Отговори
# 105
ЕЕЕ много ви благодаря  bouquet
Фенче Heart Eyes , аз мислех, ако твоето списание ти е омръзнало да ми го подариш Mr. Green Joy Joy
ами то списанието ако е от 2009 нормално е да не го знам Grinning

оставям ви засега Grinning

# 106
Айричка  Heart Eyes за тебе винаги!   love001

# 107
# 108
 Hug Благодаря за снимката Hug Много е готин Heart Eyes

Гледам в руския форум подхванали и компанията Simple Smile Освен, че не харесват Башак, не харесват и останалите Joy Joy Joy Не знам как са пропуснали да оплюят и бившия съпруг на Башак Joy Ама, то като се замисля, те Киво не харесват, какво остава за другите Joy Joy Joy А, съм почти сигурна, че никоя не може да се премери поне малко по успех с тези, които плюят Joy Joy Joy Ама за омразата няма почивен ден Joy Joy Joy Сега и друго си мисля newsm78 Като им гледам снимките и ми приличат на поредица и много професионални, дали няма да ги публикуват после някъде newsm78 А и като ги гледам се сещам за ето тази песен
Скрит текст:

# 109

Терзи,  Heart Eyes благодаря ти за тази красота !  newsm51

Не може да и се отрече на Башак усета към фотографията - невероятни снимки прави на наш левент !

Миси,  Heart Eyes много се забавлявам с писанията на руските девочки !  hahaha Такива изказвания правят, че ще речеш, че познават всички отблизо и си пият с тях кафето и днеска и нощеска ! А пък тези, дето се опитват да правят и психо профил на Башак и компания, направо ме карат да се смея с глас !  Joy Joy Joy

# 110
Hug Благодаря за снимката Hug Много е готин Heart Eyes

Гледам в руския форум подхванали и компанията Simple Smile Освен, че не харесват Башак, не харесват и останалите Joy Joy Joy Не знам как са пропуснали да оплюят и бившия съпруг на Башак Joy Ама, то като се замисля, те Киво не харесват, какво остава за другите Joy Joy Joy А, съм почти сигурна, че никоя не може да се премери поне малко по успех с тези, които плюят Joy Joy Joy Ама за омразата няма почивен ден Joy Joy Joy Сега и друго си мисля newsm78 Като им гледам снимките и ми приличат на поредица и много професионални, дали няма да ги публикуват после накъде newsm78 А и като ги гледам се сещам за ето тази песен
Скрит текст:

ейй вярно, че песента е много  подходяща за компанията thumbsup Grinning

в кой форум четеш В контакта или В любящие сердца, щото В контакта си го обичат Киво и то много Simple Smile

Госпожата Heart Eyes всички са голями психолози и разбирачи мани мани ooooh!

https://cdn.bg-mamma.com/eYPl/29822387_ed8bada0

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 19:44 от Airra

# 111
Терзи  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти! Супер снимка !
Миси, Госпожата, Айрич  Heart Eyes а на мен са ми смешни вече тези рускини  Crossing Arms те нали всички до една са писани красавици  Joy Joy Joy та постоянно  намират кусури на Башак  newsm78  Дето викате - гроздето е кисело  newsm47 За мен това си е чиста проба завист  #Crazy  Свраки ... едно време не харесваха и плюеха Азра, сега нея я заобичаха, щото вече не е с Киво  hahaha Разбирам, че се забавляват, като си пишат тъпотии, ама чак пък такава злоба  newsm78 Защо поне за миг не се запитат - аджеба, защо Киво е избрал именно Башак, сред толкова мераклийки ? За толкова плосък ли го имат ? Ама тя една вече сподели колко глупав вид имал Киво на снимките от Уницеф  ooooh! ooooh! ooooh! аз не видях нищо такова  newsm78 Хич няма да ги чета повече, че започвам и да се ядосвам, мани другото  Joy Joy Joy
Страхотна фигурка има момичето! И с тази хубава коса, усмивка, зъби, очи - ами никак не се чудя какво и е харесал нашия сапфир  ... Като казах очи, та се сетих, че една беше писала, че е готина с очила  Mr. Green Друга пък веднага предположи, че това е колаж  ooooh! ooooh! ooooh! Божеее, прибери си вересиите ...

# 112
Фенче,  Heart Eyes ама не им се ядосвай, моля те ! Те са си направо смешни, забавлявай се !  Hug
И аз го прочетох това с очилата, както и че сигурно двамата правят реклама на очила и им плащат !  Laughing
Те руските мамашки не можаха да преглътнат факта, че не успяха да му пробутат някоя Наташка, та се чудят какъв кусур да му вържат и на него и на Башак !  Laughing Пък те така са се трогнали като ги гледам, че Киво чорапите си е разплел и бос ходи !  Mr. Green

# 113
Госпожата  Heart Eyes майтапя се бе ... аз ако се ядосвам на всички кукувици / намират се и в нашия форум - сетете се от три пъти Laughing /  ooooh! ooooh! ooooh!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
я вижте Тойгар като юноша бледен

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 19:58 от queen_fenka

# 114
Ейй голям смех с вас двечките Joy Joy Joy Joy

мен хейтърските изказвания ме провокират към творчество Mr. Green

# 115
Браво, Айрче  Heart Eyes newsm10 newsm51

# 116
Ейй голям смех с вас двечките Joy Joy Joy Joy

мен хейтърските изказвания ме провокират към творчество Mr. Green

Айрка,  Heart Eyes много нежно и красиво новото ти творение ! Браво на теб !  newsm51

Момичета,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 117
Госпожата мерси    bouquet  Фенче Heart Eyes

а спойлера е  thumbsup

беше много приятна компанията днес bowuu Heart Eyes

лека вечер!

# 118
Госпожата  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Айричка  Heart Eyes и аз ти благодаря за хубавата компания! Лека и синеока!  smile3524

# 119
Утре е първият работен ден от Новата година ! Пожелавам ви да е успешен и усмихнат, седмицата да е ползотворна и късметлийска !  Hug

Скрит текст:

Лека нощ, дружки !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт