Йоркширски териер- тема 8

• 94 948
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Съжалявам Hug
Гони ги тези от магазина до последно #2gunfire

# 121

Как няма да ви е мъчно вземаш го, превързваш се, става член на семейството и после го губиш. Не оставяй нещата така и аз мисля като Змия, че трябва да ги гониш до последно. Поне да ти върнат паричките и да си вземеш здраво кученце.

# 122
Зори можеш ли да ми дадеш съвет от кой развъдник във Варна да си взема здраво йорки. Моля те дай ми съвет, име или координати.....😟

# 123
  • София
Зори можеш ли да ми дадеш съвет от кой развъдник във Варна да си взема здраво йорки. Моля те дай ми съвет, име или координати.....😟
Не съм Зори, но нейното куче е от този развъдник
http://www.yorkibows.com/

# 124
Не съм Зори, но нейното куче е от този развъдник
http://www.yorkibows.com/

А това е страницата и във Фейсбук.

https://www.facebook.com/svetlanadimova.bozhinova?fref=ts

На стената и можеш да видиш отбелязани много нейни кученца, да се сприятелиш със стопаните им и да питаш каквото искаш. Нея също, няма такъв разбран и доброжелателен човек, отговаря на всякакви въпроси, показва на скайп, лично можеш да видиш кученцата и някои от родителите.
Аз лично мога да препоръчам само нея, защото лоша дума не мога да кажа нито за нея, нито за прекрасното животинче, което живее в дома ни.
И пак не се хвърляй на сляпо. На първа страница на темата има сайтовете на легитимните развъдници у нас. Във фейса също имат страници. Гледай, контактувай със собственици, чети и сама ще стигнеш до най-правилното място.

Много, много ми е мъчно за малката душичка Sad. Изобщо не се оставяй от зоомагазина да ти предлагат друго куче. Самият им магазин явно е заразен с какво ли не  ooooh!. Искай си парите, както и парите за лечението, заплаши ги с институции ако трябва, не може така да се подиграват с човешките чувства, а и не само #Cussing out.
Много ще се радвам съвсем скоро да се похвалиш тук със здраво кученце  Heart Eyes.

# 125
За тези, които не са я виждали скоро, моята Хохинка-бохинка :

Хайде, покажете си рошльовците и вие, че ми се гледат снимки  Heart Eyes

Новите бебешоци също да се покажат, а да не се спотайват Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 18:09 от 3ори

# 126
Iovis, съжалявам  Cry Търси отговорност, само това мога да кажа....

Ще пусна снимчици, като си спомня как ставаше да се качват от компютъра, а не от друг сайт.

Да попитам също така - като е бебе кученцето оставяхте ли храна по-дълго време ( четох, че за превенция на хипогликемии е добре да имат постоянно храна ), докато ви няма например.
Аз не харесвам тази идея и я храня малката на 4 часа. Но тя не изяжда всичко и си оставя за след половин час например. Толкова й държа и паничката. После я прибирам, ядено-недоядено.
Ала през нощта стават  около 10 часа неядене, по този начин. И още един път - може ли да се къпе бебето преди всички ваксини или не е добре?
   bouquet

# 127
Dorabella14, ако е мини, го храни по-начесто поне до 3-тия месец, а ако се налага и по-дълго. Ако си е стандартно йорки и до сега не е показвало признаци на подобни кризи, си го храни както до сега. моята я взех на 2 месаца, казаха ми че трябва да яде 3 пъти дневно и така и съм процедирала. Не сме имали проблеми в това отношение, тя също не си изяждаше всичко от купата, но не съм и оставяла храна на разположение нито денем, нито нощем.
Колкото до къпането, аз я изкъпах на 3-4 ден след като я взех, по сред зима, декември месец  Simple Smile. И от тук нататък всяка седмица. Къпеш, сушиш добре със сешоар, може и дрешка да облечеш, ако в  стаята не е много студено и така  Hug

# 128
Зори, Хокинка е прекрасна.  Hug :hug  моята като ме види с телефона и бяга.

# 129
Ето я госпожица Айра, на два месеца, 600 грама ( колкото 6 шоколада Wink ).

# 130
  • София
много е хубава малката госпожица. струва ми се, че трябва да й подстрижете ушите.

# 131
# 132
Благодаря, змия. Ушичките за сега са добре - вирнати гордо. Само като търчи из къщи започват да се полюшват от вятъра в тях    Joy че включва на турбо. Чакаме с нетърпение първата домашна баня, която ще направим след третата ваксина. До тогава само мием дупето и задните крачета с топла водичка и кучешко сапунче.

# 133
Здравейте, вчера ходихме до магазина от който взехме кученцето и собственика каза че не можел да поеме отговорност за станалото Sad не можело да се докаже каде се е заразило кученцето другите му кученца били добре. И така останахме без куче и без пари които не са малко над 1000лев. Много ни е гадно...постоянно мисля за Рейчо....Лека му пръст....!!!

# 134
  • София
Здравейте, вчера ходихме до магазина от който взехме кученцето и собственика каза че не можел да поеме отговорност за станалото Sad не можело да се докаже каде се е заразило кученцето другите му кученца били добре. И така останахме без куче и без пари които не са малко над 1000лев. Много ни е гадно...постоянно мисля за Рейчо....Лека му пръст....!!!

Имате ли документи за покупката на кучето?

Общи условия

Активация на акаунт