"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Откраднах си го от рускините, много ми хареса за илюстрация на това, което искам да ви кажа.
2013 беше много тъжна година за мен, но пък открих Ча и вас Hug Hug Hug
2014 ми донесе много емоции в темата, причислявам се към пристрастените Crazy Станахте ми много близки, а благодарение на ПО, на желанието ми да помогна с преводите и вдъхновена от Ани и Лили започнах да уча турски език.

Нали знаете, че човек остарява тогава, когато го е страх да започне нещо отначало, от нулата. Ето защо ви пожелавам 2015 година да открие за вас (и за мен Joy) нещо ново и вълнуващо, нещо, което ще ви накара да заобичате живота още повече. Нека всеки миг ви носи наслада и щастие, нека сте заобиколени само с хубави хора и положителна енергия! И много, много здраве Hug Hug Hug

Весел и незабравим празник! Tada newsm18 Tada newsm18 Tada

Hug Hug  love001  love001  love001 Ренка  Hug Hug  love001  love001  love001

# 601
  • Яко в Матрицата...
Ани, Hug Hug Hug спокойно, мила, и аз съм песимист, но от кротките Joy Joy Joy Joy Joy Каквото и да ни преложи Едже, ще го приема... Убедила съм се, че това по сериалите го има и в реала, само комбинациите се различават. Peace

Само ти можеш да приемеш черния ми хумор, Ренко   Hug Hug Mr. Green  
Не мисля, че Едже ще ги занули, но и няма да се изненадам, ако края е такъв Mr. Green
Но....  Naughty Naughty  айде стига с тоз финал, слагайте усмивките и да празнуваме  Party Party Party

love001  love001  love001

# 602
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Откраднах си го от рускините, много ми хареса за илюстрация на това, което искам да ви кажа.
2014 ми донесе много емоции в темата, причислявам се към пристрастените Crazy Станахте ми много близки, а благодарение на ПО, на желанието ми да помогна с преводите и вдъхновена от Ани и Лили започнах да уча турски език.

Нали знаете, че човек остарява тогава, когато го е страх да започне нещо отначало, от нулата. Ето защо ви пожелавам 2015 година да открие за вас (и за мен Joy) нещо ново и вълнуващо, нещо, което ще ви накара да заобичате живота още повече. Нека всеки миг ви носи наслада и щастие, нека сте заобиколени само с хубави хора и положителна енергия! И много, много здраве Hug Hug Hug

Hug Hug  love001  love001  love001 Ренка  Hug Hug  love001  love001  love001

love001  love001  love001 

# 603
Ани,то поради липса на достъп в заведението. Joy Joy Joy
А си права Peace,и от Улуда-с пътните чанти в хотела също я няма.

Рени  Hug, благодаря!
 Grinning Има прогресиращо развитие в новогодишните празнувания на Яманко и Мира,има надежда. :whistle:2013-всеки с друго гадже,2014-влюбени един в друг,но по сами,2015-вече заедно и щастливи,2016-младо семейство. Party
П.П.Едже разказвала ли е досега такава история? newsm78

newsm53

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 14:06 от GossipGirl*

# 604
Здравейте,ято,в последния ден от 2014! Hug Hug Grinning

Весело посрещане на новата 2015 година!!
Исках и аз да кача снимка от инстаграма на Еджето, но не ми се получава! Явно трябва да се уча доста..
Хубав ден и веселооо

Алекс Hug, не знам коя снимка точно искаш да сложиш от инстаграма на Едже,но аз видях,че току-що е сложила новогодишен поздрав. Crazy
http://instagram.com/p/xQ8hYeCzWo/

Алекса, Hug Hug  аз ги свалям от тук   http://iconosquare.com/viewer.php
Благодаря много, но не нещо не ме приема като кликна упълномощение..
Ще се помъча като направя баницата Wink

# 605
     Приятели, Годината пристига!
      Срещнете я с отворена душа.
      Да ни е мирна, пламенна и мирна,
      да ражда много жито и деца.

На Вас от все сърце Ви пожелавам,
      усмивки, щастие и берекет!
      В сърцата Ви да има много радост,
      обичани да сте и на късмет!

Красиво ято, мили момичета, бъдете неотразими в Новогодишната нощ!
     Щастлива съм , че Ви има , че Ви намерих , че ме приехте.
     Благодаря Ви за всичко  - за прекрасната тема, винаги изненадващо нова и интересна; за  преведените епизоди; за онлайн коментариите в петъчната вечер; за постоянно бликащия хумор и закачки в постовете ви; за добротата която излъчвате!

# 606
  • Варна

Момичета мили, очарователни мои виртуални приятели!
Благодаря!  Hug Благодаря, че Ви имам! Вие сте моят виртуален делник, моят истински празник!

В тежките дни на изпитания, които Съдбата ми отреди през отиващата си 2014 година, Вие бяхте моят светъл лъч, който ме караше да забравям болката, страха, черните мисли. Вашите остроумни коментари, неизчерпаемото Ви настроение караха сълзите в очите ми да пресъхват, а често и да се сменят с щастливи. Непресъхващият извор на вдъхновение у всяка една от Вас мобилизираха и мен самата да се справя с трудностите, а и с  нелеката борба, която водя в момента- благодарение на Вас, вярвам, че ще бъда победител!
       Поклон!-до земята!- за всяка една от Вас!!!!!!!! Hug Hug Hug Благодаря ВИ!!!!!! Hug Hug Hug
        Пожелавам Ви през Новата 2015 година ЗДРАВЕ !То наистина е най-голямото богатство! Имайте го! Та нали ако сме здрави всички пожелания- и за щастие, и за любов, и за благоденствие ще се сбъднат! Да, ще се сбъднат!!!!!- без дори да усетим! От цялото си сърце и душа Ви го пожелавам, милички!

Весело и незабравимо посрещане на Новата 2015 година!

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 13:14 от *¨*morski_briz*¨*

# 607
Здравейте на цялата група.Минавам само транзит по празниците с четири деца в къщи плюс съпруг/който се равнява на две деца/ нямам време да пиша ще си наваксам след празниците.Целувки и прегръдки на всички.Весело посрещане на Новата година и нека тя да донесе на вас и семействата ви много здраве , късмет и любов!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Обичайте се и бъдете обичани!

# 608
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много черни мисли са ви налегнали за финала  Whistling Whistling Еджето много си обича Яман и Мира и нито ще ги умори, нито ще ги раздели  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Краят ще е красив и щастлив  Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

# 609
Яяяяя изненада от Хаканчо, пуснаха фрагмана  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Остава и до нас да стигне  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 610
Момичета, много хубави неща сте написали и още по-хубави пожелания. Страхотни сте, а темата ни е едно чудесно и уютно местенце  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 611
# 612

Ето за къде се е гласял Чачко в караманата  Crazy Crazy Crazy Party Party Party
Фрагманът бил много хубав  Party Party Party Party

# 613
# 614

Ето за къде се е гласял Чачко в караманата  Crazy Crazy Crazy Party Party Party
Фрагманът бил много хубав  Party Party Party Party

Много благодаря! Grinning Hug Hug

Яман ще свири. Laughing
Мира ли го целува така ? Joy Ще го изяде.
 Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт