Отговори
# 390
Ето още едно:

Спомен

Скрит текст:
Малък спомен от детството минало

все ме дърпа отново назад.

И подсмърча нослето изстинало,

и се сипят коси-водопад.

Моя палава, рошава скитнице

със охлузени боси нозе,

да лудуваш до днес не насити се,

своя дял от игрите не взе.

Дали вярваш все още на книгите

и сънуваш ли пак че летиш.

Грижи идат по теб и настигат те

и не можеш спокойно да спиш.

В огледалния спомен на детството

своя кладенец бистър открий.

Още пази за тебе вълшебството,

във водите му ти се измий.
Скрит текст:

Hug Hug Hug Благодаря ти !   bouquet Много хубаво пише това момиче, наистина. Докосват ме стиховете и !  Peace

# 391
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Страхотна е! Но не е момиче, а кандидат-баба Joy Joy Чакаме момък и девойка през май, представям си каква муза ще я споходи тогава. Joy Тя въобще не ги цени тия стихове, пише ги, когато я "напънат" Joy

# 392
Светле,  Hug ма тя е баба на нейните и внуци / да са живи и здрави, а със сигурност ще бъдат и щастливи с такава баба ! / Вие не я оставяйте, настоявайте да издаде стихосбирка, пък ти ще ни поканиш на откриването !  Peace Ще се радвам винаги, когато можеш, да ни споделяш от тези “напъни“ !  Laughing

# 393
Много хубава компания се е заформила тази вечер Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, от къде те избива на тези сватбени колажи, не знам, но някои фенки ще получат голям стрес Joy Joy Joy За другия колаж  bouquet Разгледай и профила на Еджето в инстаграм, има много снимки, интересни са, а за карнавала е права Госпожата, ходили са в самба училище. То в Бразилия нормално, иначе и аз имам огромно желание да присъствам някой ден Praynig Heart Eyes

http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/10955986_830608513662049_1611185745_n.mp4

Виж я и какво снима по улиците на Рио Wink Simple Smile

http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/10949308_1533859536891905_1780058922_n.mp4

Госпожата Heart Eyes Hug, мерси за всички снимки и колажи  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug, мерси за почерпката Simple Smile Честито и от мен и дано всичко да е наред на новото място Praynig

Светле Hug, мерси за стиховете  bouquet

Ками Hug wavey

Кралицата Heart Eyes Hug, хубавото си е хубаво Peace Много готин колаж Heart Eyes Аз днес в мрежата намерих и други готини, но ги изгубих Sad Когато ги открия отново ще ги публикувам Wink Намерих единият Simple Smile

На тази снимка много ми харесва Heart Eyes Прилича ми на Джеймс Бонд Heart Eyes Wink

Рускините и те мислят, че бившите на нашето момче+Башак си приличат Simple Smile

Утре ще напиша нещо по епизода тази вечер. Лека  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 00:04 от Miss60

# 394
Добро утро.  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче,  Hug успех на новата работа. Praynig

Госпожата, Светле, Мис, Ками, Айрра, Кралицата,  Hug Hug Hug Hug  Hug Hug

Heart Eyes

Приятен ден на всички!    bouquet

# 395
Добро да е утрото и усмихнат денят ви, дружки !  Hug

Снежка,  Heart Eyes благодаря за кафенцето !   bouquet

Едно и от мен за прекрасен ден !  Hug

Скрит текст:

Миси, Heart Eyes много ми се иска да имам възможността само за миг да зърна лицата на въпросните фенове, когато видят колажите на Айрка Heart Eyes ! Само мога да си ги представя !  Mr. Green

От вчера и аз попадам на много хубави колажи, благодаря и за този, с който си ни украсила - страхотен е !  Peace Да видим дали Айрич Heart Eyes няма да ни зарадва и тя с някоя красота !  Peace

# 396
Привееет Hug
Снежка Hug, Госпожата Heart Eyes

от мен за днес само кафе с любима цалувка Heart Eyes

колажите са пуснати Mr. Green в групата Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡

вече някои ще получат удар Laughing

Миси Heart Eyes разглеждала съм Инста на Едже, тая жена обиколи света Mr. Green

# 397
Привет сладурките ми!  Hug Hug Hug
Снеже, Госпожо, Айричка  Heart Eyes Hug wavey  love001
Краличке, Миси  Heart Eyes Hug и на всички други дружки благодаря за хубавите пожелания!  bouquet
Айричка  Heart Eyes някои наистина ще ги втресе, от твоите колажи  Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug Мерси за кафенцата newsm51

Айра Heart Eyes Hug, бързах да вляза  в контакта, даже на шега било престъпление Joy Joy Joy Ще ме уморят Joy Joy Joy А видя ли Едже, какви младежи снима по улиците Wink Grinning Опасна е и тя Grinning

Госпожата Heart Eyes Hug, права си за феновете, направо не е за изпускане Simple Smile Ама и по коментарите се разбира Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug

Снежка Hug

Хубав ден на всички Heart Eyes Hug До после Wink

# 399

Айра Heart Eyes Hug, бързах да вляза  в контакта, даже на шега било престъпление :35: Joy Joy Ще ме уморят Joy Joy Joy
Госпожата Heart Eyes Hug, права си за феновете, направо не е за изпускане Simple Smile Ама и по коментарите се разбира

Ох, представям си втрещените им физиономии !  Joy Joy Joy Joy Joy Със сигурност са ударили по едно, против стрес де, не за друго !  Wink Laughing

Браво, Айрка, Heart Eyes нека малко ги втресе, че аман “ от простотии бе, татееее ! “, както се казваше в един незабравим български филм !  Peace

Натъкнах се на новина - любимото ни филмче скоро и в Швеция !  Party Party Party

# 400
# 401
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ама това Джемиле много дразнещо същество...
А как хубаво си лъжат Шаесте, Сюлейман и Джемиле - талант просто! Вързаха на джувка г-н ни Аднан. Ама и хак му е, заслужава си го! Нека го лъжат...

# 402
Миси Heart Eyes
Госпожата Heart Eyes
Цитат
Браво, Айрка, Love нека малко ги втресе, че аман “ от простотии бе, татееее ! “, както се казваше в един незабравим български филм !  Peace
Joy Joy Joy Joy

Коментарите за моето творчество са красноречиви newsm65
Скрит текст:
фига се шутка...я аж очки натянула...меня чуть удар не хватил... 😨 😆

Даже в шутку это преступление!😀

Лайк поставила только за труд, но в шоковом состоянии...

Господи!! Даже в самом страшном ужасном сне.... -.... только не такое!!!!!!

УЖАС! КОШМАР! СТРАШНЫЙ СОН!

hahaha hahaha hahaha

Това, че ще излъчат ЗП в Швеция е мого готино Peace И шведите да се порадват на малко красота и актъорски талант Laughing

# 403
Айра Heart Eyes Hug, голям смях с рускините Joy Joy Joy Joy Наистина ще получат удар Joy Joy Joy Joy

Малко новини, които се каня да споделеля с вас от последните дни Simple Smile Белчим Билгин ще участва във филм с Джон Малкович. Били са забелязани на вечеря в ресторанта, където Киво ходи с баща си и Керем Чаатай. На вас прилича ли ви на 30 годишна newsm78 На мен ми изглежда много по-възрастна Peace
За развода на Нур Фетаоолу/Пейкер/,за който Зарани беше писала по-рано, евентуалната причина е връзка с партньора й от дизито, където участва - Енгин Озтюрк. Естествено той е отрекъл и е заявил, че ако това се изтъкне в съда ще даде пресата на съд.
Беренката евентуално я спрягат в сериал с Мурат Йелдъръм. Новините са от контакта, рускините обикновено превеждат от турските медии Wink

Малко лимби Grinning Heart Eyes

# 404
Здравейте, девойки  Hug

Госпожата,  Heart Eyes  Wink

Айрка,  Heart Eyes големи красоти твориш, всичко много ми харесва.   bouquet Не мога да се включа в забавата с рускините, знаеш защо.   Crossing Arms  Whistling Ако лейдито реши да ни пусне Кузей, аз също ще се радвам, макар и доста емоции да знам, че ще изхабя.  Crazy  Къванч като Кузей ми е най-най-най-любим!  Crazy  Crazy   Crazy

Миси,  Heart Eyes  с Госпожата  Heart Eyes  слагате супер хубави колажи.   bouquet

Светле,  Heart Eyes  много ми харесват стиховете.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт