"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Майка ти ,иска още любовни гифчета,поне имаше много моменти тоя епизод ,хайде че ще се пременям  Mr. Green Heart Eyes
половин ден правя мартеници,половин си играем с Диди ,направо такава почивка,че нама кой да ме види  ooooh!
Ани
Скрит текст:
гледах Хобитите 3,общо взето както си и мислех,битка,през битка,все едно гледам Троя  Mr. Green,ама бива.Сега свалям Господарка на Злото,че не съм го гледала,да видя Джоли как се е представила  Twisted Evil  Mr. Green

# 211
Докато си дойде Ани  Hug

След операцията  Peace

Скрит текст:
The doctor : Yaman, come on wake up my son, come on Yaman come on son, Yaman, look who's here
Mira : Yaman
The doctor : wake up for this beautiful girl come on son, take a deep breathe
Mira : come on breathe, come on my love come on, please breathe
The doctor : come on son, take a deep breathe
Mira : Yaman (she touched his hand) come on wake up, come on come back to me, come on please, come on wake up, please wake up, he squeezed my hand, he squeezed my hand, thank god he squeezed my hand
The doctor : come on my lion
Mira : I love you so much, are you hearing me? .... I love you so much, come in open your eyes
The nurse : come on go out
The doctor : take a deep breathe, come on son
Mira : please let me stay for a few minutes too, please let me stay
The doctor : come on my lion

След надписа  Laughing  Peace

Скрит текст:
( After a week )
Mira is singing
Yaman continued.. Mert : he woke up
Mira : are you ok?
Eylul : are you ok Yaman?
Mira : are you ok?
Yaman : I miss you so much
Mert : me?
Yaman : bro, and off course you, all of you
Eylul : and we missed you so much Yaman, thank you God
Mira : I sent your mother home now, the poor lady was so sleepy and tired, she went with your brother
Yaman : is my brother ok?
Eylul : he's very good, I swear he has a charity, his nose didn't bleed
Yaman : Cengiz?
Mert : he died, he suicided when he knew that they were going to catch him.. Mira : but sure we're not going to talk about this after now, everything happened and it's over now, the bad days stayed in the past
Selim : Mert, take this son, and I bought tea
Mert : Yaman woke up dad
Eylul : he returned to his consciousness few minutes ago..
Yaman : bro
Selim : Yaman, Yaman son
Yaman : are you ok?
Selim : forget me, you how are you? out hearts fell
Yaman : you ask me, I had a very bad dream
Mert : what happened?
Yaman : the solution is that I haven't live with you, I went as I came
Selim : Allah Allah, how did I leave you?
Mert : navigation to the past, accidents suited me perfectly
Yaman : I came home and none of you know me, you treated me like a stranger
Eylul : God forbid, it's completely a nightmare
Mira : me?
Yaman : you, you returned me back you said come back and let's continue with our love
Mira : well done, fortunately I did
Selim : you saved my life, you know, right? you jumped in front of me, you made your chest a barrier
Yaman : eyvallah.. Selim : for this reason forget the dream you saw, now, you'll never be a stranger to me
Mert : bro, you raised the target too much I can't reach this even if I ripped myself
Eylul : Mert
Selim : beware, I kill you , I kill you

Сцената с тишъртките и думите на Селим  Peace

Скрит текст:
Mert : Mira we're coming
All together : wooooo, Yaman you're everything for us, Yaman you're everything for us, Yaman you're everything for us.... Yaman : I am ashamed guys, don't do it, come here ( he kissed Mira )
Mira : my hero
All together : Yaman, Yaman, Yaman, Yaman, Yaman...
Yaman : guys we'll be kicked out of the hospital
Mert : the floor is empty, we took a permeation
Beren : the organization is big this time my partner
Yaman : that is what it seems
Mira : but guys, kissing is not aloud it's the doctor's instructions
Orkun : aaaa
Eylul : Orkun is the one who'll be sad
Elif : thank god for safety
Yaman : thank you
All together : we want your improvement quickly
Mert : come on, the hero of hearts is coming, come on, down stairs
Yaman : what's there? what's there?
Mert : come on
All together : Yaman, Yaman, Yaman
Asim : yes, the second, Selim and I owe you our lives
Yaman : can it be?
Asim : it can, it can
Sude : thank you
Yaman : thank you all
Selim : we thank you
Sedef : we love you so much, thank god because you exist
Mira : of course we don't love you because you're a hero only, and we know that you didn't come back to me because I am sick
Yaman : you..
Mira : yes, I know that you know, open the area
Beren : sorry
Mira : slowly, slowly
Mert : ohh Mrs. Sude, fills the devil
Sude : may god forgive you, Yaman... Today your birthday repeats
Selim : I want to say something so as not to tire, Yaman, I want to thank you on behalf of everybody, not only my name because from the time you joined us you've touched all of our lives somehow, you became a part of our family and even our family became bigger I want to thank you for this revolution that you have added to us I've said to you that You will prove to everyone how much I was right about you, and you didn't prevail my face, I am proud of you my son
Yaman : thank you all
Mert : bro
Mira : slowly
Mert : ok, we turned it to sadness, come on, bear down and let is sweet out mouths, wait wait, I'll help you.

Как само Мира върна монга да не й целува ашкъма  Mr. Green Mr. Green
А Крачо щял да е тъжен от забраната на докторите  Joy Joy Joy Joy Joy
А след думите на Селим, Мерт се зесили да прегръща наЩУ и Мера - не, не, а секунди преди това така хубаво го потупа по гърба, чее....  hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте,
един опит за превод от мен
 Hug Hug Hug
Докторът: Яман, събуди се, сине, хайде, Яман, хайде, сине, Яман, виж кой е тук
Мира: Яман
Докторът: Събуди се за това прекрасно момиче, хайде, сине, поеми си дълбоко въздух
Мира: Хайде, дишай, хайде, любов моя, моля те дишай
Докторът: Хайде, сине, поеми си дълбоко въздух
Мира: Яман(тя докоснала ръката му) хайде, събуди се, върни се пак при мен, хайде, моля те, събуди се, моля те,

събуди се, той ми стисна ръката, той ми стисна ръката. Благодаря ти, Господи, че ми стисна ръката.
Докторът: Хайде, мой лъве
Мира: Обичам те много, чуваш ли ме?...Обичам те много, отвори си очите!
Сестрата: Излезте!
Докторът: Поеми си дълбоко въздух, хайде, сине
Мира: Моля, оставете ме за още няколко минути, моля оставете ме
Докторът: Хайде, мой, лъве

След 1 седмица
Мира си пее
Яман продължи...Мерт: Събуди се
Мира: Добре ли си?
Ейлюл: Добре ли си Яман?
Мира: Добре ли си?
Яман: Много ми липсвате
Мерт: Аз?
Яман: Братко, и разбира се, ти и всички вие
Ейлюл: И ти ни липсваше много, Яман! Благодаря ти Господи!
Мира: Пратих майка ти вкъщи...............беше много уморена, тя отиде с твоя брат
Яман: Добре ли е брат ми
Ейлюл: Той е много добре, кълна се, неговия нос не кърви
Яман: Дженгиз?
Мерт: Той умря, самоуби се, когато разбра, че го преследват
Мира: Със сигурност няма да говорим повече за това. Всичко вече е минало, лошите дни са останали в миналото.
Селим: Мерт, вземи сина ми. Аз му купих чай.
Мерт: Яман, събуди баща ти
Яман: Братко
Селим: Яман, Яман, сине
Яман: Добре ли си
Селим: Остави мене, ти как си? Изплашихме се много!
Яман: Ти ме попита - имах много лош сън.
Мерт: Какво се случи?
Яман: Отговорът е, че не съм живял с теб, отидох, както се върнах
Селим: Боже, Боже, как съм те оставил?
Мерт: пътуването в миналото и инцидентът ми подхождат перфектно
Яман: Аз се върнах в къщи и никой не ме позна. Отнесохте се с мен, като с непознат.
Ейлюл: Боже, забрави! Това е само кошмар!
Мира: Аз?
Яман: Ти, ти ме върна и ми каза "Върни се, и нека продължим любовта си!"
Мира: Браво! С късмет го направих!
Селим: Спаси ми живота, нали? Скочи пред мен и си сложи гърдите като щит.
Яман: Евала!
Селим: По тази причина забрави съня си. Никога няма да бъдеш непознат за мен!
Мерт: Братко, ти вдигна нивото толкова много, че не мога да го достигна дори и да се напъна.
Ейлюл: Мерт
Селим: Внимавай, ще те убия, ще те убия

# 212

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аййй, че хубаааааааааааааав

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 14:15 от ivva

# 213
Майка ти ,иска още любовни гифчета,поне имаше много моменти тоя епизод ,хайде че ще се пременям  Mr. Green Heart Eyes
половин ден правя мартеници,половин си играем с Диди ,направо такава почивка,че нама кой да ме види  ooooh!
Ани
Скрит текст:
гледах Хобитите 3,общо взето както си и мислех,битка,през битка,все едно гледам Троя  Mr. Green,ама бива.Сега свалям Господарка на Злото,че не съм го гледала,да видя Джоли как се е представила  Twisted Evil  Mr. Green

Дууур беее, сега ги правят   Party Party Mr. Green  ще се премениш  Heart Eyes

Bella_nova   bouquet  bouquet  bouquet

# 214

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аййй, че хубаааааааааааааав

Мнооооого  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Иве ,Бела,   bouquet   bouquet   bouquet   благодаря за диалозите и превода  Peace

GossipGirl*  bouquet   bouquet   bouquet  за видеото с руските субове  Peace

Хайде да подкрепим нашите в поредната анкета / има ли някакъв смисъл от тези анкети ,не знам,ама  newsm78 ..../   Hug Hug Hug Hug

http://dedikoducucocuk.blogspot.com.tr/?m=1

# 215
# 216
Клюкичке,мерсиии за видеото с руските субове! Grinning

GrinningПадругите са превели още РД на Яман,

с Мира в леглото  Whistling Whistling Wink
http://youtu.be/Lo60JTrG_KU

и края на серията. Party
https://www.youtube.com/watch?v=C2qOoSEdyOY

# 217
Клюкичке,мерсиии за видеото с руските субове! Grinning

GrinningПадругите са превели още РД на Яман,

с Мира в леглото  Whistling Whistling Wink
http://youtu.be/Lo60JTrG_KU

и края на серията. Party
https://www.youtube.com/watch?v=C2qOoSEdyOY

Вики , Hug Hug Hug благодаря много   bouquet    bouquet  bouquet

# 218

Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз руски не разбирам,  Mr. Green Mr. Green Анииииииииии, гял, гял  Joy Joy Joy Joy

# 219

Grinning http://instagram.com/p/xJhnqznzcP/?modal=true

добре се е повеселила Сери. Joy

Дани,не вярвам много на тези анкети,но гласувах. Laughing

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 15:34 от vikktory

# 220

Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз руски не разбирам,  Mr. Green Mr. Green Анииииииииии, гял, гял  Joy Joy Joy Joy

Искаш ли спешъл превод?  Rolling Eyes

В сцената с РД -то всичко мисля,че е ясно. Всички му се радват, с изключение на Крачола  Sick  ,той дори не си е облякъл тишъртката ,стиска си я в ръцете,но важното е ,че е там  Peace АШК му каза,че вече двама му дължат живота си ,а Суде - че днес може да се счита за деня на второто му раждане. Селим му благодари също и каза,че е станал част от семейството  и че Яман е доказал на всички,че е бил прав за него .

Сцената в  леглото  /ми е любима/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - казаха си всичко ,не останаха неизяснени неща помежду им. Яман я пита защо е скрила от него за влошаването си в Америка. Тя каза,че е скрила,защото е знаела,че той ще тръгне веднага и ще усложни нещата за себе си. Каза й ,че  е ревнувал,виждайки Оркун до нея. Не й каза за стрийптиза му, ама нямаше и нужда...или може би трябваше  Rolling Eyes  Не й е казал ,че знае за болестта й, защото тя нямало да повярва ,чакал е удобен момент . После той й каза/това ,което ви казах и аз  по-назад в темата, ако сте ме прочели / ,че тя е с него не защото е герой и не защото се е изплашила,че ще го загуби, така както и той не е с нея ,заради болестта й. Ама как го разказах,дано си ме разбрала .  Sick
Каза й ,че вече нито болест,нито ревност ,нито този или онзи ще застават помежду им.  Мира каза,че е говорила с майка си и това,че те с дедко са дошли в болницата е знак,че са с тях и няма да пречат. Мира му каза, че ще се омъжи за него .Яман също каза,че един ден ще се оженят и че тя вече е негова.  Абе, все едно се сгодиха ,така между тях си Heart Eyes

Във финала най-важните /поне за мен /   неща бяха:
 - подаръците за Яман от Ашк и Селим  - единият поема издръжката за обучението му до 2018 г ,а другия - в чужбина по негов избор
 - подаръкът на Дженгиз - стана ясно,че той лично го е изпратил .На бележката пишеше :Ако този подарък е в ръцете ви,значи нещо се е случило с мен. Това е гробът на Надир Бактъролу ..или нещо подобно беше ,защото ти преразказвам всичко това  в момента,а не го превеждам дословно. .  Laughing LaughingАко искаш ще ти го преведа точно репликите  Peace

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 16:31 от daniela.qnkova

# 221
Дано съм се справила, Embarassed..., за вас, дължа ви тоооолкова много,  Hug Hug Hug

Сцената с тишъртките

Мерт: Мира, идваме!
Всички: Уоу, Яман ти си всичко за нас, ти си всичко за нас, Яман, ти си всичко за нас,...
Яман: Аз съм благодарен, не го правете, ела тук (целува Мира)
Мира: моят герой!
Всички: Яман, Яман....
Яман: ще ни изхвърлят от болницата
Мерт: етажа е празен, взехме разрешение
Берен: организацията е голяма този път, партньоре
Яман: така изглежда
Мира: хора, ............................................................
Оркун: аааааааааа
Ейлюл: Оркун е този, който е нещастен
Елиф: Благодаря на Господ за живота ти!
Яман: Благодаря!
Всички: Ние искаме твоето подобрение бързо!
Мерт: Хайде, героят на сърцата ни идва! Ела! Надолу по стълбите!
Яман: Какво има тук?
Мерт: Хайде!
Всички: Яман, Яман.....
АШК: Да, Селим и аз ти дължим животите си!
Яман: Може ли да бъде?
АШК: Може, може!
Суде: Благодаря!
Яман: Благодаря на всички!
Селим: Ние ти благодарим
Седеф: Обичаме те, много! Благодаря на Господ, за това че си жив!
Мира: Разбира се, ние не те обичаме само защото си герой и знаем, че ти не се връщаш при мен, защото съм болна
Яман: ти....
Мира: Да, знам, че знаеш.
Берен: Извинявай!
Мира: По-бавно, по-бавно!
Мерт: Ох, г-жа Суде, ........................................
Суде: Може ли Господ да те забрави, Яман? Днес, твоят рожден ден се повтаря!
Селим: Искам да кажа нещо, без да натоварвам Яман. Искам да ти благодаря от името на всички, не само от мое име,

защото през времето откакто си при нас, ти докосна сърцата ни някакси. Ти стана част от нашето семейство и дори

нашето семейство стана по-голямо. Искам да ти благодаря за тази промяна, че ти ги добави към нас, както вече  ти

казах. Ти ще докажеш на всички колко съм бил прав за теб, въпреки че не ме харесваше. Горд съм с теб, синко!
Яман: Благодаря ти за всичко!
Мерт: Братко!
Мира: По-бавно!
Мерт: Обърнахме го на скръб, хайде, успокойте се и говорете хубави неща! Чакай, чакай, ще ти помогна!

# 222
Дано съм се справила, Embarassed..., за вас, дължа ви тоооолкова много,  Hug Hug Hug

Сцената с тишъртките

Мерт: Мира, идваме!
Всички: Уоу, Яман ти си всичко за нас, ти си всичко за нас, Яман, ти си всичко за нас,...
Яман: Аз съм благодарен, не го правете, ела тук (целува Мира)
Мира: моят герой!
Всички: Яман, Яман....
Яман: ще ни изхвърлят от болницата
Мерт: етажа е празен, взехме разрешение
Берен: организацията е голяма този път, партньоре
Яман: така изглежда
Мира: хора, ............................................................
Оркун: аааааааааа
Ейлюл: Оркун е този, който е нещастен
Елиф: Благодаря на Господ за живота ти!
Яман: Благодаря!
Всички: Ние искаме твоето подобрение бързо!
Мерт: Хайде, героят на сърцата ни идва! Ела! Надолу по стълбите!
Яман: Какво има тук?
Мерт: Хайде!
Всички: Яман, Яман.....
АШК: Да, Селим и аз ти дължим животите си!
Яман: Може ли да бъде?
АШК: Може, може!
Суде: Благодаря!
Яман: Благодаря на всички!
Селим: Ние ти благодарим
Седеф: Обичаме те, много! Благодаря на Господ, за това че си жив!
Мира: Разбира се, ние не те обичаме само защото си герой и знаем, че ти не се връщаш при мен, защото съм болна
Яман: ти....
Мира: Да, знам, че знаеш.
Берен: Извинявай!
Мира: По-бавно, по-бавно!
Мерт: Ох, г-жа Суде, ........................................
Суде: Може ли Господ да те забрави, Яман? Днес, твоят рожден ден се повтаря!
Селим: Искам да кажа нещо, без да натоварвам Яман. Искам да ти благодаря от името на всички, не само от мое име,

защото през времето откакто си при нас, ти докосна сърцата ни някакси. Ти стана част от нашето семейство и дори

нашето семейство стана по-голямо. Искам да ти благодаря за тази промяна, че ти ги добави към нас, както вече  ти

казах. Ти ще докажеш на всички колко съм бил прав за теб, въпреки че не ме харесваше. Горд съм с теб, синко!
Яман: Благодаря ти за всичко!
Мерт: Братко!
Мира: По-бавно!
Мерт: Обърнахме го на скръб, хайде, успокойте се и говорете хубави неща! Чакай, чакай, ще ти помогна!

Бела , Peace Peace  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 16:30 от daniela.qnkova

# 223

Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз руски не разбирам,  Mr. Green Mr. Green Анииииииииии, гял, гял  Joy Joy Joy Joy

Искаш ли спешъл превод?  Rolling Eyes

В сцената с РД -то всичко мисля,че е ясно. Всички му се радват, с изключение на Крачола  Sick  ,той дори не си е облякъл тишъртката ,стиска си я в ръцете,но важното е ,че е там  Peace АШК му каза,че вече двама му дължат живота си ,а Суде - че днес може да се счита за деня на второто му раждане. Селим му благодари също и каза,че е станал част от семейството  и че Яман е доказал на всички,че е бил прав за него .

Сцената в  леглото  /ми е любима/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - казаха си всичко ,не останаха неизяснени неща помежду им. Яман я пита защо е скрила от него за влошаването си в Америка. Тя каза,че е скрила,защото е знаела,че той ще тръгне веднага и ще усложни нещата за себе си. Каза й ,че  е ревнувал,виждайки Оркун до нея. Не й каза за стрийптиза му, ама нямаше и нужда...или може би трябваше  Rolling Eyes  Не й е казал ,че знае за болестта й, защото тя нямало да повярва ,чакал е удобен момент . После той й каза/това ,което ви казах и аз  по-назад в темата, ако сте ме прочели / ,че тя е с него не защото е герой и не защото се е изплашила,че ще го загуби, така както и той не е с нея ,заради болестта й. Ама как го разказах,дано си ме разбрала .  Sick
Каза й ,че вече нито болест,нито ревност ,нито този или онзи ще застават помежду им.  Мира каза,че е говорила с майка си и това,че те с дедко са дошли в болницата е знак,че са с тях и няма да пречат. Мира му каза, че ще се омъжи за него .Яман също каза,че един ден ще се оженят и че тя вече е негова.  Абе, все едно се сгодиха ,така между тях си Heart Eyes

Във финала най-важните /поне за мен /   неща бяха:
 - подаръците за Яман от Ашк и Селим  - единият поема издръжката за обучението му до 2018 г ,а другия - в чужбина по негов избор
 - подаръкът на Дженгиз - стана ясно,че той лично го е изпратил .На бележката пишеше :Ако този подарък е в ръцете ви,значи нещо се е случило с мен. Това е гробът на Надир Бактъролу ..или нещо подобно беше ,защото ти преразказвам всичко това  в момента,а не го превеждам дословно. .  Laughing LaughingАко искаш ще ти го преведа точно репликите  Peace

Ейййй, това е да ти парявт спешъл превод  Party Party Party   Финалните сцени не ми бяха ясни  Mr. Green но сега вече почти всичко се нареди  Party Party Party
Данииии    love001  love001  love001  love001

Bella_nova  Hug Hug Hug  bouquet

# 224

Общи условия

Активация на акаунт