Отговори
# 450
  • София
Много тъжно. newsm45 newsm45 newsm45
Утре ще пиша,че сега хем съм болна, хем тъжна newsm45 newsm45

# 451
Привет Heart Eyes Hug

И аз съм тъжна, но ще напиша две думи под въздействие на финала Cry Абсолютно съм съгласна с думите на Бехлюл на края Cry След това признание поне за мен не остава съмнение към кой какви чувства изпитваше. Неговата любима беше и си остана Бихтер, с Нихал беше по други причини. Страхливец, убиец, недостоен човек, сам най-точно се описа и съм съгласна с него...След поредното гледане си мисля, че можеше да спре Бихтер. Можеше да й каже, че ще е с нея каквото и да стане и че обича нея, но така нямаше да е този Бех, който познаваме...За другите няма да пиша, за тях живота продължава, не искам трети сезон без Бих Cry Бил се отървал от бръшляна, естествено чувствата на другите нямат значение, само на дъщеря му...

Мерси за рекламата  bouquet, но изобщо не ми харесват, то какво и да се очаква от реклама на банка Simple Smile Дано по-бързо да изтече договора и да се снима за нещо по-интересно Praynig Simple Smile

Лека  Heart Eyes Hug До утре Wink Simple Smile

# 452
Здравейте момичета  Hug

Снощи направо.... някакъв ужас, едвам заспах.  Sad Първо трагичния финал на "Милост", не очаквах такова нещо, сърцето ми се сви...   Sad След това и Бихтер....  Cry  Cry  Cry. Добре че днес хахавелките бяха измислили нещо влюбено, нали наближава Свети Валентин, та малко се кротнах.

За мен Бехлюл е всичко друго, но не и истински мъж!  Peace Подлец, който накрая си плати за всичко! Може Аднан да е възрастен, може да не е красавец като Бехлюл, но е повече мъж от него. Бехлюл си беше страхливец от самото начало и такъв си остана до края. Дори на гроба на Бихтер не можа да й каже, че я обича..... не че това щеше да промени нещо.  Peace

Фирдевс, която допринесе за края на собствената си дъщеря, си събра багажчето и избяга.... За постъпката й думи нямам!

На Бихтер й личеше от километри, че вече няма никакъв живец в погледа й, само че от суетене нямаше кой да я забележи. Просто накрая с това "добре", което каза на Бехлюл по телефона, сякаш каза "да"   на собствения си край.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 13:09 от kralitsata

# 453
Здравейте Hug
след финала на любимия сериал Cry
На трето гледане ми се насълзиха очите само на гроба , когато Бехлюл каза:"" хайде любов моя... Бехлюл изчезва".... Cry
Миси Heart Eyes да за останалите животът продължава Peace, това сравнение с отровния бръшлян беше отвратително Confused
Краличке Heart Eyes
Цитат
На Бихтер й личеше от километри, че вече няма никакъв живец в погледа й, само че от суетене нямаше кой да я забележи. Просто накрая с това "добре", което каза на Бехлюл по телефона, сякаш каза "да"   на собствения си край.

абсолютно Peace
Бехлюл можеше на гроба й да каже, че я обича Sad
мислех да слагам снимки от финалния епизод, но реших само това Peace

# 454
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Кралицата Heart Eyes Hug и аз бях потресена от финала на "Милост" Cry За нашия филм споделям впечатленията ти Peace Фифито според мен не очакваше такъв край, по-скоро мислеше, че Бих ще признае и предпочете да не е там Wink За Бих както и по-рано писах, след поредното гледане ми се стори, че има надежда Peace Ама то на Бех може ли да се разчита Sad Мисля си, че можеше да я спре, можеше да грабне пистолета и да го насочи към себе си, но страха му беше по-голям от любовта му за съжаление...

Айра Heart Eyes Hug, това, че Бех не можа да каже, че я обича беше, защото сам каза, че му е неудобно Peace Той не заслужаваше любовта на Бих и го знаеше Peace Жестът с ръката на сърцето и червената роза за мен са повече от обяснение, което вече не може да бъде чуто, а и няма смисъл Peace Писала съм и преди косвения убиец на Бих е той...Най-добрият сериал поне за мен на Киво и Берен Heart Eyes Не мога да си представя други актьори на тяхно място Heart Eyes

Лека с любимата песен Heart Eyes Hug 

# 455
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Кралицата Heart Eyes Hug и аз бях потресена от финала на "Милост" Cry За нашия филм споделям впечатленията ти Peace Фифито според мен не очакваше такъв край, по-скоро мислеше, че Бих ще признае и предпочете да не е там Wink За Бих както и по-рано писах, след поредното гледане ми се стори, че има надежда Peace Ама то на Бех може ли да се разчита Sad Мисля си, че можеше да я спре, можеше да грабне пистолета и да го насочи към себе си, но страха му беше по-голям от любовта му за съжаление...

Айра Heart Eyes Hug, това, че Бех не можа да каже, че я обича беше, защото сам каза, че му е неудобно Peace Той не заслужаваше любовта на Бих и го знаеше Peace Жестът с ръката на сърцето и червената роза за мен са повече от обяснение, което вече не може да бъде чуто, а и няма смисъл Peace Писала съм и преди косвения убиец на Бих е той...Най-добрият сериал поне за мен на Киво и Берен Heart Eyes Не мога да си представя други актьори на тяхно място Heart Eyes

Лека с любимата песен Heart Eyes Hug 

Наистина страхотна песен , дори и на турски език. Peace Heart Eyes

# 456
Добро утро и хубав ден.  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 457
Момичета , след ЗПлод просто немога да гледам друг сериал и с други актьори .
Берен не я възприемам в друга роля .Тръгнах да я гледам в един друг сериал/забравих му името / , но не я възприех с екранния и партньор/онзи който игра в Черни пари / нито с ролята и на бедно селско момиче.
Берен като Бихтер е най удачната и роля .Толкова добра , че чак ти се иска и в живота да има нещо общо с Къванч.Така и нищо незнам в личния им живот по време на снимките имало ли е нещо по пикантно между тях ? newsm78 Praynig

# 458
Здравейте, момичета и хубава неделя Heart Eyes Hug

Снежка Hug, мерси за кафето Simple Smile

Маркрит  wavey, аз имам същите усещания за Берен Peace Не можах да я гледам в този филм, за който говориш/Каква е вината на Фатмагюл/, както и в останалите й. Представям си я като Бихтер и не ми се получава Wink Колкото до това дали са имали нещо с Киво по време на снимките, поне според мен до-скоро бях склонна да смятам, че е така, но след като повече се интересувам от Киво и личния му живот, по-скоро не. И преди бях споделила, че когато мисля за тях двамата си представям Бих и Бех, а в реалния живот те много се различават от тези образи, та затова Peace

Нова Peace

# 459
Здравейте Hug
това от мен Heart Eyes

Миси Heart Eyes съгласих се за Бехл - това, че нямаше смелостта да каже, че я обича Peace
Аз пък обожавам КВФ, обожавам Берен в тази й роля, харесвам и екранния й партнъор в филма Wink
А Берен започва да снима 3 месеца след ЗП  и толкова пълнокръвно влиза в образа на  това изнасилено от трима момиче, че само мога да кажа-това е истински талант!!

# 460
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Приятна седмица.  bouquet

# 461
Здравейте, момичета   bouquet Как сте в този снежен ден? Навън е красиво, като в приказка, но и много заледено.

Според мен между Берен и Къванч е имало нещо по време на ЗП, но е било съвсем мимолетно.  Peace

По време на снимките на първи епизод на "Каква е вината на Фатмагюл" Къванч е бил на сета, каквото и да означава това.  Peace Филма си заслужава гледането, защото Берен се справи блестящо с ролята си, за която се е подготвяла специално при психолог. Също както Къванч е общувал предварително с млади момчета, задържани в затвора, за да придобие представа за Кузей.  Peace

Горещо препоръчвам "Intikam/Отмъщението", където Берен изигра ролята си така, както Къванч изигра Кузей  (въпреки че неговото не беше само игра  WinkPeace

Също така игралния филм на Берен силен, тежък, много сълзи изревах, но си заслужаваше на 100%  Peace

# 462
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ето ви едно стихотворение за утеха, че свърши ЗП Joy

Петър Анастасов
* * *
Една жена ще дойде. Ще разтреби,
нещата ти с любов ще подреди
 и после на прозореца до тебе
в мълчание добро ще поседи.

Ще бъдеш разтревожен от жената,
която изведнъж те сполетя.
Но тя ще се усмихва в тишината
 и ти ще й повярваш, че е тя.

Завинаги при тебе ще остане,
при хаоса на твоя мъжки дом.
И твоите приятели пияни
 без укор ще посреща, мълчешком.

И твоите посоки многобройни
 свободно ще събира във една.
Ще бъде с тебе в дните неспокойни
 и в нощите, защото е жена.

Тя другите мъже ще възхищава
 и всички ще те питат: "Откъде
 можа да я намериш ти такава?"
Ще казваш: "Тя самичка си дойде..."

И едно от нашата съфорумка:

Гузен

Гузен си

Ти си гузен. Просто ти личи.
Нищо за сега не подозирам.
Много изразително мълчиш,
трудно аз очите ти намирам.

Тези светли, грейнали очи -
в тях звездици вече не намирам -
времето ли взе та помрачи?
Помълчи.Аз също вече спирам.

Няма нищо страшно да сгрешиш.
Казват нека хвърли камък тоя,
що без грях е. Нека да простим,
нека да забравим, обич моя.

Няма нищо вечно. Любовта
също идва, после си отива.
Важно е че нейде по света
нова е за някого и жива.

Прочети още: http://www.stihovebg.com/Poeziya/Lyubovna/Guzen/124440.html#ixzz3RGGc061y

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 17:19 от svetal4o27

# 463
  • София
Момичета Hug Hug Hug

Малко ми светна пред очите(бях болна) та  и аз се включа, след като сега, пак изгледах повторението от петък. То моето е малко мазохизъм, ама едвам се откъснах от екрана.Толкова е въздействащ този филм. Сигурно и след 20-тото гледане пак ще зацивря. newsm45
Много тъжен и много силен финален епизод.( хубавичко си поплках). Бихтер толкова смазана,с един  празен поглед,празна душа.... и до последно се надяваше, че Бехлюл ще размисли, за сватбата. Как се зарадва, когато той и каза и че идва при нея. Помисли си, че идва за нея, а той всъщност бързаше да успокои поне за малко гузната си съвест, най-важното да се убеди , че Бихтер няма да каже нищо на Нихалчето и на Аднан. И тогава с нейното “добре“ си мисля, че тя взе решението да се самоубие. Вече беше тотално срината,всички я изоставиха и не виждаше никъкъв смисъл да живее без голямата си любов. Фирдефз как набързо си събра багажа... smile3555и беж...първа се спаси от бурята, без да му мисли изобщо.
И страхливият Бехлюл беше готов пак да изчезне(на стълбите нагоре, надолу)#2gunfireПристигайки в къщата и виждайки че Аднан е там, до последно се чудеше дали да избяга или да говори с Бихтер. Този страхлив Бехлюл,който не защити любовта си, който дори и на края на гробищата не можа да изрече докрай че я обича.Поне  осъзна, че той е причината за всичко което се случи, и трябва цял живот живее с мисълта за предателството към Бихтер.
А пък,на Аднан, до някъде му съчувствах-но като каза, с едно задоволство, за отровният бръшлян...предполагам, Бихтер Фирдефз и Бехлюл...много низко беше.  Sick  Но мисля, че Мадмоазел и Бешир бяха също толкова отровни, като скриха истината до края. Защо скъпоценната им  Нихал трябваше да научи всичко в деня на сватбата си?Така или иначе пак я нараниха. Мадмоазел, вместо да се правеше на обидена и сърдита толкова време,можеше да каже всичко на Аднан по-рано, още като се сети за диска. И Дениз и Бешир ”изчистиха” собствената си съвест,пред Аднан и накрая Мадмоазел доволна се качи до него в колата ни лук яла, ни лук мерисала, да поемат вкупом към новият живот.
И накрая празната къща-празна и пуста като душите на всички които останаха живи.
Много ми е тежко от този финал. newsm45
И накрая искам да попитам нещо-някоя дружка, дали е чела книгата?
Инресесува ме какъв е краят на книгата, различава ли се от този който гледахме. И нямали някъкъв епилог? Какво се случва с Бехлюл? Какво се случва с Нихал? Нихал дали се съвзема, и дали се жени за друг? Някъкви,такива подробности. Благодаря!  bouquet

# 464

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/91852/2368/3/ca … -kanalina-anlatti

Tова не е ли Берен newsm78

Иначе здрасти sohappy

Като гледам повечето дружки все още преживяват терзания и страдания Бехлюлови...във финалните епизоди Берен е просто неотразима.

Общи условия

Активация на акаунт