10-дневна детоксикация със зелени смутита

• 86 299
  • 512
  •   1
Отговори
# 240
  • На остров
Фея благодаря, че ми показа темата   bouquet !

Записвам се с желанието да направя един пълен курс с цел прочистване. Надявам се да има положителен ефект върху репродуктивните функции Simple Smile .
Не знам дали ще издържа, но ще се опитам .

Започвам в понеделник . Утре ще купя необходимите продукти за 5 дни .

# 241
УанHug

Казвай ни как върви. Ежедневните отчети създават усещане за видимост и това ще ти даде мотивация да продължиш. Ще се радвам, ако мога да те подкрепям в усилията ти. Най-важното е да не допускаш глад.

И питай, ако имаш въпроси.

# 242
  • На остров
Фея  Hug ти си ми голямо вдъхновение   bouquet !

Имам вече 2 въпроса / 1. боровинки какво се има в предвид, аз имам и червени и сини .
2. горски плодове каква смеска точно ?

Ако не намеря замразени праскови утре с какво да ги заменя ?

# 243
Ако не намериш праскови, можеш да ги замениш с круши или пъпеш.

Под "боровинки" се имат предвид тъмно сините.

Горските плодове са ягоди, малини, къпини и боровинки.

# 244
Фея, да те попитам в тази тема  за  марката блендер, която използваш:
Скрит текст:
Моят все още функционира, и то не идеално зле, но си правя планове да го заменя в по-близко, или по-далечно бъдеще с Blendtec. Знам, че си доволна, поразгледах и се спрях на нея. Вече съм си набелязала, като цената варира между 380 и 450 $. Въпросът ми е дали си го купила от магази, сайт ( на който може би аз все още не съм попаднала Simple Smile ) на по-ниска от горепосочената цена. Може и да не ми отговаряш Simple Smile

# 245
Свети, моят е Designer Series. Купих го от Амазон в комплект с Туистър каната, на нормална цена. Можеш да пробваш с refurbished, ако искаш. Има ги в сайта на Блендтек. Тези блендери са по-евтини, но също са с 8 год. гаранция.

# 246
Благодаря за отговора, Фея. Ето този съм си набелязала аз:http://www.amazon.com/Blendtec-Designer-Blender-WildSide-Jar/dp/ … keywords=blendtec  Mr. Green

# 247
Точно този имам, Свети. Само дето основата е черна. Даже review съм писала (Fairy Godmother Simple Smile ) Страхотна машина!

# 248
  • UK
Мацки, кога пак щяхме да правим детокса? Peace Аз вече нямам търпение, началото-средата на март ли?! Crazy  Аз може би защото пак ще правя по-леката версия, затова бързам толкова Mr. Green

# 249
Мацки, кога пак щяхме да правим детокса? Peace Аз вече нямам търпение, началото-средата на март ли?! Crazy  Аз може би защото пак ще правя по-леката версия, затова бързам толкова Mr. Green

Какво ще кажете за 22.03? Така ще има достатъчно време за спокойно захранване преди Великденските трапези.

# 250
Аз съм за  Hug

# 251
И аз съм ЗА!

# 252
Ако не намериш праскови, можеш да ги замениш с круши или пъпеш.

Под "боровинки" се имат предвид тъмно сините.

Горските плодове са ягоди, малини, къпини и боровинки.

Доста е обран пазарът ни и откъм замразени плодове. Убедих се за пореден път. Онзи ден не можах да намеря дори микс от горски плодове. Имаше обаче замразени къпини и градински ягоди. Явно ще се замества с каквото има  Thinking.

Фея, днес се заредих с ... тиква  Simple Smile.
Мисля да я настържа и да я замразя във фризера. Ще я ползвам за един любим мой сладкиш, който може да се хапва и през Великия пост. Но си спомням, че си я споменавала като съставка в твоите смутита. Може и да я ползвам. За мен тиквата е плод  Grinning - сладичка и вкусничка.

# 253
  • На остров
Купих всичко  Simple Smile, утре сутрин правя първото смути и взимам с мен имам си метално шише .

# 254
Супер, Уан! Пиши, ако имаш някакви трудности, да ти помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт