Отговори
# 150
Здравейте на всички Hug
Честит Йорданов ден!

Краличке Heart Eyes къде ги намери толкова много снимки на Башак? тези в инстаграма й съм ги гледала.И аз си я харесвам,а има страхотна коса и много хубави крака Peace
 не знаем доколко им е пълноценна връзката, но отстрани погледнато така изглежда Peace

Миси Heart Eyes развесели ме с твоето издирване Joy Joy Joy и аз много се кафя на снимките, ако може и видеоматериали да има Grinning, и вярно не ни трябва филм за обсъждане  Wink

аз съм на творческа вълна Wink

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 20:31 от Airra

# 151
# 152
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Наде  wavey , да ви е живо и здраво детенце, много да ви радва!   bouquet
Преди малко обърках темите   Joy Joy Joy Joy Joy
Миси, Краличке, Госпожата, Айрич  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 20:32 от queen_fenka

# 153
# 154
Преди малко писах, писах и .....целият пост ми се затри !  Crossing Arms

Представяте ли си - чак до Чили са “литнали“ Пеперудите ! Талантът и красотата наистина не познават граници и ето, че са оценени чак в Латинска Америка ! А представяте ли си, как се е почувствало това момиче, когато е получило отговор ?! Crazy Дано е написан от Къванч, а не от някой сътрудник !  Peace

Радвам се, че съм ви развеселила с малката русалка ! Wink Laughing Hug

Тези, които ме познават вече от доста време, знаят, че едни от най- ценените от мен качества, са доброто чувство за хумор и умението да не се вземаш твърде на сериозно ! И много се радвам, когато виждам, че общувам именно с такива хора - независимо дали в живия живот или пък на страниците на форума !  Peace Тези, с претенциите за вездесъщо мнение, които се изживяват като корифеи, са наистина смешни..., ама това си е техен проблем ! Важното е, че ние тук сме на една вълна и се забавляваме !  Hug

Кралицата,  Heart Eyes къде намери толкова снимки на Башак, джанъм ? Crazy Моето усещане за тази жена, е подобно - мисля, че е готина, непретенциозна и има добро сърце ! Открита е - не крие лицето си, възрастта си, миналото си.../ Миси Heart Eyes така съм се смяла като сподели, че си прочела възмущението на някои, че имала била минало  Laughing ooooh!, че кой няма ?!/ А най- важното е, че до нея и с нея, Къванч изглежда спокоен и хепи и на мен това ми е напълно достатъчно !  Peace

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes добре, че те има, джанъм беним !  newsm51  love001 newsm51 Благодаря за всички снимки и новини около наш левент - дето викате - стига да са в такова количество и всеки ден, сме си ок и без филм !  Laughing Peace Hug Flutter Whistling Heart Eyes

И сега...Бодрум, а Миси Heart Eyes ? Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 22:51 от gospojata

# 155
Госпожата Heart Eyes и аз се радвам, че сме на една вълна Peace
а също така ужасно ценя хора с чувство за хумор, които не се взимат насериозно Wink
ама пък никой не ми отрази новия колаж Sad добре че са подругите Joy Joy Joy
а като видях, че Киво е отговорил на поста от Чили и много се изкефих, дали наистина той е отговорил , дано Praynig

нова от Берен Peace

# 156
Айрка,  Heart Eyes ми как да го отразя, като не съм го видяла !  ooooh! Аман значи, пак почва с номерата форума !  Crossing Arms
Много обичам като си на творческа вълна и правиш такива красоти !   love001

# 157
Мерси за снимките Hug Момичето написало, че си подхождат и двамата в лилаво Simple Smile Имам чувството, че всички сватбари се снимаха с нашето момче Wink

Гледах ЗП Sad Много подло се държи Бех в тези серии. Толкова е жалък, че чак ме е яд да го гледам Close Изобщо не харесвам хора, които не държат на думата си, а той е точно такъв. Иска лесно да се отърве и ако се беше държал нормално можеше и Бих да не се върне, но съобщението му я провокира. Направи го на инат. Тя била виновна, да не се връщала, бла, бла...Горката Бих, както и преди съм казвала влюби се в неподходящ човек, но сърцето не пита....Даже не мога да го съжаля, да му повярвам, че мисли за чичо си или за Них или че страда...Страхът е изписан на лицето му Close Само страх, няма любов, няма нищо, страх в най-чистата му форма. И как само Них го изнуди да остане с нея преди няколко епизода  #Crazy Ей, това не го разбирам, да си затваряш очите и да се залъгваш, да живееш в измислен свят без грам да ти дреме за чувствата на другия Thinking Нали аз го обичам, татко го е отгледал, длъжен е да ме обича, а и дори да се ожени за мен, а пък не дай си боже, нещо да се дърпа, татко, леля, няма да му простят и тогава ще съжали, защото е такъв неблагодарник...Не мога да й гледам самодоволната физиономия Close И понеже беше много чиста и невинна, не допускаше да й противоречат и Мадм, когато й каза, че ще страда и да не вярва на Бех, тя я игнорира newsm78 Изобщо такава невинност да не срещнеш, от страх да не припадне, което също много добре го играеше в точните моменти, и да не й развалиш кефа, загърбваш собствените ти желания и се съобразяваш с нейните. Как става това не мога да го разбера newsm78 От любов ще да е Simple Smile Или от страх да не разкрият тайната ти newsm78

Госпожата Heart Eyes Hug, знам за какво говориш Wink За Башак казах какво мисля, не я обичам, защото не я познавам, нея има кой да я обича Laughing Но ако я познавах, можеше й да я заобичам достатъчно интересен човек ми се струва Peace Ами постоянно се говори за живота й преди Киво, компанията й каква била, със съдружничката си били в близки отношения, а и така да е  Simple Smile Какво от това, нали Киво такава си я избрал, но той завалията може й да не знае, да му отворят очите Joy Joy Joy Това прави ли я по-малко интересен и стойностен човек, а и до колкото знам няма живи светици, а и като гледам Киво май и не търси такива Joy Joy Joy Аз също обичам да се шегувам и се радвам, че тук се забавляваме Heart Eyes За Бодрум, ще се разберем, ако не друго благодарна съм, че покрай него, видях такива красоти Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Hug, колажа, верно  много готин  bouquet Какъв сътрудник, не знаете ли, че Башак му отговаря в профила Joy Joy Joy

# 158
Айрка,  Heart Eyes ми как да го отразя, като не съм го видяла !  ooooh! Аман значи, пак почва с номерата форума !  Crossing Arms
Много обичам като си на творческа вълна и правиш такива красоти !   love001

мерсии   love001 Миска Heart Eyes и на теб!
направо ми става хоби! Wink

# 159
Миси,  Heart Eyesей затова не искам да ги гледам пак тези последни епизоди - ядосвам се и ги преживявам отново и ми е толкова мъчно за Бихтер, че сърцето ме боли ! И на Бехлюл ми иде да му извия красивото вратле с два пръста, ама и за него ми става много мъчно .... и те така !  Confused А всички останали ме дразнят така, че ми иде да вляза в телевизора и да ги започна по домова книга !  #2gunfire

Какъв сътрудник, не знаете ли, че Башак му отговаря в профила Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ВЕрно ли ?! Пък аз си мислех, че за друго си я е взел !  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 23:43 от gospojata

# 160
Госпожата Heart Eyes  Hug, то другото е друго, тя с нейното минало, направо ми е бедна фантазията Joy Joy Joy JoyОсвен, че отговаря в профила му и публикува снимките, нали е дизайнер, не много известен, го облича с тези розови гащи, лилави ризи и други модни престъпления, за  да изглежда като селски ерген и никой да не го иска Joy Joy Joy Joy

Берен много готина Heart Eyes

За убиване са всички в ЗП, права си #2gunfire

# 161
Госпожата Heart Eyes  Hug, то другото е друго, тя с нейното минало, направо ми е бедна фантазията Joy Joy Joy JoyОсвен, че отговаря в профила му и публикува снимките, нали е дизайнер, не много известен, го облича с тези розови гащи, лилави ризи и други модни престъпления, за  да изглежда като селски ерген и никой да не го иска Joy Joy Joy Joy

За убиване са всички в ЗП, права си #2gunfire

Ми кажи сега - не е ли умна момата ?! Зер не ги прави нарочно тия неща, че да си остане само за нея левента ?! Ми така, ами, като няма с какво друго, с такива номера ще го държи !  Joy Joy Joy Друго нещо си е миналото....опит, братче !  Wink

Лека нощ и татлъ сънища !  Hug

# 162
Лека и от мен  smile3524

# 163
Добро утро

# 164
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Да са живи, здрави и щастливи всички, които имат повод да празнуват днес!   bouquet
Терзи  Heart Eyes Hug Heart Eyes
тази не я бях виждала ...

Миси, Госпожата  Heart Eyes Hug така ме разсмяхте тази сутрин ...да сте живи и здрави - благодаря ви! Не е нужно да казвам, че съм напълно съгласна с вас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт