Хитринки за всякакъв случай-тема 11

• 91 108
  • 804
  •   1
Отговори
# 375
А петна от риванол с какво да ги махна newsm78

# 376
Ако някой е успял, да сподели. Опитвах с много препарати, но безуспешно. Mr. Green

# 377
Даже стават кафяви  Sick

# 378
Точно. Слагам в белина и се боядисват в кафяво. ooooh!

# 379
  • София
Можеш да разгледаш ето тук: http://www.pramiz.com/frambgp.html

# 380
Някой беше питал как се оправя дреха от студена вълна. Не се оправя, ако дрехата е минала през ютия няма начин. Плата просто е прегорял и е "лъснал"  Cry

# 381
Точно. Слагам в белина и се боядисват в кафяво. ooooh!
жалко Sadще трябва да прежаля нова пижамка на малкия.как не се сетих че ще се оклепа,като той се върти като шило дори и като спи Heart Eyes
здраве да е, благодаря   bouquet

# 382
Моля за съвет. Мъжът ми е решил да чисти банята, но вместо препарат за плочки е използвал обезмаслител. Търкам цял ден вече и като изсъхнат плочките стават на петна.

# 383
Белина newsm78?

# 384
Благодаря, ще опитам. Дано да стане, че ще го убия..... Simple Smile

# 385
Моля за съвет. Мъжът ми е решил да чисти банята, но вместо препарат за плочки е използвал обезмаслител. Търкам цял ден вече и като изсъхнат плочките стават на петна.

Ами аз бях объркала на Разор, препарата за баня с обезмаслител. Мия я цялата баня, но така или иначе след силни препарати минавам с леки и добре миришещи. Трябва добре да се изплакне, сега ползвам на Фрош, и съм изключително доволна. Ръцете ми не горят, ползвам без ръкавици, а чистят дори по-добре. Единствено са малко по-скъпи от Медикса, но не и от по високия клас препарати.

# 386
с какво почиствате отдолу загорелите керамични тигани. newsm78 тиганът ми беше сив ,от мазнини в момента е кафяв и черен.Пробвала съм с препарати за керамичните плотове,ама без резултат,със сода - също.Направо ми иде да го хвърля,а е на 6 месеца тиганче  Laughing

# 387
с какво почиствате отдолу загорелите керамични тигани. newsm78 тиганът ми беше сив ,от мазнини в момента е кафяв и черен.Пробвала съм с препарати за керамичните плотове,ама без резултат,със сода - също.Направо ми иде да го хвърля,а е на 6 месеца тиганче  Laughing

Чак толкова не се престараваме, но с телена гъба, крем-почистваща паста... Не пада всичко.

# 388

Знам за ампула витамин Ц, но така и не опитах, защото прецених, че въпросното шалтенце не струва, колкото биха ми излезли ампулите  Joy

# 389
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Загоряла и клеясала мазнина чистя със сода каустик и изплаквам с пароструйка.  На двора  ги кисна, заедно с аспирацията,
Внимавай!  Тигана да не е алуминиев.

Общи условия

Активация на акаунт