Отговори
# 345
Здравейте Hug
Валя Hug и на мен ми е интересно естеството на разговора newsm78
Берен е поздравила Белчим Б. за  РД  Peace
http://instagram.com/p/ygEnNvqViA/?modal=true

Миси Heart Eyes Peace
какви ги измисли в началото Бехл за връзката си с Бих ooooh! Grinning Нихал веднага свали гарда като чу, че може да няма сватба, толкова се изплаши милата, толкова е неуверена в себе си - като е расла като цвете в саксия Peace Трябва да има сватба на мига, тя не може да живее и ден без него Tired
за логиката- в турските сериали не рядко няма такава- но за мен ЗП е един от малкото, в който много логически и свързано се развиват събитията Peace Тогава Е и М са били във вихъра си Peace

Хубав уикенд  bouquet

# 346
Скрит текст:

Скрит текст:

Да е жива и здрава Белчин!   bouquet Клипчетата ги слагам заради нея, а може и да са ви интересни.  Hug

За ЗП- Нихал, ах Нихал! Можеше да е различно, но тя като малко дете, тропащо с крак и искащо точно определена играчка, с цената на сълзи и други трикове, сама си направи всичко.  Peace Не приемам постъпката й към Дениз! Грозна работа! Жената винаги е била до нея, а тя с един замах, и без много много да се обяснява, точно като някоя тийнейджърка, изгони Матмоазел- време било да се сбогуват  ooooh! Само ако знаеше в името на кого постъпва така, само ако знаеше колко много не си заслужава да замени правилния с грешния човек за самата нея... Но уви, някои неща се осъзнават по трудния начин.  Peace

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 14:58 от kralitsata

# 347
# 348
Добро утро!

Нова снимка от Инстаграма на Фарах.

# 349
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

А дано изскочи заек от този храст!  Grinning

И дано е някой читав заек този път. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Хубав ден.  bouquet

# 350
Добър да е денят Ви, дружки !  Hug
Честит нов месец - да го посрещнем с усмивка и добро настроение, въпреки лошото време и снега ! Само като си помисля, че остават само още 28 дни до пролетния месец и вече ми е хубаво ! Heart Eyes

Скрит текст:

Честит да е и Трифон Зарезан на всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !  bouquet Аз, като любител на тази божествена напитка, го приемам като личен празник направо !  Wink Laughing

Благодаря от сърце на Миси, на Терзи, на Снежка и Айрич, на Кралицата и Валето, на Фенче и Светлето, че винаги намират време да споделят интересни размисли и страсти или пък новини и снимки за нашето момче и всичко около него !  newsm51   love001 newsm51

Виждам, че наш левент е имал среща с Керем наскоро. Чудя се и аз, дали са се видели просто на по питие или пък срещата е била свързана с обсъждането на бъдещ проект ?! Каквото и да е, ще се разбере! Искаше ми се все пак, Къванч да има малко време за отмора и релакс, ама да видим.
Дето вика Снежка Heart Eyes, ако е във връзка с нов проект, дано да е читав и силно се надявам, да не е в стария екип!  Praynig

Терзи, Heart Eyes много хубави снимки на нашето момче ! Харесва ми, че е намалил брадата, ама тоя алаброс, докога ще го замята.... Crazy Да не би отново да си пуска дълга коса ?! Thinking Ще се радвам, ако е така - много го харесвам с дълга коса ! Heart Eyes Crazy Flutter Whistling Blush Hug

Попаднах на още снимки на Берен с Белчин, не знам дали са нови, но са хубави !  Peace

# 351
Журналистите вече са “произвели “ новина - смятат, че срещата с Керем Чатай е сигнал за нов сериал ! Peace

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kivanc-tatlitug-yeni-dizi-sinyali?p=9

Скрит текст:
Signal of Kıvanç Tatlıtuğ's new serial!
After months of speculation Kıvanç Tatlıtuğ met with Ay Yapim's CEO!
Erdem Tatlıtuğ (Kivanc's father) were in Etiler Nusret having a meal with the CEO.
After being there for 5 hours they chose to leave through the back entrance to get away from journalists.
Kerem Çatay & his father joined Kivanc in the car.
When asked about rumours of his plans to go to America & the meeting for his new serial Kivanc made no comment.

Translated by Kıvanç Tatlıtuğ - Turkish & English Page!

И тук !

http://sivridilli.com/haber/kivanc-tatlitug-yeni-diziye-mi-basliyor/31195/

Скрит текст:
Babası Erdem Tatlıtuğ ve Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’la bir araya gelip yemek yiyen ekranların yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, 5 saat oturdukları mekandan arka kapıdan kaçarak çıkmayı tercih etti. Yağan yağmurdan dolayı aracını mekanın arka kapısına yanaştıran Kerem Çatay, arka koltuğu baba Tatlıtuğ’u bindirdi, ardından Tatlıtuğ’un binmesini bekledi. Tatlıtuğ’un son zamanlarda sık sık konuşulan Amerika’ya yerleşme konusunda magazincilere yanıt verdirtmeyen yapımcı, bu yemek toplantısıyla yeni bir projenin olabileceğinin sinyalini de vermiş oldu.

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 11:20 от gospojata

# 352
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes радвам се да те видя  bouquet
Снежка Hug

Според мен снимките с Берен са нови Peace
Едва ли Киво ще пуска дълга коса Grinning но може би срещата с Шефа е била по работа, иначе защо е толкова официално облечен Peace Не мисля , че ще започне да снима веднага, по скоро за новия сезон Peace newsm78 А що се отнася до екипа- в Япъма няма много сценаристи, така, че аз се надявам Мелек да се върне Peace

а тук Берен са я направили със сини очи нали newsm78

# 353
Здравейте, момичета  Hug

Честит празник!

Ако знаете как се размечтах...  Whistling Киво и Берен заедно в нов проект  Whistling Ще съберат погледите на целия свят.  Heart Eyes Знам, че това няма как да стане, но е хубаво да помечтае човек. Знам, че тя вече е заета.  Wink

И нещо от Кенан Доулу

Айра,  Heart Eyes за колажа  smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 12:02 от kralitsata

# 354
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, радвам се, че те виждам!
Много се зарадвах на новите снимки на Берен, домъчняло ми беше за нея.

Краличке, и аз бих помечтала с теб Joy Пък и мечтите са полезни. Joy

Освен това, наближава 8 март Joy Миналата година по това време си направихме среща, значи е време да помислим за тазгодишна Joy Да стане традиция.

# 355
Госпожата, радвам се, че те виждам!
Много се зарадвах на новите снимки на Берен, домъчняло ми беше за нея.

Краличке, и аз бих помечтала с теб Joy Пък и мечтите са полезни. Joy

Освен това, наближава 8 март Joy Миналата година по това време си направихме среща, значи е време да помислим за тазгодишна Joy Да стане традиция.

Светле,  Heart Eyes ще се радвам да се видим.   bouquet

# 356
Айрич, Светле, Кралицата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и аз се радвам да Ви видя, дружки ! Много ми липсвате, но наистина нямам време да се обърна и до към края на март, ще е все така. Но, за среща съм винаги готова, както знаеш, така че с нетърпение ще очаквам да ви видя и нагушкам на живо !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз не тая никаква надежда, че отново ще видим нашите двама любимци заедно на екран, но в този случай, ще съм много щастлива, ако съдбата ме опровергае !  Heart Eyes

# 357
И видео от срещата !  Peace

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 14:08 от gospojata

# 358
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Госпожата Heart Eyes Hug се появила, а аз не мога да я поздравя, че цял ден нямахме ток, но добре, че го пуснаха Praynig Много се радвам, че намери време за нас и мерси за снимките и инфото Heart Eyes Hug Много новини, много нещо, а няма с кой да си ги коментираме Simple SmileСнимките на Берен са от рождения ден на Белчим преди два дни. Същата вечер Киво и Башак бяха забелязани с бялата кола и пишеше, че отивали или се връщали от РД-то на Белчим, ама аз много не вярвам newsm78 Докато не видя снимки, не вярвам Simple Smile Щом пред входа на заведението е имало журналисти и са снимали Берен и Белчим на излизане, нашите ако са били там и тях щяха да ги снимат, нали така newsm78 Както и да е....

За срещата с Керем Чаатай и аз мисля, че е била по работа. Нормално е да обсъжда бъдещите си проекти с продуцента Peace Да не ви развалям мечтите, но мисля, че общ филм с Берен няма да има, всички знаем защо Wink Peace Има толкова красиви актриси, все с някоя ще го съберат Simple Smile

Скоро рускините не са се изказвали "ласкаво" за нашето и тяхно момче Simple Smile Между другото преди известно време крайните хейтърки бяха смъмрени за коментарите си и скоро не съм чела нещо обидно. Освен, че не харесват Башак, ама ние това го знаем Simple Smile Те и в контакта уж големи фенки, а питаха на снимката с певицата Карима Гуит/не знам как се произнася фамилията й/ дали не е Башак Grinning Аз пък да кажа, че ми харесва с лимбата Heart Eyes Много ми е сладък, че се грижи за външния си вид Heart Eyes

И не, че нещо, но както и преди споделих, ми се вижда наедрял, а и снимките го доказват/ризката ще му се пръсне още малко Grinning/. Ама аз и без друго по-едричък повече си го харесвам Heart Eyes  Аз когато не го харесвам също си казвам и сега не е такъв период Simple Smile

Хубава вечер на всички Heart Eyes Hug

# 359
Миси Heart Eyes, аз днес се чудех къде си, а ти си нямала ток  ooooh!
е как да няма с кого да коментираме, все се намира някой Laughing
аз също мисля, че не е ходил на РД на Белчин Peace
другото, което ми направи впечатление е, че в Старлайф се говори за някаква галавечер на Йоланте но и там не са били с Башак Peace
на мен лимбата не ми харесва особено Mr. Green, но иначе си е екстра-стегнат с идеални килограми Wink
на подругите не им обръщам внимание за писаниците, ама тука е ooooh!

даже туй го направих наскоро hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт