Отговори
# 600
gospojata. благодаря ти за отговора.
Може да съм била излишно подробна, но нека стане съвсем ясно, като за блондинки, защото се начетох на коментари и взех да се шашкам.

# 601
gospojata. благодаря ти за отговора.
Може да съм била излишно подробна, но нека стане съвсем ясно, като за блондинки, защото се начетох на коментари и взех да се шашкам.

Peace разбирам те ! То, човек да започне вече да се съмнява и в собствените си мисли, до там сме го докарали в този форум !  ooooh!

# 602
Айричка  Heart Eyes че за какво да се чувства обиден Киво от думите на Берен  newsm78 Аз още онзи ден / или вчера, не помня  Laughing / казах същото като Миси  Heart Eyes ако е искал да целуне Берен, няма нужда да го прави по тоалетните и то на сила  hahaha Като я гледам с него в някои клипчета, ми тя си е готова за целувки от всякъде ... Затова и написах, че според мен тя му се радва повече, а не обратното. Не знам, той е по-затворен, тя е по-експанзивна и открита, топлите и чувства към Киво струят от очите и ... само слепците не го виждат ...А виж, ако после за нещо му се е разсърдила, което пак си е наша интерпретация това е друго. Но, няма нищо общо с написаното от нея, убедена съм. А за Енгин се сещам защо си още по-убедена  Joy Joy Joy Joy
Снеже  Heart Eyes Hug wavey

# 603
Айра Heart Eyes Hug, днес нямаш милост Grinning Аз Кивовата абстиненция я лекувам с други негови колеги Joy Joy Joy Още съм под влияние на нюансите Grinning Много актуална тема свързана с насилието към жените Wink Добре, де, ама какво правим, ако това "насилие" е желано и премерено до съвършенство newsm78  #Crazy

Госпожата Heart Eyes Hug, той Киво само погледи да хвърля е достатъчно да се разтапям Heart Eyes Пардон...Бех Heart Eyes Ама и този става, нищо че е преднаначен за Башакчето Heart Eyes

Фенче Heart Eyes Hug, разбрала си какво искам да кажа Wink Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 16:57 от Miss60

# 604
Ох, бе Мисиии Heart Eyes милост нямаш значи !  Heart Eyes Crazy Flutter

А този  Heart Eyes

...или пък тук

А ?А ? А ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Flutter Flutter Flutter

Аз все още не съм наясно със себе си по повод предположенията за връзка между Берен и Киво. Thinking
От една страна и аз като Миси Heart Eyes си мисля, че не е имало нищо повече, освен страхотно привличане.От друга - ми като гледам някои сцени, ми то......какво привличане, бе братче, те направо ще се изядат, бе !  Crazy Направо искри хвърчат, започват да ми омекват краченцата, да ме свива под лъжичката и всичките ми пеперуди се разлитат, коя накъдето види !  Crazy Е, как се изиграва това, а ?
Ако се отдам на чувствата си - искам да е така - да са изживели и на истина тази невероятна, изпепеляваща любов, да са се отдали на страстта, на лудостта и да са изгорели и двамата в този огън !  Heart Eyes

# 605
Момичета, изказването на Берен е много емоционално, силно, и трябва да се възприема като протест и призив за промяна, каквото всъщност е.
Да се обвинява, че не е конкретна и дава повод за спекулации, ми се струва грешка.
Тя не пише съдебен иск, а думи на болка и гняв срещу едно жестоко престъпление.

Примерите, които дава от своя личен опит, са просто доказателства за турската действителност. Картини от живота.

Вале, така е. И все пак, емоционалното й изказване оставя доста свободно място за спекулации, както казах и вчера. И те вече започнаха. Или казва Б след А или изобщо не казва А. Склонна съм да вярвам, че Берен е била потресена ужасно, което е разбираемо и е изригнала спонтанно. Или може да го е направила съвсем съзнателно. И в двата случая точно това се очаква от Фатмагюл, нали? Аз се възхищавам на смелостта й, но личното ми мнение е, че е могла да спести вметката за актьора в тоалетната, защото индиректно злепоставя всичките си партньори, с които е била в роля. Онзи юначага в тоалетната той си знае, но останалите някак си са без вина виновни...  Rolling Eyes

# 606
Онзи юначага в тоалетната той си знае, но останалите някак си са без вина виновни...  Rolling Eyes
Hug Peace
Аз пък точно това не мога да разбера - защо веднага трябва да се мисли, че тези, които не са взели отношение към изказването и, не са го направили с изявление или някакъв друг знак, различен от черното каре, трябва априори да се спрягат за “виновни“ ?! Това, че ние имаме ограничено мислене в тази посока и някои са готови веднага да хвърлят кал, прави ли ги наистина “без вина виновни“ ?! И ако сега, един през друг започнат да подкрепят гласно изказването и, съм убедена, че същите тези, които така смело раздават обвинения, няма да кажат - Браво ! , а веднага ще запеят друга песен - ми гузни са, затова я подкрепят, че да не си мислят хората, че са те !  ooooh! Не мисля, че проблемът идва от недоизказаните думи на Берен, идва от порочните и болни мисли на някои хора, готови на всякакви безумни предположения и интерпретации, независимо за кого и какво се отнасят. Peace

# 607
Госпожата Heart Eyes Hug, ама много подходящ ден избрахме за тези погледи, които разтопяват женските сърца Joy Joy Joy Да ни прощава Господ Praynig Praynig Praynig Бехлюлските са ми най на сърце Heart Eyes

Голяма мистерия е връзката между двете ББ в реалния живот newsm78 До скоро бях почти убедена, че са били доста близки, особено след като съм гледала тези клипчета, които бях публикувала по-рано Peace Защото той със Седефчето на другия Къванч и Йоланте са много добри приятели, но не съм ги виждала чак пък толкова да се радват когато се видят newsm78 Но...след като все повече опознавам Киво през годините ми се струва, че ако е имало нещо между тях нямаше да го държи в тайна Peace До момента официално поне се е доказал като човек, който уважава жената до себе си и не е направил нищо непристойно Peace Естествено говоря за това, което знаем за него от медиите, но не може чак толкова човек да се прикрива Peace  Те лошите момчета не се прикриват Peace Дори умишлено поддържат такъв имидж за да привличат женската аудитория Wink Искам да кажа, че има достатъчно доказателства тяхната връзка да е плод на фенски пристрастия Peace Ако пък са изгорели в страстите любовни, простено да им е Joy Joy Joy Разбирам ги...

Ами сега най-много след тези намеци, никой да не иска да играе с Берен Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 18:07 от Miss60

# 608
# 609
Госпожата Heart Eyes Hug, ама много подходящ ден избрахме за тези погледи, които разтопяват женските сърца Joy Joy Joy Да ни прощава Господ Praynig Praynig Praynig Бехлюлските са ми най на сърце Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Гледай, как ме засрами сега !  Laughing Ми какво да правим, като е неустоим този син поглед !  Heart Eyes Crazy Heart Eyes Пък и по добре в такава посока да са мислите ни, нали така ?! Вярвам, че Господ е милостив и ще ни прости - ден за прошка е, все пак !  Wink Praynig

# 610

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Доколкото разбрах с гугулето, Къванч ще играе в турско-испанска продукция, третираща темата за изгонването на евреите от Испания през 1942 г. Филмът ще е с бюджет от 20 милиона долара и в него ще вземе участие и Вилма Елес / Каролин от ВЛ/ . Джанъм,  Heart Eyes правилно ли съм разбрала, знаеш ли подробности?

# 611
Айричка  Heart Eyes че за какво да се чувства обиден Киво от думите на Берен  newsm78 Аз още онзи ден / или вчера, не помня  Laughing / казах същото като Миси  Heart Eyes ако е искал да целуне Берен, няма нужда да го прави по тоалетните и то на сила  hahaha Като я гледам с него в някои клипчета, ми тя си е готова за целувки от всякъде ... Затова и написах, че според мен тя му се радва повече, а не обратното. Не знам, той е по-затворен, тя е по-експанзивна и открита, топлите и чувства към Киво струят от очите и ... само слепците не го виждат ...А виж, ако после за нещо му се е разсърдила, което пак си е наша интерпретация това е друго. Но, няма нищо общо с написаното от нея, убедена съм. А за Енгин се сещам защо си още по-убедена  Joy Joy Joy Joy
Снеже  Heart Eyes Hug wavey
мило трябвало е да станеш адвокат Laughing Laughingведнага скачаш като ужилена ако се каже нещо не толкова хубаво за сапфира Wink

Филипова - съгласна съм и аз Peace

Миси  Heart Eyes и аз им прощавам и ги разбирам, ако са изгорели ей така в почивките на снимките Laughing
а тия, които са бракувани и мечтаят за Бехлюлските очи днес трябва мнооого да се помолят на Бог за прошка Naughty Grinning
А това за филма с Киво, вече излезе като предположение преди няколко месеца Peace

Я си пуснете ДФ и вижте актрисата , която играе Люле, как я виждате до Киво?

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 18:57 от Airra

# 612

Миси  Heart Eyes и аз им прощавам и ги разбирам, ако са изгорели ей така в почивките на снимките Laughing
а тия, които са бракувани и мечтаят за Бехлюлските очи днес трябва мнооого да се помолят на Бог за прошка Naughty Grinning
А това за филма с Киво, вече излезе като предположение преди няколко месеца Peace

Joy Joy Joy Това за между снимките ми хареса Joy Joy Joy Бракуваните на му мислят, аз за тези погледи съм свободна Joy Joy Joy Joy

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Гледай, как ме засрами сега !  Laughing Ми какво да правим, като е неустоим този син поглед !  Heart Eyes Crazy Heart Eyes Пък и по добре в такава посока да са мислите ни, нали така ?! Вярвам, че Господ е милостив и ще ни прости - ден за прошка е, все пак !  Wink Praynig

Права си, Госпожата Heart Eyes Hug Простено ни е, как иначе на този ден Grinning Давайте да продължаваме със снимки и погледи Grinning

# 613
Е, аз понеже не съм “бракувана“, а щастливо омъжена, смятам, че не се отнася до мен !  Laughing Освен това вече се засрамих  Embarassed !

Айрка,  Heart Eyes пропуснала съм го това предположение за филма, за мен инфото, което сложи Терзи Heart Eyes, е абсолютно ново .  Peace Нещо много набързо в няколко проекта го спретнаха, та не знам. Ще почакаме и ще видим. Peace

# 614
Госпожата Heart Eyes слагано е тук сигурна съм, забравила си Peace
Миси Grinning
след тази порция трудно ша заспите Heart Eyes ppp

Общи условия

Активация на акаунт