Аз мисля, че не.
Не ми е тамън ако съм в офиса на годеника ми в когото съм лудо влюбена и влезе жена, която не съм виждала до сега като го попитам коя е вместо да ми каже простичко: колежка, да ме застреля с " и ми беше бивша".
Не ми е тамън ако съм в офиса на годеника ми в когото съм лудо влюбена и влезе жена, която не съм виждала до сега като го попитам коя е вместо да ми каже простичко: колежка, да ме застреля с " и ми беше бивша".
честит имен ден на всички, които празнуват 
да си жива и здрава и да имаш много късмет. Весел празник.
смях се много като измъкнаха Енго от колата
болен не болен, ще се снима няма как от Египет са летяли хората.
ама сценаристките не му позволиха за да забъркат някоя каша
да видим каква.
Егати ужаса-удин полицай е загинал,ама представете си,ако имаше и снимки какво щеше да стане.Не ми се мисли-Боже,полудя този свят.
Егати ужаса-удин полицай е загинал,ама представете си,ако имаше и снимки какво щеше да стане.Не ми се мисли-Боже,полудя този свят.
Точно в тази възраст се изграждат ценностите на децата и е важно как се възпитават според мен. А това един мъж да е галантен и джентълмен и да знае как да се държи с една жена според мен се сформира още в детството.
Леле каква инвазия е при колата на Енгин, не е истина.
Голям калабалък.
И същевременно го издава пред Йомер?
Според мен е решила да играе двойа игра и това сближаване е с цел да го проучи и да разбере повече неща за него. И аз си мисля, че оттам ще излезе някой голям заек.

Оказва се, че над 365 хил. души в страната ще отпразнуват празника днес 

да си жива и здрава, да имаш добър късмет и да носиш името си с радост!
, че Йо трябва да каже на Ел за това коя е Ипек, а не тя да научи за нея от "доброжелател". Вярно, че до момента обстоятелствата бяха фосмажорни, но тя два пъти го запита за нея и той не й каза
А си обещаха да няма тайни помежду им. Но пък това е още една възможност да има сблъсък между тях, който впоследствие ще доведе отново до прекрасни сцени на сдобряване помежду им 
и на мен много ми хареса клипа. Наистина, чрез такива форми на изказ могат да се внушат на младите хора много ценни истини 
много ми хареса тази снимка на Енгин и Туба. Не е първата, която ги показва, че могат да са заедно и когато не са снимачната площадка. А си личи, че им е и приятно

Ванче
Вели 
лелеееее, чичеееее