Отговори
# 555
Фенче,  Heart Eyes нали знаеш, всеки трябва да мисли със собствената си глава и да не позволява да му налагат чуждо мнение. Не се ядосвай. Hug

Аз си мисля, че между К и Б е имало нещо преди. Мое мнение.  Whistling

Относно сватбата на Кенан и Берен, може и да съм се объркала, а може и да не помня ( по-скоро второто, защото бързо забравям ), но мисля че някой написа, че жената до Едже е Башак

Айрка,  Heart Eyes благодаря за писмото. Аз го четох тук, в тази тема, но си помислих, че има още, затова помолих за линк.   bouquet

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/26906379.asp?noMobile=true

http://www.doyouknowturkey.com/beren-saat-is-married-to-kenan-dogulu/

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 15:17 от kralitsata

# 556
Кралицата,  Heart Eyes имаше и снимки от „къната“ на Берен , на които беше и Башак, затова си мисля, че са били на сватбата - не мисля, че Башак е отишла сама, без Къванч .  Peace Но това са си мои предположения, разбира се . Peace

# 557
# 558

Да, объркала съм се явно. Peace Не знам защо ми е останало в съзнанието, че предизвика Берен ? newsm78 Благодаря ти за уточнението. Така или иначе, аз мисля, че двамата имат добри отношения и до сега. Peace

# 559
  • София
 Hug Hug Hug

"Курт Сеит и Шура" е продаден и в Италия. Освен там скоро ще го гледат и в Косово, Македония, Близкия Изток и страните от Северна Африка, а от днес започва и в Русия (писах за руското излъчване по-напред в темата).

Kurt Seyit ve Şura İtalya'ya satıldı: Ciao Seyit!

# 560
Hug Hug Hug

"Курт Сеит и Шура" е продаден и в Италия. Освен там скоро ще го гледат и в Косово, Македония, Близкия Изток и страните от Северна Африка, а от днес започва и в Русия (писах за руското излъчване по-напред в темата).

Kurt Seyit ve Şura İtalya'ya satıldı: Ciao Seyit!

Зари,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за новините !   bouquet Прочетох за това, че започва да се излъчва в Русия, ще ми бъде интересно как ще се приеме там филма, на фона на сложната политическа обстановка с Украйна в момента. Peace

А и в Италия ми е интересно как ще възприемат сериала, ще чакаме отзиви !  Hug

# 561

Малко да се посмеем с КъванчКа  Joy  не диорсун сен, сачмалама, сус, и т.н.  Joy

# 562
  • София
Госпожата  Heart Eyes  Hug  и на мен ми е интересно как ще го възприемат в Русия. Ето и промото.

Новая история любви: Курт Сеит и Александра

Премьера! «Курт Сеит и Александра»

# 563
Зарани, чудесна новина! Надявам се филмът да има успех и в Русия, макар че там ще му видят всички слабости откъм историческа достоверност.
Направили са страхотен трейлър.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171488790%2Fff1c51d1a5f77a2204

А и Италия звучи достатъчно сериозно. Успех!!!

Охо, Зарани също е сложила промо, навярно първото. Това ми хареса: "Най-красивият мъж на Турция"  Grinning

# 564
Госпожата  Heart Eyes  Hug  и на мен ми е интересно как ще го възприемат в Русия. Ето и промото.

Новая история любви: Курт Сеит и Александра

Премьера! «Курт Сеит и Александра»

Heart Eyes Hug Heart Eyes

“Курт Сеит и Александра“ - така звучи по- красиво сякаш !  Heart Eyes

Вале,  Hug ми то си е така - на и руските друзья са го оценили !  Wink

Кралицата,  Heart Eyes благодаря ти !   bouquet Въпреки, че Кузей не ми е любимият образ на Къванч, наистина имаше и забавни моменти !  Peace

# 565
Привет, прекрасни!  Hug
Благодаря на всички ви,  за споделеното!  Hug И най-вече за новината за КСШ! И на мен много ми хареса това за най-красивия мъж в Турция  Laughing така е, хората имат очи ...
Краличке  Heart Eyes не се ядосвам отдавна аз ... просто се чудя колко още жлъч може да избълват някои особи и то по адрес на човек, когото уж харесват newsm78 Нейсе ... какво разбирам аз от фен клуба  Mr. Green
Госпожата  Heart Eyes Hug wavey

# 566
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Е и аз имам какво да кажа по "злобата на деня"
Учудвам се, че в подфорума се изписаха какви ли не глупости и то от жени, след написаното от Берен.
То голямо "тълкуване" на фенките на партньорите ѝ.  
Но всеки според багажа си, който носи горе.
Ако наистина са следили творчеството, живота, интервютата на Берен, няма място за такива заключения.
Тя говори за - партньори в живота, а не за екранни партньори. - "партньорите ми, които не можеха да преглътнат факта, че искам да се разделим"

Едва ли КТ и ЕА, е имала предвид, според мен. За КТ сте превели доста примери.

Спомням си, че бяха измислили, че на сета е заляла нарочно ръката на ЕА с горещ чай, на което тя отговори - Ама моля ви се, какви са тези глупости, та ние сме приятели от 2004-та.
Учудвам се на болните мозъци, които търсят със злоба под вола теле и изпадат от едната в другата крайност.
Не всичко в живота на Берен е свързано с ЗП и КВФГ. Логично е в работата да има спорове с колеги, в един момент да са по-близки, в друг да са отдалечени поради различни проекти.
Нима всеки се отнасяте еднакво към всичките си колеги?
С Къванч от всичко видяно и прочетено до сега, се вижда, че са близки приятели.

Спомням си, че съм чела, че е имало дела, които Берен е водила във връзка с показването в Gecenin Kanatları/Крилете на нощта и със сценариста на филма Махсум Кармазъгюл. Според мен това е имала предвид, както е написала - "Делото за използването във филм на тайно заснетия профил на гърдите ми."

Според мен, най-важното в нейното послание е, че има такива, които смятат това насилие над жената за съвсем редно, че жената също е виновна.
Чела съм, за мое голямо учудване, че и ФатмаГюл има вина, защото ако не беше излязла по сред нощите, ако, ако, ако..., нямаше да се случи това изнасилване.
Доколкото си спомням КТ е присъствал на заснемането на тази сцена, а не на целия първи сезон.
Берен е получила подкрепа също от много свои колеги и от екипа.  

Препрочитайки посланието на Берен си спомних, освен писанията в подфорума, че аз също съм попадала в подобни ситуации. Нито съм красива като нея, нито съм известна като нея, но по нашите географски ширини, това е често срещано явление.
На по-късен етап от живота си, разбрах, че това  се определя, като сексуално насилие в световен мащаб, само дето нашата битност е доста по-груба, а тази в Турция съвсем.

Берен не е престанала в нито един момент да се бори за правата на жените дори без думи. Да си спомним роклята с голямото деколте на връчването на  наградата - личност на годината, разтворената рокля на връчването на наградата в Техническия университет, яркото червило, широката усмивка, ...

Берен подчертава в посланието си, че не всички са такива -
"Това са хора, които нямат никакво уважение към жената, нейното тяло, нейния избор, нейните права....
Престъпление е да си затваряш очите за ставащите около теб престъпления....
Наш дълг е да защитаваме живота и правата на всеки човек, независимо от неговия пол."

# 567
Дива  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Ако се интересувате, попаднах на клип, където руските актьори споделят какво впечатление им е направил Къванч - насилникът  Joy Joy Joy

# 568
"Престъпление е да си затваряш очите за ставащите около теб престъпления."

Не преставам да се възхищавам на Берен Саат именно поради това, че не си затваря очите, нито устата.
Талантлива и успешна в професията, тя е и личност с активна гражданска позиция. Което означава съвест, а в някои случаи и смелост.
Спомних си, че преди около 150 години у нас, жена да се разходи сама по чаршията, е било нечувана дързост и смелост. Не да говори или да воюва с оръжие в ръка, просто да излезе сама и да върви по улицата.
Струва ми се, че в днешно време, в Турция, за да казваш каквото мислиш, и за да живееш според принципите си, се иска още по-голяма смелост. Дори жени като Берен Саат, които са защитени от славата и богатството си, не са в безопасност, и се моля за нея и за всички жени.

# 569
Дива,   bouquet за написаното. И аз да уточня, че написах, че Къванч е бил на сета на Фатмагюл на първи епизод. Не съм казала, че е бил през целия сезон, все пак и той има ангажименти, като Кузей например, по същото време.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт