"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Нещо от новия зевзек в Т https://twitter.com/Cagatayulusoyyp

Bu soguk gunlerde icinizi isitacak bir Cagatay Ulusoy a ihtiyaciniz var.
В тези студени дни, за да ви стопли имате нужда от един Чаатай Улусой!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Engin yakamdan dusse menajerim degisse serenay benle evlense insanlar elele tutussa inekler ucsa hayat bayram olsa ?
Да можеше Енгин да пусне яката ми,
Да можеше мениджъра ми да се смени
Да можеше Серенай да се ожени за мен
Да можеше хората да се хванат за ръце
Да можеше кравите да можеха да полетят
Да можеше животът да можеше да е празник ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Новия ни любимец  Party Party Heart Eyes

# 541
  • Яко в Матрицата...
Ади, изгледах я серията на спокойствие. Имаше много сладки моменти, казаха си много красиви и силни неща. Имаше и малко драма в началото, та трябваше да викнат лекаря на АШК, за да продължат операцията. На мен най-много ми харесаха сцената в болничната стая и изненадата на Мира. Не знам дали сте коментирали името на композицията на Яман: Писмо до една комета Crazy Crazy Crazy

Да си кажа обаче, че серията остави едно тревожно чувство в мен - с тези "до края на живота ни", "никога няма да се разделим" и т.н. Peace Peace

Анииии  love001  love001 love001

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Ренко, тревогите ти с финала ли са свързани?  Mr. Green

Joy Joy Joy Не с финала, той си беше супер, но и аз като Ани мисля, че ще задълбаят в болестта на Мира.  Peace

Като цяло серията беше заредена с положителен заряд: изясниха се без драми ЯМира, обещаха си да са заедно в добро и зло, както някой писа, си беше като годеж. Яман се спаси, АШК и Селим му осигуриха бъдещето и т.н. Има вече доказателства срещу Мафиозо, би трябвало да го хванат и да не ги тормози вече... Но - много хубаво, не е на хубаво Peace Особено при Едже Joy

# 542
Ади, изгледах я серията на спокойствие. Имаше много сладки моменти, казаха си много красиви и силни неща. Имаше и малко драма в началото, та трябваше да викнат лекаря на АШК, за да продължат операцията. На мен най-много ми харесаха сцената в болничната стая и изненадата на Мира. Не знам дали сте коментирали името на композицията на Яман: Писмо до една комета Crazy Crazy Crazy

Да си кажа обаче, че серията остави едно тревожно чувство в мен - с тези "до края на живота ни", "никога няма да се разделим" и т.н. Peace Peace

Joy Joy Joy Не с финала, той си беше супер, но и аз като Ани мисля, че ще задълбаят в болестта на Мира.  Peace

Като цяло серията беше заредена с положителен заряд: изясниха се без драми ЯМира, обещаха си да са заедно в добро и зло, както някой писа, си беше като годеж. Яман се спаси, АШК и Селим му осигуриха бъдещето и т.н. Има вече доказателства срещу Мафиозо, би трябвало да го хванат и да не ги тормози вече... Но - много хубаво, не е на хубаво Peace Особено при Едже Joy

Имах предвид финала на дизито  Joy Joy Joy Joy

Оффф, днес съм неразбиарема, отивам да спя  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 543
# 544
# 545
# 546
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Имах предвид финала на дизито  Joy Joy Joy Joy

Оффф, днес съм неразбиарема, отивам да спя  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Да, точно така - ти си ме разбрала, аз не, сори Embarassed За финала на дизито ми е думата Hug Hug Hug
Май не ми се отразява добре почивката Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 547
Монги и тя почива  Laughing Laughing Laughing може би с моя Батууууу  Mr. Green

# 548
Това май е старо  newsm78

# 549
  • Яко в Матрицата...

Лека и от мен Hug Hug Hug

# 550

Hug Hug Hug ади кой кого разбрал, отивайте да спите, че годината свърши яяяяяяяя  Joy Joy Joy

# 551

От Хазарче

Меджезирската ваканция продължава - кой в Барса, кой в Шотландия,кой...... нЕкъде другаде  Laughing Laughing  Тази седмица,явно ,ще отразяваме повече  отдиха на екипа  Whistling Whistling

Рени,  Hug Hug Hug   не, не сме коментирали заглавието на композицията, но аз си го преведох за себе си . Благодаря ти    bouquet

Хазар да не е снимала гаджето си? LaughingТози на снимката прилича на момчето,с което я спрягаха че се загаджила преди месец-два.
Мисля,че ако сериала завърши недобре,няма да е заради болестта на Мира.

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 23:40 от GossipGirl*

# 552

От Хазарче

Меджезирската ваканция продължава - кой в Барса, кой в Шотландия,кой...... нЕкъде другаде  Laughing Laughing  Тази седмица,явно ,ще отразяваме повече  отдиха на екипа  Whistling Whistling

РениHug Hug Hug   не, не сме коментирали заглавието на композицията, но аз си го преведох за себе си . Благодаря ти    bouquet

Хазар да не е снимала гаджето си? LaughingТози на снимката прилича на момчето,с което я спрягаха че се загаджила преди месец-два.
Мисля,че ако сериала завърши недобре,няма да е заради болестта на Мира.

Вярно, че прилича на него  Joy Joy
Хазарче, ако е с гаджето си, режисьора си е с Дефне, остават пом. режисьора и Серенай да изясним с кого са или са заедно?  Joy Joy Joy Joy Ама той май се жени през това лято, та може жена му да е била там. Значи Серенай остава да разберем с кого е.  Thinking

Заради какво друго може да завърши зле сериала?  newsm78

# 553
Ани Hug,а онзи до пом-режисьора ,в дъното на снимката така и не стана ясно кой е? newsm78 И това гадже на Хазар го нямаше на общото селфи.Може и други като него да е имало с групата,без да са на снимката.

# 554
Ани Hug,а онзи до пом-режисьора ,в дъното на снимката така и не стана ясно кой е? newsm78 И това гадже на Хазар го нямаше на общото селфи.Може и други като него да е имало с групата,без да са на снимката.

Ами нямаше друг май там.  newsm78 До режисьора Али Билгин беше пом режисьора https://twitter.com/semihba и Седефче (Дефне, която е гадже на Али), Серенай, хазар и Едже  newsm78 аз не помня да е имало друг .. сега не мога да намеря снимката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт