Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 140
  • 804
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря.Пробвала ли си?

# 331
  • Русе
Аз съм пробвала случайно подобно нещо, даже големичък си стана Simple Smile Simple Smile.

# 332
Ще пробвам и ще докладвам. Само дето ми е и тесничък, че не зная от висенето какво ще се получи. Но нямам изход-ще опитам.

# 333
Ще пробвам и ще докладвам. Само дето ми е и тесничък, че не зная от висенето какво ще се получи. Но нямам изход-ще опитам.
Провисни го и на ширина  Laughing може пък да стане

# 334
  • София
Здрсвейте ,знаете ли дали има начин да се поправи малка цепка на кожата на яке от естествена кожа ?

# 335
  • Страната на приказките
Аз съм оправяла такова - отдолу вмъкнах парченце от онези подлепващите, черно, след което много внимателно намазваш с каноконлит или нещо от тоя род. Ама наистина внимателно, по-добре с клечица и притискаш. Аз на моето ливнах повечко лепило и някак се втвърди на мястото, но пък не личеше, само на пипане. Но пък моето яке беше старичко и не му се церемоних много.

# 336
  • оттам, откъдето започва България
Наистина се втвърдява с каноконлит кожата.

# 337
  • София
Наистина се втвърдява с каноконлит кожата.

Никое моментно лепило не е подходящо за кожа, точно защото се втвърдяват. За кожа се използват лепила тип Хелметекс. Хенкел имат такова и от години използвам само него. Предполагам, че и в този случай ще стане. Обаче е много важно да се спазват инструкциите - намазват се двете повърхности, изчаква се времето, което е написано на опаковката и само с едно натискане се залепва. Хваща много добре. Ако се залепи без да се чака, пак ще стане, но съхне много бавно и залепеното не трябва да се пипа поне 24 часа, дори повече е по-добре.

# 338

Никое моментно лепило не е подходящо за кожа, точно защото се втвърдяват. За кожа се използват лепила тип Хелметекс. Хенкел имат такова и от години използвам само него. Предполагам, че и в този случай ще стане. Обаче е много важно да се спазват инструкциите - намазват се двете повърхности, изчаква се времето, което е написано на опаковката и само с едно натискане се залепва. Хваща много добре. Ако се залепи без да се чака, пак ще стане, но съхне много бавно и залепеното не трябва да се пипа поне 24 часа, дори повече е по-добре.
+1 Peace
Това лепило е страхотно. Точно с него съм лепила яке от кожа на дъщеря ми.
Скрит текст:
Може на някого да е от полза как съм го направила:
Първо избрах си парче за подлепване ( в случая много тънка кожа, може и плат с подобен цвят на якето). Разпрах хастара, за да мога да вкарам парчето отвътре. Намазах много внимателно парченцето кожа и малко от двете страни на прокъсаното, изчаках, както си е по инструкция за лепенето и го подложих отвътре внимателно, да не се раздели прокъсаното място. Закърпих си разпрания хастар и след ден якето си беше ново.
Най-вече това лепило го ползвам за обувки. Справя се страхотно.

# 339
  • София
Много благодаря за съвета !Златни сте !

# 340
  • Страната на приказките
Ее, супер, не съм знаела, че има такова лепило!

# 341
Да попитам ,как перете или четкате канапе ? С какъв препарат ?
А и някой беше споделил ,но не се сещам точно как ставаше номере- как се маха лепенка от кошчета.Имам залепени фабрично явно ,върху кошчето и много ме дразни,погледа ми е все там  Laughing

# 342
Moeто канапе е от изкуствена кожа - с парочистачката и няколко хубави памучни парцала.

Лепенки върху пластмасови или стъклени изделия махам като правя много пяна върху гъбата за съдове, напоявам лепенката, оставям да се размекне няколко минути и после внимателно с грапавото на гъбата изтърквам. Някои обаче искат направо накисване - много им е яко лепилото.

# 343
Лепенката - с памуче с олио.  С грапавото на гъба ще надраскаш коша.

# 344
  • оттам, откъдето започва България
Точно с олио-действа перфектно. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт