Йоркширски териер- тема 8

• 94 892
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Относно алергиите, моите 2 деца са много алергични. Преди година когато искаха много куче аз бях против заради алергиите. Тогава ми обясниха, че Йоркитата са порода която излъчва феромон който лекува алергични деца. Нашия татко е със алергия към всякакви домашни любимци от хаместри до котки  - излиза му нещо като херпес в носа, но към Джесика няма което доказва, че няма как да има алергия тък като те са с коса а не с козина.

# 766
Здравейте! От снощи си имаме бебе йоркширски териер на 46 дни и сме много щастливи!  Малката е голям сладур и много бързо се адаптира. Още не бяхме се прибрали и тя спря да плаче и трепери, а 15 мин след като влязохме вкъщи започна да яде и да си се разхожда спокойно. В началото бях много щастлива защото веднага се из пишка на памперса с феромони, който сложихме до леглото й. Но това беше само първия път и от тогава пишка и ака,където и падне. Взела съчетаят си отпуск за да съм с нея поне 1 седмица и я следя кога ще и се приходи за да я заведа на памперса, но тя играе и отказва. Досега не съм гледала куче и всеки съвет ще ми е от полза. Исках да попитам и дали е прекалено малка за обучение защото, каквото и да направя тя мисли, че играем, а и наградите са и твърди защото още няма много зъбки. иначе е добричка и не лае освен когато иска да играе Simple Smile

# 767
Здравей Dandao и честито бебче! С нашата сладурана беше същата ситуация. Нито памперсите с феромони, нито допълнителните капки даваха желания резултат, като прибавиш и честотата, с която се изхождат малките кученца, ходех с вечно схванат кръст /а се грижим трима/. Напредъкът дойде чак когато започнахме да и даваме награди за свършена работа върху памперса. Сега сме почти на 5 месеца, ходи и навън, и на памперс, но все още се изпуска по няколко пъти на ден и извън памперса, като ми се струва, че част от тях ги прави и напук. Успех!

# 768
   Моля за помощ! Praynig Днес моят Майли беше у една женска с цел заплождане, но явно е стресиран и не стана нищо. Сеага я взех у нас. Как да им помогна? Мога ли да направя нещо или да изчакам. Душиха се и целувки. За сега е това.

# 769
Здравей Dandao и честито бебче! С нашата сладурана беше същата ситуация. Нито памперсите с феромони, нито допълнителните капки даваха желания резултат, като прибавиш и честотата, с която се изхождат малките кученца, ходех с вечно схванат кръст /а се грижим трима/. Напредъкът дойде чак когато започнахме да и даваме награди за свършена работа върху памперса. Сега сме почти на 5 месеца, ходи и навън, и на памперс, но все още се изпуска по няколко пъти на ден и извън памперса, като ми се струва, че част от тях ги прави и напук. Успех!
Благодаря BLOOMY! Явно ще е така поне докато дойде време да и даваме наградки, тъй като още не са и пораснали зъбките  Simple Smile А да те попитам кога и отрязахте ноктите, че доста драска вече и дали си наясно с процедурите по регистрирането на кученцето и слагането на чипа?

# 770
Благодаря BLOOMY! Явно ще е така поне докато дойде време да и даваме наградки, тъй като още не са и пораснали зъбките  Simple Smile А да те попитам кога и отрязахте ноктите, че доста драска вече и дали си наясно с процедурите по регистрирането на кученцето и слагането на чипа?

Ние си я взехме с поставена първа ваксина и чип. За ноктите не съм сигурна кога са и рязани за първи път, по принцип я водим на фризьор за поддръжка всеки месец и там и ги режат. Преди това ги гледа лекарката като бяхме за втора ваксина и каза, че няма нужда. Но жената от която я купихме споменаваше, че ги е рязала преди да я вземем. Аз лично имам нокторезачка, но не се наемам сама да преценявам, защото може да се засегне живеца. За зъбките ми е странно, нашата си имаше и то доста острички още на 50 дни като я взехме. По принцип най-добре е да намерите добър ветеринар и да се съветвате с него за всичко важно. А по въпроса за пишкането, не че искам да ви отчайвам, но откакто днес сме се върнали от работа, сякаш изобщо не знае къде трябва да ходи и бърсахме поне 5 пъти пода. Явно е и вид протест. Иначе през деня стои в заграждение и не може да цапа навсякъде.

# 771
Опитвам се да представя моя сладкиш Embarassed

Наистина е сладкиш  Heart Eyes.
Ето това е снимката на ангелчето на Margolane

# 772
Такаа, най-накрая се наканих да поръчам машинка за подстригване на моя Бари и поръчах тази която тук ми препоръча Зори :
http://www.moser.bg/pokupka/%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%BA … imal-1400-0074-75

Обадиха ми се да потвърдя поръчката , като едно много любезно момиче ме попита какво ще подстригвам с нея ,тъй като не ставала за котки и кучета с мека и тънка козина!!! Като и казак ,че е за йорки ми отговори ,че няма да стане този модел ,само ще си дам парите! Беше много любезна иначе!  Та сега съм в шах и мат! Моля ,който има наблюдения да се включи и да ми препоръча хубава машинка Simple Smile    

# 773
Глупости на търкалета! Четири пъти съм я подстригвала миналата година с тази машинка. Моята е с вълниста, много гъста и мека козина. Машинката върви като пушка, нито веднъж не е засекла. Ето я след първата ми собственоръчна подстрижка :

Познавам още двама човека, които имат същата и нямат забележка. Но, ако ти се притесняваш, че няма да ти върши работа, проучи и други варианти  Peace

# 774
Зори, много добре си я подстригала, браво на теб! И на мен ми стана странно като ми каза тази жена ,че не ставала за мека и тънка козина!  Другия модел който ставал вече е 140 лв  и има само два гребена за много късо подстригване , а на тази ми хареса ,че има 4 гребена ,като най-дългия е 19 мм и ще мога да го използвам и като не искам да е съвсем къса подстрижката Simple Smile
Тази жена направо ме раздвои сега ! Не знам какво да правя!
Абе май ще поръчам тази , щом сте доволни Simple Smile

# 775
Изобщо не се опитвам да те убеждавам, споделям, че аз съм много доволна точно от тази. С други нямам опит и не знам ще са по-добри или по-зле от нея. Ако не са ти проблем 40-50 лв. разлика, не го мисли толкова, купувай тази, която са ти препоръчали, да не кажеш после що така, пък иначе  Mr. Green Ще си ги избиеш за една година. Мен нуждата ме притисна, защото за да я подстрижа, трябва да я водя в София, съобразявайки се със фризьорката и датите и. Ами не е удобно да го мисля и планирам чак толкова, затова реших да си я фъкам аз когато искам и както искам  Laughing

# 776
здравейте, оглеждам се за покупка на малко по-отраснало бебе

попаднах на тази обява:
http://olx.bg/ad/mini-yorki-ID5Ombv.html#c2b6c6c2bc

вие, които имате и познавате породата, как ви се струва най-бегло така на външен вид? Питам, защото някак ми се различава от йоркитата, които аз съм виждала

Звънях в развъдник, но цената, която ми обявиха - 1500лв ми е непосилна

# 777
 В понеделник ми пристига машинката и веднага ще я пробвам Simple Smile Не ми се даваха още 50 лв . за другия модел , пък и той няма гребен за по-високо подстригване. 

tickles, мисля ,че е много сладко бебето и смяам ,че е йорки .  Може да ги питаш колко килограма е и да прецениш дали е мини наистина.

# 778
не се чудих много, вече е наша  Grinning

ще чета назад за храни, шампоани, гребени и пр.

предадоха ни я с храна Royal Canin

# 779
Прелестна е, да ви е жива и здрава!
Заведи я по-скоро на фризьор да и оправят ушичките и ще добие вид  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт