Отговори
# 300
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айра, това е голяма красота, което си постнала. Очите ми останаха там...а и както обичам дъжд...точно по мой вкус е, благодаря ти.

# 301
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, и аз гледах снощи. Много обичам тази сцена и аз. Толкова надежда и толкова безнадеждност има в нея...

# 302
Миси Heart Eyes и аз видях изрязаната снимка Confused Close

Да, и аз гледах снощи. Много обичам тази сцена и аз. Толкова надежда и толкова безнадеждност има в нея...

много хубаво казано Heart Eyes

# 303
Миси  Heart Eyes Hug по-добре съм, мила, благодаря ти за вниманието, но все още бухам като за световно ... ужасен е този грип, 2 седмици не мога да се съвзема  ooooh!
Айрче  Heart Eyes не мисля, че Башак го кара да прави каквото и да било Киво  Laughing Пък и защо и е ? На последната фотка тя не изглежда никак по -голяма от останалите, дори е много сладка! И да я изрязват и да не я изрязват, това е положението - с него си е  Laughing Ако се ожени за нея и от сватбените снимки ли ще я изрежат  newsm78 Смешни са ...

# 304
# 305
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Малките Къванч и Мелиса. Wink Hug

ФенчеHeart Eyes бързо оздравяване. Hug

Къде е ГоспожатаHug

Усмихната събота ви желая.  bouquet

# 306
  • София
Момичета Hug Hug Hug

Airra,Miss60, Светленце hug
И аз се присъединявам към вас и не се отказвам от Бихтер, въпреки лошотията, която я обзема на моменти. И с наближаването на финала, ми става още по мъчно за нея.Как се радваше след срещата в горичката,как искренно му каза „любими“.И там в горичката видях, и истинския Бехлюл- влюбен, желаещ, сияещ, и тези,уж дълбоко погребани чувства, отново излязоха на повърхността, и бяха точно толкова силни и разтърсващи, колкото и преди. За мен случката в гората, беше доказателството,че Бехлюл още много я обича. luvbed txtloves Two Hearts
Друг е въпроса ,че толкова го е страх горкичкият!
А не като при Нихалчето- всяка прегръдка и целувка,всяка нежност,всичко да е по задължение.

# 307
Привет, момичета Heart Eyes Hug Хубав ден на всички Simple Smile

Ками Hug, напълно споделям  bouquet

Снощи как само с надеждата се променя човек. Бих направо сияеше, обнадеждена, спокойна и весела Peace Не харесвам Мадм. Такива укорителни погледи, такова надменно поведение, лично аз не бих могла да живея с такъв човек Peace Все едно съм на изпит всеки момент, трябва да се съобразявам какво да кажа и как ще се изтълкува, ужас Twisted Evil Peace Като знае нещо, като има и доказателства, да не мълчи като риба, а да говори, но и тя се страхува, защото видя какво се случи, когато се опита да не одобри избора на Них Peace Беше тотално игнорирана от иначе доброто момиче Peace Затова да си подсмърча тайно, ама тя изобщо не го правеше тайно, направо и се искаше само с намеци и погледи да разкрият тайната, която носи, но уви Peace От там да разбереш, колко са й обръщали внимание, всеки вглъбен в собствения си измислен свят Simple Smile Peace А и как хубаво и се развика Бех в началото на Них Simple Smile Най-добрата защита е нападението, ама нека му е да знае какво го чакаше цял живот с Них Simple Smile

И сега още едно мое проучване, този път с любимите на нашето момче и за това, че си приличат поне според мен не само визуално, но и като излъчване и поведение Wink Включила съм официалните такива и ще сложа снимките им разбъркано, защото така според мен по-лесно ще се видят приликите  Peace

# 308
Привет на всички Hug
Снощи Бихтер много се обнадежди от тази целувка Peace. Определено не познаваше добре любимия си Confused

Миси Heart Eyes пак си правила разследване Grinning Да права си, че приятелките на Киво си приличат и по излъчване, освен по физически данни Peace

говори се за нов серила ли newsm78
http://gecce.com/magazin/haber/beren-saatten-dizi-surprizi

# 309
  • София
Засекли са я в Етилер на излизане от сградата на Kanal D. Казала е само "Сега не мога да говоря".

Надникнах при рускините:
Цитат
Журналисты пишут, что Берен Саат вчера встречалась с руководством Канал Д. Но о её новых проектах нет какой информации.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 18:17 от zarani

# 310
Берен е прекрасна актриса и невероятна жена, така че съм сигурна - новият сериал ще си заслужава!  Grinning

И този ми любимец вярвам, няма да ме разочарова. Усхан Чакър

Презентация на новия сериал "Черен хляб"

# 311
Привет, мили момичета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Толкова много ми липсвате, времето, което прекарваме заедно, снимките, коментарите ....всичко !  Hug
Надявам се, че утре ще имам повече време, а сега ви целувам по домова книга ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 312
Привет, мили момичета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Толкова много ми липсвате, времето, което прекарваме заедно, снимките, коментарите ....всичко !  Hug
Надявам се, че утре ще имам повече време, а сега ви целувам по домова книга ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

newsm51 щи пишем отсъствия  Wink

# 313
Айра Heart Eyes Hug, търся си тема на ново разследване Simple Smile Обичам да анализирам и от това, което виждам и чувам да правя изводи между редовете Wink За да приключа проучването ще включа и двете екранни партньорки - Сонгюл и Берен, за които се твърди, че са имали повече от колегиални отношения Simple Smile По снимките им обаче поне за мен става ясно, че дори по-външен вид да се доближават до типа жена на Киво, като излъчване и поведение са много далеч от него Peace Ако е имало нещо между тях е било под влияние на филмовите емоции и след приключването да е отшумяло Peace За Берен ми се искаше да е повече негов тип, но поне от снимките й, за съжаление няма много лични, ми се струва най-далечна Peace Сонгюл се доближава повече по излъчване Peace

Валя, случайно попаднах на рейтинга на Черния хляб и май не е много добър Peace Знаем какво следва, ако продължава така Peace Аз си мислех, че филм където играе Киво, няма как да бъде спрян преди края, но и това се случи Peace Много е голяма конкуренцията Peace Сега особено както всички са полудели по Фахрие и Бурак. Аз ще се въздържа.

За Берен съм учудена newsm78 Мислех, че има други приоритети, но явно работата може да й липсва Peace

Госпожата Heart Eyes Hug

# 314
Привет дружки! Снеже, Госпожата, Айрич, Миси  Heart Eyes Hug wavey
Миси  Heart Eyes Hug страшна си!  newsm51
Аз пък  не мисля, че Киво е имал нещо с Берен, но виж, за Сонгюл не съм убедена ... Но, няма как да се разбере, така, че е все едно  Laughing Искам да е щастлив, пък която и да е до него, няма значение.
Хубав ден, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт