Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 077
  • 804
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да докладвам за моите здраво залепени етикети на буркани - ден и половина накиснати във вода - отлепи се само горната част на етикета, после търках с олио и накрая с домакинска тел и се изчистиха. Винаги има начин!  Simple Smile

# 406
  • София
аз ги слагам в миялната машина и нямам стикери по нито един буркан ....

# 407
аз ги слагам в миялната машина и нямам стикери по нито един буркан ....
Те сегашните лесно се отлепят, но със старите е мъка.

# 408
  • Русе
Някои и от днешните трудно падат дори и в миялната. Налага се търкане с телчета после.

# 409
Аз съм запушвала съдомиялната ( етикета беше се раздробил на малки парченца и беше запушил дупчиците на перките )

# 410
Моля за съвет, ютията ми има загоряло отдолу и като тръгнах да гладя ми залепва за дрехите. Как мога да изчистя?

# 411
Моля за съвет, ютията ми има загоряло отдолу и като тръгнах да гладя ми залепва за дрехите. Как мога да изчистя?
Аз го чистя със сода бикарбонат.

# 412
Благодаря!

# 413
  • На брега на реката
Аз го чистя със сода бикарбонат.
Така си изчистих ютията, която не успях да изчистя с нищо друго.

# 414
В спалнята имам един ъгъл, върху който през зимата се появява конденз и след това мухъл.
Идея как да го изчистя така, че да не се повреди боята (латекс). Страх ме е да не останат тъмни следи върху боята.

# 415
Напръскай със Саво, но после хубаво трябва да се проветри стаята.

# 416
  • оттам, откъдето започва България
Аз чистя направо с напоен памук с белина. /става въпрос за жълт и зелен латекс/ не се променя цвета.

# 417
  • Burgas, Bulgaria
Напръскай със Саво, но после хубаво трябва да се проветри стаята.
От Саво-то при мен останаха по-светли петна върху стената и ми обезцвети леко мокета, там където не бях го покрила. Но пък махна мухъла.

# 418
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм доволна от Церезит стоп мухъл.

# 419
Някой беше споделил (мисля, беше в темата за конденз и мухъл) за кашичка от сода бикарбонат с вода да се нанася неколкократно върху засегнатите части.
Не си го представям как точно става, но може и да има начин.

Общи условия

Активация на акаунт