Йоркширски териер- тема 8

• 94 919
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Предупредила съм специално мъжа,като я вземе да не дава на дъщерята да го пъха вътре да не го стресира,че тя е малко дива.Вози го в бебешката количка ,но пък на него му харесва  Mr. Green

# 76
Elfadora, и от мен благодарности за поста относно козметиката!  bouquet  Тъкмо мисля да сменям шампоана на Бея, че много суха й седи козината. То при нас е и много прашно, почвата е кажи речи пустинна и тоя прахоляк се набива ужасно  Tired След баня й слагам едни кристали с арганово масло, които съм си купила за мен, надявам се, че не й вредят. С тях става мека и лесно я разресвам, освен това ухае супер Simple Smile След две-три излизания навън пак е цялата прахоляк. Колко често мога да я къпя, без това да й вреди на кожата и козината, някой знае ли?  newsm78  Тия дни ще пускам поръчка от амазона с неща за бебето и ще си поръчам този Крис Кристенсен Wink

Ето една актуална снимка от нас  Simple Smile Полека лека топим ледовете  Mr. Green

Скрит текст:

# 77
  • София
Elfadora, и от мен благодарности за поста относно козметиката!  bouquet  Тъкмо мисля да сменям шампоана на Бея, че много суха й седи козината. То при нас е и много прашно, почвата е кажи речи пустинна и тоя прахоляк се набива ужасно  Tired След баня й слагам едни кристали с арганово масло, които съм си купила за мен, надявам се, че не й вредят. С тях става мека и лесно я разресвам, освен това ухае супер Simple Smile След две-три излизания навън пак е цялата прахоляк. Колко често мога да я къпя, без това да й вреди на кожата и козината, някой знае ли?  newsm78  Тия дни ще пускам поръчка от амазона с неща за бебето и ще си поръчам този Крис Кристенсен Wink

Ето една актуална снимка от нас  Simple Smile Полека лека топим ледовете  Mr. Green

Скрит текст:

Здравей. Ние още нямаме бебе, чакаме го в края на февруари, но и аз искам да купя шампоан.
Би ли ми казала или дала линк към шампоана на КК от Амазон. За колко време пристигат и цената заслужава ли си?

п.с Много са сладки и двечките бебета от снимките! Да си ви живи и здрави.

# 78
  • София
Мимченце, тази снимка е за корица, разкошни са.

Моята рязко отказа РК, решихме си много проблеми с кристалите на КК.
Да чукам на дърво, нямаме ядове в момента.

# 79
  • В най - голямото село
Мимченце, уникална снимка.

Нели, седи ли Один в чантата Hug

# 80
Мимченце, не мога да откъсна очи от снимката  Heart Eyes. Сладки кукли са и двечките!

# 81
Мимченце, страхотни бонбони са! Heart Eyes

# 82
Благодаря ви, момичета! Hug
Много мила картинка са ми двечките, дано да имат още такива моменти, за да продължим историята в снимки  Heart Eyes

Кики, ще дам линк, само незнам къде живееш, ако си в БГ май е по-добре да си го купиш някъде от там, щом го има. Амазон изобщо незнам дали ще имат доставка до толкова далеч, ако имат пък ще е много скъпа, ще го чакаш много и накрая я дойде, я не. Иначе цената му е 10 долара Simple Smile Ние живеем в Перу, но пък мъжът ми в момента е в Щатите, та направих една поръчка до адреса му там и като си идва ще донесе всичко.

Шампоан Chris Christensen Day to Day

Сетих се, че можеш да проверих в немски или английски амазон, или пък Ebay Simple Smile Peace

# 83
Някой виждал ли го е този препоръчания Day to Day шампоан в България в магазин или сайт?

# 84
  • София
в зоомагазин д-р Стефанов го има.

# 85
Силве,в събота реших да го водя на разходка до майка ми с чантата.Ми не ще животината..

# 86
В магазините на Pets&U съм виждала продукти на Chris Christensen, обаче не съм обръщала внимание дали точно този шампоан го има. Grinning

# 87
Благодаря ще се разходя и до двата да видя, защото този които аз купих за малки кученца мирише ужасно просто, ето и снощи я къпах не мирише на куче, а на шампоана които е ужасен. Козинката й почва да расте и вече изглежда доста дебела, а всъщност не е, реша я през ден не се заплита още, но почва да се навива и много ми харесва така. Та скоро май и на мен ще ми трябва балсам и кристали и ще се възползвам от подробната информация тук /само да миришат хубаво/.
Също така да кажа че излиза вече навън, за сега само вечер след работа, но вече една седмица и все още нищо не е свършила навън, души чуждите произведения, но тя щом се прибере си върши нейните вкъщи. Явно трябва време. Също така и играта "донеси" й е напълно непонятна, четох статия по въпроса и ще пробвам съветите там дано да има ефект.
Та такива са неволите при нас! ААААа и ушите, ех как искам да ги изправи само, лепих ги с хартиено тиксо, но тя го сваля, подстригани са /специално купих препоръчания тук уред/, но явно трябва да се примиря. Все още не съм ги почиствала, а тя днес става на 4 месеца. Ноктите аз й ги режа по мъничко на върха само, също така и подстригах с ножица лапите да не се цапа навън и е много смешна с тънки крака и едно голяма топка козина нагоре....хайде стига толкова отчет.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 09:45 от galiushana

# 88
Здравейте! Искам да споделя от 5 дни имам малко йорки. Преди два дни го обезпаразетихме с Drontal puppy   това е едно розово сипоче и от тогава не е добре животинката. Повръща, има разтройство...много е отпаднал и само спи. Отказва да се храни. Много съм притеснена за него на 50 дни е. Моля ако някой се е сблъсккал с подобен проблем да ми пище. Вчера говорих с ветеринаря и тои каза че е нормалко но и днес не е добре. Само водичка пиива от време на време. Днес е неделя и ветеринаря не работи. Утре ще го заведя.....

# 89
iovis, заведете кученцето на спешен ветеринарен лекар ( от кой град сте, в София има добри клиники, които работят и в неделя ).  Изобщо не е нормално повръщане и разтройство.... и малките бебета много бързо се обезводняват, което може да е пагубно за тях. Не искам да ви плаша, но това е реално!!!

Момичета, чета ви от няколко месеца. Преди време бях много активна в бг-мама-форумите, но съм си забравила и парола и мейла, с който бях регистрирана тук ( това беше преди повече от 10 години Simple Smile ). Та, сега се завръщам във връзка с йоркитата, тъй-като от седмица и аз се сдобих с трето дете - йорки дама на 2 месеца, на която когато хапва задните крачета литват в небето Simple Smile - предполагам сте го виждали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт