Йоркширски териер- тема 8

• 94 933
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
alf leila благодаря много, връзвам я с силконово ластиче и после й слагам панделката, която е с щипка. Естествено, че палува, но свиква вече, няма как  Grinning и изглежда перфектно, докато не реши да се отърка някъде  Laughing

И аз съм много притеснена за кастрацията, Белла преди три дни навърши 6м и трябва вече да предприемем и тази стъпка. Мислех да я заведем в Ст. Загора в Университетската клиника, да мине всичко и да си я вземем веднага, да се приберем, града ни е на 100км. Възниква въпроса, ако искат да я оставим да я наблюдават, ако е нобходимо да ходим за инжекции допълнително...., няма как всеки ден да пътуваме. Лошото е, че не мога да се доверя на никой от нашият град Sad за тази операция, а трябва скоро да я направим.
Ако има някой от Габрово и в минал през това, моля да даде съвет  Simple Smile

Тука Белка чака кака й да се прибере от у-ще  Heart Eyes

# 631
Бихте ли споделили какви каишки използвате? Препоръчайте от кои сте доволни?

# 632
  • София

За какви каишки става дума? Противопаразитни, декоративни, някои хора наричат поводите каишки.

# 633

За какви каишки става дума? Противопаразитни, декоративни, някои хора наричат поводите каишки.

За поводите исках да попитам, кои са най-удобни?

# 634
  • София
Автоматичен с лента, а не с корда.

# 635
sasharasha, по препоръка на момичетата от форума, аз също купих автоматичен повод с лента, 5 метра, с две години гаранция и съм много доволна

djonova, а къде ходите на фризьор? Аз съм от Ловеч и тук само ветеринари предлагат тази услуга, но ми се иска да  заведа Аби на професионалист...

# 636
alf leila, още не сме ходили на фризура Simple Smile смятам чак напролет да я водя, във Велико Търново идва пътуващият салон на Светла (от Варна) и там мисля да я запиша.
Аз също не бих се доверила на ветеринар, малките ни фръцли заслужават най-доброто разбира се  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 10:22 от djonova

# 637
Имам две такива. Много често боледуват и повръщат. Малкото се дави страшно често, понякога имам чувството, че ще се задуши. На какво се дължи според вас това?

# 638
djonova, Светла вече не пътува с микробуса. Подстригва само във Варна, София и Бургас.

# 639
  • София
Здравейте, любители на йоркита.
Имам нужда от помощ за моето 6 годишно диваненце. Мъжко йорки, което непрекъснато подпиква на разни места вкъщи. Това е изключително неприятно, още повече че имаме и детенце на годинка и аз съм непрекъснато нащрек дали няма някъде пикнато и бебето няма да го настъпи или налази. Лятото по-рядко се случва да го прави, защото сме на вилата повечето време, където е почти непрекъснато навън, но зимата ми е кошмар и имам моменти дето искам да го подаря на някой.
Извеждаме го сутрин и вечер, та не е от нередовни разходки. Просто съм забелязала, че е отмъстителен като котка. Ако по някаква причина се е почувствал пренебрегнат го прави.  В нас вратите непрекъснато се затварят, оставяме го сам само в коридора, където е неговото легло и панички. Иначе в другите стаи винаги гледаме да е с някой от нас и въпреки това пак успява да вдигне крак. Днес върха беше препикана играчка на бебето, нещо като музикална масичка. И не, не ревнува от бебето, не го прави откакто се е родила, а още от малък си е такъв. Предполагам и в нас е бил проблема, че не знаме как да преодолеем това. Изобщо има ли решение на този проблем? Чувствам се безпомощна и съм на прага да го дам някъде, наистина.

# 640
Здравейте,
Моля някой за съвет или да сподели своя опит: Малкия вече е почти на четири месеца и долните му резци се клатят-предполагам и това е причината да ни гризе и да не се впечатлява от "НЕ!" .."Ау" и т.н. има играчки за целия китайски народ - но пръста си е пръст  newsm78)
Въпроса ми е вашите диванета, кога спряха да гризат (хапе като се разбеснее и играе, но и доста често се изразява със зъбки, дефакто не гризе само като е изморен или му се спи или направо си спи)
Имам и втори въпрос: кога заведохте бебета на груминг- косичката му е 7 см. и е малко като хипи   Laughing

# 641
Моят Йоркширски териер - група за взаимопомощ

Това е отворена група във Фейсбук ,стахотни неща се научават и всеки споделя своя опит относно йоркитата .

# 642
djonova, Светла вече не пътува с микробуса. Подстригва само във Варна, София и Бургас.

Не знаех, мислех че напролет ще има дни и в Търново, ами за съжаление няма да е Светла, другите градове са ни далече. Похвалиха ми една жена също от Търново, ще трябва да я проуча, защото явно няма да издържим до пролетта и ще се наложи едно оформяне по рано Simple Smile
alf leila, пусни някоя снимка на Аби да й се порадваме Simple Smile

# 643
Здравейте! Реших да пиша тук, защото вие имате повече опит с йоркитата. Та от доста време искам да си взема йорки и сега се реших, но има един проблем, защото сестра ми има мъжки пинчер на 1 година и е доста игрив и закачлив и се чудя дали ако си взема йорки ще има проблеми с пинчера? Дали ще си станат приятели и ще си играят заедно? И какво ми бихте препоръчали да си взема като пинчера е мъжки, защото съм чувал, че като са две мъжки се карат и същото с две женски? Благодаря ви от сега. Simple Smile Peace

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 23:12 от cvetoslav_ivailov122

# 644

Общи условия

Активация на акаунт