"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Ланс е намерил друга наследница, испанска.  Joy Joy Joy Това социалните мрежи са ужасно нещо.  hahaha hahaha Селим я изрови и ади май се отървахме от него.  Peace
Надир вика,ч е бил невинен и се извиинява, защото Дженгиз бил негов човек. Бил змия в пазвата му. То си е точно така де.  Joy Joy
И Мира после вика на Яман дали не бил искрен и да бил невинен.  ooooh! Като ви казвам, че е изключително лековерна и наивна, вие не ми вярвате.  ooooh! ooooh!

И Яман вярва всеки път на брат си....По тази логика и той е същия като Мира. smile3534

Mr. Green Mr. Green И Яман е наивен, но нокога колкото Мира.  Mr. Green Mr. Green

Много хубав момент беше със Седеф и Селим на диванчето. Седеф каза, че никога не е била обичана. Винаги като се оставяла в ръцете на някой и като му се доверявала, той в предавал. Селим и каза, че трябвало да разочвърка раните, ако трябва да кървят, но псоле ще хванат кора и ще заздравеят.  Peace Тя го пита неговите заздравели ли са, а той казва, че с времето става по-добре.  тя казва; Значи докато дишаш, има надежда.  Peace Много хуабво беше това, цялата сцена. И как беше изиграна.  Heart Eyes Дефне нее само връзкарка, но е и много кадърна. Според мен.  Peace За Баръш няма какво да говорим изобщо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Който мислех, че ме обича, объркваше (не мога точно да разбера) живота ми и си отиваше.

Не мога да кажа: Много болка преживях, но бях обичана.

Така без причина, без условия. Не се случи никога.

Наистина аз никога не бях обичана.

искам да бъда обичана.

Всъщност не искам много.

Peace Peace   Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes  Въпрос на време е да разбере,че е обичана. Ако имаше някакви опасения и задръжки, относно възможна любов между Селим и Седеф ,Едже не би ни дала такива нишани. А ,определено на Селим му личи, че е увлечен, може би дори е влюбен. И аз предпочитам да е със Седеф ,отколкото с Дениз.  Не ,че не харесвам Дениз, но Седеф - повече.  Peace

# 256
Скрит текст:
Ланс е намерил друга наследница, испанска.  Joy Joy Joy Това социалните мрежи са ужасно нещо.  hahaha hahaha Селим я изрови и ади май се отървахме от него.  Peace
Надир вика,ч е бил невинен и се извиинява, защото Дженгиз бил негов човек. Бил змия в пазвата му. То си е точно така де.  Joy Joy
И Мира после вика на Яман дали не бил искрен и да бил невинен.  ooooh! Като ви казвам, че е изключително лековерна и наивна, вие не ми вярвате.  ooooh! ooooh!

И Яман вярва всеки път на брат си....По тази логика и той е същия като Мира. smile3534

Mr. Green Mr. Green И Яман е наивен, но нокога колкото Мира.  Mr. Green Mr. Green

Много хубав момент беше със Седеф и Селим на диванчето. Седеф каза, че никога не е била обичана. Винаги като се оставяла в ръцете на някой и като му се доверявала, той в предавал. Селим и каза, че трябвало да разочвърка раните, ако трябва да кървят, но псоле ще хванат кора и ще заздравеят.  Peace Тя го пита неговите заздравели ли са, а той казва, че с времето става по-добре.  тя казва; Значи докато дишаш, има надежда.  Peace Много хуабво беше това, цялата сцена. И как беше изиграна.  Heart Eyes Дефне нее само връзкарка, но е и много кадърна. Според мен.  Peace За Баръш няма какво да говорим изобщо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Който мислех, че ме обича, объркваше (не мога точно да разбера) живота ми и си отиваше.

Не мога да кажа: Много болка преживях, но бях обичана.

Така без причина, без условия. Не се случи никога.

Наистина аз никога не бях обичана.

искам да бъда обичана.

Всъщност не искам много.

Милоооо
Hug Hug Hug

Прекрасна е Дефне, играе страхотно, и това, че вече е съпруга на режисьорчО няма никаква връзка  Peace Peace
И не сручайно в кошвара на Яманко, Седеф нрече Селим - ашкъм  Mr. Green Mr. Green   Heart Eyes

# 257

Да се запозная с теб беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало.

Да те обчиам беше най-правилното нещо, което съм правил.

Oт нищо в живота си не съм страхувал така, както от от това да те изгубя.

Само при мисълта: "Аз я изгубих" и дъха ми спира.

Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама що си го анписала в цитат ми, яяяяя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Някой ще вземе да си помисли, че аз съм го превела  Mr. Green Mr. Green
  Hug Hug Hug

# 258

Peace Peace   Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes  Въпрос на време е да разбере,че е обичана. Ако имаше някакви опасения и задръжки, относно възможна любов между Селим и Седеф ,Едже не би ни дала такива нишани. А ,определено на Селим му личи, че е увлечен, може би дори е влюбен. И аз предпочитам да е със Седеф ,отколкото с Дениз.  Не ,че не харесвам Дениз, но Седеф - повече.  Peace

Peace Peace Peace Peace Peace

Надир и Лейля - тя му казва,ч е Дженгиз е казал,ч е има план Б. И надир да продължи да се страхува от мъртвия Дженгиз. Един вид го предупреди.  ooooh! Гъска.  #Cussing out #Cussing out

Ама  е чок геч  Naughty подаръкът е получен и сигурно още преди да си е изпил шампанското Турунч ще го закопчеят ,този път - окончателно . Naughty Стига се е вихрил , историята му сону, каза Селим накрая.  Laughing

Аз обаче съм сигурна, че няма да го закопчеят   Naughty Naughty Много още ще гледаме Надир  Peace Peace

# 259
Ланс е намерил друга наследница, испанска.  Joy Joy Joy Това социалните мрежи са ужасно нещо.  hahaha hahaha Селим я изрови и ади май се отървахме от него.  Peace
Надир вика,ч е бил невинен и се извиинява, защото Дженгиз бил негов човек. Бил змия в пазвата му. То си е точно така де.  Joy Joy
И Мира после вика на Яман дали не бил искрен и да бил невинен.  ooooh! Като ви казвам, че е изключително лековерна и наивна,
вие не ми вярвате.  ooooh! ooooh!

Mr. Green Mr. Green И Яман е наивен, но нокога колкото Мира.  Mr. Green Mr. Green

Няма как да е като нея.  Laughing Жените винаги са по-емоционални,а мъжете по-рационални...
Но аз бих определила Мира като добра и доверчива,а не като изкл лековерна.

От снощния купон.

# 260
И Мира после вика на Яман дали не бил искрен и да бил невинен.  ooooh! Като ви казвам, че е изключително лековерна и наивна,
вие не ми вярвате.  ooooh! ooooh!

Няма как да е като нея.  Laughing Жените винаги са по-емоционални,а мъжете по-рационални...
Но аз бих определила Мира като добра и доверчива,а не като изкл лековерна.

От снощния купон.

Относно това, че Яман вярва на аби - нали казват, че човек не иозбира роднините си, но приятелите си може да избира.  Peace Мира има грешна преценка за хората по принцип.  Peace И да не е лековерна е много наивна.  Peace

Гирай пита Хасан да не би този Надир да е оня Турундж Надир от който Хасан се страхува с години.  Peace Бил се изпуснал, когато отведоха Лейля, но той казва, че не е така.  Mr. Green

Не чувам добре, но май Мира казва Яман дойде, а не баща ти дойде, ама щом казват турските фенове сигурно казва бобан, а на Яман.  Joy Joy Joy

# 261
 Joy Joy Joy аби вика, че дошло време джуджето пак да му чете конско. Щом стигнал до там, значи наистина бил добре.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сладури са Копер бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 19:36 от Ани (Aniska)

# 262
Говорят си като братя.  Heart Eyes Heart Eyes И двамата са си помислили, че другият умира. Аби казва: да си брат е друго нещо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И двамата са се сетили за онзи разговор, дето Яман каза, че ще го убие. Аби казва, че такъв му бил стила на Яманчи, а а Яман казва: все едно твоят е друг.  Joy Joy

Яман: Батко, да се отървеш вече от тези окови.
аби: Не е лесно.
Яман: И трудно да е, не бързаме за никъде.
аби: като гледаш от Алтънкой светът е хубав, разбира се.
Яман: И аз до миналата година не вярвах, че може да има друг свят освен този на Тозлудере. Казвах си, че не можеш да излезнеш в морето. Казвах си, че за мен няма друг свят освен този тук. ...... но условията се променят.
Аз излезнах от Тозлудере, но винаги мисля за теб и мама. И ти излез от там. Намери си друга работа, стой далеч от онзи човек. Той е много опасен, ще повлече и теб.
аби: Ти не мисли за мен.
Яман: Кенан, не можеш да останеш чист в мръсотията. рано или късно маската на този човек ще падне, и тогава ти да не си до него.
аби: аз и без това не съм до него.
Яман: Тогава си намери друга работа. За човек като теб нима няма друга работа? Не работи за него. Дженгиз напразно ли те отвлече? надир има някакви очаквания за теб, той прави всичко по някакъв план. не те държи до себе си заради хубавите ти очи. Умолявам те батко, стой далеч. Намери си друга работа. Не го срещай дори по пътя. Премести се другаде.
аби: лан, аз ако не усещам праха на Тозлудере ще се разболея.
Яман: Виж ако вклезнеш в ноава година на чисто, без прах, лошо ли ще е?
аби: не мечтай яяя
Яман: Ти само поискай, пък после ще видим.

а забравих - празнуваха с тортата все едно Яман наново се е рдил и това е РД за него.  Peace
И Фарук е казал на Мира, че Яман наистина знае за болестта и, но не е с нея заради това.  Peace

# 263
Яман и Мира са решили тази година да не си подаряват нищо. Яман казва,ч е не бил работил и няма пари. Всички казват, че можели да му дадат, но .. Седеф казва; Гордо момче е, какво да направи?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Яман обичал импровизирано, ръчно направени подаръци. И бил измислил нещо.  Peace

# 264
Здравейтеееее  Hug Hug Hug
Имам много да наваксвам,ама от това което видях през тела-няма такава двойка като Ямира и Серенай и Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 265
Яман и Мира са решили тази година да не си подаряват нищо. Яман казва,ч е не бил работил и няма пари. Всички казват, че можели да му дадат, но .. Седеф казва; Гордо момче е, какво да направи?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Яман обичал импровизирано, ръчно направени подаръци. И бил измислил нещо.  Peace

Да, да, и ръчно ще работи  Blush Blush Blush Blush Blush  Joy Joy Joy Joy

Абито ще я вапца с тоз Надир.  Hug Hug Онзи ще го накара да убие някого и тогава и ще види той праха на Тозлудере  ooooh!

Никииии
,  Hug Hug Hug  Peace Peace Crazy Как ми липсваше  Hug Hug

# 266
Ама тази Суде ужасна бе  ooooh! ooooh! Вика на Беренче, че ако искала да е слаба и красива, трябвало да яде по-малко.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
АШК я пита какво е това  в косата и, изглеждало евтино, тя казва, че дала много пари за него. Много ценно било.  Joy Joy Joy
Мира каза на Яман, че емного красив, но не чух какво каза той.  Heart Eyes Измърка нещо.  Joy Joy

# 267
Боже тази красавица луда ли е да е с този гнусен Крачол?  Sick Sick Sick Толкова хубаво момиче.  ooooh! надявам се Хале да я изиясни ситуацията и да я отърве.  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Обаче аби и Суде наистина се обичат.  Heart Eyes Много, много ми е мъчно за аби яяяяяяяяяя.  newsm45 newsm45 newsm45

# 268
Ани,права си,че човек не си избира роднините,но когато го излъжат ,после не тр да се доверява веднага и безусловно,дори и на роднина. Peace
Яман и Мира са израснали по различен начин. Мира е саксийно цвете. LaughingИзраснала е защитена от всякъде, Laughingточно като в аквариум,с малък брой приятели от детство и сред кръг само от близки и познати хора,на които има доверие.
 Яман е израснал  сред побоища,скандали,подлост ,кражби и т.н. Laughing Мира не се е сблъсквала като него с грозната страна на живота,затова и не умее да се пази и да надушва лъжата.
Докато той би трябвало да може безпогрешно да усеща когато го мамят. Wink

# 269

Яман: Ето това е най-голямият ми подарък.
Мира: Това, че се върна при мен е най-големият ми подарък.
Яман: Вече съм твой.
Мира: Да ти вярвам ли?
Яман: Отсега нататък едната ми ръка няма да е на вратата. мястото ми ще е до теб. И няма да забравя да не повтарям грешките си. Миналата година по това време бях сам на брега. Но мислите ми бяха тук с теб.
Мира: И аз си мислех, че може би ще дойдеш и те чаках на прозореца.
Яман: Повече никога няма да прекарвам НГ без теб. ще направя всичко за да ме гледаш все така.
Мира: Ще се радвам. Иначе може да се превърна в онова момиче от съня ти.
Яман: Няма да позволя. онова момиче беше много нещастно. ще те карам винаги да се смееш.
Виж ............... виж красотата, която виждам аз. Спомни си обещанията, които ти дадох.
Мира: Нима има ли по-красиво огледало от твоите очи?
Яман: Аз със теб съм нещо Мира. С теб съм добре, за мен светът е хубав с теб.
Мира: Никога няма да забравя това. И това няма да го извадя от чантата си.
Яман: някой път по-хубаво ....
Мира: няма по-хубаво от това. Всъшност и аз имам един подарък за теб.
Яман: Мирааа ..
Мира: Не се притеснявай ... н е нещо много материално.
Яман: какво е?
Мира: няма да ти кажа сега. Ще ти кажа в 12 часа.
Яман: Добре

Ани,права си,че човек не си избира роднините,но когато го излъжат ,после не тр да се доверява веднага и безусловно,дори и на роднина. Peace
Яман и Мира са израснали по различен начин. Мира е саксийно цвете. LaughingИзраснала е защитена от всякъде, Laughingточно като в аквариум,с малък брой приятели от детство и сред кръг само от близки и познати хора,на които има доверие.
 Яман е израснал  сред побоища,скандали,подлост ,кражби и т.н. Laughing Мира не се е сблъсквала като него с грозната страна на живота,затова и не умее да се пази и да надушва лъжата.
Докато той би трябвало да може безпогрешно да усеща когато го мамят. Wink

Ами да, точно така е.  Peace Това е причината Мира да е такава, каквато е.  Peace  Въпреки, че другите около нея също расли в Алтънкой не са чак толкова наивни.  Peace Просто не знам защо Еджето реши във втори сезон вместо да я направи по-малко наивна, да я направи повече.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт