Отговори
# 330
 wavey Hug wavey
Миси Heart Eyes разочарован беше определено Peace беше се настроил на друга вълна Crazy Но Бих какво спечели с това newsm78 освен, че си доказа, че все още я желае, но според мен все повече го отдалечи от нея Peace И колко беше уверена, че няма да има сватба, е да нямаше сватба , но на каква цена  Confused
За яхтата и аз мисля така Peace Сякаш Нихал негласно му каза, виж какви хубави неща мога да ти подаря, само смей да не ме обичаш Mr. Green Ама той и Бех като Киво обича такива лъскави играчки Laughing Wink

Фенче Heart Eyes, съгласна съм за Мюрвет Peace ФЕ беше прекрасния вариант за тази роля и за мен спойката и химията им с Киво беше по-хубава отколкото с Фарах Peace

# 331
Мисbouquet Hug

Айрра, Hug не, не летя от щастие, защото всичко ми е едно нагласено такова. Peace  Докато обявят връзката, големи намеци бяха в инстаграма... и накрая под ръчица на премиерата.  Tired Очаквано, де, ама не знам... изкуствено ми е всичко, не ми хареса цялата старателно подготвена дандания.  ooooh! Още я харесвам Фахрие и ще продължа да й следя кариерата, но вече има едно -но-. Желая щастие с Бурак, щом се обичат.  Praynig Hug

Въобще пък не съм съгласна и с това, че сгрешили с избора на Мурка, зрителите полудяха по тях. 

Hug И аз така мисля.  Hug

# 332
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мис, и на мен това с яхтата ми дойде много показно.
Нихал първо си изкрънка тази "любов" по всички показатели - от Мадмазел, от баща си (и двамата бяха против, но щом детето иска...да не му  скършваме хатъра), че даже и от Бешир, а от Бехлюл  откровено си я изпроси - "чакам си целувката", "искам (си секса), моооля те...", а сега плаща щедро за нея - къща, яхта...
През цялото време, в което ги гледам заедно Бехлюл и Нихал като "влюбена" двойка, не мога да се отърва от чувството за нещо неправилно и нередно, нещо като инцест, кръвосмешение. Отделно от това не виждам любов между двамата, дори и от страна на Нихал виждам повече любов на малкото момиче към баткото сякаш, отколкото любовта на жена към мъж. За мен е или режисьорска грешка това, че Нихал е представена като дете - поведение, маниери, чисто детско излъчване, а трябва да играе жена, или актрисата не се справя с ролята, но няма го усещането за любов. Изобщо не усещам никакво раздвоение у себе си - между любовта Нихал-Бехлюл и Бихтер-Бехлюл, просто защото за мен няма такава любов Нихал-Бехлюл, не я виждам.
Ако изобщо ставаше дума за любов между двамата, ако Нихал беше истински влюбена, как така не можа да усети, че тоя не я иска, не я обича, както се обича жена? Една жена винаги усеща дали е желана или не, не може да се излъже в това. Никакви думи не могат да симулират липсата на любов.

# 333
Айра Heart Eyes Hug, готино колажче  bouquet  Права си, че нищо не постигна Бих, но както и тя сама му каза, в погледа му е прочела разочарование Peace На нея това й беше достатъчно. Според мен, тя разчиташе на това, че не може да й устои и ще зареже Них, но уви...

Снеже Hug, на мен ми прилича на чист ПР това между Фахрие и Бурак Peace Не следя новини за двамата, не знам обичат ли се или не, красиви са и какво от това Peace Ще кажеш, че са единствени на света Peace Умишлено търсен ход от страна на ПР-ите им за да им вдигат рейтинга Peace Мое мнение Peace Не мога да твърдя и нищо за филма и сериалите, където участват, защото не ги гледам. За Фахрие съм казала какво мисля като Мурка. Щом и ти като фен чувстваш нещата по подобен начин, значи съм на прав път Peace

Светле  Hug, относно Них и поведението й, не мисля, че e грешка на сценаристите или каста Peace Аз и преди съм казвала, че тя не правеше разлика между видовете любов и именно поради това се държеше и така с Бех, все едно и е длъжен Peace Както между другото и целия свят Peace Иначе според мен тя чудесно знаеше, че той не я обича, но не искаше да си го признае Peace Сама каза, че не се интересува за причината, поради която Бех е с нея Peace Тя направо го изнуди да остане с нея, щяла да умре и не знам си какво. За Аднан и лелята да не говорим, че и те му приложиха натиск Wink Той пък, обичай ме, един път не й каза обичам те...Само, когато си го просеше...Едно такова насила, да не излезе неблагодарник Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 21:43 от Miss60

# 334
Не е нов, но може да не сте го гледали  Simple Smile Kivanc Tatlitug..like wind!!

# 335
# 336
Добро утро!

Хареса ми този колаж с Джелил и Гюзиде.  Simple Smile

И нова снимка на Берк Ерчер

# 337
От 23 до 25 във Ванкувър, Канада, се е провел фестивал на турското кино.

Показани са филми като "Зимен сън", носител на Златна палма от Кан, "Сънят на пеперудата", номиниран за Оскар, "Прошепни, ако забравя" с Фарах Зейнеп Абдулла, и др.

Голям успех за Къванч и Фарах. Присъствал е и композиторът на Съня на пеперудата, Рахман Алтън.

# 338
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Мерси за снимката  bouquet Киво в Лондон newsm78 Единственото, което ми идва на ум е новата реклама на банката Rolling Eyes Видях, че и ПР-ката му е там преди няколко дни, може да има нещо общо newsm78 Башакчето не е там, защото щеше да ми уведоми овреме Grinning

Валя, мерси за инфото  bouquet

Аз да си кажа за ЗП Grinning Понеже Бех изобщо не се страхува от Беш и понеже толкова обича Них, така грабна диска от Мадм, че ако трябваше щеше и да се бие Grinning Grinning Не му вярвам и когато говореше с Беш Peace Опитва се по-скоро сам себе си да увери, че обича Них Peace Имам предвид като жена, не като сестра, то е ясно че я обича, има ли избор Laughing

Хубав ден Heart Eyes Hug Hug

# 339
Аз да си кажа за ЗП Grinning Понеже Бех изобщо не се страхува от Беш и понеже толкова обича Них, така грабна диска от Мадм, че ако трябваше щеше и да се бие Grinning Grinning Не му вярвам и когато говореше с Беш Peace Опитва се по-скоро сам себе си да увери, че обича Них Peace Имам предвид като жена, не като сестра, то е ясно че я обича, има ли избор Laughing

Хубав ден Heart Eyes Hug Hug

Миси,  Heart Eyes тук мислим тотално по един и същи начин.   bouquet Бехлюл се самонавива, повтарайки по сто пъти на ден, че обича Нихал, за да може сам да си повярва. Да, ама не! Няма как да стане!  Whistling Бихтер му го каза точно и ясно, че той винаги ще обича нея - истина!  Hug  Heart Eyes

# 340
# 341
Здравейте и днес Heart Eyes Hug

Мерси за снимката  bouquet

Краличке Heart Eyes Hug, съгласна съм с теб Peace

Снощи в серията ми направи впечатление, че след като унищожи диска, Бех не се почуства облекчен Peace Искаше му се да е така, но уви, имаше разтревожен вид. И това е според мен, защото си даде сметка, както по-късно каза и на Бих, Мадм и прислугата знаят Peace Доказателството е унищожено, но не може да унищожи това, че наистина се е случило Peace Нямаше как да бъдат щастливи по отделно, както му се искаше на Бех...

Фирдевс и Бихтер отново много силна сцена Peace Може Фифито да е всякаква, но в преценката си по отношение на другите е безпогрешна Peace Предвижда ситуациите с няколко хода напред Peace

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 342
# 343
Снимките на Терзи са след вечеря на Къванч с продуцента Керем Чатай, поне това пишат рускините. Вечерята се е състояла в ресторант в Истанбул, след това Къванч е бил "хванат" от журналистите.
https://vk.com/kurtseyt_official

А дано изскочи заек от този храст!  Grinning

# 344
Привет и хубава събота, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Мерси за снимките  bouquet Много е готин Heart Eyes Били са в същия ресторант, където беше с баща си. Само се чудя тогава онази снимка от Лондон как е била нова newsm78 Както и да...

Аз да си напиша за ЗП, че не остана Wink Тайната все повече започва да се разкрива. Направи ли ви впечатление, как паралелно даваха двата проблема при двойките Фифито и Четин и Них и Бех Simple Smile Докато Фифито е готова с риск да се разделят, но да получи своето, т.е да не бъде унижавана с предбрачен договор, Них само докато и споменаха да се разделят или да отложат сватбата би отбой Simple Smile Веднага вярвала му, не можела и един ден без него и бла, бла, ами защо започва да пита неща, евентуално на които няма да хареса отговора Grinning Глупава била, всички знаели, че се поддава на  внушения, добре че и тя го знае Grinning И как само грозно изгони Мадм. Ето от това се страхуваше Мадм и затова мълчеше през цялото време, според мен Peace Них предпочита да живее в лъжа, защото сама каза, явно за нея е по-важно, че тя  обича Бех и иска ба бъде с него, отколкото неговите мотиви  Peace Бледа надежда се появи на лицето на Бих, много бледа Sad А и последно, в началото Бех и Мамд все едно бяха на дуел Simple Smile Но както и се оказа Мадм не е силен противник Peace Дори да не повярва на лъжите на Бех, тя също беше  нападната, ако проговори, тя ще е тази която ще нарани Них Peace Учудва ме логиката в тези сериали, но както и да е...

Киво спортист Simple Smile

Беренката поздравява Белчим по случай рождения й ден Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 11:45 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт