Сладкарничка за книги - тема 26

• 20 512
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
ДУ!  Simple Smile
Bubbly,добре дошла!  Hug
С удоволствие те чета в друата тема! Радвам се,че се присъединяваш и тук!
Добре дошла и на Ганка!  Hug
Аз още се изкежавам с книга в леглото. Отдавна не ми се беше случвало. Искам да си дочета "Богът на дребните неща" и това да бъде последната книга за 2014-та.
Не съм решила с коя книга ще започна Новата Година,май ще стане спонтанно,според настроението.
Отивам да пия кафе и да готвя.
Пак ще намина по-късно.   Wink

# 256
  • София
ДУ , дружки мили  Hug
Добре дошла на Бъбли   bouquet
Толкова е хубаво да се увеличава компанията ни!  Heart Eyes

Аз се излежавам с кафенце и с Моята орис. Книгата много ми харесва! Мисля, че за първи път чета книга от иранска авторка - изключително добре написана, няма нищо общо с разните там книжки от поредицата Преживяно.Но от изд. Жанет 45 не бих могла да очаквам кофти продукт  Heart Eyes Те да не са.....сещате се кои ... Joy  hahaha
След малко ще правя списък на ММ за пазар и ще почвам да действам... Joy

# 257
  • Берковица
Добро утро и от мен. Не обичам да ставам рано, но се налага... Започвам от десерта мъжете са си поръчали тригуни и сега ги почвам да станат за довечера. После между салатите и основното пак ще се включа. Hug Peace

# 258
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Снежно е, но пък е добро.  Simple Smile

Има сервирано кафенце, чудни пожелания, а на Камиче думите отново ще ги препрочитам, невероятен език имаш.  Hug

Bubbly . . . , добре дошла тук! Чета те в другата тема и много те харесвам. Едни от най-хубавите ревюта са твои, а си още толкова малка. Имаш дар слово, насочила си се във вярната посока - превод и редакция. Дано да имаш успехи, талант имаш в изобилие.  Hug
Скрит текст:
Дъщеря ми е само с година по-малка от теб. Simple Smile

Ето че не е страшно да се влезе в тази тема. Висенето на балкона не е забранено, но е някак клюкарско, все едно се наднича в чуждия двор, но през оградата. Тук непознатите или трябва да влязат и да се впишат, или отгоре просто няма какво да търсят, грознее ми на мен. Затова упорито каня една съфорумка, която все наднича, а не пише, освен това и не чете. Е, и? Знам защо любопитства, ама нищо.

Рейн е права, не бива да се преуморяваме много, защото това вече не е празник, а става скапване и не си заслужава труда, когато накрая си като бито куче. За мен е ден като всички други, и без това ще сме си в нас, и без друго всяка вечер стоим до късно, ще усетя новата година по гърмежите, сякаш сме в Босна, понякога ме стряскат. Обичам заря, но е скъпо удоволствие, затова ще си търпя изстрелите и криворазбраната радост на българина да каже "Добре дошла" на новата година.

Радвайте се на най-близките си хора, обичайте се! Дано има настроение в домовете ви!  Hug

Маришкин, разпечатай чорапките, а в единия бръкни задължително, моля те!  Praynig

# 259
  • София
ДУ на всички и специално на новите момичета  Hug!
Бъбли, и аз те познавам от другата тема. Радвам се, че се обаждаш тук  bouquet.

Кой каза, че е цар на мотаенето, кой? И аз съм същата..., ей сега ще видите как се пие кафе до 12 ч. само и само да отложа готвенето  ooooh! hahaha.

# 260
Вени, аз бях. Още една сродна душа намерих. Grinning Даже мисля второ кафе да си спретна.

# 261
  • София
Цвети, а като изпием второто кафе с какво ще се оправдаваме  hahaha?

Бъбли, нали ти хареса историческите романи на Кен Фолет? Мисля, че не те бъркам с друга съфорумка.

# 262
  • на североизток от Рая
Вени, аз вече изпих едно голямо кафе, да взема да си сипя още едно и да ти правя компания. Ама до 12 няма да мога, отново имам излизане.  ooooh! Ще правя пържоли с гъби и топено сирене, но това ще е следобед, салата също ще правя, като твоята и прясна. Много ще е, но може да отменя нещо впоследствие.

Зачетох се в номинациите за книги за мин. година. В тазгодишните не съм се включила. Ама ще го направя през януари. Чете ми се, но дали ако започна книга сега, ще я прочета до довечера. Не искам да ми остава непрочетена за догодина. А на първи януари винаги съм започвала и сега ще започна  "На изток от Рая".  Heart Eyes Силен старт ми е.

# 263
  • София
Нели, и аз съм приготвила пържоли и гъби. Имам една майонеза в хладилника и си мисля дали не мога да наредя ред месо, ред лук, ред гъби, да ги залея с майонезата и малко горчица, да ги запека и на финала да сложа кашкавал?

# 264
Вени, все ще измислим нещо. Laughing Може би с трето.. hahaha

Нели, хайде прави ни компания.

# 265
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен  Hug!
Добре дошли на новите попълнения, сигурна съм, че тук ще ви хареса  bouquet!
Изпих си кафето и трябва да ставам, че имам само една фурна, пък 100 неща за приготвяне в нея ooooh!. И излизане имам /отново  Crossing Arms/, и сурвакницата още не съм правила, ииии...искам да е вдругиден, навън да трупа сняг, а аз да си лежа блажено с книжка в леглото Heart Eyes...
До после.

# 266
  • на североизток от Рая
ииии...искам да е вдругиден, навън да трупа сняг, а аз да си лежа блажено с книжка в леглото Heart Eyes...

Това и аз го мечтая. Просто искам вече да е втори януари.

Вени, ще стане страхотно това, което си написала като рецепта.  Peace

# 267
Вени, аз изписвах сума ти похвали за Фолет в темата, но имаше и много други съфорумки, които го четяха последните месеци и също бяха очаровани. Не знам, но бих се радвала ако съм направила впечатление с тази поредица и автор, защото наистина си заслужават.   Peace

# 268
  • София
Нели, мислиш ли? Не съм готвила така месо, ще импровизирам днес.

О, Бъбли, аз съм чела книгите и много, много ги харесвам. Запомних те заради хубавото ревю и ми стана приятно, че се харесва на повече хора автора.
Сега съм приготвила да чета трилогията му за ХХ век.
Бъбли, ще ти отправя една покана за приятелство в ГР  Hug.

# 269
Вени, стреляй! Ще го приема с най-голямо удоволствие. Благодаря ти и много се радвам, че ти е харесало ревюто за Фолет. Трилогията му за 20 век и аз я чудех, ще изчакам твоето мнение   bouquet

Нели, благодаря ти за милите думи, да е жива и здрава дъщеря ти, както и всички вие у дома ... и аз се надявам да има повече място за реализация и перспектива в България - не само за мен, а за всички млади хора. Това е болна тема за мен, както и съкровено желание  Praynig

Ама вие какво сте се разтичали да готвите, да оправяте неща за довечера. Първо се направете красиви - душевно, с хубава книжка, после и отвън - с някоя разкрасителна процедура и чак тогава му мислете за манджите. Аз смятам, че и купа фъстъци и малко безалкохолно да има на масата, с правилните хора - празникът си е празник!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт