Сладкарничка за книги - тема 26

• 20 690
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Берковица
Ние сядаме след малко на масата. Облечена съм в червено от глава до пети    Embarassed  Rolling Eyes Казвам Ви наздраве с чаша червено вино и отивам на масата. Hug  Hug  bouquet

# 361
И аз съм в червено, преди малко си купих уникално мек червен халат, децата сега не спират да се гушкат в мен  Laughing
Днес стават 7 г откакто съм бракувана  Heart Eyes

# 362
Вени, и аз ще съм неотразима с най-прекрасния ми домашен анцуг  Mr. Green
Ой, сестро! Много сме, силни сме  hahaha Hug!
О, и аз съм с този дрес-код  bowuu

Като за последно изпращаме годината с екшън. Няма да ви натоварвам. Утре ще разправям... Дано това да е последната лошотия за тази година и следващата само добри неща да има  Praynig В моменти като този обаче се разбират истинските Човеци!!!

Изчезвам, че вечерта ще е дълга определено.

Пожелавам ви весело посрещане и много положителни емоции. Усмивки. Здраве. ЛюбоФ. Деца.  Пари. Късмет. Пране. Берекет. Благодат. Успехи. Приятели.
Нека всичко това ни се струпа на главата и да сме заедно (и в добро, и в лошо, но второто да е мноооого малко и мноооого рядко). Обичам ви, обичам се, обичам!

Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 363
  • ГОре на черешата...
Рейн, тц, нИ сме се заключвали, поради простата причина, че бравата на тази врата се счупи още лятото при ремонта Whistling. Ма се ослушвахме, щото пък вратата на детската стая заяжда и се отваря с трясък...пък и децата добрички - като заспят и се будят чак на сутринта Mr. Green...

Точице, какво пак ти се случи на русата главица, милото ми то, гуш Hug!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Мили момичета, обръщам се назад и поглеждам към отиващата си моя година...какво виждам ли? Усилен труд, порасналите ми деца, нова куФня, нови придобивки, нова работа на ММ, беше здрава, спокойна и щастлива година...беше време, когато плахо пристъпих тук и ме посрещнаха хора с големи сърца! Толкова големи, че ме обгърнаха с любовта си и ми подариха щастие, вяра, надежда Hug! Има само една дума, с която мога да ви опиша чувствата си към вас - БЛАГОДАРЯ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Бъдете здрави! Всичко друго просто няма смисъл! Бъдете себе си! Не позволявайте на никой да ви наранява, тревожи, да ви предава лошото си настроение! Живейте на пълни обороти, гребете с пълни шепи, раздавайте се докрай! Получавайте и дарявайте любов! Бъдете благословени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 364
СКЪПИ ПРИЯТЕЛКИ,

От все сърце и с много обич ви прегръщам и ви пожелавам щастлива Нова година!
Желая ви да сте здрави, щастливи, да мечтаете и да сбъдвате мечтите си.

Наздраве!!!

# 365
  • София
Мили деца  Heart Eyes  Hug
Благодаря, че ви има !  Heart Eyes Пожелавам на всяка от вас Новата година да донесе сбъднатост от мечтаното, по-крепки приятелства, по-щастливи дни и успешни делници, повече благоденствие и любов!

Нел  Hug няма да го коментираме повече, ок?

# 366
  • на североизток от Рая
 Много, много ви обичам, мили момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Останете такива, каквито ви видях. Ще ви пожелая хубави неща догодина. А всичко лошо и тревожно да остане в тази, отминаващата.

Hug Hug Hug

# 367
  • София
Мили мои, приятелки, пожелавам ви да сте живи и здрави, винаги усмихнати и доволни, успешни, обичащи и даряващи щастие на всички около вас  Hug
Дано новата година да ви донесе онова, което старата забрави!

# 368
  • Ямбол
Радвам се, че ви има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369
  • София
Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете успешни  Hug!
Целувам ви!

# 370
Да сме живи и здрави и много щастливи през Новата 2015 година!!!
Подготвихте ли шампанското?
Hug  Hug Hug

# 371
  • на североизток от Рая
 Миииж, нашето е готово вече.  newsm18 newsm18 newsm18

Имате Наздраве от мен!  Heart Eyes

# 372
  • на североизток от Рая

Обичам ви, приятелчета скъпи! Желая ви през новата година повече радостни моменти, много здраве, много, много настроение, идвайте тук за да споделяме и хубаво и не толкова, радостта ни  и обичта ни да е споделена. Аз вече не мога без вас, бедна ще съм, благодаря за всичко, което сте  и което ми давате! Обичам ви, прегръщам ви, благославям ви!

Мижжжи, честит имен ден, миличка!  Hug Носи с гордост хубавото си име и само с добро да го споменават. Бъди здрава, да се сбъдват мечтите ти, да е лека и успешна годината, която започва, да не вземеш да се промениш, неееее, ти си Истинска! Прегръдки, целувки и пак целувки!

# 373
  • София
Прекрасни мои приятели,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
Бъдете благословени, вие и семействата ви!
Нека всичките ви страхове, проблеми и несгоди да са останали в старата година!
А в тази - 2015 - да ви се сбъднат най-съкровените мечти, да сте обсипани от
топлина, благоденствие и любов! Нека да сме по-човечни, по-добри и винаги даряващи толкова щастие навсякъде, както го правим в тази тема!
Обичам ви!

Честит Имен Ден на Миж и Вивиан!
Да сте живи и здрави, момичета, и с гордост да носите красивите си имена!

# 374
  • София
Честита Нова година, мили момичета!  Flutter   bouquet
Честит имен ден, Миж! Да си щастлива и успешна, и обградена с много радост, нови идеЙ и приятни предизвикателства!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт