Отговори
# 315
# 316
Здравейте,  Hug аз май хич не ви липсвам  newsm78  Whistling

Миси,  Hug много интересни проучвания правиш, но с едно не съм съгласна. Къванч много обича децата, казано и доказано, има и снимк- Берен също обича децата- има снимки, и двамата подкрепят каузите по наболели теми, и двамата имат домашен любимец- куче, чертите на лицата им са като правени едно за друго, Къванч само с нея изигра ролята си така, сякаш е истина, мога и още, но ще спра.   bouquet Не казвам, че са имали нещо общо, а и да са, не са сгрешили, само се дърпам от коментара, че най-малко си подхождат.  Heart Eyes

# 317
Здравейте,  Hug аз май хич не ви липсвам  newsm78  Whistling

Миси,  Hug много интересни проучвания правиш, но с едно не съм съгласна. Къванч много обича децата, казано и доказано, има и снимк- Берен също обича децата- има снимки, и двамата подкрепят каузите по наболели теми, и двамата имат домашен любимец- куче, чертите на лицата им са като правени едно за друго, Къванч само с нея изигра ролята си така, сякаш е истина, мога и още, но ще спра.   bouquet Не казвам, че са имали нещо общо, а и да са, не са сгрешили, само се дърпам от коментара, че най-малко си подхождат.  Heart Eyes

на мен ми липсваше Rolling Eyes Heart Eyes
Според мен Миси имаше впредвид, че севгилитата на Киво имат едно специфично излъчване, което няма Берен Peace. Не , че не си подхождат или е лоша Wink
За това, дали е имало връзка между тях, според мен е нямало , но е имало физическо привличане, извън рамките на актъорската игра и благодарение на това създадоха тази двойка сякаш гледаш наистина история от реалния живот!

# 318
Здравейте,  Hug аз май хич не ви липсвам  newsm78  Whistling

Миси,  Hug много интересни проучвания правиш, но с едно не съм съгласна. Къванч много обича децата, казано и доказано, има и снимк- Берен също обича децата- има снимки, и двамата подкрепят каузите по наболели теми, и двамата имат домашен любимец- куче, чертите на лицата им са като правени едно за друго, Къванч само с нея изигра ролята си така, сякаш е истина, мога и още, но ще спра.   bouquet Не казвам, че са имали нещо общо, а и да са, не са сгрешили, само се дърпам от коментара, че най-малко си подхождат.  Heart Eyes

Кралицата Heart Eyes Hug, благодаря, че намираш проучванията ми интересни Simple Smile Да уточня, че най-вече съм наблегнала на външния вид и излъчването, когато съм сравнявала известните нам и предполагаеми любими на нашето момче Peace Както казах, за съжаление Берен няма много лични снимки в профилите си, докато на другите бих казала са в изобилие, искам да кажа, че след като ги сравнявам, поне според мен тя най-много се различава от типа му, а не че не си подхождат Peace Разбира се, никого не задължавам с моето мнение, правя го единствено за забавление Peace За други качества няма как да ги сравнявам, тъй като не ги познавам Simple Smile Не знам когато си мисля за тях двамата, си представям Бех и Бих, а те и двамата според мен много се различават от тези образи Peace

Фенче Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, точно това исках да кажа Wink  bouquet

# 319
Добро утро, момичета   bouquet Хубав да е денят ви и изпълнена с положителни емоции седмица ви пожелавам.   Hug

Миси,  Heart Eyes и аз не ги познавам лично, само от това, което те са споделяли по интервюта.  Peace Берен е казвала пред камерите, че не е Бихтер, което е повече от ясни, личи си.  Peace А нали знаеш Къванч, за мен, до кой от образите си най-много се доближава- Кузей.  Peace Виж, това е интересна тема за ново проучване, стига да не създаде раздори.  Hug

Айра  Heart Eyes

# 320
Добро утро и хубава седмица, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Кралицата Heart Eyes Hug, и аз така мисля Simple Smile За Кузей, той Киво сам си каза и малко ме разочарова, защото не храня особена симпатия към този образ Wink Берен не знам на коя нейна героиня се определя, но определено не  е Бих Peace

Вчера Башак се беше отбелязала в Тузла яхт клуб. Най-вероятно са били заедно с нашето момче, но не е задължително Simple Smile Няма снимки Sad

# 321
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

ГоспожатаHeart Eyes радвам се да те "видя". Hug

Фенче, Hug Heart Eyes

Краличке, Мис, Айрра, Зари, Hug Hug Hug Hug

Сега особено както всички са полудели по Фахрие и Бурак. Аз ще се въздържа. 

Аз също, въпреки Фахрие. Peace Малко в повече ми идват изкуствено създаваните истерии. ooooh!

Хубав ден ви желая.  bouquet

# 322
# 323
Здравейте Heart Eyes Hug

Мерси за снимката  bouquet

Днес Башак беше публикувала същата сграда в инстаграма си Wink Дали не ходят навсякъде заедно Simple Smile Напук на злите езици Simple Smile

Снежка Hug, благодаря за коментара  bouquet Знам колко харесваш Фахрие Peace

# 324
 wavey wavey wavey

видео от срещата на Къванч Татлъту и баща му

# 325
 wavey

Миси Heart Eyes като нищо са били заедно, колко му е Laughing
Снежка Hug направо ме шашна, аз си мислех, че летиш от щастие заради ФЕ Wink

КАК УБИВАЛИ КУРТА СЕИТА И ШУРУ
автор - Ильхан Факир

http://vk.com/dizi.aktorler?w=wall-42798895_28864

Laughing Laughing

# 326
Айра Heart Eyes Hug, колажа добре са го докарали, ама Киво много сърдит нещо Simple Smile Трябваше от по-новите му снимки да ползват Wink

Това за КСШ, първо помислих, че пак рускините са се изказали, ама гледам автора турски, по-автентично ми прозвуча Simple Smile Съгласна съм с повечето точки, но това за Мурка ме учуди и Фахрие в частност Peace Мислех, че всички харесват Мурка, но явно не е така Peace

# 327
# 328
Добро утро!  Hug
Кралице,Зари, Снеже, Валя,Миси, Айричка, Терзи  Heart Eyes Hug wavey
Съгласна съм с някои точки, но ми е интересно, защо в другите държави проявиха и търпение и интерес към този сериал ? Въобще пък не съм съгласна и с това, че сгрешили с избора на Мурка, зрителите полудяха по тях.  Просто не го разбраха турците, аз така мисля ... Нейсе, минало ...
Миси  Heart Eyes и аз си мисля, че са навсякъде заедно Киво и Башак, колкото и да не се харесва на повечето ... наближава февруари, да видим дали ще заминат за Америка  newsm78
Терзи  Heart Eyes благодаря ти за всички новини и снимки!   love001
Хубав ден, момичета!  bouquet

# 329
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug

Снощи в ЗП, Бех изобщо не беше разочарован Simple Smile Дори не можа да се направи на изненадан. Изглеждаше ядосан. Толкова искаше да засегне Бих с думи, защото с друго не може. Тя все още има огромно влияние над него и ще има завинаги...Моментът с яхтата на мен ми говори, че любовта се купува...Аз нямам какво да ти подаря, ами грижи се за мен, с две думи остани с мен и ще има и яхти и каквото си пожелаеш...Поне на мен така ми изглежда....

Новото лице на Мави изобщо не е лош Heart Eyes

Скрит текст:

Нашият си е по-хубав, разбира се, но в тези реклами на банката изобщо не го харесвам Sad Друго си е Мави Wink

Хубав ден Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт