"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 45 тема

• 69 719
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Селфи дайте ни го тоя при нас и вземете Ипек  Grinning
Калабалък да става  Wink

В КД този е досаден като конска муха.  Mr. Green Значи и на двамата са им дали подобни роли.  Mr. Green Съдбата как събира хора?  Wink Joy Joy Joy
Иначе е убавец!  Heart Eyes Висок като Лево някъде към 1,90.  Peace

Хю е при Тайар от 9 год. Йо - във Ван от 10 г.

Не бяха ли 6newsm78

# 601
  • В Града на липите
Цитат
Расим не видя убиеца, обаче чу как Бахар заплаши Мето - дето не се е къпала и ала бала.
Ако разкаже всичко което чу тогава, може много да помогне на Мето. Щото без съмнение всички улики ще са към него. А Хю също не се съмнявам ще настоява, че Метин е убил Бах.

Именно, Бахар заплаши Мето. Ако Расим каже това, Хю ще извърти нещата, че Мето я е ликвидирал. Коя е тя, че ще заплашва баш бая мафиот, че и ултиматуми ще му поставя.  Grinning
Но от друга страна Хю няма полза да лепнат на Мето убийството, щото като нищо ще го издаде за да отърве кожата.
Въобще нещата много се оплетоха  newsm78  Thinking и се навързаха като свински черва.

# 602
  • софия
Цитат
Не бяха ли 6?  newsm78
   newsm78 newsm78 newsm78  може   Grinning Peace

# 603
  • В Града на липите
Сега Хю ще трябва да прикрива и спасява още един Дюндар  Thinking  ooooh!  Mr. Green

# 604
  • софия
Именно, Бахар заплаши Мето. Ако каже това, Хю ще извърти нещата, че Мето я е ликвидирал. Коя е тя, че ще заплашва баш бая мафиот, че и ултиматуми ще му поставя.  Grinning
Но от друга страна Хю няма полза да лепнат на Мето убийството, щото като нищо ще го издаде за да отърве кожата.
Въобще нещата много се оплетоха  newsm78  Thinking и се навързаха като свински черва.
абе не ми се вярва Хю да се уплаши от това  Peace Неговата дума срещу тази на Мето. А и с уликите, Мето до спукване да повтаря че Хю е убиеца, няма кой да му повярва.  Peace

а ако Расим разкаже какво е чул, баш комисарят ще се усъмни сигурна съм. Той познава Метин и според мен ще се светне, че има нещо гнило в уликите срещу него.
а като хване и батко в лъжа......, ще станат едни подоозрения..... едни съмнения..... Grinning Grinning Grinning

п.п
освен това Йо беше сигурен, че Бах лъже.  Peace

# 605
Девочки,убийте ме,ама не разбирам защо се придава значение на това,че Йомер не казал на Елиф за Ипек-ама какво да й казва всъщност-минали,заминали неща,на които той вече не придава никакво значение.Сега какво да започне да й разказва,тя ми беше гадже,пък тъй стана,пък аз така,а тя така-съвсем нелогично,дори ще излезе,че се хвали пред Елиф.В момента него го занимават съвсем други неща,влюбен е в Елиф,направи какво ли не заради нея и ако пък Елиф вземе и се фрънце и обиди,че не й е казал значи нещо в любовта куца.Той самият й каза,че всичко,което до тук е преживял е за да се срещне и влюби в нея,тогава от какъв зор ще изпада в някакви реминисценции newsm78Тадно ще стане само ако се окаже,че детето е негово,ама в края на краищата той 1-не знае за това и 2.-какво би попречило едно дете на любовта им. Peace

# 606
  • В Града на липите
Що така го подценяваш Мето сега, Спиритче  Grinning мислиш че ще се остави да му лепнат убийството ли  newsm78
Йо може и да не повярва, обаче ще се появи съмнение. Дори като песъчинка да е, ще си седи и ще расте.
А и Арда и Ипек вече са го взели на мушка, т.е. Първия, втората предстои да видим  Grinning
Въобще се чудя как е успявал Хю да се крие толкова години  newsm78
В главата на Бах дали е останал куршума от пищова на Хю и дали тава е служебния му  newsm78

Велижана и аз се чудя  newsm78 щеше да ми е по-странно ако беше й казал  Grinning дори се опитвам да си го представя как се обяснява и не мога  Joy
П.п. А детето вероятно ще е от него, защото трудностите и пречките са ни малко. Редно е да има и лека драма. Не може само чайове, чичеци и целувки. И ваканции и екскурзии в чужбина  Grinning

# 607
  • софия
Що така го подценяваш Мето сега, Спиритче  Grinning мислиш че ще се остави да му лепнат убийството ли  newsm78
Йо може и да не повярва, обаче ще се появи съмнение.
е от къде, сладка моя, мислиш ще се появи това съмнение  Grinning Grinning

Арда и Ипек още не мога да ги сложа на Хю в категорията.  Grinning
Ще има напрежение около батко, вероятно няколко серии, а може и само една, но в крайна сметка, ще стигнат само до Светланчето.  Peace Grinning То и това не е малко де......, ще има големи сътресения у Демирови  ooooh! ooooh! ooooh!

п.п
Цитат
А детето вероятно ще е от него, защото трудностите и пречките са ни малко.
аз пък що си мисля, че няма как хлапето да е наше  newsm78 newsm78
имам некво предчувствие, че ще ни се размине тая работа.... Grinning

# 608
Мисля си,че няма да е само разкритието за Светочка.Вече доста хора знаят със сигурност,че Хюсеин е убиец,има и такива,които се съвняват,така че спукана му е работата на абито. Joy

# 609
за много години на всички пишещи и четящи!
Велижана, и аз си мисля че това с Ипек не е проблем.  още повече ,когато в Рим Ел започна да се обеснява за първата целувка, за гаджетата си на нощната разходка, Йо и затвори устата. Не искаше да знае.
Нали я дават като млада , съвременна жена Joy

# 610
  • софия
Мисля си,че няма да е само разкритието за Светочка.Вече доста хора знаят със сигурност,че Хюсеин е убиец,има и такива,които се съвняват,така че спукана му е работата на абито. Joy
абе  тя че му е спукана, спукана е, ама няма да е скоро... Grinning

п.п.
Цитат
дори се опитвам да си го представя как се обяснява и не мога  35
а как подритва камъчета вижаш ли го... Joy Joy Joy
или за разнообразие си бърка разсеяно в носа....

това с Ипек даже не го и коментирам.  Peace Нещо ми е скучно и леко ме дразни засега.
имам слаба надежда, че  ще заложат на драмата с детето и, а не на старата любов, ама..... хилава ми е надеждата  Grinning

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 21:32 от freespirit

# 611
Абе голяма работа -едно детенце.Да е живо и здраво.Какво пък толкова-то при толкова баби,лели,стринки и подобни в бг-мамата няма да остане гладно и жадно. Joy Joy

# 612
  • В Града на липите
е от къде, сладка моя, мислиш ще се появи това съмнение  Grinning Grinning

Мерси  4470
Да се поясня. Значи за една серия, т.е. Няколко дни бати ще сгази лука минимум два пъти. Първо ще го хванат, че е погазил святото тайнство на брака  Wink второ че извършва подривна дейност срещу младата флюбена двойка, която собственоръчно сгоди  Wink та от там нататък, ще се сурне само надолу.
Йо подсъзнателно вероятно изпитва някакви съмнения, дори веднъж като му падна пердето, добре го нареди. Просто това перде все един ден ще се вдигне и пъзела ще се подреди пред очите му.
Това имах предвид  beer

П.п иначе и аз се надявам на русо и синеоко чуджукче  Grinning ама все си мисля, че ще е като маслинка  Thinking

# 613
Хриси,биричката спомага ли за махане на пердета? Joy Joy

# 614
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт