Сладкарничка за книги - тема 26

• 20 690
  • 731
  •   2
Отговори
# 375
  • Ямбол
Честита Нова година, мили момичета  Hug
Здраве, успех, благоденствие пожелавам на всички!  Heart Eyes

Честит Имен ден, Мижжж! Бъди здрава, щастлива и не изневерявай на себе си! Целувки от Ямбол!!
Честит Имен ден и на Вивиан! Носи името си със здраве и късмет!

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 09:38 от Мария.Ч

# 376
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави, щастливи, позитивни и четящи  Peace
Присъединявам се към пожеланията Миж, Честит имен ден!  Hug Много успехи и радост да ти носи името   bouquet

# 377
Честита Нова Година!!! Дано 2015 ви донесе само хубави емоции  Hug

Честит имен ден Миж! Бъди много здрава, щастлива и все така положителна и готина   bouquet Носи си със здраве хубавото име Heart Eyes

Аз май съм най-ранобудна, макар че пиша от леглото с телефона  Mr. Green Снощи заспахме рано, към 2 и нещо но си спазих традицията да прочета няколко страници, за да ми е книжна и тази година Heart Eyes

Споделете какво ви се падна от баницата?

Аз изтеглих нов апартамент и ще си го чакам с кеф тази година Wink

# 378
  • в огледалото на живота
За много години приятели мои  Hug

Нека 2015година  да е едно ново начало!
На всички  пожелавам:
много здраве, любов, и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,грижовни половинки до вас във всеки момент от живота,
истински приятели, които винаги да ви помагат!
Да ви донесе радостни грижи и работа за душата!
Слънцето да свети и огрява винаги лицата ви!
С цялата си душа ви желая светла и хубава година!

Миж,весело и слънчево момиче,честит имен ден   bouquet

Името не е просто сила-
името е красота, нежност,сила  и страст,
която не спира да кипи във вените ти!
Честит Васильовден!
Прегръщам те!  Hug

Честит празник и на Вив    bouquet
Да е  здрава,Весела и щастлива!

# 379
  • ГОре на черешата...
Честита Нова година, момичета  bouquet! Да сте здрави и щастливи!

Мижжж, Вивиан, честит имен ден  bouquet! Да ви е живо и здраво името, да сте винаги усмихнати и щастливи!

Парата от баницата се падна на мен bowuu.

# 380
Първото ДУ от мен в Новата година  Hug
Нека да ни е честита! Нека да е по-добра и по-успешна за всички ни    Hug
Благодаря за милите пожелания! Обичам ви Heart Eyes
Честита имен ден и на адашчето ми Вив! Тя не е писала скоро, надявам се да е добре   bouquet
Ще ви почерпя по-късно, през телефон съм и още в леглото  Joy

# 381
  • София
Честита Нова година, мили момичета. Бъдете все така прекрасни, мили и добри.

Честит именн ден на Миж и вивиан.

bouquet

# 382
И аз от телефона в леглото да ви пожелая повече здраве, любов и сбъднати мечти, и повече време с близките си  Hug
Миж, Вив, честит имен ден момичета   bouquet

# 383
  • на североизток от Рая
 Добро утро. И аз съм станала, но се чудя сега какво да правя. И нека първо да ви сервирам първото за годината кафе. Дано да го споделяме всеки ден!

Вивиан, честит имен ден и на теб!   bouquet Бъди здрава и сбъдвай мечтите си.

И аз снощи си започнах книгата Библия, просто малко почетох, така правя винаги в първите часове на новата година. Днес по-късно ще чета, а като се надигнат всички, ще отидем на гости на майка ми.

Прекрасен първи ден на 2015 година ви пожелавам, мили мои!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 384
За много години , мили момичета !  Hug

Мижче , да ти честитя и тук празника , бъди жива и здрава , много щастлива , много обичана , много парички в портмонето и какво си намислиш всичко да става реалност !   bouquet    bouquet      bouquet

Аз изчезвам , ще се включа по - късно пак . Хубав ден и весел празник на всички празнуващи днес !  Hug

# 385
Мили момичета, още веднъж да благодаря за прекрасните пожелания и милите ви думи  Heart Eyes
Радвам се, че съм част от вас!  Heart Eyes
Нарче, и на теб да са ти честити именниците!  Hug Знам, че имаш двама  Simple Smile

Да си посладим началото на годината и все така да я караме  Party

Скрит текст:

# 386
  • София
И от мен първо ДУ за тази година Hug
Не съм през телефона от леглото, колкото и да ми се иска. Вече сме станали, закусили и сега пия кафе с вас. Снощи и ние изкапахме рано, ама то си е от ЕГН-то  hahaha В 2ч. вече всички спяхме. Дори не си догледахме един филм с Джеки Чан, но лично аз днес ще си го догледам, че беше интересен. След малко ще обърна внимание на детенце за мъъъъничко домашно, после трябва малко да подомакинствам, колкото и да не ми се иска.

Надявам се моето музикално поздравче да ви е харесало. Тази песен е една от най-любимите ми евър, във всякакви изпълнения. Снощи ме впечатли именно това, което постнах, въпреки че не е цялото на английски, прекрасно е  Heart Eyes

Хубав първи ден от 2015 ви пожелавам!
До по-късно!  Hug

# 387
... после трябва малко да подомакинствам, колкото и да не ми се иска.

Ако е само "малко" - ОК  Simple Smile
Има поверие, че както изкараш първия ден от годината, така ще ти върви през цялата  Wink
Затова днес правете само приятни неща - разходки, книжки, пране /от нашето  Laughing/, молчета, кафенце с приятелки....  Hug Направете си и някакво подаръче, поглезете се  Hug

# 388
За много години, момичета!

Дано тази година да е в пъти по-добра от предишната! За всички да има благополучие, здраве, любов и пари!

Мижка, Честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Hug

Кали, кой е въпросният филм с Джаки Чан? Заинтригува ме, но може и да съм го гледала.

Ние си изкарахме чудесно снощи. Хапнахме, пийнахме, танцувахме. Даже и хорце тропнахме. Едвам гледам обаче. Към обяд смятам да се метна в леглото и сладко да си поспя.

И понеже в момента не зацепвам, кои имена празнуват днес?

# 389
И понеже в момента не зацепвам, кои имена празнуват днес?

Васил, Василка, Васка, Васа, Весела, Веселин(а), Василена

Общи условия

Активация на акаунт