Йоркширски териер- тема 8

• 94 906
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не можах да открия състава на equilibrio.
optima Nova съдържа 15% ориз.

# 661
Знаете ли дали има някъде Бял списък на ветеринари от София?

# 662
  • FR
Оптима нова със сигурност е добра. Genesis не съм я виждала до сега, но не ми вдъхва доверие. Хубаво започва с пилешкото брашно, но след това има 4 зърнени култури. На сайта на Стефанов няма проценти в съдържанието, но имам чувството, че има повече зърнени от месо. Аз не бих рискувала с нея.

# 663
Права сте. Ще опитаме с Оптима Нова. Благодаря Simple Smile

# 664
# 665
# 666
Благодаря ви!  Heart Eyes
В момента обмисляме дали да не си вземем още едно йорки - момиченце, за да не бъде самотно нашето момче, но се страхувам дали ще се справя с два малки кученца. Освен това се надявам живот и здраве да имаме и детенце в близко бъдеще... с бебе и 2 кученца вкъщи сигурно ще е голяма веселба.
Вие какво мислите?

# 667
  • София
Благодаря ви!  Heart Eyes
В момента обмисляме дали да не си вземем още едно йорки - момиченце, за да не бъде самотно нашето момче, но се страхувам дали ще се справя с два малки кученца. Освен това се надявам живот и здраве да имаме и детенце в близко бъдеще... с бебе и 2 кученца вкъщи сигурно ще е голяма веселба.
Вие какво мислите?

На твое място бих изчакала няколко месеца, за да осъзная какво е да гледаш две кучета, да видя какво е на почивка с куче. После си вземете, ако преценявате, че ще се справите.

А веселбата е гарантирана.

# 668
  • Варна
Привет!
Някой ходил ли е зимата на планина с йорки. Тази зима ще е първа за нашата мишка и моя мъж е решил да я водим с  нас на ски. Аз се притеснявам да не я простудим, но той не иска да я оставяме. Резервирахме хотел, в който приемат домашни любимци, но аз се опитвам да го разубедя.

# 669
Ние ходихме, нашият беше съвсем мъничък. Не го изкарахме от стаята.
Сега също ще е с нас, на мен пък и през ум не ми минава да го оставя. Естествено, че ако е много студено, ще излиза само за малко. Верно са си кекави, но не чак толкова.

# 670
Аз не виждам проблем. Зимата си е студено навсякъде. Цяла зима все в къщи ли ще стои? Ние лично на планина зимата не сме я водили, но то е защото ние не ходим тогава. Но имайки предвид, че съм от Видин, тук температурите януари и февруари са конкурентни на планинските  Laughing, е излизаме си, макар и не всеки ден, и не за дълго  Peace.
Ще си стои повече в стаята, ще се разхождате в чанта или под якето  Grinning, ще седнете някъде на кафе или чай, все някъде ще пускат с малко куче. Животинката трябва от малка да свиква със смяна на обстановката, с пътуване и нови места, за да нямате проблеми в бъдеще.

Хич даже не са кекави  Hug. Стопаните им ги правят такива. Като ги видя във фейса, КУЧЕ с чорапи и пуловери в КЪЩИ, завити с одеала и спални чували, и пижами, и нощни шапчици и ......нямам думи...

# 671
  • София
Момичета,интересувам се за кастрация в София-къде сте ходили,доволни ли сте и цени.Предстои ни януари месец и искам да проуча нещата.Заедно с кастрацията ще махаме и пъпна херния.За женско куче става въпрос.За Ита вет имате ли впечатления?
На 15 януари моята принцеска ще стане на  6месеца и ще трябва да се задействам преди първото разгонване.

# 672
  • софия
Момичета,интересувам се за кастрация в София-къде сте ходили,доволни ли сте и цени.Предстои ни януари месец и искам да проуча нещата.Заедно с кастрацията ще махаме и пъпна херния.За женско куче става въпрос.За Ита вет имате ли впечатления?
На 15 януари моята принцеска ще стане на  6месеца и ще трябва да се задействам преди първото разгонване.
Здравей,аз мога да ти препоръчам клиника "Бест Вет".Там кастрирах мъжкото ми куче,а на женското ми правиха много сложна операция на тазова кост.Д-р Димов,който е главният лекар там е един от водещите хирурзи в страната.За "Ита Вет"също мога да кажа само хубави неща,ходили сме там,но за рутинни процедури,не знам за операции как са!

# 673
Здравейте, любители на йоркширския териер. От няколко дни съм горда собственичка на една такава малка душичка, обаче съм леко притеснена, не пие хич вода, а ходи и препикава през 10 мин. Дали е нормално това?

# 674
  • София
какво разбираш под "не пие хич вода"?
Ако пие 100-ина милилитра на ден, е напълно нормално.

Общи условия

Активация на акаунт