Отговори
# 285
Терзи Hug, Валя Hug
и аз харесвам актъори, които почитат труда на колегите си Peace
Миси Heart Eyes може и да прилича малко на ПР, защото се разкриха на премиерата на филма си, но пък колко красив ПР. Peace
За ЗП, на мен на този финален етап не ми се коментира особено Confused, Изпуснахме хубавите моменти, но здраве да е Peace Не одобрявам поведението нито на единия нито на другия  Confused А Нихалчето и аз не я понасям Mr. Green
подругите правят анкета дали Киво ще се ожени Laughing

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_249889%2Fall

# 286
Айра Heart Eyes Hug, тези от контакта не отстъпват на тези от сърцата Simple Smile Не я харесват Башак и туй то, която друга и да била, само не тя Laughing Аз пък съм доволна когато има информация около нашето момче и снимки, че много скучно като няма филм Wink Няма да откажа и сватбени такива, ако решат Simple Smile Не мисля, че Башакчето е чак толкова неподходяща, казвала съм много пъти защо Peace Моля те, не се отказвай и ти от Бих Peace Wink Прави грешки така е, но кой е безгрешен и все пак тя си има своите основания за това, опитва се със зъби и нокти да се бори за една любов, на която края е предизвестен...Няма нужда от нашето съчуствие, а може би от малко разбиране...Да влезеш за момент в обувките на другия, да видиш през неговите очи и после да отсъдиш...Тя нейното решение го е взела, на нас остава да я осъдим или разберем...

# 287
# 288
Айра Heart Eyes Hug, тези от контакта не отстъпват на тези от сърцата Simple Smile Не я харесват Башак и туй то, която друга и да била, само не тя Laughing Аз пък съм доволна когато има информация около нашето момче и снимки, че много скучно като няма филм Wink Няма да откажа и сватбени такива, ако решат Simple Smile Не мисля, че Башакчето е чак толкова неподходяща, казвала съм много пъти защо Peace Моля те, не се отказвай и ти от Бих Peace Wink Прави грешки така е, но кой е безгрешен и все пак тя си има своите основания за това, опитва се със зъби и нокти да се бори за една любов, на която края е предизвестен...Няма нужда от нашето съчуствие, а може би от малко разбиране...Да влезеш за момент в обувките на другия, да видиш през неговите очи и после да отсъдиш...Тя нейното решение го е взела, на нас остава да я осъдим или разберем...
не съм  се отказала от Бих Wink нито от тяхната магия Heart Eyes

# 289
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз си страдам с Бихтер...Виждам, че постъпва лошо, виждам, че не е на себе си, не казвам, че харесвам това, което прави в момента, но сърцето ми е с нея...Заради любовта, винаги съм на страната на любовта. И много ме е яд на Бехлюл, че й причинява това страдание... Можеше поне да не целува Нихал пред нея и да не показва нежност и внимание към нея, а пренебрежение към Бихтер, много ми е гадно и немъжко такова поведение.

# 290

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 17:57 от dterziiska

# 291
Благодаря за снимките  bouquet Тъкмо се оплаквах, че скучно, но добре, че са социалните мрежи Simple Smile Киво нещо напълнял ми се струва, дано да е от снимката Wink Башакчето е симпатяга, повече ми харесва от Седеф Peace Този новият филм в контакта го превеждат Разплата, дали ще е интересен newsm78 Не, че имам намерение да го гледам, но може и да се пробвам да погледна нещо заради Берк Simple Smile

Благодаря ви, че не се отказвате от Бих, само защото постъпва лошо Heart Eyes

# 292

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 18:25 от dterziiska

# 293
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 20:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 294
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, че е сладка Берен! Бях се затъжила за нея...
Мис, не се отказвам аз от Бихтер, много си я обичам. Като обичаш някого, го обичаш и добър, и лош,  какъвто е, такъв...

# 295
Добро утро

# 296
Здравейте сладурки!  Hug Hug Hug Hug
Нямаше ме на линия 2 седмици - болна съм и не ми се пишеше, но редовно ви чета  Heart Eyes
Миси, Айричка, Снеже, Зарани , Терзи, Светле Heart Eyes Hug wavey
Киво е трепач, не е напълнял според мен, баш тамам си е! Разкошен е ! И Башачето много ми хареса на тази снимка, където са четиримата.
Хубав ден, милички!   bouquet

# 297
Привет и днес Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, надявам се да се чувстваш по-добре   Praynig

Ех, че е сладка Берен! Бях се затъжила за нея...
Мис, не се отказвам аз от Бихтер, много си я обичам. Като обичаш някого, го обичаш и добър, и лош,  какъвто е, такъв...

Светле, и аз така, хубава, лоша, влюбена, загубена....

Терзийска, мерси за снимката  bouquet Още една от друг ъгъл Wink

Госпожата Heart Eyes Hug, липсваш  love001

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 298
Привет Hug
Терзи Hug, Миси Heart Eyes, Фенче Heart Eyes
И аз да кажа , че Госпожата Heart Eyes липсва!
Леле Киво много обрасъл Wink сигурно Башак го кара така, че да изглежда по възрастен Laughing

На последната снимка на Берен от фризъорски салон, май си потъмнила цвета на косата newsm78

# 299
Айра Heart Eyes Hug, и аз не го харесвам чак толкова брадясал, но не вярвам как някой ще го кара да ходи така, ако той не иска Peace  Simple Smile А и на мен ми прави впечатление, че той когато си почива си пуска брада Peace В контакта, на едната снимка от вчера изрязали Башак Simple Smile Да им се чудиш на акъла на рускините на какво се надяват newsm78 Laughing

Снощи в ЗП беше сцената в гората Heart Eyes Преди това имаше момент когато Бех съжали Бих Sad Не може да я гледа когато страда, когато друг я нарянява....Освен него...Но той знае, че тя го обича и би му простила всичко...Както и тя знае, че му липсва...Много показателна сцена между това, което и двамата желаят и това, което трябва да направят...

Общи условия

Активация на акаунт