Отговори
# 525
За съжаление снимките не се отварят

# 526
  • AMS
Привет, дружки!!!
Госпожата,     ето с бързата търсачка какво намерх

Благодарение на Терзийска  Heart Eyes Hug Heart Eyes малко снимки от участието на Къванч в конференцията, във връзка с кампанията против насилието над жените ! Peace

# 527
Намерих ги, Славенка Heart Eyes, не се тормози да търсиш !  Hug

И заради това ги харесвам още повече с Берен - много добре осъзнават каква отговорност имат като известни, публични личности, любими на толкова много хора и никога не се притесняват с името и лицето си, да подкрепят каузи, в които вярват !  Peace

Дива,  Hug благодаря ти, мила !   bouquet И аз най- после ги открих !  Hug

Славенка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти, че пробва все пак !   bouquet

# 528
Намерих ги, Славенка Heart Eyes, не се тормози да търсиш !  Hug

И заради това ги харесвам още повече с Берен - много добре осъзнават каква отговорност имат като известни, публични личности, любими на толкова много хора и никога не се притесняват с името и лицето си, да подкрепят каузи, в които вярват !  Peace

newsm10

Leka Hug

# 529

Лека, Славенка !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 530
 wavey Hug wavey

Миси някъде изчезна newsm78

# 531
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Тези дни бях малко заета, все пак трябва да се работи Simple Smile Преглеждам темата отгоре, отгоре и съм в час с новините Wink Вигингите май били измислица на жълтата преса, ами няма да се учудя newsm78 Аз докато Киво не каже не вярвам Simple Smile Много готини бяха с Башакчето, когато репортерите ги преследваха на паркинга Heart Eyes Ама те сигурно, защото ще се разделят, затова гледат колкото се може повече време да прекарват заедно и по-бързо да си омръзнат Simple Smile  Simple Smile

Една снимка от мрежата днес, стара е поне от лятото или преди това, но е  излязла днес Peace

Айра Heart Eyes Hug,
Скрит текст:
Тези дни съм се отдала на 50-те нюанса, сиво, по-сиво и т.н Simple Smile Нали отскоро изневерявам на Киво с Джеймито, та затова Joy Исках да разбера, защо така оплюват и филма и книгите, а в същото време продажбите вървят главоломно Peace Не му завиждам на нашето момче, ако влезе в световното кино, жестоко е, критиката имам предвид Peace Аз лично харесах и филма, а и до момента книгите, не са по лоши от много други Peace Малко приказна история с елементи на секс, но нищо толкова скандално Peace Така се получава, когато мъж се влюби в една жена, угажда и на всички капризи и търпи поведението й, променя се заради нея, нищо ново под слънцето Peace То и обратното важи, но в случая мъжът обича жената и прави компромиси, тя по-скоро не знае какво иска и прекалява с претенциите си, така ги виждам аз нещата, често пресича границата. Но ми е интересно, аз обикновено не си падам по масовите истерии и изобщо нямаше да се вълнувам от филма и книгите, ако не беше Джейми Дорнан, признавам си Wink Също както е и с Киво, гледам го където и да участва Wink

Госпожата Heart Eyes Hug, радвам се, че намираш време за любимата тема Heart Eyes

На всички хубав ден Hug Heart Eyes

# 532
Хелоу Hug Hug
Миси Heart Eyes, помислих, че пак си задула по някоя екскурзия Grinning Wink
за новото ти увлечение, нямам никакъв коментар и новия ти ашкъм не го познавам Wink
Аз съм изключително моногамна по отношение на Киво Heart Eyes

Цитат
Много готини бяха с Башакчето, когато репортерите ги преследваха на паркинга Love Ама те сигурно, защото ще се разделят, затова гледат колкото се може повече време да прекарват заедно и по-бързо да си омръзнат Smile  Smile

Joy Joy Joy Joy

# 533
Айра Heart Eyes Hug и на мен ми се искаше да съм някъде на по-топличко, но скоро не планирам, ама кой знае Wink

Новата ми изгора много ми напомня на Киво Heart Eyes Бивш модел трансформирал се в актьор Wink И докато нашето момче се дърпа и бяга от роли тип Бехлюл, да види какво правят хората Joy Joy Joy Той сигурно нюансите в Турция трябва да е забранен, ще проверя по-късно Joy Joy Joy

# 534
Какво е да те обичам...
Да те обичам е да се събудя до теб преди миглите ми да са пропуснали първите отблясъци светлина…
Да раздвижа тялото си и да усещам как твоето го следва – като вълни, гонещи се на повърхността на океана…
Да усещам жаждата си по теб рано сутрин като най-естественото състояние…
Да правя любов с теб, докато сънят все още не се е оттеглил от очите ми и точно ти да заченеш в мен новия ден…
Да текат минути, часове, а аз да не искам да се отлепям от теб…
Да преминавам през дните, мислейки постоянно за теб, чувствайки как си, докосвайки те в съзнанието си, разговаряйки с теб…
Да те жадувам, да те копнея, да те мечтая…
Да се тревожа, да се притеснявам, да ме боли…
Да се съмнявам, да те ревнувам, да ми липсваш…
Да те търся около мен, да те чувам и усещам, дори когато те няма…
Да съм до теб, когато мен ме няма, да усещаш дъха ми, като полъх и допира ми, като ласка…
Да бъда точно там, където ме очакваш…
Да виждам с очите ти и тупкам с пулса ти…
Да моля времето да спре и някой невидим и несетивен да ни пази, когато, обезумели и отдадени един на друг, почти забравяме действителността…
Да искам да пиеш от мен, да се храниш от мен…
Да слушам задъханите ти влажни думи в ухото си…
Да те обичам е да те имам, дори когато си далеко…
Да те желая, дори когато тялото ми отказва да ме следва…
Да те мисля, дори когато се свия в обятията ти…
Да поделя с теб желанията си, преживяванията си, надеждите и страховете си…
Да ти вярвам, да ме убеждаваш без думи и водиш нанякъде…
Да знам, че мога да се среша или гримирам, гледайки теб, не огледалото…
Да крача до теб и да чувствам, че се грижиш за мен…
Да ти говоря с целувки, да ме слушаш с устни…
Да позволя на капките да се стичат по телата ни…
Да ме омагьосва огнен пламък, докато отпивам кехлибарена течност – в обятията ти…
Да те обичам…
Да те обичам дори е това, да знам, че мога да кажа много, малко или нищо, но ти ще ме разбереш…
Автор: АНИ ИВАНОВА

Айрка,  Heart Eyes колажа ти е страхотен!   bouquet

# 535
  • ES
Защо в Север-Юг не е било само игра на Къванч?

gery_to, този въпрос сме го говорили и преди, но сигурно не си ни прочела тогава. Къванч най-много прилича на Кузей, в смисъл образите са най-близки, затова го написах. Може би си си помислила, че имам предвид нещо свързано с актрисата, която изигра Джемре, но не в тази връзка беше изказването ми.  Wink
Да, не следя постоянно темата, не съм го прочела. Значи по характер Къванч най-много се доближава до Кузей. Благодаря  bouquet

# 536
Привет, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Тези двамата ми липсват Heart Eyes

Кралицата Heart Eyes Hug, благодаря за това красиво любовно обяснение Simple Smile Любовта е субективно понятие, тя се чувства, трудно се обяснява, затова и често е неразбрана Peace Щастливи са тези, които я познават по този начин Heart Eyes Отнася се и за двете ББ Wink

Хубав ден Heart Eyes Hug

# 537
Привеет Hug

Миси Heart Eyesи на мен ми липсват и Киво ми липсва, ама ще си чакаме Sad
Краличке Heart Eyes тоя последния колаж с очилата не е мой Wink

# 538
Миси,   Heart Eyes така е, и двамата са щастливци.   bouquet

Айрич,  Heart Eyes то се чете преди да се пише, но аз нали съм  Crazy и пропуснах да видя надписа в колажа.  Laughing Извинявай   bouquet

smile3521

# 539

Общи условия

Активация на акаунт