10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 85 299
  • 512
  •   1
Отговори
# 120
Дилянка, правя си всъщност микс от ядки и семена. Слагам бадем, орех, слънчоглед и тиква. И четирите се киснат по 8 часа.

Имам също лешници (8 ч) и кашу (4 ч), но тях ги предпочитам на мляко.

# 121
  • У дома
Аз кисна от вечерта за следващия ден. Бадемите вчера много ми се усладиха, но ги белих след кисненето, голяма играчка.
Вчера малката си занесе смути и 4 ягоди за обяд в уч-ще, но не беше доволна, защото вкусът му се променил от протеина. Остава ми да и правя смутита вкъщи, а уч-ще ще измисля нещо друго.
В днешното трябва да добавя малко глухарче, че нещо се е омърлушило в хладилника.

# 122
Здравейте, Фея, момичета.   bouquet
Чак сега открих тази тема и още след първия пост реших, че ще го пробвам. Вероятно в края на месеца, но..
Понеже ходя на работа дали ще е ок да си нося вече приготвеното смути там за обяд? Не че съм измислила и как ще го транспортирам, де. Вероятно за някакво шише си мисля. Та се чудя дали ще се нарушат свойствата и качеството на "обяда" ми, престоявайки 4ч. в хладилника?
За съжаление няма как да го приготвя там. Дайте идеи как все пак да обядвам в офиса смути.  Laughing

# 123
Аз моето го правя сутрин наведнъж за целия ден и стои в хладилника- не мисля, че за един ден му става нещо. А когато трябва да си го нося с мен- го слагам в буркан или кутия, защото си го ям с лъжица и изобщо не се притеснявам дали някой ще ме гледа и какво ще каже  Joy Peace

# 124
И аз правя моето сутрин, престоява цял ден в хладилника без проблем.

Главоболието ми го няма, чувствам се много свежо и хич не съм гладна. Не очаквах такъв четвърти ден и съм приятно изненадана. Дано върви все така.

Подпомагам процеса на детоксикация с Ащанга йога.

# 125
Suede,  Hug

Никакъв проблем да си правиш смутито сутрин и да го пиеш цял ден. Нищо няма да му стане. В буркана/бутилката ще има силно ограничено количество кислород, а и ниската Т в хладилника няма да позволи на гнилостните процеси да започнат за толкова кратко време.

Дези, радвам се, че се чувстваш така!

Днешното смути ми е любимото засега. Разкошно е на вкус.

Сутринта бях на балетна тренировка. После сауна. Вечерно време се сухочеткам. Супер детокс комбинация  Mr. Green

# 126
Еее, супер! Много ви благодаря.   bouquet
Вече нямам търпение да дойде края на месеца. Сега започвам да разучавам от къде да намеря всички зелении, че както се разбра вече, тук в България не е особено разнообразно откъм зеленчуци.  Stop

# 127
Много ми харесва и на мен днешното- аззабърках маруля, рукола, магданоз (това е салатната ми смес ;d), грозде вместо праскови, ябълки и малини и се получи страхотно. За снак си похапнах целина (глава), кашу и бразилски орех

# 128
Дилянка, я кажи как й понася на майка ти този детокс.

# 129
Много добре и понася. Тя миналата година беше така 10 дена на плодове и смутита и затова бях сигурна, че и сега ще е съгласна Simple Smile

# 130
  • UK
Фея, и на моя мъж днешното смути му е фаворит! Simple Smile на мен обаче от ден 1 все още ми е любимото, защото предпочитам спанак пред кейл.

# 131
  • Sofia
къде са рецептите,не ги открих на 1-ва страница....

# 132
  • UK
къде са рецептите,не ги открих на 1-ва страница....

Има ги, но са в скрит текст!  Peace  Погледни отново!

# 133
  • Sofia
офф,голяма съм блейка...открих ги най-после,благодаря   bouquet

# 134
Добро утро  Hug Днешното смути ми е любимо пък на мен- забърках си маруля, магданоз, рукола, грозде, банан и къпини   bouquet Добавих си протеина, чия и ленено семе и се получи ужасно вкусно  Party

Общи условия

Активация на акаунт