Отговори
# 255
Добро утро и Честит Антоновден ! Да са живи и здрави всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Скрит текст:

Айрка,  Heart Eyes благодаря за кафенцето - как да не го изпиеш до дъно, а ?! Wink Heart Eyes Hug Heart Eyes

Миси,  Heart Eyes благодаря ти за инфото !   bouquet Много са ми смешни тези “журналисти“ - важното е да създадат интрига и се чудят какво да си изсмучат о пръстите !  Laughing
Благодаря и за любимите моменти от филмчето ни !  Heart Eyes

Миси, Heart Eyes Wink

# 256
Любимото ни филмче скоро и в Словакия !  Peace

"Ask I- Memnu" Soon in Slovakia

# 257
Здравейте, момичета   bouquet  Честит празник на именниците, да сте живи и здрави!    bouquet

Снощи ми стана мъчно за Бюлент... Това дете, с чистата си обич, нарече Бихтер "мамо", а сега чува как тя иска да се отърве от него....   ooooh! Ужасно....

Бихтер тотално изтрещя и вече много й личи.... Вместо да се сдържа повече, тя използва всеки момент да каже нещо, с което да нарани Нихал...

Много силен момент беше, когато Бехлюл каза на Нихал, че тя е по-различна от всички момичета, че е по-специална,че я обича много и най-вече, когато я молеше да не го оставя - тогава истински наранените бяха Бихтер и Бешир. Много тъжно....

За Аднан не ми се говори... побъркаха го... вече не е спокойния човек от преди.... стои между чука и наковалнята, а зад гърба му, в собствената му къща, се плетат интриги, подслушва се.... направо хаос.

Приятна вечер!  Hug

# 258
  • AMS

Привет, дружки!!!
Отдавна не съм писала, но превода на последната серия на КСШ ме провокира. Ще си призная, че не съм изгледала цялата серия на български. Прехвърлих моментите, който коментирахте напоследък.

Финалът за мен беше убийството на Петро. Сцената в леглото е фрагман към втората книга, следващ сезон - КС и Мурка.

А това с посрещането на Ататюрк е същото, като срещата на КС с Николай Втори и наградите му. Просто няма такива.

Искам да попитам как точно трябваше да бъде отстранен Петро, за всичките му нечовешки постъпки, във всичките 21 серии?

За мен КС полудя още в края на първи сезон - там на лодката с трупа на брат си. От тогава започна не да сънува, а да живее в кошмар.

Не може да се разглежда отделно филмът от книгата, защото авторът и на двете е Нермин Безмен. Сценаристите играят тук по-второстепенна роля, според мен.
Та така си обяснявам и раздялата nа КС със  Шура и "щастието" му с Мурка, имайки предвид и книгата и сериала.  

НО най-вече не забравям, че КС се самоубива.

И ако всичко си вървеше както трябва, аз именно този финал очаквах!

И още няколко уточнения, от всичко прочетено и видяно до тук.
Курт Сеит Еминов е турчин, роден в Крим.
Офицер от царската армия не би помагал на тези в Турция, които искат да свалят султана и да обявят републиката, но всяко правило си има изключения.
Въобще ценностната система на КС е объркана, както от произхода му, така и от времето, в което е живял. Един вид дърво без корен. Сривът му е жесток.
За това не съдя КС сурово.
За това и накрая сам слага край на живота си.
Той самият се ненавижда.

Къванч пресъздаде много добре тази роля на един постепенно деградиращ Курт Сеит.

И един въпрос към превода - защо и до последната серия изписвате името на Мелек Генчоглу за сценарист?
Не прочетохте ли, не видяхте ли, или искате и нея да включите в критиките си за всичките епизоди?
Тя участва, като сценарист, на първите 4 серии само.

# 259
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Честито на празнуващите, да са живи и здрави  bouquet

Днес се пробвах да открия някоя снимка в нета от арабските фенки, но уви не намерих нищо Simple Smile Само тази, която поне аз не съм виждала, предполагам, че е от началото на лятото някъде, поне тогава я е качил човека Wink

Освен това открих и любимата тениска на нашето момче Simple Smile Heart Eyes Носи си я с всички любими Grinning

Дива Hug, благодаря за коментара Peace Ако може само едно разяснение Peace Така както го чета, с почти всичко съм съгласна, само не разбрах защо точно този финал си очаквала Peace Поне за мен, финала се размина с всичко, което се опитаха да ни внушат през първия сезон, за голямата му любов към Ш и родината Peace

Имам и едно друго наблюдение под влияние на снимките, които разглеждах, но ще го оставя за утре Wink

Приятна вечер на всички Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 23:51 от Miss60

# 260

Дива,   bouquet

# 261

http://www.btv.bg/article/seriali/zvezdi-ot-serialite/chilijska- … a-beren-saat.html

И едно интервю на Гюлсен Тунджер, която се превъплати в образа на Арсен в ЗП за нейните млади колеги. Peace

http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/1031005 … yunculara-ogutler

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 11:45 от gospojata

# 262
Здравейте Hug

Госпожата Heart Eyes wavey
Миси Heart Eyes направо се изкефих на тениските , които си събрала Wink

Хубав ден    bouquet

# 263
Добър ден и днес Heart Eyes Hug Хубав почивен ден Simple Smile

Госпожата Heart Eyes Hug, мерси за кафенцето и инфото Simple Smile

Аз понеже съм на вълна снимки, още малко с любимата тениска Grinning

С други тениски го засякох най-много три пъти, не говоря за едноцветните, там не мога да им хвана бройката Grinning Като тази примерно.

Да обобщя с две думи резултатите от моето проучване Grinning Въпреки звездния си статут нашето момче не държи на разнообразен гардероб Laughing

Айра Heart Eyes Hug, много готино колажче Simple Smile bouquet Трябва да го направиш по-голямо и да включиш и новите Grinning Ама кажи сега, не му ли е любима Simple Smile Много отдавна го бях забелязала, но нямах време да се ровя за снимки тогава Wink

# 264
Миси Heart Eyes супер са снимките  Peace определено му е любима Peace  ще се възползвам и от новите снимки Wink

още един Grinning то тая тениска ще се разпадне още малко Mr. Green

# 265
Добър ден и днес Heart Eyes Hug Хубав почивен ден Simple Smile

Да обобщя с две думи резултатите от моето проучване Grinning Въпреки звездния си статут нашето момче не държи на разнообразен гардероб Laughing

Миси,  Heart Eyes по повод резултатите от проучването ти, ще кажа само - ейвалла, Киво!  Peace Уточнявам защо- "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Обичам такива хора, които не парадират със състоянието си, за другите предпочитам да си замълча, защото никак не ми харесва това, което мисля.  Peace  Whistling

# 266
Не знам дали сте гледали това видео, но е страхотно! С какви френетични възгласи посрещат Къванч и колегите му!
Премиера на "Сънят на пеперудата" в Лондон, 21. 02. 2013 г. Enjoy!

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171449541%2F44b4cba08acf49c239

# 267
Миси Heart Eyes супер са снимките  Peace определено му е любима Peace  ще се възползвам и от новите снимки Wink

още един Grinning то тая тениска ще се разпадне още малко Mr. Green

Айра Heart Eyes Hug, ами то на тази последната от инстаграма му е пред разпадане вече Grinning

Миси,  Heart Eyes по повод резултатите от проучването ти, ще кажа само - ейвалла, Киво!  Peace Уточнявам защо- "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Обичам такива хора, които не парадират със състоянието си, за другите предпочитам да си замълча, защото никак не ми харесва това, което мисля.  Peace  Whistling

Кралицата Heart Eyes Hug, от мен също ейвала за нашето момче Heart Eyes С най-добри намерения и чуство за хумор коментирам тениските му Simple Smile Отделен е въпроса, че сигурно има повече коли от колкото тениски, но това отново в кръга на шегата Laughing Много си го харесвам такъв, какъвто е Heart Eyes

# 268
Миси,  Heart Eyes браво за теб и търпението ти да откриеш и съпоставиш толкова много снимки !  newsm51
Браво и на наш левент, че не робува на модни марки и и харесва семпли и удобни дрехи !  Peace
Мисля си, че всеки си има по някоя любима дрешка, която му е фаворит “ за вечни времена“ и не се разделя с нея . Аз имам едни такива джинси - те ме оставят, ама аз - не !  Laughing

Вале,  Hug благодаря ти, че ни припомняш това видео - екзалтираните викове на феновете, които с часове бяха чакали за да зърнат своя идол, щастливците, които успяха да си направят много снимки и да сбъднат мечтата си да се докоснат до любимците си ....незабравими моменти, наистина. И съм много щастлива, че въпреки тази огромна известност и слава, Къванч все още стъпва по земята !  Peace

Beren will become & mother & Kivanc will get married!

These are the 2015 predictions according to HT MAGAZİN!

Сериозни предположения !  Crazy

Кралицата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Айрка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes страхотен се е получил колажа с любимата  тениска ! Благодаря ти, че ни радваш с твоите красоти !   bouquet

# 269
Госпожата Heart Eyes  bowuu
и аз така си помислих -тенистката го оставя, обаче той нея не Laughing
може пък да има някаква суеверна причина да я носи толкова дълго време newsm78
предсказанията за 2015 са доста съдбоносни, да видим доколко ще се сбъднат Grinning
за 2016-може и Киво да го гласят за баща Laughing

Общи условия

Активация на акаунт