Отговори
# 360
Привет, сладки дружки!  Hug Hug Hug
Айрич, Краличке, Вале, Миси, Снеже,Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes Госпожо  Heart Eyes много ми липсваше!   love001 Благодаря за всичко споделено от всички!
Аз също не вярвам, че преди септември наш момък ще снима  Naughty по-добре да си почине едно хубаво и тогава, въпреки, че ми липсва вече  Laughing А някои негови почитателки се чудеха дали срещата му с К. Чатай не е за предизвестие  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз съм още болна  ooooh! ooooh! ooooh! и много не  пиша тук, ама си ви чета редовно  Hug
На мен Киво си ми е баш тамам в тялото, нищо, че не е слаб като в Кузей, не е нужно, аз си го харесвам всякак, но все пак не искам да напълнява повече. Така е идеален  Heart Eyes
Лека и синеока, мили мои!  smile3524

# 361

даже туй го направих наскоро hahaha hahaha

Айра Heart Eyes Hug, направо не разби Joy Joy Joy Голям майтап, сложи им го на рускините да се порадват Joy Joy Joy Не мога, много са смешни Joy Joy Joy Аз и преди съм казвала, не я харесват Башак, ама като няма снимки, виж как се чудим къде са ходили Wink Grinning Ама лимбата си му отива според мен, като запазена марка си му е, нищо, че и други ги лимбосват Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Hug, много съжалявам, че още не си оздравяла Sad Драскай по някой ред за Киво и тук да има да си коментираме Wink Стискам палци да се оправиш по-скоро Praynig

Лека и от мен Heart Eyes Hug

# 362
Добро утро.  Hug Hug Hug

Скрит текст:

ГоспожатаHeart Eyes радвам се да те "видя". Hug

ФенчеHug жалко, че още си болничка. Дано скоро всичко се оправи. Praynig

Светле, Краличке, Мис, Айрра, Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Успешна нова седмица.  bouquet

# 363
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Снеже  Heart Eyes Hug wavey благодаря за кафенцето!  Hug
Миси  Heart Eyes Снеже  Heart Eyes благодаря ви, вярвам, че ще се оправя скоро Peace
Скрит текст:

# 364
Привет и хубава нова седмица, момичета Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, честит празник и на мъжките майки, да са живи и здрави рожбите им и всички Heart Eyes

Снежка Hug, мерси за кафето  bouquet

По едно капучино от мен Wink

Скрит текст:

Една снимка от мрежата днес. Момичето е написало, че е от 2009, Бианка бийч, носталгия  Wink

Още една, която много ми хареса Heart Eyes

# 365
Здравейте и от мен Hug
Снежка, Фенче Hug Heart Eyes wavey

Миси Heart Eyes на тая снимка не ми харесва особено Rolling Eyes а втората е любима на Краличката Heart Eyes
сватбения колаж нема да го пращам на подругите, щото ще ме изядат В контакта Mr. Green

Хубава седмица на всички  bouquet

# 366
Айра Heart Eyes Hug, той не е много за харесване там Peace От онова лято с Мелтем е, когато много, много не му пукаше какво мислят и пишат за него Simple Smile Понеже днес е излязла, затова съм я пуснала и аз Peace Погледнах и аз за галата на Йоланте,  мисля, че е било премиера на нов филм, а и както каза нашите не са забелязани и там Peace

Споненахме ли, че Хилял и Седа са в Лондон. Били са в музея на мадам Тюсо. Тази снимка много ми харесва Heart Eyes Между другото и аз много се забавлявах, когато ходих там, а един познат ми вика, какво толкова интересно има да се снимаш с восъчни фигури, но на мен ми беше забавно Simple Smile

Еджето в момента е в Бразилия. Интересни снимки има и тя. На нея никой не и държи сметка за екзотичните екскурзии Simple Smile

Освен това ЗП от днес тръгва и в Словакия Wink

# 367
Привет, куклички - сладурки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Благодаря за кафенцата, колажите, снимките и новините !  newsm51

Миси,  Heart Eyes тъкмо вчера имах малко повече време за темата и за вас, а то....бях си почти самичка през целия ден.  Laughing Сега виждам, че чак по късни доби сте се разписали, ама аз толкова уморена напоследък, че си лягам рано-рано . ooooh! Обаче, днес и утре съм ваканция и ще имам повечко време за любимото местенце !  Hug

Снеже,  Heart Eyes и аз се радвам, че те виждам и че всяка сутрин откривам ароматно кафенце и усмихнат поздрав за хубав ден от теб или от Миси  Heart Eyes!   bouquet

Фенче,  Heart Eyes много ми е мъчно, че още не си съвсем добре, много добре те разбирам, че и аз се влачих няколко месеца по този начин - много е мъчително и гадно !
Скрит текст:
Непременно вземи да пиеш нещо, което да подсили имунната система ! Горещо ти препоръчвам Герисан - много мощен имуномодулатор, на билкова основа - няма в него нищо, освен извлек от кръвен здравец - много ефикасен и евтин препарат, за разлика от всички останали химии, за които обикновено изръсваме по една торба пари ! Какво става при теб, от кога ще си в новата градина ?

Айрич,  Heart Eyes направо ме разби с този колаж, още си се смея с глас !  Laughing Съгласна съм с Миси Heart Eyes - метни го при подругите, че да ги втресе малко, че то от простотии и глупотевини, нямат време да се усмихнат малко .  Laughing

На последните снимки, Киво наистина изглежда малко напълнял, има бузки и ризката му е бая опната, ама крачетата му са още дзинги - ринги, та не знам. Сигурно се е поуспокоил и се е отпуснал и е качил някое и друго килце, ама - нека ! Значи е спокоен и хармоничен, а аз това искам за него. Peace

Честно да си кажа, малко им завиждам за пътуванията - на толкова много места ми се ходи, че .... Crazy

И да не забравя да Ви поздравя - днес е Сретение Господне - живи и здрави да сте !  Hug

Да са живи и здрави и мъжките ни рожби и мъжките майки !   bouquet

Скрит текст:

Днес е Зимна Богородица, Вълча Богородица, Сретение господне, Петльовден - с тези имена е известен 2 февруари.
Сретение (срещане) Господне е един от 12-те големи празници в годината, както и е един от четирите празника, посветени на Божията майка. 40 дни след раждането на Исус Христос света Дева Мария занесла своя Младенец в Йерусалимския храм според Мойсеевия закон, който заповядвал всяко първородно от мъжки пол да бъде посвещавано или представяно пред Бога.
Според народния календар, Петльовден е посветен на децата и за предпазването им от болести се коли петле или ярка в зависимост от това, момче или момиче има в къщата. Забранено е да се работи, защото се вярва, че денят е черен и ще се зачерни къщата. Не се правят годежи и сватби.
Празникът на мъжките рожби води началото си от времето на турското робство, когато с кръв от петли българските семейства белязвали портите си, за да заблудят властите, че от техните къщи вече са взети момчета за еничари.
Преданията разказват следната 300 годишна история: смела еркечанка (с.Еркеч - Бургаско) скрива мъжкото си чедо и отказва да го даде на турците, а те се заканват, че ако не го предаде, то ще бъде заклано. Тогава тя заявява, че сама ще заколи скъпото си момче, но не ще им го даде. През нощта тя извежда и скрива детето си далеч извън селото, заклала в полунощ петела на прага на къщата и опръскала с кръвта му навред. Когато сутринта дошли повторно, турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали момчета за еничари от село Еркеч. От тогава та до днес този ден се отбелязва като празник на мъжката рожба, като ден на мъжкото начало на рода български.
Подготовката за петльовден започва сравнително рано. Още от есента се определя един петел за “баща”, и втори за петльовден. Петелът-курбан се коли на дървотника от майката на момчето; жените, които нямат мъжки рожби, също празнуват този ден, за да се сдобият с момче, "но която няма момче не си коли петела, ами го носи дето има момчета, там да й го заколят"; с кръвта, се опръсква навсякъде; главата на заклания петел, заедно с краката, се хвърлят на покрива на къщата, като се изричат специални заклинания.

И няколко снимки бекстейдж от Пеперудите - предполагам, че са от момента, когато са приключили снимките са Къванч !  Peace

Сега виждам, че надписът на последната снимка, потвърждава предположението ми !  Peace

# 368
Поздрав с една красива, но тъжна песен, наистина съвсем като за такава красива, болезнена и трагична любов !  Peace

Скрит текст:
Не те избрах. Сърцето е виновно.
То никога не иска разрешение.
Ако се влюби - влюбва се...и толкова.
Сърцата имат свое мнение.
Понякога тъжи, че теб те няма.
Заравя се и плаче. Като облак.
Сълзите му са светли. Като пяна.
И да ги спра не мога и...не мога.
Понякога се караме със него.
-Не го обичай!-казвам му-Не трябва!
Но то ми се усмихва мълчаливо
и все не вярва и ... не вярва...
-Ще те боли. - повтарям - Не обичай!
Безумие е да го правиш!
Не знаеш ли, че обичта ранява?
Или отново просто ти се страда...
Сърцето ми не слуша...И обича.
Не се сърди, че тебе е избрало.
Не иска нищо, нищичко за обичта си.
А просто се нуждае да я дава.

caribiana

# 369
Госпожата Heart Eyes Hug, много хубава песен и клипче Heart Eyes Стихчето също е много добро и може да се отнесе и към тези двамата Sad Heart Eyes

Радвам се, че и ти намираш нашето момче релаксирано, а не както на други им изглежда изгубил блясъка си Simple Smile

Колкото до пътуванията, то е ясно, че няма как да отида навсякъде, затова пътувам с тях в мрежата и мечтите си Wink А пък и кой знае, може един ден да посетим и ние местата, които виждаме по снимките Simple Smile Дай Боже Praynig

Приятна почивка Heart Eyes Hug

# 370
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes току що подписах молба за напускане !  newsm44 newsm44 newsm44
В понеделник / дано оздравея до тогава  Praynig / съм в новата градина! Да ви почерпя
Скрит текст:

# 371
Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Честито и на добър час !   bouquet От сърце ти пожелавам да си си намерила твоето място, където да се чувстваш спокойна и оценена ! Много, много се радвам за теб !  Heart Eyes
Ето, наш левент те поздравява също !  Wink

Поздрав с един от любимите ми колажи на Фунда !  Hug

Миси, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Абсолютно съм съгласна, че стихът е много подходящ за Бихтер и Бехлюл - на сърцето никой не може да заповядва, дори и собственият ни разум !  Peace

Ох, разсмя ме  Joy Joy Joy Joy загубил блясъка си, викаш ?! Joy Joy Joy

А пътуванията ....знам, че и ти споделяш моята страст и вярвам, че един ден ще посетим всички мечтани и желани от нас местенца !  Praynig Hug Peace

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 18:20 от gospojata

# 372
ОО изпуснала съм купоня Grinning
Фенче Heart Eyes сууупер за новата работа и на добър час   bouquet
Госпожата Heart Eyes, хубаво клипче и страхотно стихотворение, бръкна ми в душата!
Ама къде го виждате Кивона  надебелял, просто си е купил по-тясна ризка Wink
а ако е напълнял то е от алкохола Mr. Green Joy Joy Joy
ще взема наистина да ги метна колажите при подругите
то има и още един hahaha hahaha

Миси Heart Eyes мерси за снимките, Еджето е почнала да изкукуригва откакто работи сама ooooh! кво е това чудо дето си е сложила на главата Mr. Green ама според мен е много близка с Чатай щом я пуска да си обикаля по време на сезона newsm78

# 373
Госпожата  Heart Eyes благодаря ти от сърце!   love001 Вярвам, че съм намерила точното си място!Тук ще можеш и да ме видиш, когато пожелаеш, няма кой да забранява  Laughing
Миси  Heart Eyes дай, боже на всички ни да видим местата, за които си мечтаем! Наш левент вече е загубил за някои статута си на секс символ, носел се като пенсионер  Joy Joy Joy Joy Боже, прибери си вересиите  ooooh! Ама ние нали сме си ултра фенки,а не здравомислещи  Mr. Green какво ли разбираме ?
Хубава вечер, милички! Днес ми е леко, леко на душицата, не можете да си представите даже от какво се отървах, Госпожата знае  Heart Eyes  Hug Hug Hug
Айричка  Heart Eyes благодаря ти, мило!    bouquet
Аз също не намирам Киво за напълнял, щом дупето, краката и коремчето са във форма, няма лошо, че ще разпори ризката с перки  Laughing
Я го метни и този колаж при рускините, ще ги втресе  Laughing

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 18:58 от queen_fenka

# 374
Айрка,  Heart Eyes мятай колажите и бЕгай !  Joy Joy Joy Joy На този, втория, този левент не прилича много на нашия, ама тамън да ги хвърлиш в размисъл !  hahaha hahaha hahaha

Не знам дали е напълнял или е от тясната ризка, но ми хресва, че има отпочинал вид, па макар и не толкова бляскав ! Mr. Green Не знам от какво е напълнял, ама те подругите имат опит с пораженията от алкохола и сигурно затова правят подобни “заключения“. hahaha Дето викаше Снежето Heart Eyes, някои май верно прекаляват с водката !  Joy Joy Joy

Еджето сигурно се подготвя за карнавала в Рио  и затова се е нагласила с тези пера по главата. Добре, че само до там се е ограничила, че ако беше решила да облече някой от онези оскъдни костюмчета за самба Sick Честно казано, лекинко и завидях, че ще е в Бразилия точно за карнавала, това е една от големите мечти !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт