Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 90 936
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
Обикновено ако са от дънков плат при носене той се отпуска в смисъл, че вече не е така стегнат, но в никакъв случай не стават един номер по-големи. Като ги изпереш пак се свиват до първоначалния размер. После при носене пак се разпускат. Ако са от друг плат, но модела е "летни дънки" не мога да ти кажа нищо, защото си зависи от плата.

Относно кройката - шевовете при дънките (като модел панталон) ако обърнеш внимание нямат т.нар. "резерв" и следователно според мен няма откъде да се вземе плат за да се разширят.

Според мен опитай да ги носиш в къщи с етикета без да го късаш. Виж след една седмица как се чувстваш. Май, че срока за връщане беше една седмица, но го провери в разни сайтове за потребители, в самия магазин и най-сигурно в някой закон по темата. Ако е един месец, то си носи дънките в къщи с етикета и си прецени. В краен случай ги върни. Може би са дефектно ушити в сравнение с другите (с милиминка е взето по навътре) и затова не са ти удобни.

# 751
Търся спасение за крачетата си - купих си сандали от естествена кожа, която обаче е толкова твърда на каишките, че ми прави рани  Cry

До момента опитах многократно мазане с много мазен крем, обилно мокрене с вода по препоръка на майка ми - обаче тцъ, без промяна и отново рани.
Идват ми някакви безумни идеи да начукам каишката с чук, както пържоли се омекотяват.... вече не знам какво да правя  ooooh!

# 752
  • София
Maroonka, има силиконови предпазители. От този тип http://www.zakrakata.com/podlozhki-i-razdeliteli/86-predpaziteli … l-party-feet.html . Тези в Джъмбо са най - добри като съотношение цена - качество. Ако обаче трябва да се покрие голяма площ от обувките не е удачно решение.

# 753
Хм, бих го пробвала, но по-скоро търся начин да омекотя кожата, защото самото ръбче на кожата прави проблема...

# 754
Аз съм чукала с чук мястото на обувката отзад на петата,където се събират двете части и има шев.Омекоти се и не си личеше,но не знам на каишка дали няма да личи,защото може да се посплеска.Може би ако не удряш силно... Rolling Eyes

# 755
  • Cyberspace
  До Англия малко ще ми е трудно да ги върна, пък и няма да си заслужава  Confused

Еластични и тънки са, едните са ми по мярка, а другите като ги понося съвсем малко и чак ръбовете ми се отбелязват на крака. Чудих се дали няма някаква хитринка, както онези за обувките.  

Mr. Green Почувствах се длъжна да питам  Mr. Green

# 756
Според мен ако се чука с чук може да се олющи боята на кожата?! newsm78 Според мен дай пари за подложките.  Все пак цената им е до 10 лв. но се изплаща бързо. Все пак те се наместват един път при употребата им и после само си обуваш обувките и излизаш навън. В смисъл повече не ги вадиш докато не изтече срока на лепилото им.

# 757
Да-а, до Англия не е изгодно освен ако не е за тяхна сметка.

В никакъв случай не дебелей, че съвсем ще ти се отбележат... Joy

Сериозно вече ти казвам, тъй като разбрах, че не са от дънков плат незнам хитринка. Всеки плат е различен.  Според мен ако все пак не се разширят от носене до една седмица, то ги подари на някой по-слаб от теб. Ако не познаваш такъв, то ги дай в църквата до вас заедно с други стари дрехи. Аз така правя. Старите дрехи ги изпирам, сортирам и събирам в чували и ги давам в църквата. Омалелите детски ги подарявам на една позната с по-малко от моето дете.

# 758
Да ги разгладиш малко и да опъваш по ширина?

# 759
Може ли и с какво да се изпере тениска, изцапана с кръв, която вече е прана веднъж, но си е все така с петната...

# 760
Стари петна от кръв - със студена вода
Или в ДМ съм виждала едни малки шишенца препарат за петна от кръв
Ето

# 761
Може ли и с какво да се изпере тениска, изцапана с кръв, която вече е прана веднъж, но си е все така с петната...
Може да пробваш и със Спот на перилис. Едно розово шишенце с патенце.

# 762
Спрей Клири 1.

# 763
Бяла текстилна тъкан, изпрана с петна от кръв на високи градуси, съм третирала успешно с Тризон.

# 764
Бяла текстилна тъкан, изпрана с петна от кръв на високи градуси, съм третирала успешно с Тризон.

Тризона е белина.

Общи условия

Активация на акаунт