Йоркширски териер- тема 8

• 94 906
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Близва я само и бяга baby_neutral

# 676
  • София
Сипи му сутринта в купичката премерено количество вода и вечерта направи сметка колко е изпило. Това ще ти даде добър ориентир и хем ще отговори на въпроса ти дали пие достатъчно, хем е важно да се знае при евентуално заболяване (дано няма такива).

# 677
Това го пробвах, изпила  е има няма 20 мл. вода нарочно и сложих в една купичка с разделения. Голяма е сладурка, но ме тревожи Simple Smile

# 678
Здравейте!!!
Някой да има отзиви за храна Eqilibrio? На моята кукумявка трябва да й взимам и се чудя дали да не й взема такава, че Тейста го недолюбва???  Crazy

# 679
# 680
  • София
Eqilibrio според мен не е нищо особено.

Натали, на каква възраст е кифлата?

# 681
На месец и половина  Flutter

# 682
Някой знае ли от къде мога да купя Акана за малко кученце по възможност малка разфасовка или орижен или както се чете.Кучето ми към момента е на РК ,пробвахме Тейст,но гранулата е доста едра засега .На 3 месеца и половина сме.

# 683
  • София
Някой знае ли от къде мога да купя Акана за малко кученце по възможност малка разфасовка или орижен или както се чете.Кучето ми към момента е на РК ,пробвахме Тейст,но гранулата е доста едра засега .На 3 месеца и половина сме.
Ако сте от София, в зоомагазини д-р Стефанов има насипни. Люлинският е по-добре зареден с храни.

# 684
От Бургас съм!Дали не могат да ми пратят по куриер?В сайта им гледах 6,8кг е най-малкия пакет ,а и наличност няма.

# 685
  • София
От Бургас съм!Дали не могат да ми пратят по куриер?В сайта им гледах 6,8кг е най-малкия пакет ,а и наличност няма.

Не знам, но аз скоро ще ходя да купувам храна на моята и мога да ти взема малко и да пратя по куриер.

# 686
Въпроса ми е породен от това, че бяхме на гости на един рошльо като нашата и като му надуши гранулките ги омете за секунди, което досега вкъщи никога не съм виждала такава реакция към гранули, а ги смесвам с пастети и с какво ли още не!!! Та затова попитах като качество как са, бяха Grain Free.

# 687
  • Варна
Ето от тук взех аз за около седмица дойде. Има разфасовки по 340гр.
http://www.zoofast.bg/%D0%A5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B … a-c-23_25_64.html

# 688
Кога започват да им се вдигат ушите на дребосите?

# 689
Извинете ме ако въпросът ми не е за тук, но дали някой сред вас не познава бебета-йорки или няколкомесечни такива, които си търсят нови стопани? Hug

Общи условия

Активация на акаунт