Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 211
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
Аз днес видях, че на почти нов панталон не са излезли калните петна  Cry Намазах с Вениш и сега чака. Ако не стане с Вениш, защото доста пъти ми се е случвало да не става след като вече веднъж е пран и не са се махнали, да не се махат и с Вениш, какво да го правя? Sad

# 241
Аз днес видях, че на почти нов панталон не са излезли калните петна  Cry Намазах с Вениш и сега чака. Ако не стане с Вениш, защото доста пъти ми се е случвало да не става след като вече веднъж е пран и не са се махнали, да не се махат и с Вениш, какво да го правя? Sad

Доброто старо накисване и търкай с четка. ДМ-ския за петна е по-добър от вениша.

# 242
Аз днес видях, че на почти нов панталон не са излезли калните петна  Cry Намазах с Вениш и сега чака. Ако не стане с Вениш, защото доста пъти ми се е случвало да не става след като вече веднъж е пран и не са се махнали, да не се махат и с Вениш, какво да го правя? Sad

Доброто старо накисване и търкай с четка. ДМ-ския за петна е по-добър от вениша.
Май още днес отивам в ДМ.
А в темата за еко/био препарати, май някой твърдеше, че еко препаратите не изпирали така старателно петна. Аз сега съм с Фрош за бебета (нямам бебе, ама какво от това Simple Smile ). Може ли и от това да не са излезли петната?  Rolling Eyes
А за търкане, не знам...много е нежна материята и ще го скапя май...

# 243
Аз днес видях, че на почти нов панталон не са излезли калните петна  Cry Намазах с Вениш и сега чака. Ако не стане с Вениш, защото доста пъти ми се е случвало да не става след като вече веднъж е пран и не са се махнали, да не се махат и с Вениш, какво да го правя? Sad

А в темата за еко/био препарати, май някой твърдеше, че еко препаратите не изпирали така старателно петна. Аз сега съм с Фрош за бебета (нямам бебе, ама какво от това Simple Smile ). Може ли и от това да не са излезли петната?  Rolling Eyes

Mалко по-малко си сменям препаратите с тези на Фрош. Верото е много хубаво, сега взех един с лавандула на баня, ползвам един крем като цив. Освен, че не ми горят ръцете, не виждам да са по-долу от другите, а напротив. Препарат за пране не съм ползвала да кажа, но принципно слагам повече прах от оказаното на опаковката, а към течния имам предразсъдъци. Накисни със същия и мисля с малко търкане трябва да си излезне.

# 244
аз днеска гледах в магазин за вносните препарати имаше сапун за  петна на Вениш,но не знам дали върши работа  newsm78
днес преди да пусна пералнята пуснах един анцунг памучен беше изцапан с нещо зелено приличаше на боя и сложих на петното веро,изтърках го и го сложих да се пере  и нямаше спомен от него.иначе и на мен Вениша не ми изкарва петната всеки път  Confused

# 245
  • Пловдив
Аз имам и върши работа,ама беше в картонена кутийка и донесен от Англия.

# 246
  • оттам, откъдето започва България

И аз съм чела, че бебешките прахове не изпират толкова добре, защото не са агресивни.

# 247

И аз съм чела, че бебешките прахове не изпират толкова добре, защото не са агресивни.

Ние обсъждаме, еко/био, че и бебешки. Еко-то също няма агресивни съставки, аз твърдя, че Фрош по ми допадат от агресивните. Малко по-скъпи са ми, но в последно време ги предпочитам и си оправдават цената. Говорим за немско качество.

# 248

Mалко по-малко си сменям препаратите с тези на Фрош. Верото е много хубаво, сега взех един с лавандула на баня, ползвам един крем като цив. Освен, че не ми горят ръцете, не виждам да са по-долу от другите, а напротив. Препарат за пране не съм ползвала да кажа, но принципно слагам повече прах от оказаното на опаковката, а към течния имам предразсъдъци. Накисни със същия и мисля с малко търкане трябва да си излезне.
Уф, пуснах го така преседял с Вениш и го напръсках с Meglio. Остана. Пуснах го отново напръскан с Meglio на 50 градуса (принципно пера на 40) и мисля, че има още, но реших да не гледам задълбочено, за да не се ядосвам  #Cussing out Ще се гръмна, това му беше първо пране  #Cussing out

А за Фрош - аз съм на Фрош отдавна (това, което имат де) - веро, течен сапун, перилен препарат. Имах и един оцетен препарат, но много гадно мирише. Само не мога да си намеря за под... Rolling Eyes

# 249

Уф, пуснах го така преседял с Вениш и го напръсках с Meglio. Остана. Пуснах го отново напръскан с Meglio на 50 градуса (принципно пера на 40) и мисля, че има още, но реших да не гледам задълбочено, за да не се ядосвам  #Cussing out Ще се гръмна, това му беше първо пране  #Cussing out

А за Фрош - аз съм на Фрош отдавна (това, което имат де) - веро, течен сапун, перилен препарат. Имах и един оцетен препарат, но много гадно мирише. Само не мога да си намеря за под... Rolling Eyes

Като оцетестия, намерих да мирише на лавандула. Има универсален за всякакви повърхности, и този с лавандулата разреден става за под, но не и за дърво. С  четка натъркай и със сапун.

# 250

Като оцетестия, намерих да мирише на лавандула. Има универсален за всякакви повърхности, и този с лавандулата разреден става за под, но не и за дърво. С  четка натъркай и със сапун.
Май е поизлязло след това количество Мелио (междудругото някакво ново, бяло), но ще разбера като го изгладя. С четка си мисля, че много ще нараня плата  Rolling Eyes А за Фрош, взимала съм един универсален, който е за под, ръчно пране, течен сапун и още неща май, но много се пени. Аз даже и паркета минавах с него, но от пяната ме достраша. А мислиш ли, че това с лавандула е ок за паркет? Ще го издиря...Simple Smile

# 251

Като оцетестия, намерих да мирише на лавандула. Има универсален за всякакви повърхности, и този с лавандулата разреден става за под, но не и за дърво. С  четка натъркай и със сапун.
Май е поизлязло след това количество Мелио (междудругото някакво ново, бяло), но ще разбера като го изгладя. С четка си мисля, че много ще нараня плата  Rolling Eyes А за Фрош, взимала съм един универсален, който е за под, ръчно пране, течен сапун и още неща май, но много се пени. Аз даже и паркета минавах с него, но от пяната ме достраша. А мислиш ли, че това с лавандула е ок за паркет? Ще го издиря...Simple Smile

Не, пише че за омаслени дърва и подобни не става. Но банята ми я почисти идеално, а преди чистех с много агресивни, и аз мириса на оцета не го трая. Тъкмо бях излезнала да си взема разора на медикс, и намерих този на фрош, и взех него разбира се. Отделно че чистих без ръкавица, ако беше разора ръцете ми щяха да са изгорели, с този не се получи нищо подобно. Този с ПХ-то и аз го имам, той е добре за под, и килими освежавам с него. Този лилавия в ДМ-го няма, от Лекси го взех, ако ти е в помощ.
Четката  ако е нежна материята, ще се развали, но за дънки и яки на ризи съм търкала, нищо им няма. Може и за паркет да имат фроша препарат, но не съм търсила специално, защото ние сме с теракот.

# 252
Не съм виждала на Фрош за паркет  Rolling Eyes Лавандулата ще я потърся в Лили. А иначе за плочки/паркет си взимам на Медикс универсален за под, защото съм решила че е по-ок от всичко на P&G и т.н.
Някой ако знае препарат за под/паркет, който да не е тестван върху животни, моля да сподели?
(извинявам се, че тук питам)

А за панталона - нежна е материята, тип мекичък летен панталон, не е тип дънки и малко ме е страх Simple Smile

# 253
  • Варна
този съм ползвала за ламинат.

# 254
този съм ползвала за ламинат.
Да, за този казвам, че много се пени. Той е като гел... Пише, че може като течен сапун, за ръчно пране и всякакви повърхности. За плочки е ок, но за паркет с тази пяна става гадно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт