Отговори
# 435

КанелА..., добре дошла !   bouquet

Да, това са последните епизоди, по всички изглежда, че утре ще е финалът !  Sad

Пък на Бешир колко ме е яд ! Искал бил да я види щастлива ! Е, как, бе джанъм, ще се получи, като знаеш за кого ще се жени !  ooooh!
Айде, че се възпалявам, този път вече наистина ви пожелавам лека нощ !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 436
Присъединявам се към коментарите ви Cry Бихтер е мъртва вече, така е Cry Емоционално първо, а после и физически Cry Според мен това, че осъзна, че няма да бъде повече никога с Бехлюл я довърши Cry Въпреки силните думи, накрая се предаде на болката си...Много добра Берен Heart Eyes Киво също Heart Eyes Агонията ни ще продължи до петък, явно Cry

Лека и от мен Heart Eyes Hug

# 437
Добро утро и хубав ден.  Hug Hug Hug

# 438
  • На изток от Рая
Добро утро и от мен  Hug Желая ви един прекрасен ден изпълнен с хубави емоции!  Hug

# 439
Добро утро и от мен Hug
Снежка Hug
КанелА.. добре дошла Hug

Берен снощи беше уникална Peace, по-късно може да сложа и снимки.

# 440
# 441
Терзи   bouquet

Бихтер: "Изобщо не ми е жал! Не издържам да гледам как лети от щастие докато аз се гърча в адски мъки" Cry Cry Cry

# 442
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Много тихо в темата ни днес Peace Simple Smile

Мерси за снимката  bouquet

Айра Heart Eyes Hug за снимките  bouquet Според теб заради кого плачеше Бех newsm78 Бих и тя го пита, но той не отговори Peace Според мен и той не знаеше Grinning Осъзна, че е наранил чичо си, защо предпочете тогава да се жени за Них и да живее в лъжа Peace Защото Них го обичаше и така все едно си изкупваше греха Peace До тук добре, но какво си мислеше, че ще стане, ако тайната се разбере, след като всички вече подозираха, а и някои знаеха. Според мен малко или много си вярваше, че ще му се размине и това е грешката му...Трябваше да избяга, това което правеше най-добре, ако искаше да изкупи поне малко греха си Peace Дори и от Бих и така щеше и нея да я запази... Затова не го оправдавам, че мислел за всички, той е този, които обърка най-много нещата, разбира се и всички останали по своему...

Тази вечер повторението беше кратко Wink Бих няколко пъти си промени решението Peace Абсолютно съм убедена, че Бех беше този, заради когото се самоуби Peace А имаше надежда... Не можа да се насили да го гледа щастлив до Них Peace За нея това беше единствения път да направи признание и да спре тази безумна сватба. Защото видяхме, че тя щеше да е свободна, но Бех, притиснат от Аднан, нямаше как да избере Бих. Все едно, че Них е по-ценна от Бих. С какво newsm78 Щяла да умре newsm78 Дали newsm78 Някак си не си я представям да се беше самоубила тя Peace Също така съм убедена, че остана с Них, заради чичо си и срама, който изпитва от грешната любов с Бих Peace Това е мнението ми след поредното  гледане на филма и едва ли ще се промени някога Peace

Само едно не разбрах newsm78 Защо Мадм реши точно в деня на сватбата да съобщи тайната newsm78 Така не нарани ли двойно Них. Можеше предния ден да го направи примерно. Явно за по-голям драматизъм. Както и да...

Любим момент Heart Eyes Лека Heart Eyes Hug

# 443
 wavey  Hug wavey
Миси Heart Eyes благдаря за споделеното  bouquet За мен Бехл плачеше за всичко, най-вече за себе си!
Снощи такава игра направи Берен, че не можах да се въздържа Simple Smile
Страхотна Бихтер!!!

Много съм добре, нямам нужда от утешение.... Сега ще си почина, за да бъда красива утре заради доведената си дъщеря.... Ще заема мястото си до съпруга си..... Ще бъда много хубава, ще пляскам за щастието на двама им....как ще издържа мамооо Sad Sad Sad

Днес всички ще научат всичко....днес ще напусна тази къща...бягай от тук г-жо Фирдевс, днес тук ще се разрази страшна буря, бягай!!

# 444
  • София
Момичета Hug Hug Hug
Айра  и аз бая, си поревах снощи! newsm45 newsm45 newsm45
Това беше една от многото силни сцени за целият сериал! newsm45 newsm45 newsm45
Много, много добра Берен!Толкова съсипана, толкова разбита.... Ама и младоженеца и той гледаше като ритано кученце. Как не го беше срам да и каже, че ако остави Нихал,онази ще умре.Как не помисли малко и за Бихтер. Изобщо ли не помисли какво ще преживее и Бихтер.Защо си мислеше, че той като се прави  на забравил, всичко ще мине между капките, и ще му е ок с онази късокраката Нихал.Само и само да не се лиши от екстрите,е готов да опъва каиша до края, с жена която не обича.Егати брака- по сметка и по задължение,и под строгият поглед на чичото с парите.
Меркантилен страхливец- това за мен е Бехлюл. Бехлюл е всичко друго,но не и мъж.
До после. Сега пак ще си пусна повторението. newsm45

# 445
  • На изток от Рая
Бех разбра грешката си, но твърде късно. Чак на гроба на Бих осъзна истината.
Постъпи много грешно като избра богатството и спокойствието, което Нихал му предложи на тепсия  Peace (то пък едно спокойствие, с постоянните въпроси: кога,с кого, къде е  ooooh! )
Загърби любовта си, Бих, която бе готова да се лиши от всичко заради него..
Бех е страхливец, не заслужава любовта на Бих.

# 446
# 447
# 448
  • София
 Hug Hug Hug

Не видях да е писано - "Курт Сеит и Шура" започва официално и по руската телевизия.

Курт Сеит и Александра

Новый турецкий сериал на «Домашнем»

# 449
Ohhh свършиии ...искам втори сезон . Sad

Общи условия

Активация на акаунт