Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 787
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, всички мъже на бг-мами ги бъзикат очевидно по един и същи начин, но като опре до нещо, дето не го знае - я, иди питай там мамите. Ми питай си татковците, бе, като много знаеш Crossing Arms
Куркума, не се засягай, тебе за мама те броя.

hahaha hahaha hahaha

# 256
И моя само ме бъзика с мамата. Преди няколко вечери бях забравила отворена темата за муните. Чете той, се залива от смях. И където има някоя мунска случка с падане, загорели манджи или жени набутали се в чужди коли все си мисли че аз съм я писала.

# 257
  • югозапад, под "Марков камък"
Аз направих "дърпаната баница", коята Онна сподели - Страхотна е !

# 258
ооо да и моя ме подкача обаче...Отиваме оня ден на гости на кумовете и аз отивам да помагам на домакинята и чувам следния разговор:

ММ: Много ви е хубава съдомиялната!
Кума: Мани,мани докато я избера зор! Никъде отзиви не намерих
ММ: И как я избра?
Кума: (въздишка) Принудих се да вляза в бг-мама!
ММ: Май и аз там ще погледна за кухненски робот!    smile3508

# 259
Belinda, твоите момчета вече са големи, поне доколкото си спомням са колкото моите горе-дулу (на 5 и 11). На мен неприятни са ми по-малките, които си дърпат играчки, бутат се и все намират за какво да ревнат.
А за прическата: щом имаш буйна коса, направи сешоар, а с машата само оформи краищата, да стане небрежна прическа, която е подходяща за танци, че нали нямаше да сядаш на маса Simple Smile
Времето навън е супер, водих малкият да се повъргаля в снега и сега е с червен нос като на елена Рудолф.
Куркума, приятна и спорна работа ти желая!
Е, хайде, отивам да приготвя нещичко за партито на дребната. На леля малкото кифле, и тортичка съм й направила, как някои имат късмет с момиченца, а у нас все кочове.

# 260
  • Ямбол
Ейййй, тъй и не заваля в пустия му Ямбол. Само ме дразните с този сняг. И като гледам какви пътища, как закъсват хората. Тук е само студ и вятър, без една снежинка на майтап да падне.

# 261
  • София
как някои имат късмет с момиченца, а у нас все кочове.
А де?
Купих си термо спрей на Тафт и лак на Вела. Ей ся така оборудвана, каква прическа ще си направя самооооо smile3508
В Кауфланд беше ад. Викам на мъжа ми - абе защо хората пазаруват в последния момент? А той - ми ти с тоя лак за коса, защо чака до днес, да не се развали ли? hahaha Много бяхме смешни на касата. Хората с пълни колички пържоли, салати, пиене, ние - с лак за коса и тоалетна хартия Joy

# 262
Значи напомнете ми, ако ми трябва някаква посуда или фурна, или нещо за готвене, да не разчитам на двете си приятелки отсреща, заклевам се открили са как да фотосинтезират  hahaha Едната ми извади тава от детския си сет за готвене, убедена съм, че тави с подобни размери, не продават! Това им била бе, това...  Crazy

Това ще стане като една НГ преди 2 години, където бяхме 20 човека и от всичките тези, 10 от които жени, се оказа, че готвя само аз. Почти припаднах, защото вилите бяха на самообслужване, добре че поне мъжете направиха барбекюто. Щях да се гръмна... сега си чакам една помощничка, ама май пак само аз мога да готвя, от догодина ще обява, че и аз не мога  Laughing

# 263
Здравейте. Готвя. Аз готвя. Довечера всичко на масата ще е приготвено от мен. На първи до обяд, ако не съм се разписала викайте Бърза помощ  hahaha

Сутринта направих добруджанки - много лесни, бързи и вкусни - след 30 минути вече нямаше нито една  Crossing Arms
Направих въздушна салата. Два броя, защото голямата нямала да яде нещо, ако има кисели краставички  Crossing Arms
Останаха ми да направя пилешките хапки - с бяло вино и сметана. Бял ориз за гарнитура.
И баницата на Морена с късмети.
Довечера ще сме си сами вкъщи.
Нефертари не се ядосвай  Hug  Твърдо вярвам в максимата Всяко зло, за добро.

Мъжът ми е навън. От вчера е горд собственик на снегорин. Търси поредната пряспа да прехвърли  Mr. Green

пп: Жаки е най-хубавата мис, която е имало във форума. Даже мис България не сме имали толкова хубава  Hug

# 264
Е, много ме веселите днес!
Предствям си как Белинда се е наредила на опашката и стиска две шишенца лак за коса  hahaha Подозирах аз, че в Кауфланд ще е кошмар, затова отидох до Фантастико, ама и там лудница. Все пак много бързо успях да напазарувам - предимството на дребните хора като мен е, че могат да се провират в навалицата бързо и незабележимо. Мога да измъкна последните кори за баница в блъсканица от 30 прегладнели човека и никой да не разбере, че съм аз  Laughing Точно така и стана. После някак и на опашката не чаках дълго.
Мър, и аз имам малки тавички и тенджерки, специално съм си ги търсила такива, че да може да на един път да се изяде сготвеното и ястието на има повече височина - лазаня, редена баница, мусака, такива нещица.

# 265
  • някъде ... тук ...
Да лежиш и да гледаш за дракони по Тв с цялата банда вкъщи е екстра.

Мерките и теглилките направо не ми се коментират - чукнах 60те кила, а за моите 163 см са си доста. Щом и майка ми по Коледа ме отбеляза като "бая наляла"  Tired Трябва да намеря време за колелото и гиричките. На фитнес и да ида - няма с кой, а и нямам идея какво и как да ползвам уредите.

Довечера ще сме с още едно семейство вкъщи. Баницата е от тях, от нас - баклавата. Вчера мъжете напазаруваха. Менюто е ципура на скара и картофи на фурна. От след Коледа спряхме със свинското и тежките манджи  Simple Smile

# 266
От 2ри до 7ми минавам на жито и ябълки. Simple Smile

# 267
Не, не - ти не може да си представиш размера на тази тавичка, разбираш ли, освен ако не се прави там парче лазаня за теб само, от детски комплект бяха, казвам ви... Даже се зачудих дали да им дам да режат сирената, да не си отреже някоя пръста  Crazy

Помощниците ми пазарували сега (не знам какво, уж всичко сме взели), да не ги чакам до 2 часа ахахха, ще посрещна НГ по анцуг и разчорлена и по-лошото е, че няма да ми е първата такава година, но пак казвам - поне няма да рева, че не влизам в роклята си, а аз.... нямаше да вляза  newsm45

Номерът с един продукт баш на връх някой празник съм го правила и аз, много тъпо се чувствах. А вчера не преценихме пържолите и 2 часа по-късно се редих на зверска опашка за още 2. Да бяхме ги взели от някой хипермаркет, за да не изглеждам бетер луда.

# 268
Ееее, момичета, много ви благодаря за отговорите/съветите/мненията  Hug Почувствах голяма подкрепа  Hug
Лиле, хич не ти трябва сняг. Обикаляхме центъра на София - освен, че е лед на доста места, има и киша + локви + мизерия  ooooh!
Купихме на детето играта, ММ отказа да му купя едни обувки  Shocked Викам "Айде бре, пари имам, ще те черпя едни зимни обувки  Mr. Green"  Той не ще и ходи като...като прошляк направо. Вече няколко пъти тайно от него изхвърлям старите му дрехи, ама май започва да ме хваща  Crazy Хич не му пука, че дънките му износени, блузи и т.н. и те, якето ново айде там кусур няма  Thinking
Аз си купих 3 чифта джинси, страшна промоция набарах  Mr. GreenЕдни тъмно кафеви, едни много, много светло розови и едни на ситни райета от жълто, лилаво, синьо, розово  Mr. Green Доволна съм, сега само една картофена салата ще направя, ММ маринова свински вратни пържолки в бира, подправки, и наряза лук и чесън като ги подпъхна вътре в месото. Май шпиковане се нарича това, ама не съм сигурна.

ЕДИТ - въпреки че описанието на последните джинси и шаренко, стоят много добре, не си личи, че са райета, а нещо като фон дават. Нищо не обясних като хората. Здраве да е.

# 269
Излизахме с мъжа ми до магазина и един идиот ни удари колата на паркинга. Беше се качил в една снежна преспа, където са събрали снега от целия паркинг и за да се навре пред всички даде пълна газ, а колата мощна - спортен мерцедес. От това, че беше върху снега цялата кола поднесе и се завъртя върху нашата кола. Първия път поднесе, той не спря и даде още повече газ, тогава тя съвсем се засука и се удари втори път в нашата, но за щастие сме почти без щета, т.к. мъжа ми си беше завъртял гумите и на практика той 2 пъти се удари в гумата и съвсем малко в бронята. Отпред коли цяла колона, той тези неща ги прави с цел да влезе пред всички, ние си разтоварвахме багажа, аз още не мога да повярвам, че това се се случва на паркинга на голям магазин. Представям си пък тези в колите си как са се почувствали при тази гледка, тези които бяха непосредствено пред него. Хората чакаха да им светне светофара, за да тръгват. Изкара сняг на пътя на 10 метра от мястото където се въртя и отпраши с мръсна газ по Симеоновско, аз съм потресена, той нито се съобрази със светофара, нито нищо, такава поразия щеше да направи този човек, че само късмета спаси всички около него. Потресена съм, че хора като този са на пътя. А беше с детето си - около 2-3 клас дете. Страшен пример ще му даде.

Общи условия

Активация на акаунт