Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 90 933
  • 804
  •   1
Отговори
# 45
  • оттам, откъдето започва България
Защо не пробваш и веро в по-голямо количество и после пране в пералнята.

# 46
+1 Peace
Тест гела също върши страхотна работа.

# 47
ще пробвам благодаря много   bouquet

# 48
Момичета,с какво да почистя прибори за хранене,които са стояли дълго време неизползвани?Накиснах ги във вряла вода и веро-лъжиците мога да кажа,че се почистиха ,чак блясък имат.Но вилиците не ми харесват.Идеи какво да ги правя?

# 49
  • в огледалото на живота
Момичета,с какво да почистя прибори за хранене,които са стояли дълго време неизползвани?Накиснах ги във вряла вода и веро-лъжиците мога да кажа,че се почистиха ,чак блясък имат.Но вилиците не ми харесват.Идеи какво да ги правя?
Сода+оцет   Peace
После изтъркваш с памучна кърпа.

# 50
Здравейте,имам няколко поставки за торти и отгоре капаците са от по-специфична пластмаса-твърда и имитира стъкло,с времето по тях се появиха драскотини,седи като пукнато и ме дразни,някой има ли идея как да ги махна ,полирам може би? newsm78 , но с какво?

# 51
  • Пловдив
с полираща паста (от авто-магазините) или паста за зъби... Предвид това, че е все пак посуда, бих пробвала с паста за зъби Peace

# 52
с полираща паста (от авто-магазините) или паста за зъби... Предвид това, че е все пак посуда, бих пробвала с паста за зъби Peace
Пробвах и с паста и сода ,но не Thinking Crossing Arms,ще търся полирана паста да видим дали ще се получи нещо,благодаря  Hug

# 53
  • Варна
Някой може ли да ми каже мазни петна по латекс дали могат да се махнат с меглио?  Cry
Или поне с какво  могат да се махнат.Благодаря много!

Това чудо като разбереш как става, НЕПРЕМЕННО пиши!
Пробвах с обезмаслител(няколко вида), магическа гъба, веро, влажни кърпи (няколко вида) - няма оправия. Латекса остава по кърпата/гъбата, но петното си стои  #2gunfire .

# 54
  • in Wonderland
Някой може ли да ми каже мазни петна по латекс дали могат да се махнат с меглио?  Cry

Пробвах с обезмаслител(няколко вида), магическа гъба, веро, влажни кърпи (няколко вида) - няма оправия. Латекса остава по кърпата/гъбата, но петното си стои  #2gunfire .

мх, голяма тъпотия... и ние пробвахме с какво ли не, но нищо не става. ММ реши да слага плочки на стената около печката, няма как иначе. Ние сме  всекидневна + кухня и е много неприятно с тия петна. Пържа в краен случай.  Tired

# 55
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ!

~Dev~, благодаря за новата тема!   bouquet  Разбира се, че не се сърдя! Simple Smile

# 56
  • Montana
До Тарталета...
"Клири" имат препарат за петна от ръжда (български е)

# 57

мх, голяма тъпотия... и ние пробвахме с какво ли не, но нищо не става. ММ реши да слага плочки на стената около печката, няма как иначе. Ние сме  всекидневна + кухня и е много неприятно с тия петна. Пържа в краен случай.  Tired

Другият вариант е да се боядиса с блажна боя в цвят като латекса, поне тя се мие със сигурност!

# 58
Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще пробвам - секцията ни вкъщи е цвят венге /много тъмно кафяво/ и си личи всяка прашинка. Бърша прах всеки ден и въпреки това ми се струва прашна. Замислих се дали няма препарат, който да отблъсква праха. Сякаш съм чувала за нещо подобно... И дали изобщо има   ефект.

Идеи?

# 59
Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще пробвам - секцията ни вкъщи е цвят венге /много тъмно кафяво/ и си личи всяка прашинка. Бърша прах всеки ден и въпреки това ми се струва прашна. Замислих се дали няма препарат, който да отблъсква праха. Сякаш съм чувала за нещо подобно... И дали изобщо има   ефект.

Идеи?
Антистатичен спрей за мебели.Купувала съм от Лидъл, но не съм го ползвала, и аз не знам защо...

Общи условия

Активация на акаунт