията на ГГ в Сапанджъ. Признавам, че ми беше нелогично.  ooooh!

А, че Йомер скри истината за Ипек от Елиф  - не му се говореше по този въпрос, ясно е. Но има две възможни обяснения: 1. За него отношенията с Ипек са минало, не са важни и нямат значение, следователно (като всеки мъж) не му се затормозява да се обяснява, или 2. Ипек все още го вълнува и не би искал Елиф да разбере .

Надявам се да е първото, защото при втория вариант драмата, която ни чака, се драматизира още повече...  Laughing

# 316
Линка,аз си мисля,че втората възможност е изключена-Йомер е толкова влюбен в Елиф и ако СЦ започнат сега да вкарват някакви антилогични чувства на Йомер към Ипек това ще е поредната им простотия.Всичко,което ни показаха до тук като отношение,действия и чувства на Йомер към Елиф просто изключва такива щуротии.Някой беше изтълкувал погледа на Йомер към Ипек,когато прегръщаше Елиф като заинтересован и че не вложил нищо към Елиф-според мен с този поглед той просто показа категорично на Ипек ,че това е неговата любов и точка.
За съжаление друго ще раздели нашите хора,дано е за кратко и това ще са техните мили роднини.

# 317
Линка,аз си мисля,че втората възможност е изключена-Йомер е толкова влюбен в Елиф и ако СЦ започнат сега да вкарват някакви антилогични чувства на Йомер към Ипек това ще е поредната им простотия.Всичко,което ни показаха до тук като отношение,действия и чувства на Йомер към Елиф просто изключва такива щуротии.Някой беше изтълкувал погледа на Йомер към Ипек,когато прегръщаше Елиф като заинтересован и че не вложил нищо към Елиф-според мен с този поглед той просто показа категорично на Ипек ,че това е неговата любов и точка.
За съжаление друго ще раздели нашите хора,дано е за кратко и това ще са техните мили роднини.

Линка Hug  Велияна Hug  Да, Йомер е силно влюбен в Елиф и би трябвало
да не го интересува Ипек, но поведението му при появяването и ми говори друго.
Май има нещо, което не е изтрил окончателно от тази любов. Може да е болка, но щом боли,
значи не му е безразлична.
Преди да се появи Ипек, си представях, че тя още го обича и ще го преследва. Но няма да е така.
Ипек се държеше съвсем естествено, поздрави Йомер, а после се включи в разследването,
докато Йомер избяга от стаята. Защо ще бяга, ако не изпитва нищо към нея. newsm78

# 318
  • Бургас
РинкаHug  Heart Eyes ЧРД, мила! Здраве, щастие и много любов!   love001 Весел празник!   ura newsm18  bigdance2

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 319
Ели,не знам какво изпитва Йомер към Ипек, струва ми се че може да е гняв,обида,неприязън(ние не знаем още какво се е случило),но в никакъв случай някакви любовни чувства. PeaceПо подобен начин- нежелание и неприязън показаха  Арда и Пельо,когато чуха за нея.Все пак-ще поживеем,ще видим.

# 320
Здравейте, момичета в последните минути на отминаващия ден wavey

Все пак успях да се класирам, за да поздравя РожденичкатаРинка, Честит Рожден ден!
Пожелавам крепко здраве на теб и близките ти, любов и хармония във взаимоотношенията и късмет в начинанията!

Благодаря ви за трейлъра  и превода му на теб и Невин  newsm51

Изглежда, че в  еп. ще имаме повече крими моменти. Дано да са навързани логически Peace

Елинор Hug харесаха ми разсъжденията ти относно ашка на ГГ за  еп

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 00:10 от kanti

# 321
# 322
Ели,не знам какво изпитва Йомер към Ипек, струва ми се че може да е гняв,обида,неприязън(ние не знаем още какво се е случило),но в никакъв случай някакви любовни чувства. PeaceПо подобен начин- нежелание и неприязън показаха  Арда и Пельо,когато чуха за нея.Все пак-ще поживеем,ще видим.

Права си, тепърва ще разберем какво изпитва Йомер към Ипек и как са се разделили.
Може и да има гняв и обида, но това пак не е безразличие. След толкова години би трябвало
всичко да е отминало, но явно него нещо го мъчи отвътре, за да реагира по този начин.
Така си мисля, но ще видим какво ще излезе. Simple Smile

# 323

Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година и много щастие, любов
и късмет през 2015-а!  Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ!  Heart Eyes

# 324
  • Разград
ttps://www.youtube.com/watch?v=loLK7WFUfio

Скрит текст:

# 325
Боре, Шопич, Канти, благодаря за прекрасните пожелания!  Hug Hug Hug

Спокойна нощ преди последният ден от старата година!  Hug

# 326
Ринка,Невин, мерси за трея.   bouquet Hug Hug

Димони, радвам се да те "видя".  HugСподелям изцяло мнението ти.

И да, и мен като Хриси много ме е яд за Сапанджа и още не мога да се отърся от гнева си по този въпрос. ooooh!Защото ЕЛМЕР ги обожавам като двойка и искам тяхната любовна история наистина да е легендарна, специална, уникална. А аз казах, че за мен една легендарна любов, изисква легендарна романтика и любовни моменти, запомнящи се и разтърсващи сцени. Аз си я представям като огнена и страстна любов, а знаем, че Йомер и Елиф са страстни натури. И няма да им простя на сценаристките, ако окепазят тази любов.  ooooh! ooooh! #2gunfireДа, на всички са ни харесали сладурските моменти, но нека си признаем, те не са достатъчни. Peace На мен даже ми е обидно заради Туба и Енгин, защото във втори сезон има едно очевадно маркиране на любов, което може да ти избоде очите, а те са професионалисти и могат да направят и да дадат от себе си много повече.А в момета любовните ми моменти между двамата герои са ми малко на нивото на някой театрален кръжок. ooooh!

Най-интересното е, че при друготе двойки нещата вървят в градация относно изразяването на любовта им, а при ГГ има някакво жестоко потъване. #Crazy Не мога да правя гифчета, но ако някой може нека направи гифчета от различните любовни моменти от 1ви сезон и 2ри сезон и да ги сравним Че то в 1ви сезон дори погледите между Елиф и Йомер бяха по-изгарящи, отколкото сега, когато са лудо влюбени, за целувките да не говорим. ooooh!  Просто според мен зрителите не трябва да правят компромис с качеството на това, което им се поднася, а трябва да пишат, да коментират и да се възмущават, коггато нещо не им харесва, защото знаем, че СЦ четат и а дано се усетят.  

Ели, Hug и аз си мисля, че Йомер не реагира адекватно. Има някакви неща, които го тормозят и не ги е преживял, определено. На мен и Ипек ми е леко съмнителна. Пелин й каза да си седи вкъщи да си почива, но Ипек хоп цъфна в управлението, защото чу, че Пелин говореше с Йомер и той ще бъде там. Peace Според мен тя дойде тогава, за да види Йомер. После и бързо си тръгна де, като дойде Елиф. LaughingОсвен това, аз никога не слушам само думите на героите, а и наблюдавам езика на тялото и тези криви физиономии, които прави Ипек, не мисля, че е много хепи, че Йомер е сгоден и ще се жени.Това, че им пожела щастие, нищо не значи. Важното е вътрешно какво чувства. Аз очаквам разговор между двамата рано или късно.

Арда, много ме кефи като започне да се прави на Ромео. Актьорът има много хубав тембър и изиграва великолепно тези любовни обяснения. Направо като го слушам, ми се пълни душата.

В трея според мен Йомер гледа така, защото осъзнава, че убиецът на Сибел и Бахар е един и същ. Според мен му е рано още на Йомер да се съмнява, първо Арда трябва да убеди Пельо. Йомер ще се усъмни последен.

А и забравих да кажа, че Енгин наистина доста е заслабнал, но аз не бих го върнала, ама хич.  smile3534 Готин си е, и това е.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП: Искам да го гледам в комедия, мисля, че и в този жанр би бил много добър.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 02:45 от daizy_g

# 327
Добро утро в последната сряда за тази година !

Първо искам на патерица да честитя рождения ден на нашата прекрасна домакиня Ринка.Честит рожден ден, Ринка!   Пожелавам ти всяка твоя съкровена мечта
 да се превърне в реалност!

Благодаря на екипа за преведеният епизод. Мерием   newsm51 Ринка  newsm51 Лилиси newsm51  Алекс  newsm51

Весело посрещане на Новата година момичета.Нека здравето, щастието и късмета ви съпътстват през цялата 2015 !

daizy_g  Hug споделям мнението ти напълно и за всичко написано в последния ти пост.

# 328
Здравейте синьорини в последния ден от годината Hug
Да я изпратим заедно с песимизма и безнадеждието и да посрещнем новата 2015 с надежда и вяра Hug
Пожелавам ви много усмивки да греят на лицата ви и повече толерантност да има помежду ни,все така темата да ни посреща със забавни и свежи постове и настроението да е винаги на МАХ Hug
Нека бъдем по-добри и по-търпеливи Hug

# 329
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 10:52 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт